• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
تو لینک بالا در مورد هزینه دانشگاه بعضی ها رو زده 600-700 دلار اینا در سالن یا هر ترم ؟!

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
تو لینک بالا در مورد هزینه دانشگاه بعضی ها رو زده 600-700 دلار اینا در سالن یا هر ترم ؟!

نه عزیز دقت کن دو نوع شهریه وجود داره

per year (in-state, full-time); $2,640

$9,937 per year (out-of-state, full-time)a

اولی برای سیتزن ها وکسانی هست که تو اون ایالت زیاد بودن

دومی برای کسانی هست که از خارج میان یا اینکه تو اون ایالت تازه وارد شدن

در تاپیک های قبلی هم توضیح داده بودم که چطور تخفیف میخوره واینکه هزینه ها همانطور که نوشته شده در ساله فقط هم تحصیل اینجا نوشته

درضمن اون 700 تا هم هزینه کل تحصیل نیس که میگید اون هزینه هر واحد هست نه شهریه کل تحصیل در هرسال

بابا پنج علی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
مرسی
الان تا اونجایی که من چک کردم 9.937 دلاره کمترنی هزینه دانشگاه.
82 صفحه هست !
اگه براتون مقدوره یه توضیح مختصر بدید

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
با سلام..
جوانی هستم 23 ساله..
با مدرک دیپلم...
علاقه مند به فیلمنامه نویسی
دارای کارت پایان خدمت (معافی جبهه)
قصد خرج از کشور رو دارم..
تسلطم هم بر زبان خارجه خیلی ضعیف هست..

سریعترین و کم هزینه ترین راه ممکن برای بنده چه راهی هست؟
سوالی بود در خدمتم..

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام..
جوانی هستم 23 ساله..
با مدرک دیپلم...
علاقه مند به فیلمنامه نویسی
دارای کارت پایان خدمت (معافی جبهه)
قصد خرج از کشور رو دارم..
تسلطم هم بر زبان خارجه خیلی ضعیف هست..

سریعترین و کم هزینه ترین راه ممکن برای بنده چه راهی هست؟
سوالی بود در خدمتم..

سلام عزیز
بدون زبان وبدون مدرک نمیتونی جایی بری مگر اینکه بخوای تو اون کشور از ابتدا شروع کنی
به نظرم اگه از پس هزینه اولیه برمیای به کشورهایی که ازطریق تحصیلی بهشون مهاجرت کنی فکر کن مثل فنلاند المان و... هنوز تحصیل رایگانه ولی شرایطی داره مثلن قبولی تو کنکورو...
اگه نمیتونی کنکور بدی برای ایتالیا اقدام کن که راحت پذیرش میده از مقطع لیسانس سریع میری
اگر هم پول داری که میتونی مستقیم برای امریکا هم اقدام کنی تا سنتون بالاتر نرفته

سوالی بود در خدمتم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
ممنون که جواب دادین

دستم خالیه.. پولی ندرم..که هزینه ترین راه ممکن کدوم راهه و چقدر هزینه نیاز داره؟!!
در مرود زبان هم اینجا باید بخونم با اونجا؟!!

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
اگر هم پول داری که میتونی مستقیم برای امریکا هم اقدام کنی تا سنتون بالاتر نرفته
ضمن تشکر از شما بخاطر اطلاعات خوبی که اینجا شیر کردید
تا جایی که من میدونم تو مقطع دکترا هیچ محدودیت سنی وجود نداره دانشجوی 40 50 ساله و بالاتر هم میگیرن.
این مساله سنی که مطرح کردید برای مقطع لیسانسه؟ کلا هر اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم بگید استفاده کنیم.

