بابا پنج علی
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 58
- لایکها
- 23
تو لینک بالا در مورد هزینه دانشگاه بعضی ها رو زده 600-700 دلار اینا در سالن یا هر ترم ؟!
تو لینک بالا در مورد هزینه دانشگاه بعضی ها رو زده 600-700 دلار اینا در سالن یا هر ترم ؟!
با سلام..
جوانی هستم 23 ساله..
با مدرک دیپلم...
علاقه مند به فیلمنامه نویسی
دارای کارت پایان خدمت (معافی جبهه)
قصد خرج از کشور رو دارم..
تسلطم هم بر زبان خارجه خیلی ضعیف هست..
سریعترین و کم هزینه ترین راه ممکن برای بنده چه راهی هست؟
سوالی بود در خدمتم..
ضمن تشکر از شما بخاطر اطلاعات خوبی که اینجا شیر کردیداگر هم پول داری که میتونی مستقیم برای امریکا هم اقدام کنی تا سنتون بالاتر نرفته
سلام به همه دوستان به خصوص کسی که بتونه منو کمک کنه
من دانشجوی ترم 6 دستیاری جراحی در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و 22ساله هستم و همسرم 26 ساله و دارای مدرک لیسانس عمران دانشگاه تهران و الان دانشجوی ترم آخر در مقطع ارشد رشته مهندسی منابع آب در دانشگاه تهران و بصورت همزمان دانشجوی ترم آخر ارشد رشته مهندسی مدیریت و ساخت در دانشگاه آزاد واحد شمال و 26 ساله هستن امسال هم دکترا آزمون داده و احتمالا دانشگاه تهران قبول بشن
سوالم اینه
1) برای من و ایشون ادامه تحصیل در کدوم کشور بهتره ؟هم از لحاظ مهندسی هم پزشکی
2)دائی همسر من در دانشگاه شیکاگو دانشیار هستن در رشته اقتصاد و دائی دیگشون هم فوق تخصص جراحی توراکس هستن میخوام بدونم از طرف اونها میشه دعوت نامه فرستاد یا اقدامی کرد؟
3) بصورت همزمان میشه هم ویزای تحصیلی داشت هم شغلی؟اگه نه دریافت کدوم ویزا برای گرفتنن اقامت دائم بهتره؟چرا؟
4)ما قصدمون بعد از تحصیل زندگی در اون کشور هم هست.از لحاظ هزینه و امنیت و زندگی و تحصیل بچه هامون چطوره ؟
5)چطور میتونیم یه آفر شغلی بگیریم ؟
6) و آخر این که به نظر شما من و همسرم اینجا ارشد و دکترامونو بگیریم یعد اقدام کنیم یا اینطوری با لیسانس و ارشد بریم بهتره؟
در مورد تحصیلات تو سوئد کسی اطلاعاتی داره؟ دکتری مدیریت بازاریابی
سلام
من 20 سالمه و دانشجوی عمران دانشگاه بوعلی هستم و گذرنامه هم دارم(معاف از خدمت) چندتا سوال دارم
1. به نظر شما برای آلمان من مدرک زبان انگلیسیمو بگیرم یا b1 آلمانی؟؟ (جون آلمانی صفرم)
2. فنلاند ایلتس قبول میکنه؟ چه مدرکی میخواد؟
3. به نظر شما وضعیتم چجوره؟
4. راهنمایی؟
سلام به همه دوستان به خصوص کسی که بتونه منو کمک کنه
من دانشجوی ترم 6 دستیاری جراحی در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و 22ساله هستم و همسرم 26 ساله و دارای مدرک لیسانس عمران دانشگاه تهران و الان دانشجوی ترم آخر در مقطع ارشد رشته مهندسی منابع آب در دانشگاه تهران و بصورت همزمان دانشجوی ترم آخر ارشد رشته مهندسی مدیریت و ساخت در دانشگاه آزاد واحد شمال و 26 ساله هستن امسال هم دکترا آزمون داده و احتمالا دانشگاه تهران قبول بشن
سوالم اینه
1) برای من و ایشون ادامه تحصیل در کدوم کشور بهتره ؟هم از لحاظ مهندسی هم پزشکی
2)دائی همسر من در دانشگاه شیکاگو دانشیار هستن در رشته اقتصاد و دائی دیگشون هم فوق تخصص جراحی توراکس هستن میخوام بدونم از طرف اونها میشه دعوت نامه فرستاد یا اقدامی کرد؟
3) بصورت همزمان میشه هم ویزای تحصیلی داشت هم شغلی؟اگه نه دریافت کدوم ویزا برای گرفتنن اقامت دائم بهتره؟چرا؟
4)ما قصدمون بعد از تحصیل زندگی در اون کشور هم هست.از لحاظ هزینه و امنیت و زندگی و تحصیل بچه هامون چطوره ؟
5)چطور میتونیم یه آفر شغلی بگیریم ؟
6) و آخر این که به نظر شما من و همسرم اینجا ارشد و دکترامونو بگیریم یعد اقدام کنیم یا اینطوری با لیسانس و ارشد بریم بهتره؟