• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام دوست عزیز

رفیق همه به خاطر این داستان ارز لطمه خوردن

فعلن یا این وضعیت ارز جایی ارزون در نمیاد اما اون دو کشوری که گفتی هزینه تحصیل هم ارزون تر از بقیه جا ها هست مخصوصن المان که هنوز دانشگاه رایگان داره اما خوب همون طور که در جریانی هزینه زندگی به یورو هست یورو هم که سر به فلک کشیده یه زمان یورو 1500 بود تا همین 2 3 ماه پیش هم 2000 تومن بود هزینه یه سال تحصیل و زندگی تو ایتالیا حدودن 4000 یورو میشد اما چه کنیم که اوضاع بد ریخته بهم

البته اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری که میتونی بری
نمره زبان شما چنده؟؟

با سلام مجدد و ممنون بابت پیگیری شما ؛

فعلآ ندارم ولی می تونم تا حوالی اردیبهشت نمره ی 7 +- 0.5 آیلتس بیارم . البته شنیدم آزاد و سنجش امتحانشو دیگه برگزار نمی کنن و موسسه های دیگه مثل تهران و ایران آیلتس و ... دارن ضعیف عمل می کنن . مطمئن نیستم که اصلآ بتونم تو امتحانش شرکت کنم یا نه . گویا تحریم کردن ؟!! :|

حامد جان شما می تونید اینو تایید کنید ؟ دیروز با یکی از دوستان بودم ، گفت داره برای دانشگاه آخن آلمان اقدام می کنه و درحال آماده سازی برا امتحان دی اس ها هستش . وقتی پرسیدم چرا برای کورس های انگلیسی اقدام نمی کنی ، گفت که کورس های آلمانی ترمی 200 یورو هزینه دارن ولی کورس هایی که به زبان انگلیسی برگزار میشن ، ترمی تقریبآ 8000 یورو آب می خوره . ولی من تو فروم اپلای ابراد با همچین چیزی روبرو نشدم !! یعنی من الان باید برم دنبال فراگیریه زبان آلمان ؟ :(

درضمن توو همون فروم دیدم نوشته هزینه ی زندگی تو آلمان ماهی تقریبآ 600 یورو هستش که خودم به شخصه می تونم این مقدار رو تامین کنم . همون طور که توو پست بالا گفتم ، هزینه ی سنگین خارج از توانم هستش مگر اینکه خانواده ساپورتم کنه .

درضمن این 4000 یورو برای تحصیل و زندگی در ایتالیا بنظرم رویایی میاد . یعنی ماهی 300 یورو ناقابل ؟ دی

باز هم ممنون بابت جواب . شب پاییزیتون خوش .

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود خدمت جهان حامد عزیز

در مورد تحصیل در مقطع دکترا در آلمان مراحل کار و اینکه آیا وثیقه ای می گیرند یا نه یه توضیح اجمالی لطف می کنید ؟
و مزایا و ...

ممنون

Last edited:

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
برادر من اگه بخوام گمشم برم اونور پر پر چقدر می خواد کف کف چقدر می خواد ....واسه کار و تحصیل و زندگی ... بچه پایین شهرم

saint.somy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من ارشد مهندسی فناوری اطلاعات- شبکه دارم از امیرکبیر(مجازی) و لیسانسم هم مهندسی نرم افزاره از غیرانتفاعی
میخوام برای دکتری برم....اولا میخوام بدونم مدارک مجازی رو قبول میکنن، البته پایان نامه داشتم، منتها سه واحدی بوده و هنوزم مقاله اش نکردم اما دوتا مقاله ISI با موضوعات دیگه دارم که با دوستام شریک شدیم، و من آتور دومشم.
از نظر مالی هم زیاد خوب نیستم....پارسال 20 تومنی سرمایه داشتم که خورد به این وضعیت دلار و الان عملا هیچه! البته خونواده ام میتونن تاحدی(کم) پوشش بدن ولی قطعا نیاز به کار کردن خواهم داشت

لطفا بگید چکار کنم!!!! قیدش و کلا بزنم (با توجه به اینکه اینجا کارمند دولت هستم و اوضاعم بخور نمیره)
یا برم دنیال کشورهایی مث مالزی و ترکیه و چین و هند و ... . :wacko:

florinda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،
من خیلی قصد پاسخ ندارم چون خودمم تازه دارم مطالب رو می خونم، فقط چند تا نکته:
-دلار و یورو که گرونن باز دلار ارزونتره.
-هزینه زندگی تو فرانسه ماهی مثل اینکه1000 دلاره حتی اگر هزینه تحصیل هم کم باشه، تقریباً 16000 دلار در سال هزینه می بره. با همین هزینه میشه توآمریکا درس خوند، درسته، پس چرا فرانسه یا حتی ایتالیا؟

