• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و درود
یک سوال داشتم
من قصد دارم با ویزای دانشجویی به امریکا برم.برای دکترا
حالا توی لاتاری 2014 ثبت نام کردم.مشکلی پیش نمی آد برای مصاحبه؟
میشه لاتاریو کنسل کرد؟؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام و درود
یک سوال داشتم
میشه لاتاریو کنسل کرد؟؟
مشکلی پیش نمی آید.
لاتاری رو نمی شه کنسل کرد ولی اگه می خواهی اسمت از تو لاتاری کنار گذاشته بشه برو چند بار دیگه با همون مشخصات و عکس تو سایت رجیستر کن تا اسمت خط بخوره. :)
شرکت کردن در لاتاری به منزله باز کردن پرونده مهاجرتی نیست.
شما بعد از قبولی در لاتاری اگر واجد شرایط باشی باید ۲ نسخه فرم به همراه عکس به مرکز کنتاکی بفرستی تا پرونده مهاجرتی براتون باز بشه.

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان چند تا دانشگاه يا كالج درجه 2 مثلا تو امريكا معرفي كنيد كه خيلي سخت گير نباشن و راحت دانشجو بگيرن؟ فاند هم نميخوام فقط يشه رفت. موردي وجود داره؟ بيشتر طرف دالاس اينا ميخوام؟

يكي از دوستاي من هم بدون تافل تونست از يك كالج پذيرش بگيره ميشه همچين كاري كرد؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
سلام و درود
یک سوال داشتم
میشه لاتاریو کنسل کرد؟؟

مشکلی پیش نمیاد
اگر برنده شدی هم که چه بهتر ! دیگه لازم نیست چند سال صبر کنی تا اقامت بگیری ! میتونی از طریق همین گرین کارت لاتاری اقدام کنی و اقامت بگیری

tasbaks_33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این لاتاری رو اگر برنده بشیم چه مزیتی برای کسی که پول آنچنانی نداره,داره؟ یعنی کسی که وضع مالیش خوب نباشه و لاتاری آمریکا رو ببره اصلا فرقی براش داره؟ یا اینکه فقط به درد اونایی میخوره که سرمایه کافی برای زندگی و شروع کسب جدید در اونجا دارن؟ اگر لاتاری رو ببره یکی و بخواد گرین کارت و همه مدارک لازم برای اقامت در آمریکا رو بگیره ولی همین ایران زندگیش رو ادامه بده میشه؟ شنیدم کافیه سالی یک بار برن اونجا درسته؟ اولش هم فقط یکبار برن و بیان؟ 24 ساعته؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
این لاتاری رو اگر برنده بشیم چه مزیتی برای کسی که پول آنچنانی نداره,داره؟ یعنی کسی که وضع مالیش خوب نباشه و لاتاری آمریکا رو ببره اصلا فرقی براش داره؟ یا اینکه فقط به درد اونایی میخوره که سرمایه کافی برای زندگی و شروع کسب جدید در اونجا دارن؟ اگر لاتاری رو ببره یکی و بخواد گرین کارت و همه مدارک لازم برای اقامت در آمریکا رو بگیره ولی همین ایران زندگیش رو ادامه بده میشه؟ شنیدم کافیه سالی یک بار برن اونجا درسته؟ اولش هم فقط یکبار برن و بیان؟ 24 ساعته؟

بدون وضع مالي اصلا ويزا نميتوني بگيري:D بار اول كه ميري بايد يك ماه بموني تا گرينت بياد دستت بعد اگر بيش تر از 5-6 ماه بري بيرون همهچيت باطل ميشه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
من کارشناسی ارشد حقوق جزاوجرمشناسی هستم.دانشگاه علوم وتحقیقات اراک.ک درواقع زیرمجموعه علوم وتحقیقات تهرانه. معدل بالای17.البته هنوزتموم نکردم.پایان نامه مونده.
برای کشورهایی مثله سوییس ونروژ امکان ادامه تحصیل برای من هست؟ من خیلی اطلاعاتی درمورد بورس تحصیلی ندارم میخام بدونم ممکنه ازدانشگاههای اونجا بدون هزینه شخصی پذیرش گرفت؟
شرایط برای من چطوره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام عزیز

