سلام جناب jahan hamed , و سایر دوستان راهنما
وقتتون بخیر
من لیسانس حقوق دارم
واسه 8 سال آیندم برنامه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودمو در ایران دارم
اما بعدش می خوام پزشکی هارواد رو پی گیر باشم
شنیدم دانشکده ی پزشکی کمبریج تو شهر بوستون قرار داره
یه سری اطلاعات می خواستم
حقیقتش راجع به تحصیل در خارج هیچی هیچی هیچی نمی دونم
فقط می خوام برا یه چندسالی ایران نباشم و پزشکی ام بخونم
تا هشت سال دیگه خیلی کارمیتونم بکنم مثلا زبانمو تقویت کنم یا هزینه های لازمه رو پس انداز کنم
کاراته هم دارم آموزش می بینم برای دفاع شخصی آخه از الان نگران امنیت خودم به عنوان یه خانم جوون و تنها هستم:blush:
میشه به سوالام جواب بدین؟
به غیر از پول و زبان دیگه باید تو چه زمینه ای اطلاعات خودمو زیاد کنم؟
اگه لازمه مقاله چاپ کنم تو چه سطح یا سایتی باشه بهتره و چطوری؟
امنیت اونجا برای یه خانم تنها به چه صورته؟
البته برادرم برای رفت و آمدای اولیش باهامه اما بعدش تنهام
مایلم اونجا یه واحد آپارتمان برای چندسالی که اونجا می مونم اجاره یا رهن کنم که خیالم راحت باشه اونجا همچین امکانی برای من هست؟
آیاآپارتمانی هست که یه ایرانی ادارش کنه و مطمین باشه تا امثال من بتونن یه واحدشو رهن کنن؟ بردن اثاثیه به اونجا سخته؟ و از چه راهی ممکنه؟ و اگه دانشگاه پذیرش بگیرم می تونم مامانمو همرام ببرم تا توخونه و کنارم باشه؟ برای مامانم چطوری می تونم ویزای هفت هشت ساله جور کنم به بهانه ی همراه بودن من بعد از پذیرش این کار آسون میشه؟
هزینه ی زندگی اجاره خورد و خوراک اونجا برای دونفر ماهانه چقدره؟
اونجا حجاب و مذهب به چه صورته و در این زمینه آزادی وجود داره؟ تو دانشگاش چطور؟
ببخشید سوالام زیاد شد:blush:
سلام دوست عزیز
بعضی ازسوال هاتون رو تو تاپیک های قبلی هم من هم و هم دوستان پاسخ داده بودن
بصورت کلی میتونم بگم که در ابتدا شما باید دنبال گرفتن نمره زبان اونم در سطح خوب باید باشی با توجه به اینکه کدوم دانشگاه میخواید انتخاب کنید باید دنبال آماده کردن و نوشتن مقاله اغی در سطح بین اللملی و معادل خوب در رشتون و نمره زبان باشید.اگر دنبال کمک هزینه یا فاند هستید که کارتون سختر میشه اونم یه سری مراحل داره که قبلن توضیح داده شده.متاسفانه با وضع خراب ارزهزینه تحصیل هم به نسبت برای ماها داره گرون تموم میشه به نسبت کمتری میتونند برای تحصیل اقدام کنند مگه شما فاندی یا حداقل یه کمک هزینی چیزی داشته باشید تا مقداری پوشش بده.
عزیز نگران تنها بودن نباشید خیلی ها شرایط شما رو داشتن و الان هم اونجا هستن و موفق به هدفشون دنبال میکنند بله میتونید رهن کنید متاسفانه امکان بردن مادرتون وجود نداره اصلن ویزایی بهشون تعلق نمیگیره حتی ممکنه رو گرفتن ویزای شما هم تاثیر بذاره و افسرشک کنه هدفتون تحصیل نیست و موندن تو امریکاس ویزانده
برای مادرتون در مرحله اول نمیشه کاری کرد به محض اینکه شما تونستید اونجا گرین کارت بگیرید میتونید اقدام به اومدن ایشون کنید البته توریستی وبعد سیتیزن شدن هم میتوینید درخواست گرین کارت ایشون کنید این هم باز شرایطی داره که توضیح دادم
هزینه خوردوخوراک هم کاملن شخصی و بسته به ایالت و شهرداره
تو یه شهری شما میتونی با 400 دلار در ماه اجاره کنید اما تو یه شهر دیگه مثل لس انجلس بالای 1000 1500 در ماه اجاره میخواد بدونید اونجا تورمی وجود نداره معنا نداره گرونی مواد غذایی به اون صورت نیس حداقل مثل این چیزی که اینجا میبینیم نیس ولی میانگین یه چیز بین 7000 دلارتا 15000 دلار در سال خرج خونه وخورد خوراک دارید اونم گفتم بستگی به خودتون وخرج کردتون داره.
امریکا همه نوع ملیتی و مذهبی داره کسی به کسی کاری نداره شما اونجا حجاب داشته باشی نداشته باشی این چیزا معنا نداره نگران نباشید
سوالی بود در خدمتم
Last edited: