• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

Amirjames

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان. ببخشید من تا سال دیگه لیسانس مکانیکم رو از شریف میگیرم. قصد دارم برای فوق برم ژاپن چون شنیدم (یکی از آشناهامون از اعضای هییت علمی مکانیک فردوسی مشهد هست و در ژاپن تحصیل کردن که برادرشون هم همینطور بودن و الان در سیدنی از اعضای هییت علمی هستن) که مدرک ژاپن رو آمریکا و سایر کشور ها خیلی قبول دارن! اما خودم (بدلیل اینکه قصد دارم زندگیم رو در آمریکای شمالی تشکیل بدم (دوست دخترم اونجاست)‌)‌نمیدونم که برای تحصیل (فوق و دکترا) برم آمریکا و یا همون ژاپن برم و بعدش که دکترا گرفتم برم برای کار و زندگی به آمریکا؟!؟! در این رشته کدوم یکی از این کشور ها برای فوق و دکترا بهتره؟!‌ یکی از استادان در دانشگاه مهندسی توکیو از دوستانم هست و میتونم از سفارت ژاپن بورس بگیرم. از لحاظ مخارج زندگی در آمریکا هم بدلیل اینکه دوست دخترم اونجا هست و کمک های پدرم:دی و اینکه احتمالا در آمریکا پارت تایم هم کار میکنم مشکلی نیست....لطفا راهنمایی کنید.

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
هزینه گرفتن ویزای تحصیلی در کشورهای اسکاندیناوی چقدره ؟داشنگاهش رایگانه ؟

یه هزینه اولیه میخوام ببینم چقدر در میاد

هزینه ویزا قبلا حدود 100 یا 200 یورو بود (الان دقیق یادم نیست)
دانشگاه های سوئد هم دیگه رایگان نیست
دانشگاه های نروژ رایگانه ولی در مقطع فوق لیسانس تعداد درس هایی که به انگلیسی تدریس میشه خیلی کمه فقط به درد دکترا میخوره
دانمارک هم رایگان نیست
فنلاند فقط رایگانه منتهی یه آزمون ورودی مثل کنکور دارن که باید اون رو هم بدی و قبول بشی تا بتونی بری تو دانشگاه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
مثلا کانادا یه هزینه اولیه داره حدود 30.000 دلار

کشورهای حوزه اسکاندیناوی این هزینه رو نداره ؟!

و اینکه اجازه کار حتی پاره وقت میدن ؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
مثلا کانادا یه هزینه اولیه داره حدود 30.000 دلار

کشورهای حوزه اسکاندیناوی این هزینه رو نداره ؟!

و اینکه اجازه کار حتی پاره وقت میدن ؟
هزینه اولیه؟ احتمالا منظورتون همون شهریه هست که بله حدود 25 26 هزار دلار در سال دانشگاه های کانادا شهریه داره
کشورهای اسکاندیناوی رو هم شهریه ها رو گفتم
دانمارک 11 تا 19 هزار یورو بسته به دانشگاه و رشته شهریه داره
نروژ کلا شهریه نداره
سوئد شهریه بین 90 تا 140 هزار کرون در سال داره بسته به دانشگاه و رشته
فنلاند هم شهریه نداره
اجازه کار پاره وقت هم تا جایی که میدونم 20 ساعت در هفته هست تو سوئد (اگه قانونش رو عوض نکرده باشن) بقیه کشورها رو نمیدونم
در ضمن اصلا روی درآمد کار دانشجویی حساب نکنید اینجا که بیایید میبینید که برای کار کردن (حتی طی کشیدن در رستوران ها) باید سوئدی بلد باشید که خوب طبیعتا در اول کار ممکن نیست بعدش هم چون سابقه کار و مدرک ندارید و دارید کار دانشجویی میکنید کار درست و حسابی با درامد خوب نمیدن بهتون (دلیل دیگه هم این که شما نمیتونید زیاد کار کنید واسه همین تمایل به استخدام شما ندارن)
و به غیر از این ها شما انقدر مشغله ی درسی و عادت کردن به محیط جدید , دوری از خانواده , ...... دارید که اصلا وقت نمیکنید بخواید کار کنید
خلاصه رو درامد کار حساب نکنید که اگر کار پیدا نکردید و یا نتونستید کار کنید به مشکل نخورید