کشورهایی مثل فنلاند سوئد نروژ اتریش فرانسه المان هنوز هم دانشگاه های رایگان داره و بهتر میتوتید پذیرش بگیرید البته اگه رزومه خوبی داشته باشید میتونید فاند هم بگیرید شما با داشتن نمره زبان خوب و مقاله های بین الملی میتونید کمک هزینه بگیرید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان در مورد كالج ها هم تو آمريكا توضيح ميديد. من الان ترم اول it هستم ولي ميخوام برم كالج چون حداقل مدرك زبان نميخواد و همون جا ازت تعهد ميگيرن كه بخوني و همونجا امتحان بدي. درسته؟:D

سلام عزیز

درمورد کالج ها باید توضیح بدم امریکا کالج های خوب زیاد داره کالج هایی که با دانشگاه های رتبه عالی جهان در ارتباط هستند اگر شما 2 سال در کالج باشید و 2 سال بعدی انتقال بدید به دانشگاه های درجه 1 امریکا قطعن هزینه تحصیل پایین میاد به طور کلی توضیح بدم که گرفتن پذیرش از یه همچین کالجی راحت هست اما شانس گرفتن ویزا یکم ضعیفتر میشه!!!! شما سنتون چقدره؟؟؟
شما در سال میتونید 16000 هزار دلار خرج تحصیل و زندگی کنید؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
نامه به بانک ارز دانشجویی خودم رو قراره 28 مهر تحویل بدن . فقط متاسفانه تا اون موقع دیگه خودم ایران نیستم تا بیام نتیجه رو بگم . چند وقت پیش یکی از دوستان 6000 دلار ارز دانشجویی گرفت از این بابت یه مقداری خیالتون راحت باشه که ارز دانشجویی هنوز متوقف نشده

متاسفانه ارز دانشجویی اوضاعش خراب شده الان به دانشجوییان غیر بورسیه دارن 2 درصد زیر قیمت بازار میدن که اونم خیلی بالا هست
من واقعن متاسفم که تمام برنامه های دانشجو ها با این کار خراب کردند شاید یکی با دوبرابر شدن هزینه از پس تحصیلش برنیاد و تمام برنامه ریزهاش بهم بخوره

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان چند تا دانشگاه يا كالج درجه 2 مثلا تو امريكا معرفي كنيد كه خيلي سخت گير نباشن و راحت دانشجو بگيرن؟ فاند هم نميخوام فقط يشه رفت. موردي وجود داره؟ بيشتر طرف دالاس اينا ميخوام؟

يكي از دوستاي من هم بدون تافل تونست از يك كالج پذيرش بگيره ميشه همچين كاري كرد؟

دانشگاه که توصفحات قبل معرفی کردم چک کن اگه پیدا نکردی برات کپی میکنم کالج هم اگه بخوای برات میفرستم اما من یه افر دارم یه کالج

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

سلام رفیق

بهترین راه مهاجرت و دریافت اقامت همین لاتاری هست!!!! اما خوب شرایطی داره که قبلن هم تو همین تاپیک یا تاپیک های دیگه گفتم!!!

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من باز برگشتم به این بخش.
اگه یادتو باشه یه موردی بود که طرف میخواست برای ادامه تحصیل بره استرالیا یا کانادا و مردد بود بین انتخاب که حالا ظاهراً استرالیا رو انتخاب کرده.
حالا شاید یادتون باشه، این بنده خدا دیپلم یازده ساله هم داره. مردک زبان هم نداره.
برای تحصیل با توجه به دیپلمش یه راست نمیتونه بره دانشگاه درسته؟
چند وقت باید تو کالج بخونه؟
برای رفتن به کالج هم آیلتس لازم داره؟
در کل اگه توضیح بدین ممنون میشم.

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
سلام عزیز

درمورد کالج ها باید توضیح بدم امریکا کالج های خوب زیاد داره کالج هایی که با دانشگاه های رتبه عالی جهان در ارتباط هستند اگر شما 2 سال در کالج باشید و 2 سال بعدی انتقال بدید به دانشگاه های درجه 1 امریکا قطعن هزینه تحصیل پایین میاد به طور کلی توضیح بدم که گرفتن پذیرش از یه همچین کالجی راحت هست اما شانس گرفتن ویزا یکم ضعیفتر میشه!!!! شما سنتون چقدره؟؟؟

