• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام جناب jahan hamed , و سایر دوستان راهنما
وقتتون بخیر
من لیسانس حقوق دارم
واسه 8 سال آیندم برنامه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودمو در ایران دارم
اما بعدش می خوام پزشکی هارواد رو پی گیر باشم
شنیدم دانشکده ی پزشکی کمبریج تو شهر بوستون قرار داره
یه سری اطلاعات می خواستم
حقیقتش راجع به تحصیل در خارج هیچی هیچی هیچی نمی دونم
فقط می خوام برا یه چندسالی ایران نباشم و پزشکی ام بخونم
تا هشت سال دیگه خیلی کارمیتونم بکنم مثلا زبانمو تقویت کنم یا هزینه های لازمه رو پس انداز کنم
کاراته هم دارم آموزش می بینم برای دفاع شخصی آخه از الان نگران امنیت خودم به عنوان یه خانم جوون و تنها هستم:blush::p
میشه به سوالام جواب بدین؟

به غیر از پول و زبان دیگه باید تو چه زمینه ای اطلاعات خودمو زیاد کنم؟
اگه لازمه مقاله چاپ کنم تو چه سطح یا سایتی باشه بهتره و چطوری؟
امنیت اونجا برای یه خانم تنها به چه صورته؟
البته برادرم برای رفت و آمدای اولیش باهامه اما بعدش تنهام
مایلم اونجا یه واحد آپارتمان برای چندسالی که اونجا می مونم اجاره یا رهن کنم که خیالم راحت باشه اونجا همچین امکانی برای من هست؟
آیاآپارتمانی هست که یه ایرانی ادارش کنه و مطمین باشه تا امثال من بتونن یه واحدشو رهن کنن؟ بردن اثاثیه به اونجا سخته؟ و از چه راهی ممکنه؟ و اگه دانشگاه پذیرش بگیرم می تونم مامانمو همرام ببرم تا توخونه و کنارم باشه؟ برای مامانم چطوری می تونم ویزای هفت هشت ساله جور کنم به بهانه ی همراه بودن من بعد از پذیرش این کار آسون میشه؟
هزینه ی زندگی اجاره خورد و خوراک اونجا برای دونفر ماهانه چقدره؟
اونجا حجاب و مذهب به چه صورته و در این زمینه آزادی وجود داره؟ تو دانشگاش چطور؟
ببخشید سوالام زیاد شد:blush:

سلام دوست عزیز

بعضی ازسوال هاتون رو تو تاپیک های قبلی هم من هم و هم دوستان پاسخ داده بودن
بصورت کلی میتونم بگم که در ابتدا شما باید دنبال گرفتن نمره زبان اونم در سطح خوب باید باشی با توجه به اینکه کدوم دانشگاه میخواید انتخاب کنید باید دنبال آماده کردن و نوشتن مقاله اغی در سطح بین اللملی و معادل خوب در رشتون و نمره زبان باشید.اگر دنبال کمک هزینه یا فاند هستید که کارتون سختر میشه اونم یه سری مراحل داره که قبلن توضیح داده شده.متاسفانه با وضع خراب ارزهزینه تحصیل هم به نسبت برای ماها داره گرون تموم میشه به نسبت کمتری میتونند برای تحصیل اقدام کنند مگه شما فاندی یا حداقل یه کمک هزینی چیزی داشته باشید تا مقداری پوشش بده.
عزیز نگران تنها بودن نباشید خیلی ها شرایط شما رو داشتن و الان هم اونجا هستن و موفق به هدفشون دنبال میکنند بله میتونید رهن کنید متاسفانه امکان بردن مادرتون وجود نداره اصلن ویزایی بهشون تعلق نمیگیره حتی ممکنه رو گرفتن ویزای شما هم تاثیر بذاره و افسرشک کنه هدفتون تحصیل نیست و موندن تو امریکاس ویزانده
برای مادرتون در مرحله اول نمیشه کاری کرد به محض اینکه شما تونستید اونجا گرین کارت بگیرید میتونید اقدام به اومدن ایشون کنید البته توریستی وبعد سیتیزن شدن هم میتوینید درخواست گرین کارت ایشون کنید این هم باز شرایطی داره که توضیح دادم
هزینه خوردوخوراک هم کاملن شخصی و بسته به ایالت و شهرداره
تو یه شهری شما میتونی با 400 دلار در ماه اجاره کنید اما تو یه شهر دیگه مثل لس انجلس بالای 1000 1500 در ماه اجاره میخواد بدونید اونجا تورمی وجود نداره معنا نداره گرونی مواد غذایی به اون صورت نیس حداقل مثل این چیزی که اینجا میبینیم نیس ولی میانگین یه چیز بین 7000 دلارتا 15000 دلار در سال خرج خونه وخورد خوراک دارید اونم گفتم بستگی به خودتون وخرج کردتون داره.
امریکا همه نوع ملیتی و مذهبی داره کسی به کسی کاری نداره شما اونجا حجاب داشته باشی نداشته باشی این چیزا معنا نداره نگران نباشید