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
برای سفر به استرالیا از طریق دعوت نامه استرالیایی و ویزا ۳تا ۶ ماهه چقدر وثیقه میگیرن؟
مسائل مربوط به پناهندگی اجتماعی استرالیا رو کسی میدونه؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=1]آنچه باید از تحصیل در فرانسه بدانید

[/h]

کشور فرانسه با داشتن حدود 300 هزار دانشجوی خارجی، چهارمین مقصد دانشجویان جهت ادامه تحصیل محسوب می‌شود.
به گزارش سرویس «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، از دلایلی که کشور فرانسه به عنوان مقصد تحصیلی دنشجویان خارجی محسوب می‌شود، می‌توان به شهریه‌های نسبتا پایین دانشگاهی و امید به زندگی بالا در این کشور اشاره کرد. اگرچه **** آموزشی در این کشور بسیار پیچیده است و می‌تواند طی این مسیر را با دشواری مواجه سازد.
با این حال اگر قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارید، باید بدانید که فراگیری زبان فرانسه اهمیت زیادی دارد.
چگونگی اقدام جهت اخذ ویزای دانشجویی
چگونگی انتخاب یک رشته دانشگاهی در فرانسه و اخذ ویزای دانشجویی بستگی به این دارد که از چه کشوری پا به فرانسه می‌گذارید. تمامی افرادی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا به این کشور قدم می‌گذارند، نیازی به ویزا جهت تحصیل در این کشور ندارند و مستقیما می‌توانند نسبت به انتخاب رشته مورد نظر خود در دانشگاه اقدام کنند.
در غیر این صورت اگر نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دارید می‌توانید با مراجعه به یکی از کنسولگری‌های فرانسه یا وب‌سایت‌های وابسته نسبت به اخذ آن اقدام کنید. در این خصوص دفاتر محلی بسیاری در سراسر جهان وجود دارد که اطلاعات کافی جهت اخذ ویزا را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند. ضمن اینکه این کشور اخیرا قوانین اعطای ویزای دانشجویی را تسهیل کرده است.
سطح زبانی
بسیاری از دانشگاه‌های فرانسه در حال حاضر رشته‌های دوزبانه ارائه می‌دهند یا رشته‌هایی را منحصرا به زبان انگلیسی تدریس می‌کنند. با این حال اگر تصمیم به اخذ رشته‌ای به زبان فرانسه دارید، حداقل باید سطح مقدماتی زبان فرانسه را گذرانده باشید، چرا که بسیاری از دانشگاه‌های این کشور نیاز به مدرک مقدماتی و برخی دیگر نیاز به مدرک پیشرفته در زبان فرانسه دارند.
سیستم آموزش عالی در فرانسه
**** آموزشی در این کشور در مدارج علمی و اعطای مدارک پیچیده است. اما مقاطع تحصیلی در این کشور در راستای برنامه بولونیا (موافتنامه کشورهای اروپایی جهت تضمین یکسان‌سازی استانداردها و کیفیت آموزش عالی در این کشورها که در سال 1999 به امضای 29 کشور اروپایی رسید) در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری استانداردسازی شده‌اند که مطابق با مقاطع مربوطه در سایر کشورهای عضو این پیمان به ترتیب نیازمند سه، دو و سه سال تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا هستند.
شایان ذکر است بسیاری از موسسات آموزش عالی در کشور فرانسه دارای بودجه دولتی هستند. به این معنی که سالانه شهریه بسیار اندکی معادل 200 الی 400 یورو (بسته به رشته ارائه شده) از دانشجویان اخذ می‌کنند.
