• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این هزینه حداقل هست , در آمریکا به طور میانگین 1000 تا 1200 دلار در ماه هزینه دارید البته به شرط اجاره کردن اتاق اختصاصی و یا خونه اشتراکی و همچنین صرفه جویی زیاد + شهریه دانشگاه هم هست که جدای از این 1000 تا 1200 دلار در ماه هست
قیمت دلار رو هم در نظر بگیرید ببینید میتونید از پس میانگین 20000 دلار در سال (با شهریه حدودی 4000 5000 دلار و اگر شهریه بیشتر باشه بیشتر هم میشه) بر بیایید یا نه

من تا حالا جایی ندیدیم شهریه حدود ۴-۵ تا باشه!
شهریه دانشگاه امریکا خیلی بیشتر از اینه کمه کم ۱۰ تا هست اونم واسه کالج!

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
حالا هزينه ش برام مهم نيست فقط مهم اينه كه قبول كنه:D بدون تافل هم بگيره(ميتونم تافل رو بگيرم ولي ميخوام ببينم بدون اون هم ميشه)

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
من تا حالا جایی ندیدیم شهریه حدود ۴-۵ تا باشه!
شهریه دانشگاه امریکا خیلی بیشتر از اینه کمه کم ۱۰ تا هست اونم واسه کالج!
بله کاملا حق با شما هست و من هم همین رو گفتم اگه دقت کنید گفتم با شهریه حدود 4000 5000 که این شهریه برای مقطع دبیرستان تو آمریکا هست و منظورم این نبود که شهریه 4000 5000 هست خواستم کف کف قیمت رو بگم برای ایشون

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
حالا هزينه ش برام مهم نيست فقط مهم اينه كه قبول كنه:D بدون تافل هم بگيره(ميتونم تافل رو بگيرم ولي ميخوام ببينم بدون اون هم ميشه)
پس وقتی که هزینه مهم نیست فقط میمونه شرایط مورد نیاز یا به اصطلاح requirements های دانشگاه یا کالج مورد نظر که یکیش زبان هست البته اگر بخواید دانشگاه یا کالجی برید که رتبه خوبی داشته باشه (نمیگم رتبه خیلی بالا ولی حداقل خوب باشه) 100% مدرک زبان میخواد ولی اگر این مورد هم مثل هزینه مهم نیست کالج ها و بعضا دانشگاه هایی هستند تو آمریکا که مدرک زبان نمیخوان ولی رتبه خیلی بالایی دارن و خیلی در پیت هستن

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
پس وقتی که هزینه مهم نیست فقط میمونه شرایط مورد نیاز یا به اصطلاح requirements های دانشگاه یا کالج مورد نظر که یکیش زبان هست البته اگر بخواید دانشگاه یا کالجی برید که رتبه خوبی داشته باشه (نمیگم رتبه خیلی بالا ولی حداقل خوب باشه) 100% مدرک زبان میخواد ولی اگر این مورد هم مثل هزینه مهم نیست کالج ها و بعضا دانشگاه هایی هستند تو آمریکا که مدرک زبان نمیخوان ولی رتبه خیلی بالایی دارن و خیلی در پیت هستن

ميشه اسم ببريد؟:D من الان چند تا كالج ميخوام كه با مدرك ديپلم و پيش و برگه قبولي در كنكور بدون داشتن مدرك زبان حتما پذيرش بدن. در ضمن ايالت و شهر هاي مثل dallas و Tx مد نظرم هستش

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
ميشه اسم ببريد؟:D من الان چند تا كالج ميخوام كه با مدرك ديپلم و پيش و برگه قبولي در كنكور بدون داشتن مدرك زبان حتما پذيرش بدن. در ضمن ايالت و شهر هاي مثل dallas و Tx مد نظرم هستش
الان حضور ذهن ندارم ولی میگردم اگر پیدا کردم حتما معرفیشون میکنم در ضمن تا جایی که من میدونم 99% دانشگاه های آمریکا (حتی اونایی که مدرک زبان نمیخوان) امتحان ETS رو باید بدید که این در حقیقت همون امتحان GRE هست ولی برای مقطع لیسانس چون GRE برای فوق لیسانس و بالاتر هست
Educational Testing Service - Wikipedia, the free encyclopedia
در ضمن دانشگاه هایی هم که مدرک زبان نمیخوان باید یه دوره زبان آموزی تو خود دانشگاه بگذرونید

