• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

hasankachalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من دانشجوی ارشد it پیام نور هستم
تا آخر امسال درسم تموم میشه و برای phd می خوام یه کشور دیگه درس بخونم
چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون می شم
1.برای وثیقه خروج قدر باید پول بذارم؟
2.اصلا جایی هست تو کل دنیا که این مدرک ما رو قبول کنه بشه ادامه شو (phd) بخونیم یا باید از اول درس بخونیم!
3.من آدم قانعی هستم ولی جایی که زندگی می کنم می خوام تنها باشم (کوچیک و دور باشه برام مهم نیست) و هزینه های متفرقه هم ندارم ، بجز دانشگاه چقدر هزینم میشه؟ اگه بتونم کار دانشجویی پیدا کنم چقدرش جبران می شه ( با توجه به کشوری که پیشنهاد میدید بگید هزینه هارو)
4.برای گرفتن بورس تحصیلی یا اسمش هرچی هست که نمی دونم (فاند،کمک هزینه ، ...) چه کاری می تونم انجام بدم
5.مدرک زبان ندارم، اما زبان تخصصیم خوبه، مکالمه هم زود یاد میگیرم
6.با 20 میلیون،60 میلیون و 100 میلیون کدوم کشورها می تونم برم (رتبه ی دانشگاه زیاد برام مهم نیست)
7.اونجا کارهای مجازی هم نمیشه انجام داد؟ مثلا فروش اینترنتی یا چیزایی مثل این؟
8. به نظر شما پولم ایران باشه برام باهاش کار کنن سودشو بفرستن بهتره یا ببرم اونجا؟

9.متشکرم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان یه سوال دارم لطفا جواب بدید ممنون میشم داداشای گل.

یه دانشگاه تو امریکا که کمترین شهریه رو داشته باشه معرفی کنید لطفا .
کاری به معتبر بودن یا نبودنش ندارم

دوست عزیز کمترین دانشگاه ها تو امریکا هم به نسبت با تومن براتون خیلی درمیاد کمترین دانشگاه نظیر دانشگاه فلوریدا هم سالانه حدودن 17000 دلار برات خرج برمیداره این هزینه فقط فقط برای تحصیل هست اما یه نکته وجود داره به محض اینکه بتونی اقامت بگیری این هزینه تقسیم بر 3 میشه البته بعضی از دانشگاه هم به دانشجوییانی که 1 2 سال تو اون ایالت زندگی کردن مقداری تخفیف میدن
سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من دانشجوی ارشد it پیام نور هستم
تا آخر امسال درسم تموم میشه و برای phd می خوام یه کشور دیگه درس بخونم
چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون می شم
1.برای وثیقه خروج قدر باید پول بذارم؟
2.اصلا جایی هست تو کل دنیا که این مدرک ما رو قبول کنه بشه ادامه شو (phd) بخونیم یا باید از اول درس بخونیم!
3.من آدم قانعی هستم ولی جایی که زندگی می کنم می خوام تنها باشم (کوچیک و دور باشه برام مهم نیست) و هزینه های متفرقه هم ندارم ، بجز دانشگاه چقدر هزینم میشه؟ اگه بتونم کار دانشجویی پیدا کنم چقدرش جبران می شه ( با توجه به کشوری که پیشنهاد میدید بگید هزینه هارو)
4.برای گرفتن بورس تحصیلی یا اسمش هرچی هست که نمی دونم (فاند،کمک هزینه ، ...) چه کاری می تونم انجام بدم
5.مدرک زبان ندارم، اما زبان تخصصیم خوبه، مکالمه هم زود یاد میگیرم
6.با 20 میلیون،60 میلیون و 100 میلیون کدوم کشورها می تونم برم (رتبه ی دانشگاه زیاد برام مهم نیست)
7.اونجا کارهای مجازی هم نمیشه انجام داد؟ مثلا فروش اینترنتی یا چیزایی مثل این؟
8. به نظر شما پولم ایران باشه برام باهاش کار کنن سودشو بفرستن بهتره یا ببرم اونجا؟

9.متشکرم

سلام دوست عزیز
تو صفحات قبی لینک سایتش براتون گذاشتم چک بفرمایید اما 15ت بود
بله مدارک ایران اگر از دانشگاه های معتبر وزرات علوم ویا ازاد باشه قابل ارزیابی و بررسی هستند ونهایتن معادل سازی میشن
باتوجه به شرایطی که مطرح کردید شما میتونید تو یکی از کشورهای اسکاندیناوی هم زندگی کنید و یا ایتالیا هم هزینه ها به نسبت کمتره و هم دانشگاه ها نسبتن هزینه پایینتری دارند ویا رایگان هستند
برای گرفتن بورس یه سری شرایط باید داشته باشید ازجمله نمره زبان بالا معدل بالا مقاله های ISI خوب وهمت ونامید نشدن از اپلای از دانشگاه های متعدد والبته استاد هایی که بتونند برای شما کاری کنند تمام این عوامل موثر درگرفتن بورس وفاند هستند
بهتر شما بری دنبال گرفتن مدرک زبان اونم با نمره بالا برای مقطع دکترا بسیار نیاز هست
کار دانشجویی تو بعضی از این کشورها بصورت محدود اجازه داده خواهد شد

