• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام
من دانشجوی رشته ی داروسازی دانشگاه تهران هستم...(سال اول)
اگر بخوام 3 یا 4 سال دیگه در یک کشور اروپایی تحصیل کنم شرایط چیه؟
هزینش چقدر میشه؟
می تونم اونجا کارکنم؟
اگر میشه درباره ی کشور آلمان+کانادا رو توضیح بدید
سپاس

کانادا بالاترین هزینه رو توی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی داره
من چند روز پیش توی مرکز مشاوره برای تحصیلات خارج از کشور بودم گفتن آلمان تحصیلات رایگان هم داره فقط همون خرج های متفرقه رو دارین باید مدرک زبان B1 آلمان هم داشته باشین

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
کانادا بالاترین هزینه رو توی کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی داره
من چند روز پیش توی مرکز مشاوره برای تحصیلات خارج از کشور بودم گفتن آلمان تحصیلات رایگان هم داره فقط همون خرج های متفرقه رو دارین باید مدرک زبان B1 آلمان هم داشته باشین

برای داروخانه زدن یا کارکردن چطور؟؟
من الان از دانشگاه هم راضی هستم و بعید می دونم که بخوام برای phd ادامه تحصیل بدم ...
حالا اگر این مدرک رو بگیرم امکان کار در کشور دیگر رو دارم؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برای داروخانه زدن یا کارکردن چطور؟؟
من الان از دانشگاه هم راضی هستم و بعید می دونم که بخوام برای phd ادامه تحصیل بدم ...
حالا اگر این مدرک رو بگیرم امکان کار در کشور دیگر رو دارم؟

برای کار یه سری امتیازهایی هست که اگه حد و نصاب اون امتیاز رو کسب کنید ویزای کار بهتون تعلق میگیره و میتونید اونجا کار کنید مثلا برای انگلیس نمره بالا از تافل یا آیلتس امتیاز داره دانشگاه و معدل و سابقه و خیلی از چیزهای دیگه هم همین طور البته باید کشور مورد نظر پذیرش اون رشته رو داشته باشه که ممکنه یه سال باشه یه سال دیگه نه..البته شما هم رشتتون خیلی خوبه هم دانشگاهتون
دوست من چن سال پیش امتیازاش رو به حد و نصاب رسوند و رفت لندن البته اون مهندسی عمران بود

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
برای کار یه سری امتیازهایی هست که اگه حد و نصاب اون امتیاز رو کسب کنید ویزای کار بهتون تعلق میگیره و میتونید اونجا کار کنید مثلا برای انگلیس نمره بالا از تافل یا آیلتس امتیاز داره دانشگاه و معدل و سابقه و خیلی از چیزهای دیگه هم همین طور البته باید کشور مورد نظر پذیرش اون رشته رو داشته باشه که ممکنه یه سال باشه یه سال دیگه نه..البته شما هم رشتتون خیلی خوبه هم دانشگاهتون
دوست من چن سال پیش امتیازاش رو به حد و نصاب رسوند و رفت لندن البته اون مهندسی عمران بود

ممنون از پاسخ هاتون خیلی بدردم خورد...

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سابقه ی بیمه برای چی؟

اگر کشوری بری که براساس امتیاز بخواد بهت امتیاز بده مثل کانادا یا استرالیا داشتن سابقه بیمه برای نشون دادن سابقه کاری الزام میشه چون قبلن ایرانی ها میومدن سوئ استفاده میکردن و سابقه سوری میساختن الان دیگه سابقه بیمه برای اون میخوان عزیز

vampire_9696

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
من 21 سالمه تا 1 سال دیگه لیسانس نرم افزار کامپیوترمو می گیرم .
زبانم خوبه تا advance کانون زبان ایران خوندم.
معافیت سربازی هم دارم .
می خوام برای ادامه تحصیل به یک کشور خارجی برم . نمی خوام بمونم می خوام بخونمو مدرکمو بگیرم برگردم ایران . هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم کشور و دانشگاه هم برام فرقی نداره . به نظر شما کجا خوبه ، از نظر هزینه هم کم باشه و بشه کار کرد . چه کارایی می تونم اونجا بکم ؟ حداقل پولی که برای رفتن برای هر کشور لازم دارم چه قدره ؟
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز
من 21 سالمه تا 1 سال دیگه لیسانس نرم افزار کامپیوترمو می گیرم .
زبانم خوبه تا advance کانون زبان ایران خوندم.
معافیت سربازی هم دارم .
می خوام برای ادامه تحصیل به یک کشور خارجی برم . نمی خوام بمونم می خوام بخونمو مدرکمو بگیرم برگردم ایران . هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم کشور و دانشگاه هم برام فرقی نداره . به نظر شما کجا خوبه ، از نظر هزینه هم کم باشه و بشه کار کرد . چه کارایی می تونم اونجا بکم ؟ حداقل پولی که برای رفتن برای هر کشور لازم دارم چه قدره ؟
ممنون