هزینه‌های زندگی در فرانسه
هزینه‌های زندگی در این کشور تقریبا شبیه به هزینه سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا است. اما شهر پاریس که محبوب‌ترین مقصد دانشجویان است، می‌تواند گرانتر باشد و پیدا کردن خانه در آنجا بسیار دشوار است. با این حال موسسات اقامتی مختلف در شهر پاریس خوابگاه در اختیار دانشجویان دارای ملیت‌های مختلف قرار می‌دهند. البته اغلب دانشگاه‌های خارج از شهر پاریس نیز یارانه‌های مخصوص اسکان دانشجویان در دانشکده و خارج از آن دارند.
کمک هزینه‌های مالی و اشتغال
دولت فرانسه سالانه حجم گسترده‌ای از بورسیه‌های تحصیلی را به دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌کند که معمولا در پایگاه اینترنتی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های کشور فرانسه در سراسر جهان تبلیغ می‌شوند.
دانشجویانی که دانشگاه‌های آنها عضوی از برنامه تحصیلی اراسموس (بورسیه تحصیلی اتحادیه اروپا) هستند می‌توانند جهت اخذ این بورسیه از طریق دانشگاه خود اقدام کنند. با اینکه این برنامه بورسیه تحصیلی اخیرا به شدت محدود به دانشجویان کشورهای عضو اتحادیه اروپا شده است، با این حال تعداد محدودی از دانشگاه‌های غیر عضو اتحادیه اروپا را نیز پوشش می‌دهد.
دانشجویان در این کشور به صورت قانونی در طول ترم مجاز به 19.5 ساعت کار در هفته می‌باشند و تنها در دوران تعطیلات می‌توانند به صورت تمام وقت کار کنند. دانشجویان غیر عضو اتحادیه اروپا نیز نیاز به اخذ جواز جداگانه کار نیستند و می‌توانند مادامی که ویزای دانشجویی یا کارت اقامتی دارند به انجام کار بپردازند.
دانشجویان فارغ‌التحصیل نیز می‌توانند به صورت موقت برای مدت شش ماه به انجام کار موقت بپردازند تا یک شغل دائمی پیدا کنند.
زندگی دانشجویی در فرانسه
این کشور که از نظر محبوبیت در مقصد دانشجویان خارجی رتبه چهارم دنیا را یدک می کشد، 12 درصد از جمعیت دانشجویان بین‌المللی دنیا را نیز تشکیل می‌دهد و اغلب فرهنگ‌ها و رسوم دانشگاهی مختلف در دانشگاه‌های آن حاکم است. در دانشگاه‌های این کشور مزایای بسیاری برای دانشجویان فراهم شده است که از آنها می‌توان به تخفیف‌های زیاد در هزینه غذا،‌ تفریحات و حمل و نقل را نام برد. ضمن اینکه ورودی بسیاری از موزه‌های دولتی در شهر پاریس برای شهروندان اروپایی زیر 26 سال رایگان است و بسیاری از خدمات عمومی دیگر نیز در صورت داشتن کارت دانشجویی دارای تخفیف‌های وسیع هستند.
انتهای پیام