سوالی بود در خدمتم

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام

من عزممو جزم کردم برم استرالیا البته احتمال زیاد از راه قانونی نتونم

شنیدم اونجا اگه یه نفر ضمانتتو کنه خیلی زود بهت پاسپورت میدن و دیگه مشکلات کمپ و این حدیثا رو نداری

میخواستم ببینم درسته؟البته میگن ریسکش بالاست مخصوصا قسمت دریاییش از اندونزی که خیلیا رو ارزو به دل گذاشته

میخواستم یکم راهنمایی کنین ...ممنون میشم

سلام عزیز
پسشنهاد میکنم به راه های قانونی فکر کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
لیست دانشگاه های امریکا بر اساس شهریه رو کسی میتونه بزاره ..

سلام عزیز

دانشگاه که خیلی زیاد داره اما دنبال لیست دانشگاه ها هستی میتونی یه کتاب به نام 300 دانشگاه برتر امریکا تهیه بفرمایید البته باید از اینترنت بخرید
در هرصورت من هم توتایک های قبلی چنتایی معرفی کردم اما اگر محدودتر کنید مثلن ایالت یارتبه بگید من شاید بتونم کمکی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام به همه ی عزیزان و به خصوص آقا حامد عزیز
من 17 سال دارم ( سوم دبیرستان) و میخوام اول اینجا لیسانسو بگیرم بعد اگه شد واسه فوق برم خارج . نظر خودم آمریکا هست . فک کنم اونجا رشته ی بازیسازی داشته باشه ! چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن ؟ هزینه تحصیل ؟؟؟؟ چجوری باید اقدام کنم ؟؟؟ سربازی هم مثل اینکه باید برم !! زبانم خوبه ولی بعد کنکور واسه IELTS یا TOEFL اقدام میکنم ! متاسفانه خیلی نمیتونم پول جمع کنم و ببرم اونور ... دوست دارم علاوه بر تحصیل واسه اقامت هم برم .
با این وضعیت من , کاری میشه کرد؟؟ اگه نه شما خودتون کجارو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن به چه صورت میشه رفت اونور ؟ ( منظورم جور کردن پاس و ویزا و ....)

سلام عزیز

بهترین کار در این وضعیت خراب ارزی همینه که همینجا لیسانیس یا فوق بگیرید بعد با فاند اقدام کنید حتمن زبان هم نمره خوبی بگیرید شما وقتشو دارید کلاس برید پس حتمن باید درست ادامه بدید چون مدت زمان زیادی دارید برنامه ریزی میکنید و ایران هم میدونید کلن کشوری نیس که بشه بیشتر از 3 4 ماه برنامه ریزی کنیم باید حتمن مصمم رو هدفتون باشید.دنبال اماده کردن مقاله باشید این مقاله در سطح بین المللی و نمره زبان ومعدل به شما کمک زیادی در گرفتن بورس میکنه
از اول ترم اخرتون اقدام کنید به جستجو دانشگاه و ارتباط برقرار کردن با استادانی که هم زمینه در رشته شما هستند چون بعد فارغ التحصیلی 6 ماه بیشتر مجازنخواهید بود که از کشور خارج بشید یا اینکه سربازی برید
هر مرحله ای احتیاج به توضیح داره از گرفتن پذیرش تا گرفتن ویزا وبعدش گرفتن اقامت و.....