برای آمریکا، کدوم سفارتخانه باید رفت، سوئیس؟

حال من شرایطم رو میگم، شما آقای حامد خوب، لطفاً نظرت رو بهم بگو:
28 سالمه - لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم-معدل لیسانسم بالای 18 است و معدل دیپلمم هم که ریاضی-فیزیک بود بالای 18 است. زبانم عالیه-اصولاً وقتی انگلیسی حرف می زنم، از ایرانی تا خارجی فکر می کنن اونور آب درس خوندم(تعریف از خود نباشه:cool: ) -مدرک زبان مثل تافل اینا البته هنوز نگرفتم. سال اول شاید تا 20 تومن بتونم هزینه کنم.
حالا شرایط رو چجوری می بینی؟ و یک سوال دیگه، اگر همین 20 تومن رو به دبی ببرم و بعد تبدیل به دلار بکنم، بهتر نیست تا اینجا که اینقدر دلار گرونه؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
اگر همین 20 تومن رو به دبی ببرم و بعد تبدیل به دلار بکنم، بهتر نیست تا اینجا که اینقدر دلار گرونه؟

درود دوست عزیز
مگه اونجا دلار چند هست تو دبی ؟

اگر قیمت یورو هم داری ممنون میشم

سپاس

florinda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود دوست عزیز
مگه اونجا دلار چند هست تو دبی ؟

اگر قیمت یورو هم داری ممنون میشم

سپاس

اینو پیدا می کنم. ولی نکته اش اینه که چند ساله وقتی واحد چول خودشون رو مبخوان تبدیل به دلار بکنن، پولشون رو تقسیم بر 3.67 میکنن. چند سال با ضریب ثابت!! خوب این خورش یه نضمینه. یه سوال دیگه از حامد جان یا اگر کسی می دونه، داستان home stay چیه؟ اگر باشه، میشه هزینه اقامت را کاهش داد؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام،
من خیلی قصد پاسخ ندارم چون خودمم تازه دارم مطالب رو می خونم، فقط چند تا نکته:
-دلار و یورو که گرونن باز دلار ارزونتره.
-هزینه زندگی تو فرانسه ماهی مثل اینکه1000 دلاره حتی اگر هزینه تحصیل هم کم باشه، تقریباً 16000 دلار در سال هزینه می بره. با همین هزینه میشه توآمریکا درس خوند، درسته، پس چرا فرانسه یا حتی ایتالیا؟

برای آمریکا، کدوم سفارتخانه باید رفت، سوئیس؟

حال من شرایطم رو میگم، شما آقای حامد خوب، لطفاً نظرت رو بهم بگو:
28 سالمه - لیسانس مترجمی زبان انگلیسی دارم-معدل لیسانسم بالای 18 است و معدل دیپلمم هم که ریاضی-فیزیک بود بالای 18 است. زبانم عالیه-اصولاً وقتی انگلیسی حرف می زنم، از ایرانی تا خارجی فکر می کنن اونور آب درس خوندم(تعریف از خود نباشه:cool: ) -مدرک زبان مثل تافل اینا البته هنوز نگرفتم. سال اول شاید تا 20 تومن بتونم هزینه کنم.
حالا شرایط رو چجوری می بینی؟ و یک سوال دیگه، اگر همین 20 تومن رو به دبی ببرم و بعد تبدیل به دلار بکنم، بهتر نیست تا اینجا که اینقدر دلار گرونه؟

سلام عزیز

سوال اولت چرا فرانسه؟ امریکا نه

ببین رفیق اولن گرفتن ویزای امریکا به همین راحتی هایی که فکر میکنی نیست شانس گرفتن ویزا از کشورهای اروپایی به نسبت امریکا بالاتره حتی بعد تحصیل هم احتمال موندن در ان کشورها بالاتره به نسبت امریکا چون تو امریکا دردسر های زیادی داره

برای امریکا هم بغیر ترکیه دبی هرجا خواستی برو هرجا که ایرانی ها کمتر باشند بهتره
میخوای برای دکترا اقدام کنی؟؟؟چه رشته ای؟؟؟

