• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام دوست عزیز

ازطریق ویزای کاری میشه اقدام کرد منتها برای ما ایرانی ها یکم سختر شده و اینکه یه شرایط اولیه داره که باید داشته باشی مثلن تخصص در یه رشته خوب یا حداقل مدرک دانشگاهی و اینکه شما کارفرما داری؟؟؟
مدرک زبان نداری درسته؟؟؟من شرایط اخذ ویزای h1b تو صفحات پیش گذاشتم اگر پیدا نمیکنی بگو دوباره برات تو پستت کپی کنم.
این شهری که شما انتخاب کردی خوبه چون از نظر اب و هوایی بگم این شهر بادخیز هست و اینکه اب و هوای متعادل داره زمستون و تابستون ملایم داره و نزدیک سانفرانسیسکو هست به نظرم اگر یه زمان کسی بخواد بره ایالت کالیفرنیا برای زندگی میتونه به این شهر هم فکرکنم

سوالی بود در خدمتم

ممنونم برادر .
الان تو شرکت یکی از فامیل ها کار طراحی وبسایت شرکت رو به عهده دارم .
کار بیرون شرکت به صورت شخصی زیاد انجام دادم که تو پست قبلی هم اشاره کردم .
مدرک دانشگاهی ندارم و نمی خوام داشته باشم چون به درد خودشون میخوره نه من :دی

زبانم خوبه ولی مدرک ندارم .
اون h1b رو میگردم خبر میدم :دی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من سال دیگه لیسانس نرم افزارم تموم میشه با یه معدل حدودا بالای 14
فعالیت و سابقه کاری زیاد دارم در زمینه طراحی وب
مدرک تافل هم دو دوره بعدی شرکت می کنم و فکر می کنم نمره خوبی بگیرم
قصد مهاجرت کلی به آمریکا رو دارم ، حالا یا با لیسانس یا دوسال دیگه با ارشد
با یکی از دوستان اونجا صحبت کردم با مشاهده نمونه کارها ، آینده خوبی رو برای کار تعریف کردن ! :D
سرمایه هم مشکلی ندارم ، اما نمیخوام با پرداخت پول برم یا اقامت رو بخرم
میخواستم بدونم دوستان میشه راهنمایی کنید بهترین راه ورود به این پروسه چی هست ؟ کار ، تحصیل ؟
گرفتن فاند الان از چه راهی آسون تر هست ؟
کدوم دانشگاه ها بهتر هستند ؟
اصلا کانادا بهتر هست یا آمریکا ؟

سلام عزیز
معدل خودتو بیار بالاتر رفیق اگر دنبال فاند هستی و حتمن دنبال مقاله باش و اینکه از استاد های خودت شاید کسی باشه که با اون طرف در ارتباط باشه میتونی ازشون کمک بگیری؟؟؟
حتمن نمره زبان بگیر اونم نمره بالای 70 بیشتر دانشگاه های خوب امریکا نمره تافل و GRE بالایی میخوان برای مستر احتمال گرفتن فاند کمتر تا دکترا اما اگر بتونی برای دکترا بری هم احتمال گرفتن فاند بیشتر میشه و هم گرفتن ویزا و هم بعدش پیدا کردن کار
چقدر میتونی در سال هزینه کنی؟؟؟بهترین راه رفتن همون تحصیلی هست رو این برنامه ریزی کن
در مورد دانشگاه ها تو صفحات قبل معرفی و توضیح دادم ببین رفیق شما یا دنبال رنکی و بدون فاند هم مشکل پرداخت هزینه نداری یا برات رنک مهم نیست و میخوای هزینه کمتر بکنی در هر صورت تنها چیزی که مهمه انتخاب درست ایالت و شهره که ممکنه تو اونجا موندگار بشی
بهترین ایالت برای زندگی کالیفرنیا هست به خاطر اب و هوایی که داره همچنین بهترین و کم هزینه ترین ایالت برای درس از نظر دانشگاه و.. ایالت تکزاس هست همه این توضیحات تو صفحات قبل داده شده با سرچ کوچک میتونی پیدا کنی
باز هم میگم کانادا و امریکا اینجوری نباید با هم مقایسه کنید هر کدوم مزیت ها و معایبی دارند به نظرم شما چون رشته خوبی میخونی جای پیشرفتت تو امریکا بیشتره تا کانادا البته مقایسه هر دو کشور هم تو صفحات قبل انجام شه