سوالی بود در خدمتم

origami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام عزیز

بهترین کار در این وضعیت خراب ارزی همینه که همینجا لیسانیس یا فوق بگیرید بعد با فاند اقدام کنید حتمن زبان هم نمره خوبی بگیرید شما وقتشو دارید کلاس برید پس حتمن باید درست ادامه بدید چون مدت زمان زیادی دارید برنامه ریزی میکنید و ایران هم میدونید کلن کشوری نیس که بشه بیشتر از 3 4 ماه برنامه ریزی کنیم باید حتمن مصمم رو هدفتون باشید.دنبال اماده کردن مقاله باشید این مقاله در سطح بین المللی و نمره زبان ومعدل به شما کمک زیادی در گرفتن بورس میکنه
از اول ترم اخرتون اقدام کنید به جستجو دانشگاه و ارتباط برقرار کردن با استادانی که هم زمینه در رشته شما هستند چون بعد فارغ التحصیلی 6 ماه بیشتر مجازنخواهید بود که از کشور خارج بشید یا اینکه سربازی برید
هر مرحله ای احتیاج به توضیح داره از گرفتن پذیرش تا گرفتن ویزا وبعدش گرفتن اقامت و.....

سوالی بود در خدمتم
بسیار بسیار متشکرم
خب , دانشگاهی داره که رشته ی بازیسازی داشته باشه؟ چه رتبه ای داره ؟ هزینه تحصیل تو اون دانشگاه ؟؟
در ضمن شما با وضعیت مالی نه چندان خوب من آمریکا رو پیشنهاد میکنید؟؟ اگر نه چه کشور هایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
بسیار بسیار متشکرم
خب , دانشگاهی داره که رشته ی بازیسازی داشته باشه؟ چه رتبه ای داره ؟ هزینه تحصیل تو اون دانشگاه ؟؟
در ضمن شما با وضعیت مالی نه چندان خوب من آمریکا رو پیشنهاد میکنید؟؟ اگر نه چه کشور هایی رو پیشنهاد میکنید ؟؟
سلام
با اجازه آقا حامد
اولا تعریف شما از رشته بازی سازی باید مشخص باشه..بازی هوش مصنوعی و برنامه نویسی می خواد که کار مهندسای کامپیوتر هستش.گرافیک می خواد که کار HCI کار ها و UX کار ها و گرافیست ها هستش
سناریو و داستان می خواد و الی آخر
اما به هرحال شما اگر وضع مالی خوبی ندارید (خوب که چه عرض کنم هزینه ها کمر شکنه ) باید دانشجوی خوبی باشید تا بتونیم کمک هزینه زندگی + هزینه تحصیل را از دانشگاه مقصد دریافت کنید.خوشبختانه سنتون هم کمه و مثل من و خیلی دیگه از دوستان حسرت کنکور رو نمی خورید.بنابر این تمام تمرکز خودتون رو بر روی کنکور سراسری بزارید.اگر منظورتون از بازی سازی زمینه های مرتبط با کامپیوتر و برنامه نویسی آن هست بایستی رتبه خوبی بیارید.مثلا
زیر 500 کشور تا بتونید مهندسی کامپیوتر-نرم افزار یا مهندسی کامپیوتر-فناوری اطلاعات ((اولویت با نرم افزاره)) دانشگاه صنعتی شریف قبول بشید.توجه کنید داره ایده آل ترین حالت ممکن رو میگم وا اللا دانشگاه های دیگه هم شانس اپلای دارن
لیسانس رو با معدل بالای 17-18 طی کنید.انشاالله با یک کمک هزینه عالی دکترای مستقیم از بهترین دانشگاه های دنیا(آمریکا ، کانادا ، سوییس ، کره جنوبی و غیره) میگیرید.بازی سازی تو دانشکده های کامپیوتر معمولا
گرایش نیست بلکه تو بعضی آزمایشگاه ها کار میشه وارد جزئیات نشم در کل : بلی ، می تونید بازی سازی رو ادامه بدید.