رفیق در حال حاضر ریال هیچ ارزشی نداره شما پاتو از ایران بذاری بیرون ریال حتی کشورهای اطراف ایران ببری قبول نمیکنند واحد پول همه کشورها رو تبدیل میکنند بغیر ایران حتی تو دبی من خودم هر صرافی رفتم چنج نکردن جالبش این بود پول افغانی پاکستانی همه چیز چنج میکردن اما ایرانی اصلن قبول نمیکردند حتی بانک های ایرانی مثل صادرات و ملی هم رفتم اون ها هم قبول نمیکردند فقط یه سری افراد دلال مثل لیدرهای ایرانی که مقیم اونجا بودند که حاضر میشدن چنج کنند اما نسبت ضریبش از ایران بدتر بود حالت گرفته میشه از این کار ها اصلن نکن

رفیق نمره زبان میخوای برای امریکا همچنین GRE میخوای هر دو اینارو میتونی بگیرِی؟؟؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود خدمت شما

من می خواستم بدونم الان تحصیل در اتریش چطوره ؟
هزینه ها چطوره ؟
اجازه کار میدن ؟
راستی اونجا شنیدم می تونی رشتتو کلا تغییر بدی در این مورد هم اگر توضیحی لطف کنید ممنون میشم ( مثلا برای فوق یک رشته می ری بعد میری یه رشته دیگه می خونی )

یه سوالی هم در مورد اعتبار مدارک دانشگاه های هندوستان دارشتم . تو آمریکا قبول دارن مدرکاشون را ( منظورم رشته های پزشکی هست )

با سپاس فراوان از شما آقای جهان حامد عزیز

florinda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام عزیز

سوال اولت چرا فرانسه؟ امریکا نه

ببین رفیق اولن گرفتن ویزای امریکا به همین راحتی هایی که فکر میکنی نیست شانس گرفتن ویزا از کشورهای اروپایی به نسبت امریکا بالاتره حتی بعد تحصیل هم احتمال موندن در ان کشورها بالاتره به نسبت امریکا چون تو امریکا دردسر های زیادی داره

برای امریکا هم بغیر ترکیه دبی هرجا خواستی برو هرجا که ایرانی ها کمتر باشند بهتره
میخوای برای دکترا اقدام کنی؟؟؟چه رشته ای؟؟؟

رفیق در حال حاضر ریال هیچ ارزشی نداره شما پاتو از ایران بذاری بیرون ریال حتی کشورهای اطراف ایران ببری قبول نمیکنند واحد پول همه کشورها رو تبدیل میکنند بغیر ایران حتی تو دبی من خودم هر صرافی رفتم چنج نکردن جالبش این بود پول افغانی پاکستانی همه چیز چنج میکردن اما ایرانی اصلن قبول نمیکردند حتی بانک های ایرانی مثل صادرات و ملی هم رفتم اون ها هم قبول نمیکردند فقط یه سری افراد دلال مثل لیدرهای ایرانی که مقیم اونجا بودند که حاضر میشدن چنج کنند اما نسبت ضریبش از ایران بدتر بود حالت گرفته میشه از این کار ها اصلن نکن

رفیق نمره زبان میخوای برای امریکا همچنین GRE میخوای هر دو اینارو میتونی بگیرِی؟؟؟

مرسی حامد جان،
بالاخره یه جوری گفتم شاید بشه این نرخ ارز رو دور زد. نمره زبان و جی آر ای رو میشه گرفت. وقتی اراده کاری رو می کنی، باید پاش وایستی فقط به شرطی که قصه کندن موی کف دست نباشه!
موضوع اینه که فکر می کنم تو رشته های مربوطه به لیسانسم مثل آموزش یه نمور شانسم بیشتر باشه، اوضاع این رشته برای فوق لیسانس چه جو ریه؟ چقدر دنبالشن؟ پذ یرشش چه جوریه؟اینم جی آر ای می خواد؟ فول فاند و این قصه هارو داره؟ دانشگاه ارزونش کدومه؟
راستی راجع به هم استی چی؟ میشه ازش استفاده کرد؟

جداً تو ایتالیا میشه با 4000 یورو یه سال سر کرد و درس خوند؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
مرسی حامد جان،
بالاخره یه جوری گفتم شاید بشه این نرخ ارز رو دور زد. نمره زبان و جی آر ای رو میشه گرفت. وقتی اراده کاری رو می کنی، باید پاش وایستی فقط به شرطی که قصه کندن موی کف دست نباشه!
موضوع اینه که فکر می کنم تو رشته های مربوطه به لیسانسم مثل آموزش یه نمور شانسم بیشتر باشه، اوضاع این رشته برای فوق لیسانس چه جو ریه؟ چقدر دنبالشن؟ پذ یرشش چه جوریه؟اینم جی آر ای می خواد؟ فول فاند و این قصه هارو داره؟ دانشگاه ارزونش کدومه؟
راستی راجع به هم استی چی؟ میشه ازش استفاده کرد؟

