vahidrotab
Registered User
کی اینجا فاند گرفته؟
کی اینجا فاند گرفته؟
سلام، وقت شما بخیر ، من به تازگی این تاپیک رو دیدم ، گفتم من هم یه سوالی بکنم :general406:
من قصد دارم مهاجرت کنم ولی به کجاش رو نمیدونم ، قصدم ادامه زندگی و کار هست ، رشته من عمران هست و لیسانس دارم از دانشگاه ازاد،
علاقه زیادی به انیمشن و گرافیک سه بعدی دارم ، ۶ سالی هست تو این زمینه کار میکنم. اگه بتونم یه کاری تو همین رشته پیداکنم خیلی خوب میشه .
از نظر مالی هم فکر کنم بتونم هزینه هام رو بدم تو یه کشور دیگه . به نظر شما چجوری میتونم برم و به کجا برم بهتره ؟ درضمن کارت معافیت از خدمت رو به تازگی گرفتم.
با تشکر.
دوست گرامي بنده پيشنهادميكنم اگه دنبال پيشرفت هستي برنامه ريزي درستي داشته باشي به شخصه يه مدتي اماردقيق دانشگاه هاي امريكا ازهزينه هاي تحصيل وزندگي داشتم متاسفانه با ازدست رفتن ارزش پولي ما هزينه تحصيل براي إيراني ها دشوارشده چون شما ميخواي ازابتدا شروع كني مشكلات بيشتره همچنين باافزايش سن هم شانس گرفتن ويزا براي مقطع ليسانس كمتر ميشهممنون ، برای کار و ادامه زندگی ، اگه نیازه حتما برای تحصیل برم که خب چجوری میتونم برم ؟
یه رشته مثلا انیمیشن رو از پایه بخوام شروع کنم و تو دانشگاه اموزش ببینم به کدوم کشور و دانشگاه برم بهتره و شرایطش چجوریه ؟
با تشکر.
why?Just Italy for Bachelor
توضيحشوتوتاپيك قبلي دادم رفيق
دوست عزیز اولن سن شما مناسبه که ازپایه شروع کنی یتونی از یکی از دانشگاه های مورد نظر پذیرش بگیری وبرای ویزای تحصیلی اقدام کنی فقط نمیدونم دقیقن چه سالی مشمول خدمت خواهی شد شما باهمون پذیرش میتونی معافیت هم بگیری به نظرم زودتر اقدام کنی اگه امریکا یا کانادا نمیتونی بری برای کشورهای مثل آلمان فنلاند یا اتریش که هنوز بعضی از دانشگاه های رایگان دارند یا حتی ایتالیا اقدام کنیدسلام من یه پسر ۱۷ ساله هستم تو فکر اینم از ایران هم برا کار وزندگی هم برا تحصیل
الان حدود هشت ماهه مدرک ielts مو با نمره ۷ گرفتم امسال میرم سال سوم
منتها فک میکنم اگه ۴ سال بخونم لیسانس بگیرم بعدش برم خیلی بهتر باشه
کشورای مورد نظرم اول کانادا که شنیدم هزینه هاش خیلی بالاس بعد امریکا سوم هم المان الان چند وقته تو اینترنت دارم میگردم میگن المان خیلی راحت تر از جاهای دیگه مهاجر قبول میکنمه و میگن تحصیل اونجا رایگان هست ایا اینا درسته اگه المان مناسب باشه میتونم برم تو این چند سال زبان آلمانی هم یاد بگیرم
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چه جوری باید دعوتنامه این کشور ها رو بگیری
و اینکه من خیلی به رشته های مدیریت بازرگانی یا مالی علاقه دارم میخواستم بدونم ایا اونجا برای این رشته ها موقعیت شغلی هست و قبول میکنن این رشته هارو
راستشو بخوای من از چند نفر که اونجا بودن پرسیدم گفتن حداقل تو اروپا ماهی ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو هزینه ات هست به خاطر همین میخوام لیسانسمو بگیرم که حداقل اونجا رفتم بتونم خرجیمو خودم در بیارمدوست عزیز اولن سن شما مناسبه که ازپایه شروع کنی یتونی از یکی از دانشگاه های مورد نظر پذیرش بگیری وبرای ویزای تحصیلی اقدام کنی فقط نمیدونم دقیقن چه سالی مشمول خدمت خواهی شد شما باهمون پذیرش میتونی معافیت هم بگیری به نظرم زودتر اقدام کنی اگه امریکا یا کانادا نمیتونی بری برای کشورهای مثل آلمان فنلاند یا اتریش که هنوز بعضی از دانشگاه های رایگان دارند یا حتی ایتالیا اقدام کنید
سوالی بود درخدمتم
شنیدم از این ترم ایتالیا برا لیسانس انگلیسی پذیرش میکنه و دیگه نیازی به یادگیریه زبان ایتالیایی برای تحصیل در مقطع لیسانس نیست.
سلام.از اساتید اینجا یه سوالی دارم..من یه پسر25ساله هستم لیسانس مهندسی برق گرایش الکترونیک از دانشگاه دولتی روزانه همدان معدلم هم15.دبیرستان هم تیزهوشان بودم.خدمتم تموم شده تقریبا.زبانم هم در سطح متوسطه.به نظرتون برای من با این رزومه امکان گرفتن بورسیه تحصیلی تو کشورهای امریکا یا کانادا وجود داره؟اینم بگم که قصد تغییر رشته دارم و میخوام تو زمینه مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار ادامه تحصیل بدم.شدیدا علاقه دارم ولی خب متاسفانه رشته تحصیلیم فرق میکنه.
درسته که برای پذیرش تومقطع ارشد برای کسایی که قصد تغییر رشته دارند باید تو کنکور سراسری ایران شرکت کنند و رتبه قابل قبول بیارن؟