EvanGeline

Registered User
لایک‌ها
1
میشه لطفا در مورد ارائه مفاله بیشتر توضیح بدین؟ اینکه چجوری و کجا باید پابلیش بشه تا قبول کنن.. ممنون میشم.. چون من معدلم و نمره زبانم خوبه.. مقاله هم بدم میتونم بورسیه بگیرم.

clickmax

Registered User
لایک‌ها
107
سلام به همه دوستان به خصوص کسی که بتونه منو کمک کنه:D

من دانشجوی ترم 6 دستیاری جراحی در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و 22ساله هستم و همسرم 26 ساله و دارای مدرک لیسانس عمران دانشگاه تهران و الان دانشجوی ترم آخر در مقطع ارشد رشته مهندسی منابع آب در دانشگاه تهران و بصورت همزمان دانشجوی ترم آخر ارشد رشته مهندسی مدیریت و ساخت در دانشگاه آزاد واحد شمال و 26 ساله هستن امسال هم دکترا آزمون داده و احتمالا دانشگاه تهران قبول بشن
سوالم اینه
1) برای من و ایشون ادامه تحصیل در کدوم کشور بهتره ؟هم از لحاظ مهندسی هم پزشکی
2)دائی همسر من در دانشگاه شیکاگو دانشیار هستن در رشته اقتصاد و دائی دیگشون هم فوق تخصص جراحی توراکس هستن میخوام بدونم از طرف اونها میشه دعوت نامه فرستاد یا اقدامی کرد؟
3) بصورت همزمان میشه هم ویزای تحصیلی داشت هم شغلی؟اگه نه دریافت کدوم ویزا برای گرفتنن اقامت دائم بهتره؟چرا؟
4)ما قصدمون بعد از تحصیل زندگی در اون کشور هم هست.از لحاظ هزینه و امنیت و زندگی و تحصیل بچه هامون چطوره ؟
5)چطور میتونیم یه آفر شغلی بگیریم ؟
6) و آخر این که به نظر شما من و همسرم اینجا ارشد و دکترامونو بگیریم یعد اقدام کنیم یا اینطوری با لیسانس و ارشد بریم بهتره؟

سلام من برا دکترای حسابداری سبتامبر 2013 دردانشگاه تگزاس پذیرش دارم ، کاربر حامد جهان درجریان کار من هستند.

من یکی از اعضای خانوادمون فوق لیسانس از زبانشو دانشگاه اراک داره دکتر عامریان(ایشون دکترای زبان از امریکا دارن) راباید بشناسید،

درود براین همه اراده که هم خودتون هم اقاتون درس خوندین ارادتون خیلی مورد تاثیر من واقع شد.ان شالله به شایستگی به ارزوتن برسید فقط میخوام یک جمله از مولاعلی بگم که اویزه گوشتون باشه مولاعلی میفرمایند دردنیا به شایستگی میرسی نه به ارزو پس شایسته ارزوهایتون باشید.

*خوب سوال یک *
والا من رشتم مدیریتی میشه گفت هست ولی شما بهتره اگه بایک چشم به امریکا نگاه میکنید (ازاین بابت تا همه چیزو ادم کامل نبینه نمویتونه قضاوت کنه)لازم میدونم که باچشم دیگر به فرانسه و المان و کانادا نگاه کنید. المان ازاین لحاظ اقتصاد سوم درجهان است. فرانسه مهد علم پرشکی درکل دنیااست اینوبدونید.چون اولین پیوند جشم وکبد دراین کشوربود هاست.ازلحاظ مهندسی کانادا والمان تایید میشن جون الان بیشتر کاراهی عمرانی بین المللی دردست این دوکشوراست.ازلحاظ تحصیلی خیلی خوبن امریکا باید بگردین که کدوم دانشگاه خوبه نه عالی چون شما تابیان به جوانجا عادت کنید خیل یوقت میبره پس نتیجه میکیریم که داتشگاه خوب اپلای کردن بهتر از یکی دانشسشگاه عاالی اپای کردن است.

*خوب سوال دو*
ببینید رابطه ضابطست ولی ضابطه رابطه نیست*شکا ارتباط داشته باشین میتونین قانون را تغییربدین چیزی که هم خارجی ها هم قران و هم ما ایرانیا میگیم.طبعا اگه دایی های همسرتون رابطه داشته باشن میتونن این کارو کنن. حالا ار ای یا تی ای فرقی نمیکنه .بدونید بهترین منابع پاسخ به سوالاتون همون دایی همسرتون هستن .

