• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام
من دخصوص شرایط خودم میگم.
1-در حال خدمت هستم از خدمتم 1سال کمتر مونده
2-عمه هام آلمان هستند
3-عمو دارم که آمریکاست
27-4 سالمه فوق دیپلم کامپیوتر،چند سالی مدیر پروژه شرکت بودم و چندتا وب سایت رو طراحی کردم بصورت پیمانی
در ضمن من چندیم مقام کشوری ورزشی دارم و مدرک مربی گری تنیس
5-زبانم خوبه میتونم 6 ماهه ایلتسو بگیرم
6-سال دیگه عقد میکنم با یه ایانی
7-سرمایه 20 میایون دارم
8-واسه تحصیل و یا کاری میخوام اقدام کنم...و همونجا ساکن شم...بنظرتون چطور اقدام کنم بهتره ..میخوام سریع باشه...بمونم لیسانس بگیرم و کارا اقامتمو انجام بدم...لطفا راهماییم کنید

سلام عزیز

بهتر تمرکز کنی رو فامیلات اول با عموت صحبت کن ببین میتونه دعوت نامه کاری برات بفرست یا هرچیزی که بتونی باهاش بری امریکا مثلن با شرکتی صحبت کنه یا دعوت نامه بفرسته یا...
بهتر فعلن ازدواج نکنی اگه امریکا میخوای بری!!!

ایشالله برگشتم بطور کامل پاسخ میدم

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من باز برگشتم به این بخش.
اگه یادتو باشه یه موردی بود که طرف میخواست برای ادامه تحصیل بره استرالیا یا کانادا و مردد بود بین انتخاب که حالا ظاهراً استرالیا رو انتخاب کرده.
حالا شاید یادتون باشه، این بنده خدا دیپلم یازده ساله هم داره. مردک زبان هم نداره.
برای تحصیل با توجه به دیپلمش یه راست نمیتونه بره دانشگاه درسته؟
چند وقت باید تو کالج بخونه؟
برای رفتن به کالج هم آیلتس لازم داره؟
در کل اگه توضیح بدین ممنون میشم.

bani-ati

Registered User
لایک‌ها
2
من باز برگشتم به این بخش.
اگه یادتو باشه یه موردی بود که طرف میخواست برای ادامه تحصیل بره استرالیا یا کانادا و مردد بود بین انتخاب که حالا ظاهراً استرالیا رو انتخاب کرده.
حالا شاید یادتون باشه، این بنده خدا دیپلم یازده ساله هم داره. مردک زبان هم نداره.
برای تحصیل با توجه به دیپلمش یه راست نمیتونه بره دانشگاه درسته؟
چند وقت باید تو کالج بخونه؟
برای رفتن به کالج هم آیلتس لازم داره؟
در کل اگه توضیح بدین ممنون میشم.
کسی برای لیسانس نمیره خارج و تعدادی که برای لیسانس میرن خارج انگشت شمار هستند چون برای لیسانس اکثر کشورها پذیرش سخت میدن چون دانشجوهای خودشون ارجعیت دارن حتی با نمره پایین
شما هم بهتره لیسانستون رو بگیرید و بعد از لیسانس برای فوق اقدام کنید هم برای فاند شانس دارید و هم شانس پذیرشتون 90% بالاتر از الان هست
در ضمن بدون مدرک زبان هم کسی رو راه نمیدن
پیش دانشگاهی هم باید داشته باشی چون دیپلم ایران رو اونا 12 ساله میدونن نه 11 ساله

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
نامه پذیرشم از طریق ایمیل بهم ارسال شد تو ایمیل گفتن که نامه اصلی رو از طریق DHL به نشانی پستی محل زندگیم ارسال میکنن به نظرتون یه هفته ای میتونم ویزای روسیه رو بگیرم ؟