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
يعني هيچ دانشگاهي وجود نداره كه مدرك زبان كاملا نخواد يا مثلا تعهد بگيره كه تا يك سال بعد از ورودت به امريكا براي تافل آزمون بدي؟ دوستان ليست چند تا كالج رو بديد يه مكاتبه داشته باشم ببينم با اين شرايط ما قبول ميكنن

موسسه هاي زبان معتبر كه تو آمريكا تافل ياد ميدند و بعدش شما رو به كالج يا دانشگاه معرفي ميكنند چي؟ شنيدم بعضيهاشون i-20 هم ميدن؟

wizard_ltreye

Registered User
لایک‌ها
2
من چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید کامل جواب بدید یک دنیا ممنون می شم (من اطلاع زیادی ندارم لطفا توضیح کامل بدید)

اول یک توضیحی در مورد خودم بدم

من با سن 20 سال و علاقه مند به رشته نرم افزار و کلا کامپیوتر رشته ریاضی فیزیک خوندم و رشته من هم نرم افزار شرایط مالی ضعیف اخرش بتونم 20 22 میلیون جور کنم یکم کمتر بیشتر _ پشت کار بالا علاقه بالا سعی تلاش بالا

این جور که تحقیق کرد می گن بهتر تا لیسانش اینجا بخونی بعد بری خارج از کشور

حالا سوال های من :

1.بهتر در چه سنی و با چه مدرکی ادم بره دانشکاه خارح از کشور؟
2.بهترین جا برای خوندن رشته نرم افزار کجاست؟
3.بهترین انتخاب کدوم کشور که هزینه هاش زیاد نباشه؟
4.خرج اون کشور در هر ماه چقدر حدودا؟
5.شرایط زندگی در اون کشور چطور؟
6.راه های رفتن چطور؟از چه راه های می شه رفت؟
7.برای داشنجو کار پیدا می شه؟
8.خونه و کلا شرایط چطوره؟

کلا برای کسی با شرایط من که می خواد بره کجا رو پیشنهاد می کنید ؟

ممنون می شم که توضیح بدید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود
من در حال گذراندن رشته ی مهندسی داروسازی دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد هستم.
لطفا میشه لیست تمام دانشگاههایی که در مقطع دکترا مهندسی داروسازی دارند رو در آمریکا و کانادا بفرمایید.
سپاسگزارم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام حامد جان .
قربان ما که بریدیم ، اگر رمقی برا شما باقی مونده ممنون میشم هر زمانی حوصله کردی راهنماییم کنی .

راستش من بعد از کلی وقت و انرژی و بدبختی ، تصمیم گرفته بودم که برای اسپرینگ 2014 آمریکا اپلای کنم ( مستر ) و خانواده رو هم قانع کرده بودم ولی از شانس ما زد و این برنامه ها پیش اومد .
الان که خانواده به کل منصرف شده از اینکه ساپورتم کنه ، ولی می خوام هرجور شده بزارم برم . دیگه آمریکا که خوابشو ببینم .

حالا می خواستم ببینم کلآ با توجه به تجربیاتت ، نظرت چیه ؟ برم ؟ نرم ؟ :(

اگه جوابتون مثبته ، کدوم کشور رو پیشنهاد می کنی ؟ می خوام کشوری باشه که دانشگاهاش زیاد گرون نباشن ولی معتبر باشن که بتونم از عهده ی مخارجش در کنار زندگی بر بیام .
رشته م مکانیک سیالات هست . سربازی نرفتم . معدلمم بالای 15 هستش .
آلمان یا ایتالیا چجور جایی هستن ؟ تا حالا روشون فوکوس نکردم .
پیشاپیش ممنون .