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون می شم دوستان اینجا رو هم ببینند
http://forum.persiantools.com/t300923.html

سلام عزیز

من یه توضیحی بدم ببین رفیق اگر برای کالج میخوای اقدام کنی باید ریسکشم بپذیری قانع کردن افسر سفارت خیلی سخته چون باید باور کنه که بر میگردی وگرنه ویزا پریده اینو به تجربه میگم برای کالج هم باید شانس داشته باشی و هم بتونی قانع کنی الان برای کالج های زبان یکم گیر میدن شما میتونی یه کاری کنی برای یه رشته تو یه کالج اقدام کنی و نشون بدی میخوای ادامه تحصیل بدی البته بیشتر این رشته ها همزمان باهشون زبان تدریس خواهد شد شما لزومن هم نخواستی ادامه نمیدی اما با گرفتن ویزا راحت باز میشه کار سون میشه باور کن گرفتن ویزا خیلی مهم اگه بتونی بگیری و پات برسه به امریکا اونجا دیگه میتونی خودتو موندگار کنی

من هم کالج هایی که میخوای میشناسم و میتونم معرفی کنم فقط بگو حتمن باید تو اون ایالت باشه؟؟!!!در سال میتونی 16000 دلار هزینه کنی؟؟!!!سنت؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مختصری توضیح درباره ویزای E2 وEB2,H1B

دوستانی که 500 هزار دلار ندارند و میخوان در امریکا زندگی کنند با این ویزا سبک میتونند اقدام کنند این ویزا شرایط خاصی نداره فقط باید بتونید حدود 100 هزار دلار یا بیشتر روی بیزنس که خودتون راه میاندازین سرمایه گذاری کنید این ویزا هر 2 سال به سال تمیدید میشه حال اگر سوالی درباره این ویزا بود حتمن بپرسین
ویزای eb2 هم مختص گروه اول شامل اساتید دانشگاهها و محققین دارای پیشنهاد کاری از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می شود
گروه دوم شامل مدیران بین اللملی که دارای پیشنهاد کاری هستند
و گروه سوم شامل مخترعین و نظریه پردازان و ....
قبلش یه توضیح بدم خود E2 به 3 4 زیر شاخه تقسیم میشه مثال کسایی که مدرک دانشگاهی دارند و تو یه زمینه ای کار میکنند و یا کسایی که تجربه کاری دارند و تو یه زمینه ای کار میکنند چندین سال اونم و...

میتونید کنسل کنید مطمئنا اگر تو امرکیا باشید و بیزنستون بگیره دیگه بر نخواهید گشت و 2 سال 2 سال تمدید میشه ببینید 100 هزار دلار من برای مثال گفتم شما با 70 هزار دلار هم میتونید اونجا یه کار شروع کنید اون بستگی به نوع کار شما و نوع بیزنس داره من میانگسن در نظر گرفتم شما به مرحله گرین کارت برسید بعد به فکر اسپانسر باشید شرایط زندگی ایلت به ایالت فرق داره
برای چنج بعد از گذشت چندین سال سرمایه شما افزایش پیدا میکنه اگر که به 500 هزار رسید چنج میکنی به Eb5 و برای خودت کار میکنی و گرین کارت هم سریع میاد شما در امریکا هستید ممکنه 1000 جور اتفاق بیوفته اگر ازدواج کردید صاحب فرزندی در امریکا
شدید از طریق اون به گرین برسید این یه مثال بود راه زیاده اگر بخوای بمونی حتمان موندگار خواهی شد.
خود eb2 هم به گرین کارت در مدت زمان طولی خواهد رسید اما شرایطش خیلی سخته تو سایت state.gov هم توضیحاتی داده شده که میتونید از طریق eb2 هم به گرین برسید
نه در این مرحله وقتی مدارک مالی میبرید خودش یه نوع اسپانسری برای خودتونه
در مورد ویزای H-1B باید توضیح بدم که سقف سالانه تعداد ویزای H-1B در حال حاضر 65 هزار است. افراد غیرمهاجری که تحت ویزای H-1B به وسیله انستیتوهای تحصیلات عالی یا اشخاص حقوقی غیرانتفاعی وابسته یاشعبه، به وسیله ارگانهای تحقیقاتی غیرانتفاعی یا دولتی استخدام گردیده یا دارای پیشنهاد شغلی می باشند از کنجانده شدن در تعداد سقف ویزای تخصیص یافته برای این دسته معاف می باشند. به وسیله برخی کارفرمایان ایالات متحده جهت استخدام کارگران خارجی در حرفه های تخصصی است که نیازمند مهارت های فنی یا تئوری در رشته های تخصصی و یک درجه تحصیلی لیسانس یا معادل آن می باشد. مشاغل H-1B شامل معماران، مهندسان، برنامه نویسان کامپیوتر، حسابداران، پزشکان و اساتید دانشگاه می باشد.براساس قانون مصوبه اصلاح ویزا در سال 2004، تعداد 20 هزار ویزاهای H-1B نیز برای کارگرانی که دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا درجه تحصیلی بالاتر از انستیتوهای آموزشی در ایالات متحده آمریکا باشند سالیانه فراهم می باشد.
مدت زمان اولیه H-1B: تا 3 سال
مدت زمان تمدید این ویزا: کل اقامت به 6 سال محدود شده است.

