سلام دوست عزیز
رفیق همه به خاطر این داستان ارز لطمه خوردن
فعلن یا این وضعیت ارز جایی ارزون در نمیاد اما اون دو کشوری که گفتی هزینه تحصیل هم ارزون تر از بقیه جا ها هست مخصوصن المان که هنوز دانشگاه رایگان داره اما خوب همون طور که در جریانی هزینه زندگی به یورو هست یورو هم که سر به فلک کشیده یه زمان یورو 1500 بود تا همین 2 3 ماه پیش هم 2000 تومن بود هزینه یه سال تحصیل و زندگی تو ایتالیا حدودن 4000 یورو میشد اما چه کنیم که اوضاع بد ریخته بهم
البته اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری که میتونی بری
نمره زبان شما چنده؟؟
با سلام مجدد و ممنون بابت پیگیری شما ؛
فعلآ ندارم ولی می تونم تا حوالی اردیبهشت نمره ی 7 +- 0.5 آیلتس بیارم . البته شنیدم آزاد و سنجش امتحانشو دیگه برگزار نمی کنن و موسسه های دیگه مثل تهران و ایران آیلتس و ... دارن ضعیف عمل می کنن . مطمئن نیستم که اصلآ بتونم تو امتحانش شرکت کنم یا نه . گویا تحریم کردن ؟!! :|
حامد جان شما می تونید اینو تایید کنید ؟ دیروز با یکی از دوستان بودم ، گفت داره برای دانشگاه آخن آلمان اقدام می کنه و درحال آماده سازی برا امتحان دی اس ها هستش . وقتی پرسیدم چرا برای کورس های انگلیسی اقدام نمی کنی ، گفت که کورس های آلمانی ترمی 200 یورو هزینه دارن ولی کورس هایی که به زبان انگلیسی برگزار میشن ، ترمی تقریبآ 8000 یورو آب می خوره . ولی من تو فروم اپلای ابراد با همچین چیزی روبرو نشدم !! یعنی من الان باید برم دنبال فراگیریه زبان آلمان ؟
درضمن توو همون فروم دیدم نوشته هزینه ی زندگی تو آلمان ماهی تقریبآ 600 یورو هستش که خودم به شخصه می تونم این مقدار رو تامین کنم . همون طور که توو پست بالا گفتم ، هزینه ی سنگین خارج از توانم هستش مگر اینکه خانواده ساپورتم کنه .
درضمن این 4000 یورو برای تحصیل و زندگی در ایتالیا بنظرم رویایی میاد . یعنی ماهی 300 یورو ناقابل ؟ دی
باز هم ممنون بابت جواب . شب پاییزیتون خوش .