من الان 19 سال هستم و فعلا معافيت تحصيلي دانشگاه دارم. هم ميخوام يك كالجي باشه كه وزارت علوم تاييد كنه كه بشه خارج شد هم خيلي سطح بالا نباشه كه شرايط سختي بگيره. در كل كالجي ميخوام كه هم زبان بخونم(البته براي زبان مشكلي ندارم) هم درس بخونم تا بعد براي دانشگاه همونجا اقدام كنم. در كل هدف من الان رفتن هست

هزينه براي 2-3 سال شايد مشكلي نداشته باشم اما تو كالج كار هم ميشه كرد همزمان ديگه؟

نزديك دالاس باشه بهتره اما در كل ايالتش فرقي نميكنه مهم رفتن هست:D

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دانشگاه که توصفحات قبل معرفی کردم چک کن اگه پیدا نکردی برات کپی میکنم کالج هم اگه بخوای برات میفرستم اما من یه افر دارم یه کالج

جاب افر؟ اون كه فعلا به درد من نميخوره شما همون كالج هايي كه راحت پذيرش ميدن رو براي امريكا براي ما بفرست(بيشتر كالجي كه ايراني هم بگيرن). سال تحصيليشون فرق ميكنه يعني من الان بخوام اقدام كنم بايد براي كي پذيرش بگيرم؟:D

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من الان 19 سال هستم و فعلا معافيت تحصيلي دانشگاه دارم. هم ميخوام يك كالجي باشه كه وزارت علوم تاييد كنه كه بشه خارج شد هم خيلي سطح بالا نباشه كه شرايط سختي بگيره. در كل كالجي ميخوام كه هم زبان بخونم(البته براي زبان مشكلي ندارم) هم درس بخونم تا بعد براي دانشگاه همونجا اقدام كنم. در كل هدف من الان رفتن هست

هزينه براي 2-3 سال شايد مشكلي نداشته باشم اما تو كالج كار هم ميشه كرد همزمان ديگه؟

نزديك دالاس باشه بهتره اما در كل ايالتش فرقي نميكنه مهم رفتن هست:D

در حال حاظر شما نمیتونی با وثیقه برای ادامه تحصیل در کالج از کشور خارج شی !
چون معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار صادر میشه !
دوما تا پارسال که معافیت تحصیلی برای لیسانس در خارج صادر نمیکردن و فقط برای تحصیلات تکمیلی صادر میشد ! الانو نمیدونم !

مگر اینکه شما وثیقه برای سفر تفریحی بزاری و بری ......

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
در حال حاظر شما نمیتونی با وثیقه برای ادامه تحصیل در کالج از کشور خارج شی !
چون معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار صادر میشه !
دوما تا پارسال که معافیت تحصیلی برای لیسانس در خارج صادر نمیکردن و فقط برای تحصیلات تکمیلی صادر میشد ! الانو نمیدونم !

مگر اینکه شما وثیقه برای سفر تفریحی بزاری و بری ......

حالا ما بتونيم پذيرش بگيريم اونوقت اگه قبول نكردن همين روش شما رو اجرا ميكنم:D

ليست هارو بزاريد:D

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
سلام عزیز

اين هزينه شامل همه هزينه ها هست؟:D با بررسي و محاسبات انجام داده متوجه شدم ميتونم تا همين مقدار و حتي بيشتر رو هم بپردازم فقط مسعله گرفتن پذيرش و رفتن است هزينه مهم نيست:D

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
اين هزينه شامل همه هزينه ها هست؟:D با بررسي و محاسبات انجام داده متوجه شدم ميتونم تا همين مقدار و حتي بيشتر رو هم بپردازم فقط مسعله گرفتن پذيرش و رفتن است هزينه مهم نيست:D
این هزینه حداقل هست , در آمریکا به طور میانگین 1000 تا 1200 دلار در ماه هزینه دارید البته به شرط اجاره کردن اتاق اختصاصی و یا خونه اشتراکی و همچنین صرفه جویی زیاد + شهریه دانشگاه هم هست که جدای از این 1000 تا 1200 دلار در ماه هست
قیمت دلار رو هم در نظر بگیرید ببینید میتونید از پس میانگین 20000 دلار در سال (با شهریه حدودی 4000 5000 دلار و اگر شهریه بیشتر باشه بیشتر هم میشه) بر بیایید یا نه

بالا