*خوب سوال سه*

نه نمیشه ولی میشه به صورت محدود کارکرد ویاازدانشگاه فاند گرفت اون بستگکی به رزومتون داره ولی اگه زرنگ باشین موتونین یک کاری کنین مثلا دوست من انجا یک طرحی انجام داده بود که تو این 3سال قرارداد بست براش سابقشو حساب کردن. ویزای تحصیلی بهتره هم میتونین یک کاری کنین.ویا ازاستادتون بعدتحصیل برا کار توصیه نامه بگیرین.ضمنا فکرکنم تا6ماه بعد تحصیل دنبال کاربگردین.باتوجه به نوع اشناتون من ویزای کارراپیشنهادنمیدم.

*خوب سوال چهار*

ببینین ایالت تا ایالت فرق میکنه قوانین حتی به عنوان مقال تگزاس الان خیلی کشتن فراوان شده طوری که من هروقت فکر میکنم پاهام یخ میکنه ولی از لحاظ موفعیت کاری جای خوبیه کارززیاده چون نفت مهندسی ان ایالت خوبه.ولی اجازه بدین بعدازتحقیقی که کردم جوابتونو کامل تربدم. اما از لحاظ زندگی کلی ببینید توی ابام میامهرماه91مشهدبودم دکتر صمیعی پروفسور مغزواعصاب جهان امده بود مشهد ومنم دعوت دوستان بودم من اصفهانیم یک جمله قشنگی گفت درود به شرفش من که هرشب جمعه براش رفتگانش فاتحه میفرستم. گفت ببینید تاوقتی که برای جامعه کاری نکنی برا ان جامعه بنجلی یعنی سودمند نیستی ومدام تو سرت میززنن که خارجی هستی ولی وقتی دیدن سودمند احترام ارزش برات میزارن
مثل افغانی ها وما ایرانیها کافیه سودمند بود از لحاظ برخورد اجتماعی وهم علمی احترامتن دارن عد مردم ما میانم میگن المانیا فاشیستن خودش عین جملش بود بعد گفت ازلحاظ قران واسلام برخورد درستی نیست.

هزینه در المان نسبت به فرانسه اینا به نظر من طوری که بچه ها گفتن شنیدم خیلی ارزانتر در میادو اخه شیکاگو بچه ها هستن میگن گرون درمیاد. ولی کالیفرنیا بچه هاتایید کردن مناسب تره.

*سوال 5*

با ازتریق اشناتون یاهمون زرنگیتون که گفتم.یاکار دردانشگاه به عنوان تی ای یا ار ای

سوال 6
ادم پل پشت سرشو خراب نمیکنه شما ارشد روبخونید ایران بعدبرین چون انور برا ارشد بد فاند میدن.

با ارزوی بهترین ها به امیددیدن موفقیتتون

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
فك كنم برا ليسانس برم فنلاند سال بعد!

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
در مورد تحصیلات تو سوئد کسی اطلاعاتی داره؟ دکتری مدیریت بازاریابی

سوئد پوليه
سالي يازده هزار تا شهريه ميخاد
حالا شايد برا دكترا بورس كنن اونو نميدونم
فنلاند بهتره در كشور هاي اسكانديناوي
ولي اگه رزومت خوب باشه خيلي جاهاي ديگه ميتوني بري كه هواي درست حسابي هم داشته باشه و بورست هم بكنه!
به المان بيانديش مثلا.
خود امريكا هم شانس داري
ولي بايد معدل و مدرك زبان خولي داشته باشي ها!

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
من 20 سالمه و دانشجوی عمران دانشگاه بوعلی هستم و گذرنامه هم دارم(معاف از خدمت) چندتا سوال دارم
1. به نظر شما برای آلمان من مدرک زبان انگلیسیمو بگیرم یا b1 آلمانی؟؟ (جون آلمانی صفرم)
2. فنلاند ایلتس قبول میکنه؟ چه مدرکی میخواد؟
3. به نظر شما وضعیتم چجوره؟
4. راهنمایی؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
سلام
من 20 سالمه و دانشجوی عمران دانشگاه بوعلی هستم و گذرنامه هم دارم(معاف از خدمت) چندتا سوال دارم
1. به نظر شما برای آلمان من مدرک زبان انگلیسیمو بگیرم یا b1 آلمانی؟؟ (جون آلمانی صفرم)
2. فنلاند ایلتس قبول میکنه؟ چه مدرکی میخواد؟
3. به نظر شما وضعیتم چجوره؟
4. راهنمایی؟