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من باز برگشتم به این بخش.
اگه یادتو باشه یه موردی بود که طرف میخواست برای ادامه تحصیل بره استرالیا یا کانادا و مردد بود بین انتخاب که حالا ظاهراً استرالیا رو انتخاب کرده.
حالا شاید یادتون باشه، این بنده خدا دیپلم یازده ساله هم داره. مردک زبان هم نداره.
برای تحصیل با توجه به دیپلمش یه راست نمیتونه بره دانشگاه درسته؟
چند وقت باید تو کالج بخونه؟
برای رفتن به کالج هم آیلتس لازم داره؟
در کل اگه توضیح بدین ممنون میشم.

moeinf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی جواب سوال مارونداد؟!

من کارشناسی ارشد حقوق جزاوجرمشناسی هستم.دانشگاه علوم وتحقیقات اراک.ک درواقع زیرمجموعه علوم وتحقیقات تهرانه. معدل بالای17.البته هنوزتموم نکردم.پایان نامه مونده.
برای کشورهایی مثله سوییس ونروژ امکان ادامه تحصیل برای من هست؟ من خیلی اطلاعاتی درمورد بورس تحصیلی ندارم میخام بدونم ممکنه ازدانشگاههای اونجا بدون هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
شرایط برای من چطوره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
شاید جای سوالم اینجا نباشه اما درخواست پناهندگی به کانادا امکان داره ( منظورم اینه چه مراحلی داره و ..... ).
مرسی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
يعني هيچ دانشگاهي وجود نداره كه مدرك زبان كاملا نخواد يا مثلا تعهد بگيره كه تا يك سال بعد از ورودت به امريكا براي تافل آزمون بدي؟ دوستان ليست چند تا كالج رو بديد يه مكاتبه داشته باشم ببينم با اين شرايط ما قبول ميكنن

موسسه هاي زبان معتبر كه تو آمريكا تافل ياد ميدند و بعدش شما رو به كالج يا دانشگاه معرفي ميكنند چي؟ شنيدم بعضيهاشون i-20 هم ميدن؟

چرا وجود نداره هست عزیز دقیقن همین هست شما هم پذیرش زبان و هم درس میگیری تو نامه که برای سفارت میبری هم ذکر شده که نیاز به زبان نیست چون قبل تحصیلت شما زبان میخونی و...

من یه بار هم پیشنهاد دادم اگه میخوای یه پیشنهاد دارم

متاسفانه با این وضعیت ارز همه نامید شدن نمیدونم شما از پس هزینه ها با دلار 4000 تومنی برمیای؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من چند تا سوال داشتم اگر لطف کنید کامل جواب بدید یک دنیا ممنون می شم (من اطلاع زیادی ندارم لطفا توضیح کامل بدید)

اول یک توضیحی در مورد خودم بدم

من با سن 20 سال و علاقه مند به رشته نرم افزار و کلا کامپیوتر رشته ریاضی فیزیک خوندم و رشته من هم نرم افزار شرایط مالی ضعیف اخرش بتونم 20 22 میلیون جور کنم یکم کمتر بیشتر _ پشت کار بالا علاقه بالا سعی تلاش بالا

این جور که تحقیق کرد می گن بهتر تا لیسانش اینجا بخونی بعد بری خارج از کشور

حالا سوال های من :

1.بهتر در چه سنی و با چه مدرکی ادم بره دانشکاه خارح از کشور؟
2.بهترین جا برای خوندن رشته نرم افزار کجاست؟
3.بهترین انتخاب کدوم کشور که هزینه هاش زیاد نباشه؟
4.خرج اون کشور در هر ماه چقدر حدودا؟
5.شرایط زندگی در اون کشور چطور؟
6.راه های رفتن چطور؟از چه راه های می شه رفت؟
7.برای داشنجو کار پیدا می شه؟
8.خونه و کلا شرایط چطوره؟