سوالی بود در خدمتم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
مختصری توضیح درباره ویزای E2 وEB2,H1B

دوستانی که 500 هزار دلار ندارند و میخوان در امریکا زندگی کنند با این ویزا سبک میتونند اقدام کنند این ویزا شرایط خاصی نداره فقط باید بتونید حدود 100 هزار دلار یا بیشتر روی بیزنس که خودتون راه میاندازین سرمایه گذاری کنید این ویزا هر 2 سال به سال تمیدید میشه حال اگر سوالی درباره این ویزا بود حتمن بپرسین
ویزای eb2 هم مختص گروه اول شامل اساتید دانشگاهها و محققین دارای پیشنهاد کاری از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می شود
گروه دوم شامل مدیران بین اللملی که دارای پیشنهاد کاری هستند
و گروه سوم شامل مخترعین و نظریه پردازان و ....
قبلش یه توضیح بدم خود E2 به 3 4 زیر شاخه تقسیم میشه مثال کسایی که مدرک دانشگاهی دارند و تو یه زمینه ای کار میکنند و یا کسایی که تجربه کاری دارند و تو یه زمینه ای کار میکنند چندین سال اونم و...

میتونید کنسل کنید مطمئنا اگر تو امرکیا باشید و بیزنستون بگیره دیگه بر نخواهید گشت و 2 سال 2 سال تمدید میشه ببینید 100 هزار دلار من برای مثال گفتم شما با 70 هزار دلار هم میتونید اونجا یه کار شروع کنید اون بستگی به نوع کار شما و نوع بیزنس داره من میانگسن در نظر گرفتم شما به مرحله گرین کارت برسید بعد به فکر اسپانسر باشید شرایط زندگی ایلت به ایالت فرق داره
برای چنج بعد از گذشت چندین سال سرمایه شما افزایش پیدا میکنه اگر که به 500 هزار رسید چنج میکنی به Eb5 و برای خودت کار میکنی و گرین کارت هم سریع میاد شما در امریکا هستید ممکنه 1000 جور اتفاق بیوفته اگر ازدواج کردید صاحب فرزندی در امریکا
شدید از طریق اون به گرین برسید این یه مثال بود راه زیاده اگر بخوای بمونی حتمان موندگار خواهی شد.
خود eb2 هم به گرین کارت در مدت زمان طولی خواهد رسید اما شرایطش خیلی سخته تو سایت state.gov هم توضیحاتی داده شده که میتونید از طریق eb2 هم به گرین برسید
نه در این مرحله وقتی مدارک مالی میبرید خودش یه نوع اسپانسری برای خودتونه
در مورد ویزای H-1B باید توضیح بدم که سقف سالانه تعداد ویزای H-1B در حال حاضر 65 هزار است. افراد غیرمهاجری که تحت ویزای H-1B به وسیله انستیتوهای تحصیلات عالی یا اشخاص حقوقی غیرانتفاعی وابسته یاشعبه، به وسیله ارگانهای تحقیقاتی غیرانتفاعی یا دولتی استخدام گردیده یا دارای پیشنهاد شغلی می باشند از کنجانده شدن در تعداد سقف ویزای تخصیص یافته برای این دسته معاف می باشند. به وسیله برخی کارفرمایان ایالات متحده جهت استخدام کارگران خارجی در حرفه های تخصصی است که نیازمند مهارت های فنی یا تئوری در رشته های تخصصی و یک درجه تحصیلی لیسانس یا معادل آن می باشد. مشاغل H-1B شامل معماران، مهندسان، برنامه نویسان کامپیوتر، حسابداران، پزشکان و اساتید دانشگاه می باشد.براساس قانون مصوبه اصلاح ویزا در سال 2004، تعداد 20 هزار ویزاهای H-1B نیز برای کارگرانی که دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا درجه تحصیلی بالاتر از انستیتوهای آموزشی در ایالات متحده آمریکا باشند سالیانه فراهم می باشد.
مدت زمان اولیه H-1B: تا 3 سال
مدت زمان تمدید این ویزا: کل اقامت به 6 سال محدود شده است.