پس فعلا تمرکزتون بر روی کنکور و قبولی در یک دانشگاه خوب ترجیح اکید شریف و تهران و امیر کبیر و ...
وقتی رفتید دانشگاه : تمرکز اکید بر روی معدل بالا و تقویت زبان و کار تحقیقاتی با اساتیدتون
سال آخر هم پروسه اپلای رو طی می کنید و انشاالله در بهترین دانشگاه دنیا.....

mahya.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز

بعضی ازسوال هاتون رو تو تاپیک های قبلی هم من هم و هم دوستان پاسخ داده بودن
بصورت کلی میتونم بگم که در ابتدا شما باید دنبال گرفتن نمره زبان اونم در سطح خوب باید باشی با توجه به اینکه کدوم دانشگاه میخواید انتخاب کنید باید دنبال آماده کردن و نوشتن مقاله اغی در سطح بین اللملی و معادل خوب در رشتون و نمره زبان باشید.اگر دنبال کمک هزینه یا فاند هستید که کارتون سختر میشه اونم یه سری مراحل داره که قبلن توضیح داده شده.متاسفانه با وضع خراب ارزهزینه تحصیل هم به نسبت برای ماها داره گرون تموم میشه به نسبت کمتری میتونند برای تحصیل اقدام کنند مگه شما فاندی یا حداقل یه کمک هزینی چیزی داشته باشید تا مقداری پوشش بده.
عزیز نگران تنها بودن نباشید خیلی ها شرایط شما رو داشتن و الان هم اونجا هستن و موفق به هدفشون دنبال میکنند بله میتونید رهن کنید متاسفانه امکان بردن مادرتون وجود نداره اصلن ویزایی بهشون تعلق نمیگیره حتی ممکنه رو گرفتن ویزای شما هم تاثیر بذاره و افسرشک کنه هدفتون تحصیل نیست و موندن تو امریکاس ویزانده
برای مادرتون در مرحله اول نمیشه کاری کرد به محض اینکه شما تونستید اونجا گرین کارت بگیرید میتونید اقدام به اومدن ایشون کنید البته توریستی وبعد سیتیزن شدن هم میتوینید درخواست گرین کارت ایشون کنید این هم باز شرایطی داره که توضیح دادم
هزینه خوردوخوراک هم کاملن شخصی و بسته به ایالت و شهرداره
تو یه شهری شما میتونی با 400 دلار در ماه اجاره کنید اما تو یه شهر دیگه مثل لس انجلس بالای 1000 1500 در ماه اجاره میخواد بدونید اونجا تورمی وجود نداره معنا نداره گرونی مواد غذایی به اون صورت نیس حداقل مثل این چیزی که اینجا میبینیم نیس ولی میانگین یه چیز بین 7000 دلارتا 15000 دلار خرج خونه وخورد خوراک دارید اونم گفتم بستگی به خودتون وخرج کردتون داره.
امریکا همه نوع ملیتی و مذهبی داره کسی به کسی کاری نداره شما اونجا حجاب داشته باشی نداشته باشی این چیزا معنا نداره نگران نباشید

