• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

reza_3000b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام بر دوستان
من 29 سالمه و متاهل،لیسانس مکانیکم و همسرم ترم 7 رشته بیولوژیه
جوشکاری وبازرسی جوش بلدم / به نقشه کشی صنعتی تسلط کامل دارم / در کار با چوب و mdf سر رشته دارم الانم تو کار ساخت پله های دوبلکس هستم
میخواستم با همسرم برنامه ریزی کنیم از این کشور بریم چه کشورهایی رو پیشنهاد میکنید؟من خودم میخوام کار کنم و همسرم ادامه تحصیل بده
کدوم کشورها هزینه زندگی پایینه و راحتتر میشه کار پیدا کرد؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیزی که قصد پذیرش از دانشگاه های امریکادارند وشرایط اولیه برای تحصیل دارند میتونند پیغام بزنند

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
@jahan hamed
گرامی من چند روز پیش بهتون پ.خ داده بودم لطفا چک بفرمایید و اگه نیومده بگید دوباره براتون بفرستم.
ممنون.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوباره شرايطتتون بقرستيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
باسلام خدمت اساتید
من لیسانس یه رشته مهندسی از دانشگاه دولتی دارم.معدلم ۱۵.زبانم هم خوبه ولی بخاطر مشکلاای تا یک سال نمیتونم ازکشور خارج بشم به نظرتون برای کسی باشرایط من امکان تحصیل تو اروپایا آمریکا وجود داره؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
سلام خدمت دوستان
من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم با معدل 15.19
میخواستم برای رشته MBA اقدام کنم ترجیحا کشورای آلمان و نروژ و در کل اروپا ولی اگر نشد هم آمریکای جهانخوار در مرحله بعد :D
چندتا سوال داشتم، یکی اینکه همه دانشگاهای این کشورا رایگانه؟ مثلا من بخوام دانشگاه mannheim آلمان برم میتونم به صورت رایگان برم؟
دیگه اینکه کار میتونم بکنم و مشکلی نداره؟ و بعدی اینکه هزینه زندگی و تحصیل ماهانه چقدر میشه و با کار کردن چقدرش رو میتونم بدم؟
الان زبانم در سطح intermediate هست و میتونم چند ماه مدرک زبان بگیرم و مشکلی از اون جهت ندارم
اگر بتونم اقامت بگیرم که چه بهتر ولی اگر نشد هم میخوام تا دکترا بخونم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
باسلام خدمت اساتید
من لیسانس یه رشته مهندسی از دانشگاه دولتی دارم.معدلم ۱۵.زبانم هم خوبه ولی بخاطر مشکلاای تا یک سال نمیتونم ازکشور خارج بشم به نظرتون برای کسی باشرایط من امکان تحصیل تو اروپایا آمریکا وجود داره؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

سلام دوست عزیز

گرفتن پذیرش از یکی از دانشگا های امریکا امکان پذیر هست منتها اینکه از چه دانشگاهی باشه مهمه عزیز شما بدون نمره زبان پذیرش مشروط هم میتونی بگیری منتها این سفارته که مانع از ورود از شما به امریکا میشه چون از نظر سفارت یه فردی که میخواد تحصیل کنه باید نمره زبان قابل قبول تو مقطع پذیرش داشته باشه
دوست عزیز شرایط شما از نظر پراخت وهزینه ها چطوره؟؟آیا امکان پرداخت سالانه 20 تا 30 دلار دارید؟؟؟چون برای مقطع مستر اقدام میکنید شانس گرفتن فاند اندک میباشد.

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
سلام خدمت دوستان
من لیسانس مدیریت بازرگانی دارم با معدل 15.19
میخواستم برای رشته MBA اقدام کنم ترجیحا کشورای آلمان و نروژ و در کل اروپا ولی اگر نشد هم آمریکای جهانخوار در مرحله بعد :D
چندتا سوال داشتم، یکی اینکه همه دانشگاهای این کشورا رایگانه؟ مثلا من بخوام دانشگاه mannheim آلمان برم میتونم به صورت رایگان برم؟
دیگه اینکه کار میتونم بکنم و مشکلی نداره؟ و بعدی اینکه هزینه زندگی و تحصیل ماهانه چقدر میشه و با کار کردن چقدرش رو میتونم بدم؟
الان زبانم در سطح intermediate هست و میتونم چند ماه مدرک زبان بگیرم و مشکلی از اون جهت ندارم
اگر بتونم اقامت بگیرم که چه بهتر ولی اگر نشد هم میخوام تا دکترا بخونم
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
کسی نیست کمک کنه؟o_O

reza_3000b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیز انجمن اگر کسی پیغام خصوصی زده خواهشن دوباره بفرسته چون تمام پیغام های رسیده سعی میکنم پاسخ بدم
دوستانی که قصدپذیرش در امریکا دارند ونیازمند راهنمایی ویا اخذپذیرش هستند لطفن پیغام بدهند

dlprog

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

من دیپلم فنی رشته الکترونیک دارم و وضعیت مالی معمولی

زبان هم میشه گفت 70% هستم و میتونم مکالمه کنم

معدل هم 19.30 شده بود

به نظرتون چیکار میشه کرد برای یکی مثل من برای تحصیل خارج از کشور ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام حامد جان
خوبید؟ یه پیام خصوصی براتون فرستادم.

ttawakol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقامت آمریکا از طریق نامزدی
شرایط :
1- دختر
2- سن بین 18 الی 22
3- بهترین پیشنهاد مالی

[email protected]

kimsungbabak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان من شنیدم که اگه یکی از اعضای خانواده ات شهروند اتحادیه اروپا باشه میتونی به صورت رایگان در انگلیس / ایرلند تحصیل کنی (بدون شهریه) .
میخواستم ببینم این درسته؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوستان من شنیدم که اگه یکی از اعضای خانواده ات شهروند اتحادیه اروپا باشه میتونی به صورت رایگان در انگلیس / ایرلند تحصیل کنی (بدون شهریه) .
میخواستم ببینم این درسته؟
دوست عزیز ، شما شهروند خود انگلیس هم که باشی برای دانشگاه باید هزینه پرداخت کنید. ( البته برای اولین مدرک دولت به شهروندان خودش وام میده )

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام من میخوام برم آمریکا چیکار باید بکنم؟ از کجا باید شروع کنم؟

میخوام کلا مهاجرت کنم به اونجا (یعنی یه طرفه هم مشکل نداره). کار و زندگی و تحصیل. که مهمترینش برای خودم تحصیل هستش.
دو همراه هم دارم ولی اگه راحت تره میتونم اول خودم برم و بعد برای اومدن اونا اقدام کنم.
سوالی اطلاعاتی چیزی لازمه بگید تا بگم.

هدف مشخص و واضح مهاجرت به آمریکاست.

بالا