سوالی بود در خدمتم

ممنون از توضیحات ولی 100 هزار دلارمون کجا بود :دی

برای کارهای Freelance نمیشه شرایطی مهیا کرد برا رفتن ؟
حتما باید یه پولی با خودت ببری تا کاری راه بندازی ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از توضیحات ولی 100 هزار دلارمون کجا بود :دی

برای کارهای Freelance نمیشه شرایطی مهیا کرد برا رفتن ؟
حتما باید یه پولی با خودت ببری تا کاری راه بندازی ؟

چه شرایطی منظورتون هست؟؟بردن پولی که به اقتصاد امریکا کمک میکنه اینا ترجیح میدن نمیخوان که مسئولیت یه نفر دیگه به دوش بکشند ببین رفیق کلن امریکا همچیز رو حساب کتابه مثل اینجا نمیشه یه شبه پولدار بشی یا رانت بازی اینجوری وجود نداره و....

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
سلام عزیز

من یه توضیحی بدم ببین رفیق اگر برای کالج میخوای اقدام کنی باید ریسکشم بپذیری قانع کردن افسر سفارت خیلی سخته چون باید باور کنه که بر میگردی وگرنه ویزا پریده اینو به تجربه میگم برای کالج هم باید شانس داشته باشی و هم بتونی قانع کنی الان برای کالج های زبان یکم گیر میدن شما میتونی یه کاری کنی برای یه رشته تو یه کالج اقدام کنی و نشون بدی میخوای ادامه تحصیل بدی البته بیشتر این رشته ها همزمان باهشون زبان تدریس خواهد شد شما لزومن هم نخواستی ادامه نمیدی اما با گرفتن ویزا راحت باز میشه کار سون میشه باور کن گرفتن ویزا خیلی مهم اگه بتونی بگیری و پات برسه به امریکا اونجا دیگه میتونی خودتو موندگار کنی

من هم کالج هایی که میخوای میشناسم و میتونم معرفی کنم فقط بگو حتمن باید تو اون ایالت باشه؟؟!!!در سال میتونی 16000 دلار هزینه کنی؟؟!!!سنت؟؟؟

درود به شما و ممنونم از پاسخ شما
در واقع من 35 ساله مجرد لیسانس مدیریت بازرگانی و 15 سال سابقه در اینترنت و تجارت الکترونیک دارم.
با اینکه رفتن و اقامت آمریکا آرزوی من هست اما دوست دارم اگه می رم با قدرت برم نه در ضعف و شرایط نامطمئن. پس الان قصدم موندن دائم در امریکا نیست.
در واقع حتما باید در ایالت کالیفرنیا باشه. ایالتهای دیگه بخاطر اینکه ممکنه قوانین قضائی متفاوتی داشته باشند نشه.
دلیل رفتنم هم این هست برای دادخواهی برای پرونده ای که یه ناجوانمرد نهایت خیانت در امانت کرد ( الان هیچی نمی تونم بگم) و الان بر اساس شکایتم اینترپل ایران از پلیس بین الملل شعبه مالزی درخواست تحقیقات در این زمینه رو کرده که منتظرم جوابش رو که به روشنی می دونم چیه بیاد تا ببرم سفارت سوئیس و مالزی تائید بزنه و بعد برم آمریکا شکایت کنم.

در واقع اگه این مشکل نبود می تونستم 16 هزار دلار رو بدم اما هزینه های دادرسی که طولانی مدت هم خواهد بود اجازه نمی ده در حال حاضر و باید هزینه های دادرسی رو که خیلی زیاد هست تهیه کنم.

مدرک زبان ندارم اما زبانم بد نیست.

sir-mammad

Registered User
لایک‌ها
101
کاربر jahan hamed ، واقعا از اینکه اینقدر وقت میذارید و با حوصله پاسخ میدید سپاسگزارم
چقدر جالب هست توی دنیایی ک کسی کاری رو انجام نمیده مگر اینکه براش صرف داشته باشه ، شما اینقدر خالصانه و کامل برای همه پاسخ درج می کنید
سپاسگزاری نوشتاری کمترین و تنهاترین کاری هست که از بنده برمیاد
امیدوارم بازخورد این انرژی های + سمتت برگرده دوست عزیز !

