FarsiCash.Com
Registered User
اگه طرف قبلا 3 سال هم تو اون کشور اروپایی اقامت داشته باشه
میتونه کمکش کنه تو گرفتن دوباره ویزا؟
میتونه کمکش کنه تو گرفتن دوباره ویزا؟
ببين فرزندم...
اگه ميخاي برا ليسانس بري.يعني اول بزار تو ذهنت ببين ميتوني برا تنهايي تو 18 سالگي بسازي و گليمتو از آب دربياري بايدتا پايان امسال زبانتو فول بشي تافل بالاي 100 برا امريكا.المان كه انگليسي نداره برا ليسانس كانادا هم كه سخت تره
برا فنلاند و انگليس اينا هم تافل بالاي 90 ميخاد
يعني اول زبانه
پولشم بستگي به نوع بورست داره.امريكا بتوني بري كه بورست كنه عالي ميشه ولي سخته
برا فوق ليسانس و دكترا هم اگه بخاي بري اگه بتوني درست و معدل ات رو تو دانشگاه بالا ببري و از دانشگاه خوبي شارژ ایرانسل رایگان تو ايران قبول شي بورس ميشي و پول زيادي نميخاد
اما اگه با هزينه شخصي بخاي بري كه متفاوته
از ترمي 3000 دلار تو روماني داريم تا 50 60 هزار دلار تو اروپا و امريكا
البته ما به دوستانی که بورسیه گرفتن خیلی ارادت داریم. یه موقع از حرف من بد برداشت نشه. من منظورم اینه که کلا تو زندگی زیاد عجله نکنید. ممکن فرصتهای بهتری هم وجود داشته باشه :blush:من نمیدونم حالا چه عجلهایه همه اینجا میگن ۱۸ سالگی ۱۸ سالگی. یایا من خودم لیسانسمو ایران گرفتم. درسم هم خوب نبود یه سه چهار ترم هم مشروط شدم. بعد یه چند سال تو بازار کار کردم. دستم که به دهنم رسید اومدم امریکا واسه ادامه تحصیل. الان سی و یک سالمه دارم فوق میخونم. هیچ اشکالی هم نداره. خیلی هم بهتر از اوناییه با جیب خالی و بورسیه و آیندهی نامعلوم پا شدن اومدن تو غربت ... واللا ...
با سلام خدمت دوستان خصوصا جناب jahan hamed.
یه سوال داشتم از خدمتتون.
من مهندسی عمران عمران خوندم 3 سالی هست که درسم تموم شده کمی هم توی این مدت کار کردم.میخواستم ببینم دانشگاههای آمریکا برای بورسیه کامل چه شرایطی میخوان و بیشتر کدوم دانشگاههاش این شرایط رو دارن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر
لیسانسسلام دوست عزیز
شما لیسانس دارید یا فوق لیسانس؟؟
فول فاند برای امریکا اونم برای دانشجوییان خارجی بیشتر تو مقطع دکترا هست شما شر ایطتون دقیق بگید تا بهتر راهنمایی کنم
انشالله اوضاع ارزی اگر بهتر بشه دوباره این تاپیک فعال میکنیم که دوستان بیشتر استفاده کنند
لیسانس
سلام
میبخشید دیر جواب دادم.
من لیسانس دارم از تهران مرکز.
شرایط و خواسته های دانشگاه های اونجا واسم مهمه که بدونم چه شرایطی میخوان.
چطوری میشه بدونیم کدوم کشور به چه رشته تحصیلی نیاز داره اگه سایت یا چیزی دارید که ما بتونیم ببینیم ممنون میشم حامد جان
بچه ها برای تحصیل تو فرانسه یا انگلستان چه شرایطی باید داشته باشی خیلی دوست دارم تو یکی از این دو کشور ادامه تحصیل بدم الان تو دانشگاه آزاد اهواز درس میخونم ترم 4ام مهندسی مکانیک میخووام ول کنم برم اونجا سربازی هم رفتم و پاس میتونم بگیرم کلاس زیان هم تازه شروع کردم بهم بگید باید چه کنم از کجا شروع کنم تا بتونم برم اونجا امیدوارم با کمک شما دوستان عزیز بتونم برم مرسی دوستان گلم