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
الان مدرکی که اخذ خواهید کرد چی خواهد بود ؟
لیسانس عمران دیگه ؟

معدل
سطح زبان
هزینه ای که میتونید بکنید
اره لیسانس عمرانه ولی اگه بخوام اونجا ادامه بدم معماری میخونم
14 هست
هزینه صفر فقط خودمو بسونم شاهکاره
البته هرکاری که یتونه منو امریکا نگه داره میکنم از توالت شستن تا همه ...........

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
اره لیسانس عمرانه ولی اگه بخوام اونجا ادامه بدم معماری میخونم
14 هست
هزینه صفر فقط خودمو بسونم شاهکاره
البته هرکاری که یتونه منو امریکا نگه داره میکنم از توالت شستن تا همه ...........
سلام
معدلتون پایین هست ضمن این که اپلای رشته عمران کلا سخت هستش
اگر امتحان GRE و تافلتون رو عالی ( به معنای کلمه) بدید امکان داره بتونید فاند بگیرید
در ضمن هزینه اپلای رو با نرخ فعلی دلار کم کم 4-5 میلیون در نظر بگیرید.
سفارت هم بدون ساپورت مالی ویزا نمیده با ویزای دانشجویی هم یه تعداد ساعات محدودی میشه در هفته کار کرد
کلا به این فکر کنید که یا فاند بگیرید یا از ایران کاملا ساپورت باشید

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
با سلام
علاقه زیادی دارم تا خارج از ایران تحصیل کنم ولی مشکل اصلی من پول هست
ایا میشه بدون پول در خارج از ایران تحصیل کرد؟
کدوم کشور و پیشنهاد میدین ؟
----------------------------------------------------------------
با کار کردن مشکلی ندارم حتی کار سخت
-------- -------------------------------------------------------
بعد تحصیل میخام هم اون کشور و هم ایران بدون مشکل رفت و امد کنم
---------------------------------------------------------------
21 سالمه دانشجوی کاردانی سال 93.4 کاردانی میگیرم
سربازی نرفتم

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام
معدلتون پایین هست ضمن این که اپلای رشته عمران کلا سخت هستش
اگر امتحان GRE و تافلتون رو عالی ( به معنای کلمه) بدید امکان داره بتونید فاند بگیرید
در ضمن هزینه اپلای رو با نرخ فعلی دلار کم کم 4-5 میلیون در نظر بگیرید.
سفارت هم بدون ساپورت مالی ویزا نمیده با ویزای دانشجویی هم یه تعداد ساعات محدودی میشه در هفته کار کرد
کلا به این فکر کنید که یا فاند بگیرید یا از ایران کاملا ساپورت باشید
متاسفانه شهرستان هستم نمیدونم برای تافل چکار کنم و کدوم موسسه برم
هزینه اپلای 5 میلیون تومان یا دلاره؟
میتونم از جای پول بهره ای بگیرم بذارم تا پرینت حساب بگیرم این جوری میشه ساپورت تایید بشه
فاند چیه چطوری اقدام کنم
اگه بخوام ویزای تورستی بگیرم و بعد اونجا ازدواج کنم میتونم اقامت بگیریم
هر راهی میشه بتونم امریکا برم و اقامت بگیرم بهم یاد بدید ممنون میشوم پ خ کنید این اخری

saint.somy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از اطلاعات خوب و جامعتون

چندتا سوال دارم

من B1 فرانسه رو در آزمون tcfq گرفتم...آیا برای دکترای رشته مهندسی قبول میکنن؟؟؟؟

ضمنا میخوام بدونم آیا دانشجویان دوره دکتری هم میتونن 20 ساعت در هفته کار کنن؟

بازم ممنون

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
هرچند بعضی شهرستان ها هم تافل برگزار می کنن و من اطلاعی ندارم
اما موسسه امیر بهادر در تهران تافل برگزار می کنه و مبلغ هی که دریافت می کنه هم حدود 700 هزار تومنه (هزینه تافل 200 دلاره یه مقداری به عنوان حق العمل این دوستان میگیرن روش )
سازمان سنجش هم مجری برگزاری هست و اطلاعات رو از سایش می تونین بگیرین و اونم همین حول و حوش هزینشه ((اون 200 دلاره که حدود 670-680 تومن میشه حالا هزینه ثبت نام خودشون ممکنه سنجش یا امیر بهادر یا جاهای دیگه متفاوت باشه)
اگر تصمیمتون جدی هست هم حواستون به تاریخ ثبت نام ها باشه ثبت نام مرداد فکر می کنم از بعد از تعطیلات نوروزی شروع بشه
این یه نکته
یه آزمون دیگری هم هست به نام GRE که هزینش 190 دلاره تقریبا هم قیمت تافله اون رو هم سازمان سنجش به صورت ریالی ازتون پول میگیره براتون ثبت نام می کنه
این دو تا آزمون هر دوشون آزمون زبان هستن و اگر تصمیمتون جدی هست که انشاالله مهر 94 تو یک دانشگاه خارجی مشغول به تحصیل باشید باید این دو تا آزمون را بدید.منابع مخصوص خودش رو هم داره