سلام عزیز تو صفحات قبل به سوال شما پاسخ داده شده لطفن یه نگاهی بندازید اگه باز مشکل داشتی مطرح کنید

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان در آلمان اگر مدرک زبان را داشته باشیم و بخوایم دارو یا دندون بخونیم هزینه تحصیل(هر ترم) و زندگی ( ماهیانه) چند میشه ؟
آیا امکان کار هنگان تحصیل هست ؟
آیا به زبان انگلیسی هم میشه تحصیل کرد ؟
این خیلی ضروری هست لطفا راهنمایی کنید

ممنون
کسی جوابی برای من نداره ؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
عزیز تو تاپیک های قبلی در مورد زندگی تو آلمان توضیح دادم لطفن مراجعه کنید و بخونید
بله میشه

درود
ممنون آقای جهان حامد عزیز
من جواب بیشتر سوال هامو گرفتم
به جز یک سوال : اگر زبان آلمانی کسی مسلط نباشه می شه با زبان انگلیسی کار پیدا کنه یا نه ؟ ( در آلمان)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با درود و ضمن تشکر از تاپیک خوبتون
بنده متولد 68 هستم
لیسانس برق قدرت دارم از علمی کاربردی با معدل نه چندان خوب
در حال اتمام دوره سربازی هستم
زبانم هم در حد خوبی هست (کاردانی زبان داشتم)
با این مدرک و دانشگاهی که توش درس خوندم امکان تحصیل در مقطع بالاتر در کشورهای اروپایی یا آمریکا هست؟
واقعیتش توان مالی بالایی ندارم و هدفم هم اینه که فکر میکنم اگه بتونم موقعیت بهتری تو زندگیم بیرون داشته باشم مهاجرت کنم
طوری که واسه سر زدن بتونم برگردم
برای من پیشنهادی دارین دوست عزیز؟

سلام عزیز
بدون معدل خوب و مقاله بعی میدونم تو کشورهای دیگه بتونی فاند بگیری مگه کشوری انتخاب کنی که تحصیل رایگان باشه البته اون ها هم شرایط خاص خودشون دارند

سوالی بود درخدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود
ممنون آقای جهان حامد عزیز
من جواب بیشتر سوال هامو گرفتم
به جز یک سوال : اگر زبان آلمانی کسی مسلط نباشه می شه با زبان انگلیسی کار پیدا کنه یا نه ؟ ( در آلمان)

سلام دوست عزیز

زندگی تو المان یکم متفاوت هست منظورم این نیست که نشه اما خوب المان یه کشور صنعتی هست اگر کارشما یه کار دست حسابی تو شرکتی چیزی باشه قطعن مشکل پیدا نمیکنی مگر اینکه کاری عادی پیدا کنی

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان عزیز بنده اکثر پست ها رو مطالعه کردم اما باز برام یه سری چیزا جا نیوفتاد.

ببینید الان فرض رشته های مانند حقوق مدیریت جهانگردی و باستان شناسی و ... به خصوص رشته های علوم انسانی درس هایی که خونده میشه تو دانشگاه های ایران کاملا مخصوص ایران هست و به قول معروف بین المللی نیست کسی برای فوق لیسانس بخواد اقدام کنه ایا مورد پذیرش دانشگاه های اونور هست ؟

حدود معدلی که دانشگاه های اونور می خوان در چه سطحیه ؟

ایا دانشگاه های ازاد پیام نور و ... مدارکشون مورد پذیرش دانشگاه های اونور هست ؟

با تشکر .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
هزینه گرفتن ویزای تحصیلی در کشورهای اسکاندیناوی چقدره ؟داشنگاهش رایگانه ؟

یه هزینه اولیه میخوام ببینم چقدر در میاد

sahel99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دانشجوی تر یک معماری هستم تو دانشگاه غیر انتفاعی از الان تو فکر اینم ک ی جور بورسیه بگیرم و برم کشور خارجی ولی هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم میشه منو راهنمایی کنید؟دانشگاه هایی با هزینه خیلی کم هست ک بورسیه بده؟در حین تحصیل هم میشه رفت یا حتما باید کارشناسی بگیرمو برای کارشناسی ارشد و دکتری ب فکر بورسیه باشم؟

بالا