مشکلی پیش نمی آید.سلام و درود
یک سوال داشتم
من قصد دارم با ویزای دانشجویی به امریکا برم.برای دکترا
حالا توی لاتاری 2014 ثبت نام کردم.مشکلی پیش نمی آد برای مصاحبه؟
میشه لاتاریو کنسل کرد؟؟
سلام و درود
یک سوال داشتم
من قصد دارم با ویزای دانشجویی به امریکا برم.برای دکترا
حالا توی لاتاری 2014 ثبت نام کردم.مشکلی پیش نمی آد برای مصاحبه؟
میشه لاتاریو کنسل کرد؟؟
این لاتاری رو اگر برنده بشیم چه مزیتی برای کسی که پول آنچنانی نداره,داره؟ یعنی کسی که وضع مالیش خوب نباشه و لاتاری آمریکا رو ببره اصلا فرقی براش داره؟ یا اینکه فقط به درد اونایی میخوره که سرمایه کافی برای زندگی و شروع کسب جدید در اونجا دارن؟ اگر لاتاری رو ببره یکی و بخواد گرین کارت و همه مدارک لازم برای اقامت در آمریکا رو بگیره ولی همین ایران زندگیش رو ادامه بده میشه؟ شنیدم کافیه سالی یک بار برن اونجا درسته؟ اولش هم فقط یکبار برن و بیان؟ 24 ساعته؟
سلام
من کارشناسی ارشد حقوق جزاوجرمشناسی هستم.دانشگاه علوم وتحقیقات اراک.ک درواقع زیرمجموعه علوم وتحقیقات تهرانه. معدل بالای17.البته هنوزتموم نکردم.پایان نامه مونده.
برای کشورهایی مثله سوییس ونروژ امکان ادامه تحصیل برای من هست؟ من خیلی اطلاعاتی درمورد بورس تحصیلی ندارم میخام بدونم ممکنه ازدانشگاههای اونجا بدون هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
شرایط برای من چطوره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دوستان در مورد كالج ها هم تو آمريكا توضيح ميديد. من الان ترم اول it هستم ولي ميخوام برم كالج چون حداقل مدرك زبان نميخواد و همون جا ازت تعهد ميگيرن كه بخوني و همونجا امتحان بدي. درسته؟
مرسی حامد جان منم به پی امت جواب دادم اونم جوابشو بهم بده مرسی تو پی ام
نامه به بانک ارز دانشجویی خودم رو قراره 28 مهر تحویل بدن . فقط متاسفانه تا اون موقع دیگه خودم ایران نیستم تا بیام نتیجه رو بگم . چند وقت پیش یکی از دوستان 6000 دلار ارز دانشجویی گرفت از این بابت یه مقداری خیالتون راحت باشه که ارز دانشجویی هنوز متوقف نشده
دوستان چند تا دانشگاه يا كالج درجه 2 مثلا تو امريكا معرفي كنيد كه خيلي سخت گير نباشن و راحت دانشجو بگيرن؟ فاند هم نميخوام فقط يشه رفت. موردي وجود داره؟ بيشتر طرف دالاس اينا ميخوام؟
يكي از دوستاي من هم بدون تافل تونست از يك كالج پذيرش بگيره ميشه همچين كاري كرد؟
این لاتاری رو اگر برنده بشیم چه مزیتی برای کسی که پول آنچنانی نداره,داره؟ یعنی کسی که وضع مالیش خوب نباشه و لاتاری آمریکا رو ببره اصلا فرقی براش داره؟ یا اینکه فقط به درد اونایی میخوره که سرمایه کافی برای زندگی و شروع کسب جدید در اونجا دارن؟ اگر لاتاری رو ببره یکی و بخواد گرین کارت و همه مدارک لازم برای اقامت در آمریکا رو بگیره ولی همین ایران زندگیش رو ادامه بده میشه؟ شنیدم کافیه سالی یک بار برن اونجا درسته؟ اولش هم فقط یکبار برن و بیان؟ 24 ساعته؟
سلام عزیز
درمورد کالج ها باید توضیح بدم امریکا کالج های خوب زیاد داره کالج هایی که با دانشگاه های رتبه عالی جهان در ارتباط هستند اگر شما 2 سال در کالج باشید و 2 سال بعدی انتقال بدید به دانشگاه های درجه 1 امریکا قطعن هزینه تحصیل پایین میاد به طور کلی توضیح بدم که گرفتن پذیرش از یه همچین کالجی راحت هست اما شانس گرفتن ویزا یکم ضعیفتر میشه!!!! شما سنتون چقدره؟؟؟
شما در سال میتونید 16000 هزار دلار خرج تحصیل و زندگی کنید؟؟؟
دانشگاه که توصفحات قبل معرفی کردم چک کن اگه پیدا نکردی برات کپی میکنم کالج هم اگه بخوای برات میفرستم اما من یه افر دارم یه کالج
خواهش میکنم عزیز جواب دادم
من الان 19 سال هستم و فعلا معافيت تحصيلي دانشگاه دارم. هم ميخوام يك كالجي باشه كه وزارت علوم تاييد كنه كه بشه خارج شد هم خيلي سطح بالا نباشه كه شرايط سختي بگيره. در كل كالجي ميخوام كه هم زبان بخونم(البته براي زبان مشكلي ندارم) هم درس بخونم تا بعد براي دانشگاه همونجا اقدام كنم. در كل هدف من الان رفتن هست
هزينه براي 2-3 سال شايد مشكلي نداشته باشم اما تو كالج كار هم ميشه كرد همزمان ديگه؟
نزديك دالاس باشه بهتره اما در كل ايالتش فرقي نميكنه مهم رفتن هست
در حال حاظر شما نمیتونی با وثیقه برای ادامه تحصیل در کالج از کشور خارج شی !
چون معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار صادر میشه !
دوما تا پارسال که معافیت تحصیلی برای لیسانس در خارج صادر نمیکردن و فقط برای تحصیلات تکمیلی صادر میشد ! الانو نمیدونم !
مگر اینکه شما وثیقه برای سفر تفریحی بزاری و بری ......
سلام عزیز
درمورد کالج ها باید توضیح بدم امریکا کالج های خوب زیاد داره کالج هایی که با دانشگاه های رتبه عالی جهان در ارتباط هستند اگر شما 2 سال در کالج باشید و 2 سال بعدی انتقال بدید به دانشگاه های درجه 1 امریکا قطعن هزینه تحصیل پایین میاد به طور کلی توضیح بدم که گرفتن پذیرش از یه همچین کالجی راحت هست اما شانس گرفتن ویزا یکم ضعیفتر میشه!!!! شما سنتون چقدره؟؟؟
شما در سال میتونید 16000 هزار دلار خرج تحصیل و زندگی کنید؟؟؟
این هزینه حداقل هست , در آمریکا به طور میانگین 1000 تا 1200 دلار در ماه هزینه دارید البته به شرط اجاره کردن اتاق اختصاصی و یا خونه اشتراکی و همچنین صرفه جویی زیاد + شهریه دانشگاه هم هست که جدای از این 1000 تا 1200 دلار در ماه هستاين هزينه شامل همه هزينه ها هست؟ با بررسي و محاسبات انجام داده متوجه شدم ميتونم تا همين مقدار و حتي بيشتر رو هم بپردازم فقط مسعله گرفتن پذيرش و رفتن است هزينه مهم نيست