تقریبا آبان آذر امسال می تونین مدارکتون شامل کارنامه و نمرات زبان و غیره رو بفرستید هزینه هر دانشگاه برای فرستادن مدارک هر سر جمع حدود 100 دلار آب می خوره یعنی حدود 400 هزار تومان
پس اگر 2 تا آزمون بدید حدود 1.5 میلیون تومان و 6 تا دانشگاه اپلای کنید 2.5 میلیون تومان هزینه می بره.هزینه ترجمه مدارک و غیره هم اضافه کنید میشه 5 میلیون
بعد صبر می کنید تا نتایج بیاد
دانشگاه ها اگر نمرات زبانتون عالی باشه و معدل مناسبی داشته باشیت بهتون فاند میدن یعنی کمک هزینه تحصیلی میدن که کلیه هزینه تحصیل و مسکن و زندگی و .. رو می پوشونه اما اگر فاند نداشته باشید با این وضع دلار هزینه تحصیل واقعا کمر شکن خواهد بود

پروسه اپلای پیچیدگی و ریزه کاری های زیادی داره و برای اطلاعات کامل به سایت زیر برید
forum.applyabroad.org

برای کسب که پول کافی نداره (کافی یعنی پول خیییلی زیاد) بهترین راه ویزای تحصیلی تا بعد از اتمام تحصیل به ویزای کاری تبدیلش کنه

موفق باشید

mahya.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام جناب jahan hamed , و سایر دوستان راهنما
وقتتون بخیر
من لیسانس حقوق دارم
واسه 8 سال آیندم برنامه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودمو در ایران دارم
اما بعدش می خوام پزشکی هارواد رو پی گیر باشم
شنیدم دانشکده ی پزشکی کمبریج تو شهر بوستون قرار داره
یه سری اطلاعات می خواستم
حقیقتش راجع به تحصیل در خارج هیچی هیچی هیچی نمی دونم
فقط می خوام برا یه چندسالی ایران نباشم و پزشکی ام بخونم
تا هشت سال دیگه خیلی کارمیتونم بکنم مثلا زبانمو تقویت کنم یا هزینه های لازمه رو پس انداز کنم
کاراته هم دارم آموزش می بینم برای دفاع شخصی آخه از الان نگران امنیت خودم به عنوان یه خانم جوون و تنها هستم:blush::p
میشه به سوالام جواب بدین؟

به غیر از پول و زبان دیگه باید تو چه زمینه ای اطلاعات خودمو زیاد کنم؟
اگه لازمه مقاله چاپ کنم تو چه سطح یا سایتی باشه بهتره و چطوری؟
امنیت اونجا برای یه خانم تنها به چه صورته؟
البته برادرم برای رفت و آمدای اولیش باهامه اما بعدش تنهام
مایلم اونجا یه واحد آپارتمان برای چندسالی که اونجا می مونم اجاره یا رهن کنم که خیالم راحت باشه اونجا همچین امکانی برای من هست؟
آیاآپارتمانی هست که یه ایرانی ادارش کنه و مطمین باشه تا امثال من بتونن یه واحدشو رهن کنن؟ بردن اثاثیه به اونجا سخته؟ و از چه راهی ممکنه؟ و اگه دانشگاه پذیرش بگیرم می تونم مامانمو همرام ببرم تا توخونه و کنارم باشه؟ برای مامانم چطوری می تونم ویزای هفت هشت ساله جور کنم به بهانه ی همراه بودن من بعد از پذیرش این کار آسون میشه؟
هزینه ی زندگی اجاره خورد و خوراک اونجا برای دونفر ماهانه چقدره؟
اونجا حجاب و مذهب به چه صورته و در این زمینه آزادی وجود داره؟ تو دانشگاش چطور؟
ببخشید سوالام زیاد شد:blush:

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام

من عزممو جزم کردم برم استرالیا البته احتمال زیاد از راه قانونی نتونم

شنیدم اونجا اگه یه نفر ضمانتتو کنه خیلی زود بهت پاسپورت میدن و دیگه مشکلات کمپ و این حدیثا رو نداری

میخواستم ببینم درسته؟البته میگن ریسکش بالاست مخصوصا قسمت دریاییش از اندونزی که خیلیا رو ارزو به دل گذاشته

میخواستم یکم راهنمایی کنین ...ممنون میشم

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

من عزممو جزم کردم برم استرالیا البته احتمال زیاد از راه قانونی نتونم

شنیدم اونجا اگه یه نفر ضمانتتو کنه خیلی زود بهت پاسپورت میدن و دیگه مشکلات کمپ و این حدیثا رو نداری

میخواستم ببینم درسته؟البته میگن ریسکش بالاست مخصوصا قسمت دریاییش از اندونزی که خیلیا رو ارزو به دل گذاشته

میخواستم یکم راهنمایی کنین ...ممنون میشم

خیلیا غرق شدن دوست عزیز حواست باشه .. نرو این راهش نیست !
این که عزمت جزم هست خیلی خوبه
اما سعی کن ویزای توریستی چیزی بگیری و بری اونجا ...

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
لیست دانشگاه های امریکا بر اساس شهریه رو کسی میتونه بزاره ..

origami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام به همه ی عزیزان و به خصوص آقا حامد عزیز
من 17 سال دارم ( سوم دبیرستان) و میخوام اول اینجا لیسانسو بگیرم بعد اگه شد واسه فوق برم خارج . نظر خودم آمریکا هست . فک کنم اونجا رشته ی بازیسازی داشته باشه ! چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن ؟ هزینه تحصیل ؟؟؟؟ چجوری باید اقدام کنم ؟؟؟ سربازی هم مثل اینکه باید برم !! زبانم خوبه ولی بعد کنکور واسه IELTS یا TOEFL اقدام میکنم ! متاسفانه خیلی نمیتونم پول جمع کنم و ببرم اونور ... دوست دارم علاوه بر تحصیل واسه اقامت هم برم .
با این وضعیت من , کاری میشه کرد؟؟ اگه نه شما خودتون کجارو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن به چه صورت میشه رفت اونور ؟ ( منظورم جور کردن پاس و ویزا و ....)

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
سلام به همه ی عزیزان و به خصوص آقا حامد عزیز
من 17 سال دارم ( سوم دبیرستان) و میخوام اول اینجا لیسانسو بگیرم بعد اگه شد واسه فوق برم خارج . نظر خودم آمریکا هست . فک کنم اونجا رشته ی بازیسازی داشته باشه ! چه دانشگاه هایی این رشته رو دارن ؟ هزینه تحصیل ؟؟؟؟ چجوری باید اقدام کنم ؟؟؟ سربازی هم مثل اینکه باید برم !! زبانم خوبه ولی بعد کنکور واسه IELTS یا TOEFL اقدام میکنم ! متاسفانه خیلی نمیتونم پول جمع کنم و ببرم اونور ... دوست دارم علاوه بر تحصیل واسه اقامت هم برم .
با این وضعیت من , کاری میشه کرد؟؟ اگه نه شما خودتون کجارو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن به چه صورت میشه رفت اونور ؟ ( منظورم جور کردن پاس و ویزا و ....)

Apply Abroad

جواب کل سوالاتت رو میگیری . برو به قسمت انجمن .

