• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
اگه طرف قبلا 3 سال هم تو اون کشور اروپایی اقامت داشته باشه
میتونه کمکش کنه تو گرفتن دوباره ویزا؟

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
بچه ها برای تحصیل تو فرانسه یا انگلستان چه شرایطی باید داشته باشی خیلی دوست دارم تو یکی از این دو کشور ادامه تحصیل بدم الان تو دانشگاه آزاد اهواز درس میخونم ترم 4ام مهندسی مکانیک میخووام ول کنم برم اونجا سربازی هم رفتم و پاس میتونم بگیرم کلاس زیان هم تازه شروع کردم بهم بگید باید چه کنم از کجا شروع کنم تا بتونم برم اونجا امیدوارم با کمک شما دوستان عزیز بتونم برم مرسی دوستان گلم

memphis44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببين فرزندم...
اگه ميخاي برا ليسانس بري.يعني اول بزار تو ذهنت ببين ميتوني برا تنهايي تو 18 سالگي بسازي و گليمتو از آب دربياري بايدتا پايان امسال زبانتو فول بشي تافل بالاي 100 برا امريكا.المان كه انگليسي نداره برا ليسانس كانادا هم كه سخت تره
برا فنلاند و انگليس اينا هم تافل بالاي 90 ميخاد
يعني اول زبانه
پولشم بستگي به نوع بورست داره.امريكا بتوني بري كه بور
ست كنه عالي ميشه ولي سخته
برا فوق ليسانس و دكترا هم اگه بخاي بري اگه بتوني درست و معدل ات رو تو دانشگاه بالا ببري و از دانشگاه خوبي
شارژ ایرانسل رایگان تو ايران قبول شي بورس ميشي و پول زيادي نميخاد
اما اگه با هزينه شخصي بخاي بري كه متفاوته
از ترمي 3000 دلار تو روماني داريم تا 50 60 هزار دلار تو اروپا و امريكا

من نمیدونم حالا چه عجله‌ایه همه اینجا میگن ۱۸ سالگی ۱۸ سالگی. یایا من خودم لیسانسمو ایران گرفتم. درسم هم خوب نبود یه سه چهار ترم هم مشروط شدم. بعد یه چند سال تو بازار کار کردم. دستم که به دهنم رسید اومدم امریکا واسه ادامه تحصیل. الان سی و یک سالمه دارم فوق میخونم. هیچ اشکالی هم نداره. خیلی هم بهتر از اوناییه با جیب خالی و بورسیه و آینده‌ی نامعلوم پا شدن اومدن تو غربت ... واللا ...

memphis44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من نمیدونم حالا چه عجله‌ایه همه اینجا میگن ۱۸ سالگی ۱۸ سالگی. یایا من خودم لیسانسمو ایران گرفتم. درسم هم خوب نبود یه سه چهار ترم هم مشروط شدم. بعد یه چند سال تو بازار کار کردم. دستم که به دهنم رسید اومدم امریکا واسه ادامه تحصیل. الان سی و یک سالمه دارم فوق میخونم. هیچ اشکالی هم نداره. خیلی هم بهتر از اوناییه با جیب خالی و بورسیه و آینده‌ی نامعلوم پا شدن اومدن تو غربت ... واللا ...
البته ما به دوستانی که بورسیه گرفتن خیلی ارادت داریم. یه موقع از حرف من بد برداشت نشه. من منظورم اینه که کلا تو زندگی زیاد عجله نکنید. ممکن فرصت‌های بهتری هم وجود داشته باشه :blush:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
انشالله اوضاع ارزی اگر بهتر بشه دوباره این تاپیک فعال میکنیم که دوستان بیشتر استفاده کنند

ashkan_dan

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب jahan hamed.
یه سوال داشتم از خدمتتون.
من مهندسی عمران عمران خوندم 3 سالی هست که درسم تموم شده کمی هم توی این مدت کار کردم.میخواستم ببینم دانشگاههای آمریکا برای بورسیه کامل چه شرایطی میخوان و بیشتر کدوم دانشگاههاش این شرایط رو دارن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
دوستان من لیسانس مهندسی شیمی دارم.به علت علاقه زیادی که به داروسازی پیدا کردم خیلی دوست دارم داروسازی رو توی آمریکا بخونم.این کار شدنی هست؟چی کار باید بکنم؟با توجه به اینکه رشته ام ریاضی و فنی بوده و میخوام برم داروسازی؟آیا شرکتهایی هستند جهت مشاوره و کارهای ویزای تحصیلی و...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب jahan hamed.
یه سوال داشتم از خدمتتون.
من مهندسی عمران عمران خوندم 3 سالی هست که درسم تموم شده کمی هم توی این مدت کار کردم.میخواستم ببینم دانشگاههای آمریکا برای بورسیه کامل چه شرایطی میخوان و بیشتر کدوم دانشگاههاش این شرایط رو دارن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر