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
چه شرایطی منظورتون هست؟؟بردن پولی که به اقتصاد امریکا کمک میکنه اینا ترجیح میدن نمیخوان که مسئولیت یه نفر دیگه به دوش بکشند ببین رفیق کلن امریکا همچیز رو حساب کتابه مثل اینجا نمیشه یه شبه پولدار بشی یا رانت بازی اینجوری وجود نداره و....

کلا پس باید حتما چیزی با خودمون ببریم :دی
با 10-20 هزار تا کار راه میفته ؟

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من باز برگشتم به این بخش.
اگه یادتو باشه یه موردی بود که طرف میخواست برای ادامه تحصیل بره استرالیا یا کانادا و مردد بود بین انتخاب که حالا ظاهراً استرالیا رو انتخاب کرده.
حالا شاید یادتون باشه، این بنده خدا دیپلم یازده ساله هم داره. مردک زبان هم نداره.
برای تحصیل با توجه به دیپلمش یه راست نمیتونه بره دانشگاه درسته؟
چند وقت باید تو کالج بخونه؟
برای رفتن به کالج هم آیلتس لازم داره؟
در کل اگه توضیح بدین ممنون میشم.

اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدین خیلی خیلی ممنون

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
شما مدرک مربی گری تنیس داری؟
اگه داشته باشی با توجه به اینکه مقام کشوری هم داری احتمالا بتونی از طریق باشگاه های تنیس ایالت های مرکزی آمریکا ویزای کار بگیری.
ورزشهایی مثل تنیس و راکت بال به شدت داره تو مرکز آمریکا طرفدار پیدا می کنه و اگه دنبالش باشی شانس اینکه ویزای کار مربی گری بگیری خیلی خیلی زیاده.
من تو یکی دو سال گذشته پنج شش نفر رو دیدم که دقیقن با همین ویزا برای همین رشته اومدن.
موفق باشی.

سلام بنده مدرک مربی گری تنیس روی میز دارم.به کدام دانشگاهها باید رزومه بدم؟

moeinf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من کارشناسی ارشد حقوق جزاوجرمشناسی هستم.دانشگاه علوم وتحقیقات اراک.ک درواقع زیرمجموعه علوم وتحقیقات تهرانه. معدل بالای17.البته هنوزتموم نکردم.پایان نامه مونده.
برای کشورهایی مثله سوییس ونروژ امکان ادامه تحصیل برای من هست؟ من خیلی اطلاعاتی درمورد بورس تحصیلی ندارم میخام بدونم ممکنه ازدانشگاههای اونجا بدون هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
شرایط برای من چطوره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان در مورد كالج ها هم تو آمريكا توضيح ميديد. من الان ترم اول it هستم ولي ميخوام برم كالج چون حداقل مدرك زبان نميخواد و همون جا ازت تعهد ميگيرن كه بخوني و همونجا امتحان بدي. درسته؟:D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
از دوستان گرامی به دلیل اینکه نتونستم زیاد سر بزنم به تاپیک عذر خواهی میکنم به تمامی سوال ها طی چند روز اینده جواب خواهم داد

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
از دوستان گرامی به دلیل اینکه نتونستم زیاد سر بزنم به تاپیک عذر خواهی میکنم به تمامی سوال ها طی چند روز اینده جواب خواهم داد

مرسی حامد جان منم به پی امت جواب دادم اونم جوابشو بهم بده مرسی تو پی ام

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
نامه به بانک ارز دانشجویی خودم رو قراره 28 مهر تحویل بدن . فقط متاسفانه تا اون موقع دیگه خودم ایران نیستم تا بیام نتیجه رو بگم . چند وقت پیش یکی از دوستان 6000 دلار ارز دانشجویی گرفت از این بابت یه مقداری خیالتون راحت باشه که ارز دانشجویی هنوز متوقف نشده

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با ۱۰-۲۰ تا وقتی رسیدی یه بوست میکنن برت میگردونن :دی
آحه ۱۰-۲۰ تا شد پول ؟ :دی

20.000 * 2800 = 56.000.000 تومان :دی

شاید اونجا پولی نباشه ولی اینجا زیاده !

بالا