سوالی بود در خدمتم

از راهنماییتون ممنونم
تا هشت سال دیگه اگه خدابخواد دکترای حقوق رو تموم میکنم
نمره و معدلم تو همین رشته مهمه؟ آخه می خوام اونجا پزشکی بخونم نه حقوق
مقاله چی؟ تو رشته ی حقوق باید چاپ کنم یا پزشکی؟
منظورمم از حجاب داخل دانشگاست
دانشکده ی پزشکی هاروارد در شهر بوستون
راجع به شهر بوستون چی می دونید؟ امنیت اونجا چطوره؟ آسایش هزینه ی زندگی و...
میشه بهم سایت برای چاپ مقاله معرفی کنید؟
واگه ممکنه آی دی تونو برام پ خ بذارید تا باهاتون درارتباط باشم البته اگه مساله ای نداره
-------
بازم تشکر می کنم

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
از راهنماییتون ممنونم
تا هشت سال دیگه اگه خدابخواد دکترای حقوق رو تموم میکنم
نمره و معدلم تو همین رشته مهمه؟ آخه می خوام اونجا پزشکی بخونم نه حقوق
مقاله چی؟ تو رشته ی حقوق باید چاپ کنم یا پزشکی؟
منظورمم از حجاب داخل دانشگاست
دانشکده ی پزشکی هاروارد در شهر بوستون
راجع به شهر بوستون چی می دونید؟ امنیت اونجا چطوره؟ آسایش هزینه ی زندگی و...
میشه بهم سایت برای چاپ مقاله معرفی کنید؟
واگه ممکنه آی دی تونو برام پ خ بذارید تا باهاتون درارتباط باشم البته اگه مساله ای نداره
-------
بازم تشکر می کنم

سلام
طبیعتا وقتی رشتتون حقوقه پزشکی رو باید از 0 شروع کنیدو البته معمولا فاندی هم در کار نیست و مقالاتتون توی رشته حقوق تاثیر خاصی ندارد.اگر نظر من را بخواهید برای خواندن پزشکی به مشکل ویزا هم شاید بخورید.

یه چیز دیگه نگران امنیت و اینا نباشید چه بسا امنیت از ایران بیشتر است.در بسیاری از دانشگاه های آمریکا مسلمانان نماز جماعت هم در درون دانشگاه برگزار می کنن حتی
موفق باشید

mahya.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
طبیعتا وقتی رشتتون حقوقه پزشکی رو باید از 0 شروع کنیدو البته معمولا فاندی هم در کار نیست و مقالاتتون توی رشته حقوق تاثیر خاصی ندارد.اگر نظر من را بخواهید برای خواندن پزشکی به مشکل ویزا هم شاید بخورید.

یه چیز دیگه نگران امنیت و اینا نباشید چه بسا امنیت از ایران بیشتر است.در بسیاری از دانشگاه های آمریکا مسلمانان نماز جماعت هم در درون دانشگاه برگزار می کنن حتی
موفق باشید

متشکر از راهنماییتون

چرا؟

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
متشکر از راهنماییتون

چرا؟
شما باید آفیسر رو قانع کنید که هدفتون از آمدن به آمریکا تحصیل هست و بعد از تحصیل هم بر میگردید به کشورتون.طبیعتا این که یک نفر با دکترای حقوق بخواد پزشکی بخونه احتمال داره آفیسر مشکوک بشه
که هدف شما از ویزای تحصیلی صرفا بودن در آمریکاست.
البته اینا همشون حدس هستن و دوستان صاحب نظر شاید عقیده دیگری داشته باشن

mahya.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما باید آفیسر رو قانع کنید که هدفتون از آمدن به آمریکا تحصیل هست و بعد از تحصیل هم بر میگردید به کشورتون.طبیعتا این که یک نفر با دکترای حقوق بخواد پزشکی بخونه احتمال داره آفیسر مشکوک بشه
که هدف شما از ویزای تحصیلی صرفا بودن در آمریکاست.
البته اینا همشون حدس هستن و دوستان صاحب نظر شاید عقیده دیگری داشته باشن

سپاسگذارم

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام آقا حامد
مطمئن هستید 6 ماه هست؟ (شنیدم شده یکسال)

سلام عزیز

سوالی بود در خدمتم

royaieasemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان به خصوص کسی که بتونه منو کمک کنه:D