سلام دوست عزیز
شما لیسانس دارید یا فوق لیسانس؟؟
فول فاند برای امریکا اونم برای دانشجوییان خارجی بیشتر تو مقطع دکترا هست شما شر ایطتون دقیق بگید تا بهتر راهنمایی کنم

ashkan_dan

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
شما لیسانس دارید یا فوق لیسانس؟؟
فول فاند برای امریکا اونم برای دانشجوییان خارجی بیشتر تو مقطع دکترا هست شما شر ایطتون دقیق بگید تا بهتر راهنمایی کنم
لیسانس

سلام
میبخشید دیر جواب دادم.
من لیسانس دارم از تهران مرکز.
شرایط و خواسته های دانشگاه های اونجا واسم مهمه که بدونم چه شرایطی میخوان.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
عزیزان یکی از دوستان من میخواد برا دکترا اقدام کنه برا یکی از دانشگاه های امریکا ارشد نمیدون it یا یه چیز دیگه داره از دانشگاه تهران با معدل 17 کجا بره بهتره ؟ امریکا کانادا یا ... شانس پزیرش برا کدوم کشور بیشتر داره ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
لیسانس

سلام
میبخشید دیر جواب دادم.
من لیسانس دارم از تهران مرکز.
شرایط و خواسته های دانشگاه های اونجا واسم مهمه که بدونم چه شرایطی میخوان.

والا رفیق برای مقطع مستر که زیاد فکر نکن بتونی همون اول فاند کامل بگیری اصلن نصف فاند هم ممکنه نتونی بگیری!!!به نظرم باید همینجا یا یه کشور دیگه مستر بگیرید بعد برای دکترا اقدام کنی اگه فاند میخوای اگه که نه میتونی با هزینه شخصی بری
شرایط هم به نسبت اینکه کدوم راه انتخاب میکنی متفاوته
سوالی بود در خدمتم

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
اینایی که تو ماهواره میزنه تحصیل رایگان واقعیه؟ هزینش چقدره؟ من تماس گرفتم کسی پاسخ نداد!!

mfqoqnoos

Registered User
لایک‌ها
252
دوست عزیز من ترم آخر لیسانس معماری هستم کدوم کشور برای تحصیل معماری بهتره و این رشته رو بیشتر میخوان برای کار ؟

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
چطوری میشه بدونیم کدوم کشور به چه رشته تحصیلی نیاز داره اگه سایت یا چیزی دارید که ما بتونیم ببینیم ممنون میشم حامد جان

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
چطوری میشه بدونیم کدوم کشور به چه رشته تحصیلی نیاز داره اگه سایت یا چیزی دارید که ما بتونیم ببینیم ممنون میشم حامد جان

رفیق سایت مشخصی وجود نداره شما رشتتون چیه؟؟

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
بچه ها برای تحصیل تو فرانسه یا انگلستان چه شرایطی باید داشته باشی خیلی دوست دارم تو یکی از این دو کشور ادامه تحصیل بدم الان تو دانشگاه آزاد اهواز درس میخونم ترم 4ام مهندسی مکانیک میخووام ول کنم برم اونجا سربازی هم رفتم و پاس میتونم بگیرم کلاس زیان هم تازه شروع کردم بهم بگید باید چه کنم از کجا شروع کنم تا بتونم برم اونجا امیدوارم با کمک شما دوستان عزیز بتونم برم مرسی دوستان گلم

کسی نیست راهنماییم کنه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Shahab-A

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یه سوال دارم لطفا جواب بدید ممنون میشم داداشای گل.

یه دانشگاه تو امریکا که کمترین شهریه رو داشته باشه معرفی کنید لطفا .
کاری به معتبر بودن یا نبودنش ندارم

بالا