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
با سلام
من دخصوص شرایط خودم میگم.
1-در حال خدمت هستم از خدمتم 1سال کمتر مونده
2-عمه هام آلمان هستند
3-عمو دارم که آمریکاست
27-4 سالمه فوق دیپلم کامپیوتر،چند سالی مدیر پروژه شرکت بودم و چندتا وب سایت رو طراحی کردم بصورت پیمانی
در ضمن من چندیم مقام کشوری ورزشی دارم و مدرک مربی گری تنیس
5-زبانم خوبه میتونم 6 ماهه ایلتسو بگیرم
6-سال دیگه عقد میکنم با یه ایانی
7-سرمایه 20 میایون دارم
8-واسه تحصیل و یا کاری میخوام اقدام کنم...و همونجا ساکن شم...بنظرتون چطور اقدام کنم بهتره ..میخوام سریع باشه...بمونم لیسانس بگیرم و کارا اقامتمو انجام بدم...لطفا راهماییم کنید

شما مدرک مربی گری تنیس داری؟
اگه داشته باشی با توجه به اینکه مقام کشوری هم داری احتمالا بتونی از طریق باشگاه های تنیس ایالت های مرکزی آمریکا ویزای کار بگیری.
ورزشهایی مثل تنیس و راکت بال به شدت داره تو مرکز آمریکا طرفدار پیدا می کنه و اگه دنبالش باشی شانس اینکه ویزای کار مربی گری بگیری خیلی خیلی زیاده.
من تو یکی دو سال گذشته پنج شش نفر رو دیدم که دقیقن با همین ویزا برای همین رشته اومدن.
موفق باشی.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام عزیز

بهتر تمرکز کنی رو فامیلات اول با عموت صحبت کن ببین میتونه دعوت نامه کاری برات بفرست یا هرچیزی که بتونی باهاش بری امریکا مثلن با شرکتی صحبت کنه یا دعوت نامه بفرسته یا...
بهتر فعلن ازدواج نکنی اگه امریکا میخوای بری!!!

ایشالله برگشتم بطور کامل پاسخ میدم

بررسی میکنم ببینم میتونه جاب افر بفرسته یا نه//ممنونم منتظرم که برگردید.خوش باشید

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
نظر دوستان در مورد رشته های مهندسی شیمی و پلیمر برای ادامه تحصیل در خارج از کشوردر مقطع مستر چی هست؟

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام یه سوال فنی /
با توجه به اینکه بنده مشغول به تحصیلم و برای ادامه تحصیل نیاز به ترجمه مدارک دیپلم و پیش و واحد های پاس شده هست باید انصراف بدم یا نه میتونم در حین تحصیل انجام بدم؟راهنمایی بفرمائید
ممنون

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سفارت روسیه برای صدور ویزا هم دعوتنامه میخواد هم نامه پذیرش از سوی دانشگاه . برای من فقط دعوتنامه سه ماهه ارسال شده بود که سفارت قبول نکرد که باید صبر کنم نامه پذیرش رو هم برام ارسال کنن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام یه سوال فنی /
با توجه به اینکه بنده مشغول به تحصیلم و برای ادامه تحصیل نیاز به ترجمه مدارک دیپلم و پیش و واحد های پاس شده هست باید انصراف بدم یا نه میتونم در حین تحصیل انجام بدم؟راهنمایی بفرمائید
ممنون

سلام رفیق شما چه مقطعی هستی؟؟؟درست توضیح ندادی عزیز کامل توضیح بدین لطفن دارید پیش دانشگاهی میخونید یا دانشگاه؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سفارت روسیه برای صدور ویزا هم دعوتنامه میخواد هم نامه پذیرش از سوی دانشگاه . برای من فقط دعوتنامه سه ماهه ارسال شده بود که سفارت قبول نکرد که باید صبر کنم نامه پذیرش رو هم برام ارسال کنن

ایشاالله کار شما هم دوست عزیز اوکی میشه میری منتظریم ببینیم نامه شما میاد

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
ایشاالله کار شما هم دوست عزیز اوکی میشه میری منتظریم ببینیم نامه شما میاد

عصر به صورت ایمیل برام ارسال شد پرینت رنگی گرفتم فردا برم ببینم ویزا رو میتونم بگیرم متاسفانه ساعت کاریشون خیلی کمه

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام ،

دوست عزیز تو ایالت های صنعتی آمریکا مثل san jose میشه ویزای کار گرفت و رفت کار کرد ؟
شرایط چطوری هست ؟
هزینه زندگی ؟