جداً تو ایتالیا میشه با 4000 یورو یه سال سر کرد و درس خوند؟

بزارید من هزینه های ایتالیا رو بگم براتون باقیش رو خود حامد میاد میگه

برای ایتالیا در کمترین حالت ماهی 500 یورو خرجتونه ! دیگه 1 وعده گشنگی کنید و اینا بشه 450 ! کمتر حساب نکنید به هیچ وجه ! البته باز بودن دوستانی که با 400 هم سر کردن که البته راه شهدا رو در پیش گرفتن
بسنگی به شهر هم داره ! اما شهرهای دانشجویی کلا گرونن !

اگه 450 یورو در نظر بگیریم برای 1 سال میشه 5400 یورو .... 1000 تا هزینه های دیگه دارید برای 1 سال ! مثل بلیط اتوبوس و مترو ... و هزینه کارت اقامت که 200 یورو هست و هر شش ماه باید بدید و ....
تا اینجا شد 6400 !
500-600 یورو هم باید به صاحب خونه بدید بابت پول پیش ... که البته وقتی پامیشید پس میگیرید !
پس فعلا شد 7000 تا باید همراهتون باشه

حالا میریم سراغ شهریه ! اگر به زبان ایتالیایی بیاید که کمه ! شاید سالی 400 یورو یا همین حدود ! زبان انگلیسی 2500 تا 3500 یورو برای 1 سال شهریه هست !

حالا یه سری بورس هست که میتونید براش اپلای کنید اینجا با فیش حقوقی و اجاره خونه و این حرفا !

شهریه رو برای شما میدن و سالی 4000 تا 5000 یورو(بسته به شهر داره) هم بهتون میدن برای 1 سال !
اما باید قسط اول شهریه رو خودتون بدید و بعدا پس بگیرید !

پس احتمالا قسط اولتون که 1000 یورو هست رو باید بدید !

پس شد 8000 یورو ! :دی

ولی لازم نیست بیارید با خودتون همش رو !

ولی اکیدا تاکید میکنم روز اول که میاید حتما 5 تا 6 هزار یورو همراهتون باشه ! شاید در پایان سال تحصیلی از این پولی که اوردید 3 تاش هم براتون بمونه ولی باید اول خرج کنید این 5000-6000 تا رو ! چون اون بورس رو اولین قسطش رو 4 ماه بعد اومدنتون میدن و قسط دومش رو هم در اخر سال تحصیلی !

اگر این بورس رو نتونید بگیرید هزینه 1 سالتون با شهریه میشه 10000 یورو

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
توی آلمان تحصیل رایگانه هزینه سالیانه به طور متوسط 3000 یورو فقط باید مدرک b1 زبان آلمان داشته باشین

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان در آلمان اگر مدرک زبان را داشته باشیم و بخوایم دارو یا دندون بخونیم هزینه تحصیل(هر ترم) و زندگی ( ماهیانه) چند میشه ؟
آیا امکان کار هنگان تحصیل هست ؟
آیا به زبان انگلیسی هم میشه تحصیل کرد ؟
این خیلی ضروری هست لطفا راهنمایی کنید

ممنون

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام احترام
ممنون از این تایپک
من ناپیوسته عمران دارم میخوام برای ادامه تحصیل برم امریکا البته برای لیسانس معماری و کاردانی معماری هم دارم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام احترام
ممنون از این تایپک
من ناپیوسته عمران دارم میخوام برای ادامه تحصیل برم امریکا البته برای لیسانس معماری و کاردانی معماری هم دارم
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم؟

الان مدرکی که اخذ خواهید کرد چی خواهد بود ؟
لیسانس عمران دیگه ؟

معدل
سطح زبان
هزینه ای که میتونید بکنید

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
من دانشجوی رشته ی داروسازی دانشگاه تهران هستم...(سال اول)
اگر بخوام 3 یا 4 سال دیگه در یک کشور اروپایی تحصیل کنم شرایط چیه؟
هزینش چقدر میشه؟
می تونم اونجا کارکنم؟
اگر میشه درباره ی کشور آلمان+کانادا رو توضیح بدید
سپاس

Last edited:
بالا