رفتن مستقیم هم از فوق لیسانس به آمریکلا کار بس سختیه . مگر اینکه تو یه دانشگاه خوب ( دانشگاه های تهران ) خونده باشی + رزومه خوبی جور کنی .

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
راستی عزیز تو کارت خیلی خیلی زیاده .

این به عنوان یه هدف خوبه ، ولی زیاد وارد جزئیاتش نشو . بهتره که هدف های جز رو بر اساس همین هدفت ترتیب بدی و اولویت بندی کنی .
الان بهترین کار واسه شما اینه که تو این 2 ماه که مونده با امتحان های کتبی ، بشینی و خوب بخونی . نمره گرفتن تو این امتحان ها 50 % به معلوماتت ربط داره و 50 %به بلد بودن به نحوه جواب دادن . من خودم مثلا درسی مثه فیزیک میدیدی یه چند قسمت مساله رو ذهنی حل کردم و گفتم خوب ابن معلومه دیگه چرا بنویسم ، ولی وقتی پاسخنامه رو دیدم ، میدیدم هر قسمت 0.25 نمره داره و ... این طوری نمره میرفت .
بعد هم هدفت رو کنکور قرار بده و رتبه خوب .

من خودم تا پیش نمی خوندم . بعضا همین فکر هایی که تو داری می اومد تو ذهنم و تو عالم رویا میرفتم و غرق میشدم . بعد تو پیش به خودم اومدم ، دیدم معدل کتبیم شده 16 ، کلی درس مونده که نخوندم . آخرش با جر دادن خودم تونستم تو کنکور هزار و هفتصد بشم . ولی اگر بر میگشتم به سوم دبیرستان مینشستم درس های سوم رو خوب میخوندم و بعد کنکور رو .

mahya.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام به دوستان راهنما
وقتتون بخیر
من لیسانس حقوق دارم
واسه 8 سال آیندم برنامه برای ادامه تحصیل تو رشته ی خودمو در ایران دارم
اما بعدش می خوام پزشکی هارواد رو پی گیر باشم
شنیدم دانشکده ی پزشکی کمبریج تو شهر بوستون قرار داره
یه سری اطلاعات می خواستم
حقیقتش راجع به تحصیل در خارج هیچی هیچی هیچی نمی دونم
فقط می خوام برا یه چندسالی ایران نباشم و پزشکی ام بخونم
تا هشت سال دیگه خیلی کارمیتونم بکنم مثلا زبانمو تقویت کنم یا هزینه های لازمه رو پس انداز کنم

میشه به سوالام جواب بدین؟

به غیر از پول و زبان دیگه باید تو چه زمینه ای اطلاعات خودمو زیاد کنم؟
اگه لازمه مقاله چاپ کنم تو چه سطح یا سایتی باشه بهتره و چطوری؟
امنیت اونجا برای یه خانم تنها به چه صورته؟
البته برادرم برای رفت و آمدای اولیش باهامه اما بعدش تنهام
مایلم اونجا یه واحد آپارتمان برای چندسالی که اونجا می مونم اجاره یا رهن کنم که خیالم راحت باشه اونجا همچین امکانی برای من هست؟
آیاآپارتمانی هست که یه ایرانی ادارش کنه و مطمین باشه تا امثال من بتونن یه واحدشو رهن کنن؟ بردن اثاثیه به اونجا سخته؟ و از چه راهی ممکنه؟ و اگه دانشگاه پذیرش بگیرم می تونم مامانمو همرام ببرم تا توخونه و کنارم باشه؟ برای مامانم چطوری می تونم ویزای هفت هشت ساله جور کنم به بهانه ی همراه بودن من بعد از پذیرش این کار آسون میشه؟
هزینه ی زندگی اجاره خورد و خوراک اونجا برای دونفر ماهانه چقدره؟
اونجا حجاب و مذهب به چه صورته و در این زمینه آزادی وجود داره؟ تو دانشگاش چطور؟
ببخشید سوالام زیاد شد:blush:

...

:confused:

بالا