کلا شرایط من برای مهاجرت به آمریکا خوبه یا بد ، امیدی هست یا نه ؟ :دی
دیپلم دارم
حال درس خوندن تو دانشگاه های خیلی باشکوه ایرانو ندارم :دی
طراحی وبسایت به صورت حرفه ای بلدم و تا حالا حدود 50-60 تا وبسایت به صورت Freelance طراحی و کد کردم
با فتوشاپ آشنایی دارم
زبان حدود 50-60% بلدم

همینا دیگه :دی تو San jose هم آشنا دارم . آشنای خیلیی دور :دی

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
من سال دیگه لیسانس نرم افزارم تموم میشه با یه معدل حدودا بالای 14
فعالیت و سابقه کاری زیاد دارم در زمینه طراحی وب
مدرک تافل هم دو دوره بعدی شرکت می کنم و فکر می کنم نمره خوبی بگیرم
قصد مهاجرت کلی به آمریکا رو دارم ، حالا یا با لیسانس یا دوسال دیگه با ارشد
با یکی از دوستان اونجا صحبت کردم با مشاهده نمونه کارها ، آینده خوبی رو برای کار تعریف کردن ! :D
سرمایه هم مشکلی ندارم ، اما نمیخوام با پرداخت پول برم یا اقامت رو بخرم
میخواستم بدونم دوستان میشه راهنمایی کنید بهترین راه ورود به این پروسه چی هست ؟ کار ، تحصیل ؟
گرفتن فاند الان از چه راهی آسون تر هست ؟
کدوم دانشگاه ها بهتر هستند ؟
اصلا کانادا بهتر هست یا آمریکا ؟

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
نظرم روی کشور های اروپایی و امریکا هست

عزیز برای امریکا ممکنه که مجبور شی مقداری هزینه کنی ایا بدون فاند حاضری بری امریکا؟؟؟
برای اروپا هم همانطور که قبلن توضیح دادم بعضی از کشورها هنوز دانشگاه های رایگان دارند باز هم نظر شماست اما اگر تصمیم به تحصیل و مهاجرت داری مسئله فرق داره باید تصمیم درستی بگیری که بعدن پشیمونی دربرنداشته باشه
راستی شرایط شما چطوره؟؟مشکل زبان ندارید؟؟؟مدرکش دارید؟؟؟؟خدمت؟؟؟سن؟؟
سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام ،

دوست عزیز تو ایالت های صنعتی آمریکا مثل san jose میشه ویزای کار گرفت و رفت کار کرد ؟
شرایط چطوری هست ؟
هزینه زندگی ؟

کلا شرایط من برای مهاجرت به آمریکا خوبه یا بد ، امیدی هست یا نه ؟ :دی
دیپلم دارم
حال درس خوندن تو دانشگاه های خیلی باشکوه ایرانو ندارم :دی
طراحی وبسایت به صورت حرفه ای بلدم و تا حالا حدود 50-60 تا وبسایت به صورت Freelance طراحی و کد کردم
با فتوشاپ آشنایی دارم
زبان حدود 50-60% بلدم

همینا دیگه :دی تو San jose هم آشنا دارم . آشنای خیلیی دور :دی

سلام دوست عزیز

ازطریق ویزای کاری میشه اقدام کرد منتها برای ما ایرانی ها یکم سختر شده و اینکه یه شرایط اولیه داره که باید داشته باشی مثلن تخصص در یه رشته خوب یا حداقل مدرک دانشگاهی و اینکه شما کارفرما داری؟؟؟
مدرک زبان نداری درسته؟؟؟من شرایط اخذ ویزای h1b تو صفحات پیش گذاشتم اگر پیدا نمیکنی بگو دوباره برات تو پستت کپی کنم.
این شهری که شما انتخاب کردی خوبه چون از نظر اب و هوایی بگم این شهر بادخیز هست و اینکه اب و هوای متعادل داره زمستون و تابستون ملایم داره و نزدیک سانفرانسیسکو هست به نظرم اگر یه زمان کسی بخواد بره ایالت کالیفرنیا برای زندگی میتونه به این شهر هم فکرکنم

سوالی بود در خدمتم

بالا