کلا برای کسی با شرایط من که می خواد بره کجا رو پیشنهاد می کنید ؟

ممنون می شم که توضیح بدید
سلام عزیز تمام سوالات شما تو پست های قبلی جواب داده شده لطفن یه نگاهی بنداز اگه سوالی داشتید در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و درود
من در حال گذراندن رشته ی مهندسی داروسازی دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد هستم.
لطفا میشه لیست تمام دانشگاههایی که در مقطع دکترا مهندسی داروسازی دارند رو در آمریکا و کانادا بفرمایید.
سپاسگزارم

سلام عزیز تو تاپیک های قبلی دانشگاه ها امریکا معرفی شد

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
چرا وجود نداره هست عزیز دقیقن همین هست شما هم پذیرش زبان و هم درس میگیری تو نامه که برای سفارت میبری هم ذکر شده که نیاز به زبان نیست چون قبل تحصیلت شما زبان میخونی و...

من یه بار هم پیشنهاد دادم اگه میخوای یه پیشنهاد دارم

متاسفانه با این وضعیت ارز همه نامید شدن نمیدونم شما از پس هزینه ها با دلار 4000 تومنی برمیای؟

اكه ممكنه يه بخ بزن اطلاعات كافي بده ما رو روشن كن. اكه بذيرش بدن جرا ادم نره?:D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان .
قربان ما که بریدیم ، اگر رمقی برا شما باقی مونده ممنون میشم هر زمانی حوصله کردی راهنماییم کنی .

راستش من بعد از کلی وقت و انرژی و بدبختی ، تصمیم گرفته بودم که برای اسپرینگ 2014 آمریکا اپلای کنم ( مستر ) و خانواده رو هم قانع کرده بودم ولی از شانس ما زد و این برنامه ها پیش اومد .
الان که خانواده به کل منصرف شده از اینکه ساپورتم کنه ، ولی می خوام هرجور شده بزارم برم . دیگه آمریکا که خوابشو ببینم .

حالا می خواستم ببینم کلآ با توجه به تجربیاتت ، نظرت چیه ؟ برم ؟ نرم ؟ :(

اگه جوابتون مثبته ، کدوم کشور رو پیشنهاد می کنی ؟ می خوام کشوری باشه که دانشگاهاش زیاد گرون نباشن ولی معتبر باشن که بتونم از عهده ی مخارجش در کنار زندگی بر بیام .
رشته م مکانیک سیالات هست . سربازی نرفتم . معدلمم بالای 15 هستش .
آلمان یا ایتالیا چجور جایی هستن ؟ تا حالا روشون فوکوس نکردم .
پیشاپیش ممنون .

سلام دوست عزیز

رفیق همه به خاطر این داستان ارز لطمه خوردن

فعلن یا این وضعیت ارز جایی ارزون در نمیاد اما اون دو کشوری که گفتی هزینه تحصیل هم ارزون تر از بقیه جا ها هست مخصوصن المان که هنوز دانشگاه رایگان داره اما خوب همون طور که در جریانی هزینه زندگی به یورو هست یورو هم که سر به فلک کشیده یه زمان یورو 1500 بود تا همین 2 3 ماه پیش هم 2000 تومن بود هزینه یه سال تحصیل و زندگی تو ایتالیا حدودن 4000 یورو میشد اما چه کنیم که اوضاع بد ریخته بهم

البته اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری که میتونی بری
نمره زبان شما چنده؟؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
شاید جای سوالم اینجا نباشه اما درخواست پناهندگی به کانادا امکان داره ( منظورم اینه چه مراحلی داره و ..... ).
مرسی

اقا حامد جواب مارو هم بدی خوشحال میشیم :rolleyes:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی

سلام جناب میرفضلی
عزیز والا من این راه اصلن پیشنهاد نمیدم چون دشواری خاص خودشو داره برای همین توضیحی نمیدم رفیق

بالا