من دانشجوی ترم 6 دستیاری جراحی در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و 22ساله هستم و همسرم 26 ساله و دارای مدرک لیسانس عمران دانشگاه تهران و الان دانشجوی ترم آخر در مقطع ارشد رشته مهندسی منابع آب در دانشگاه تهران و بصورت همزمان دانشجوی ترم آخر ارشد رشته مهندسی مدیریت و ساخت در دانشگاه آزاد واحد شمال و 26 ساله هستن امسال هم دکترا آزمون داده و احتمالا دانشگاه تهران قبول بشن
سوالم اینه
1) برای من و ایشون ادامه تحصیل در کدوم کشور بهتره ؟هم از لحاظ مهندسی هم پزشکی
2)دائی همسر من در دانشگاه شیکاگو دانشیار هستن در رشته اقتصاد و دائی دیگشون هم فوق تخصص جراحی توراکس هستن میخوام بدونم از طرف اونها میشه دعوت نامه فرستاد یا اقدامی کرد؟
3) بصورت همزمان میشه هم ویزای تحصیلی داشت هم شغلی؟اگه نه دریافت کدوم ویزا برای گرفتنن اقامت دائم بهتره؟چرا؟
4)ما قصدمون بعد از تحصیل زندگی در اون کشور هم هست.از لحاظ هزینه و امنیت و زندگی و تحصیل بچه هامون چطوره ؟
5)چطور میتونیم یه آفر شغلی بگیریم ؟
6) و آخر این که به نظر شما من و همسرم اینجا ارشد و دکترامونو بگیریم یعد اقدام کنیم یا اینطوری با لیسانس و ارشد بریم بهتره؟

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام عزیز

دانشگاه که خیلی زیاد داره اما دنبال لیست دانشگاه ها هستی میتونی یه کتاب به نام 300 دانشگاه برتر امریکا تهیه بفرمایید البته باید از اینترنت بخرید
در هرصورت من هم توتایک های قبلی چنتایی معرفی کردم اما اگر محدودتر کنید مثلن ایالت یارتبه بگید من شاید بتونم کمکی کنم

اقا حامد 5 دانشگاه از نظر هزینه تحصیل ( منظورم کمترین ) رو بزارید و راحت پزیرش بدن
با خرج خودم میخوام برم
من یه عمه هم دارم تو امریکا فقط میخوام برم کار و خونه اوکی هست
من لیسانس کامپیوتر از دانشگاه ازاد دارم
سربازی هم معاف شدم

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
اقا حامد 5 دانشگاه از نظر هزینه تحصیل ( منظورم کمترین ) رو بزارید و راحت پزیرش بدن
با خرج خودم میخوام برم
من یه عمه هم دارم تو امریکا فقط میخوام برم کار و خونه اوکی هست
من لیسانس کامپیوتر از دانشگاه ازاد دارم
سربازی هم معاف شدم

Best Computer Engineering Programs | Top Engineering Schools | US News Graduate Schools

MRMReady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقا حامد عزیز
از اشتراک آگاهی‌هایتون با دیگران بسیار خوشحالم و باعث افتخار هستید
پرسشی دارم که اگر پاسخ بدید بیش از پیش سپاسگزارتان خواهم بود

اگر اطلاعاتی در مورد تحصیل رایگان یا کم هزینه در خارج در رشته پزشکی دارید لطفا توضیح دهید.
ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام آقا حامد عزیز
از اشتراک آگاهی‌هایتون با دیگران بسیار خوشحالم و باعث افتخار هستید
پرسشی دارم که اگر پاسخ بدید بیش از پیش سپاسگزارتان خواهم بود

اگر اطلاعاتی در مورد تحصیل رایگان یا کم هزینه در خارج در رشته پزشکی دارید لطفا توضیح دهید.
ممنون

سلام عزیز

بیشتر سوالتونو تو تاپیک های قبلی دوستان و خودم پاسخ دادیم لطفن مطالعه بفرمایید
سوالی بود در خدمتم

بالا