رو يه زبان كار كني بهتره
فنلاند ايلتس شيش يا شيش ونيم ميخاد
همين الان به اتريش نگا كن.نميدونم برا ليسانس كلاس انگليسي دارند يا نه ولي با اين شرايط ات و گواهي اشتغال به تحصيل ميتوني از اتريش پذيرش بگيري
ولي نميدونم كلاس انگليسي هست يا نه
اگه معدلت بالاي شونزده و ايلتس بالاي شيش نيم وضع ات خوب ميشه
به مقاله اينا هم فك كن

mahyargol

Registered User
لایک‌ها
29
ممنون از راهنماییت . برای ادامه تحصیل در اتریش از کجا باید شروع بکنم؟ ینی فعلا زبان نمیخواد؟ هزینش چقدره؟

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
بزو سايت وزارت علوم,دانشگاه هاي مورد تاييد در اتريش رو بياب.
برو سايتاشون ببين برا لبسانس كلاس انگليسي برا رشته ي دارن.نياقتي بهشون ايميل بزن بپرس
شهريه دو سه تاشون سيصد و شصت يورو در سال و بقيه هفتصد يورو در سال ميگيرن
هزينه زندگي رو دقيق نميدونم ولي فك نكنم گرون باشه
مدرك زبان هم هم ميخاد
برو انجمن اپلاي ابرود اونجا تو بخش اتريش تحقيق كن
دانشگاه بدون مدرك زبان هم بخاي بايد بري روماني ,
University politechnica of Bucharest
اون مدرك زبان نميخاد
سالي دو هزار پونصد تا شهريه داره
ماهي سيصد تا خرج زندگي
ولي نميدونم معادل سازي واحد ميكنن يا نه!

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
سلام دوستان گفتم اینم یجور خرید و فروش هست دیگه یکی دوستان برای مهاجرت نیاز به مدرک پیش دانشگاهی داره دیپلم فنی داره خودش و مصاحبش مهر ماه هست .لاتاری قبول شدن :rolleyes:
کسی از دوستان سراغ داره ممنونش میشم اطلاع بده هزینه هم پرداخت میشه

rasivell

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان به خصوص کسی که بتونه منو کمک کنه:D

من دانشجوی ترم 6 دستیاری جراحی در مقطع لیسانس دانشگاه علوم پزشکی اراک و 22ساله هستم و همسرم 26 ساله و دارای مدرک لیسانس عمران دانشگاه تهران و الان دانشجوی ترم آخر در مقطع ارشد رشته مهندسی منابع آب در دانشگاه تهران و بصورت همزمان دانشجوی ترم آخر ارشد رشته مهندسی مدیریت و ساخت در دانشگاه آزاد واحد شمال و 26 ساله هستن امسال هم دکترا آزمون داده و احتمالا دانشگاه تهران قبول بشن
سوالم اینه
1) برای من و ایشون ادامه تحصیل در کدوم کشور بهتره ؟هم از لحاظ مهندسی هم پزشکی
2)دائی همسر من در دانشگاه شیکاگو دانشیار هستن در رشته اقتصاد و دائی دیگشون هم فوق تخصص جراحی توراکس هستن میخوام بدونم از طرف اونها میشه دعوت نامه فرستاد یا اقدامی کرد؟
3) بصورت همزمان میشه هم ویزای تحصیلی داشت هم شغلی؟اگه نه دریافت کدوم ویزا برای گرفتنن اقامت دائم بهتره؟چرا؟
4)ما قصدمون بعد از تحصیل زندگی در اون کشور هم هست.از لحاظ هزینه و امنیت و زندگی و تحصیل بچه هامون چطوره ؟
5)چطور میتونیم یه آفر شغلی بگیریم ؟
6) و آخر این که به نظر شما من و همسرم اینجا ارشد و دکترامونو بگیریم یعد اقدام کنیم یا اینطوری با لیسانس و ارشد بریم بهتره؟

ماشاالله ادم اميدوار ميشه... اين همه رشته در سطح عااالي اونم تو دانشگاه معتبر ، افرين افرين

بالا