سوالی بود در خدمتم

Shahab-A

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز کمترین دانشگاه ها تو امریکا هم به نسبت با تومن براتون خیلی درمیاد کمترین دانشگاه نظیر دانشگاه فلوریدا هم سالانه حدودن 17000 دلار برات خرج برمیداره این هزینه فقط فقط برای تحصیل هست اما یه نکته وجود داره به محض اینکه بتونی اقامت بگیری این هزینه تقسیم بر 3 میشه البته بعضی از دانشگاه هم به دانشجوییانی که 1 2 سال تو اون ایالت زندگی کردن مقداری تخفیف میدن
سوالی بود در خدمتم

مرسی داداش
تا 30 هزار دلار رو مشکلی ندارم برا سال اول ( البته با خرج زندگی و ... )
شما کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میکنی که پزیرش سخت نگیرن ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی داداش
تا 30 هزار دلار رو مشکلی ندارم برا سال اول ( البته با خرج زندگی و ... )
شما کدوم دانشگاه رو پیشنهاد میکنی که پزیرش سخت نگیرن ؟

خواهش میکنم رفیق
عزیز منم پیشنهادم دانشگاه های دولتی که درابتداهزینه چندانی برنداره واز رتبه بدی برخوردار نباشه همچنین تو شهری باشه که هزینه ها زیاد هم بالا نباشه اگر میتونی تا سالی 30000 دلار هزینه کنی دانشگاه تگزاس هست که هزینه سالانش حدودن 20000 هست وهزینه زندگی تو شهرهای ان حدودن 1000 دلار هست ویا دانشگاه IOWA درشهر Ames
البته اگر میتونستی تا 35000 دلار هزینه کنی پیشنهاد اولم دانشگاه واشنگتن دربوتهل ساتل بود عزیز شک نکن دانشگاه هم رتبه خوبی داشت و هم در شهر سیاتل نسبتن هزینه ها مناسب بود
سوالی بود در خدمتتم

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام دوست عزیز

خیلی خوشحالم که به دوستان کمک میکنید در تاپیک

چند تا از داشنگاه های امریکا که راحت تر بورسیه میدن برای دکترا در رشته ی کامپیوتر و آی تی را به من اطلاع دهید ممنون شما میشوم
رنکینگ آنها هم خوب باشد ( زیر 300 جهانی )

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز

خیلی خوشحالم که به دوستان کمک میکنید در تاپیک

چند تا از داشنگاه های امریکا که راحت تر بورسیه میدن برای دکترا در رشته ی کامپیوتر و آی تی را به من اطلاع دهید ممنون شما میشوم
رنکینگ آنها هم خوب باشد ( زیر 300 جهانی )

سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
چند نوع بورس وجود داره شماکدوم بورس مدنظرته؟
بورسی که دانشگاه میکنه؟؟یا کمک هزینه هایی که مراکزیاموسسات مختلف میدن یا فاندهایی که استادها به پژوهش ها میدن
دوست عزیز شما برای گرفتن بورس باید شرایط اولیه اونو داشته باشید به هر سایت دانشگاه که رجوع کنید میتونید ببینید شرایط وبورس ها چطورند
درضمن اگر مصمم برگرفتن بورس از استاد ها هستید باید 1 2 ماه قبل اپلای کردن بااستاد مورد نظر ارتباط ونظرمساعدش برای گرفتن بورس خود جلب کرده باشید
درهرصورت بیشترداشگاه های امرکیا رتبه های زیر 300 دارند باتوج به شرایط شما من میتونم دانشگاه هارو بهتون معرفی کنم
شرایط خودرا بطور مختصر ذکر کنید
ممنون

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
چند نوع بورس وجود داره شماکدوم بورس مدنظرته؟
بورسی که دانشگاه میکنه؟؟یا کمک هزینه هایی که مراکزیاموسسات مختلف میدن یا فاندهایی که استادها به پژوهش ها میدن
دوست عزیز شما برای گرفتن بورس باید شرایط اولیه اونو داشته باشید به هر سایت دانشگاه که رجوع کنید میتونید ببینید شرایط وبورس ها چطورند
درضمن اگر مصمم برگرفتن بورس از استاد ها هستید باید 1 2 ماه قبل اپلای کردن بااستاد مورد نظر ارتباط ونظرمساعدش برای گرفتن بورس خود جلب کرده باشید
درهرصورت بیشترداشگاه های امرکیا رتبه های زیر 300 دارند باتوج به شرایط شما من میتونم دانشگاه هارو بهتون معرفی کنم
شرایط خودرا بطور مختصر ذکر کنید
ممنون

هر نوع بورسی باشد خوب است ، اما بورس کامل مد نظر است
برای همین هم اسم چند دانشگاه را خواستم تا شرایط و نحوه ی آن را بررسی کنم.
اطلاعاتی در مورد شرایط برای شما ارسال شد

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
تحصیل در مقطع ارشد در نروز و فنلاند رایگانه؟
چه جوری بفهمم رشته نقشه برداری در دانشگاه های این دو کشور پذیرش دارن یا نه؟
ممنون

mehrdad092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و ممنون بابت مطالب مفیدتون.
من دانشجویی سال آخر کارشناسی یه رشته فنی مهندسیم و می خوام برای ادامه تحصیل واسه ارشد از ایران برم ...
حالا پیشنهاد شما برای ادامه تحصیل اروپاست یا امریکا ؟ و من برای مهاجرت باید چکار کنم ؟ و باید چقدر هزینه کنم ؟
در ضمن قصد اقامت ندارم فقط تحصیل
اگه مهمه رشتم مهندسی پزشکیه.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
هر نوع بورسی باشد خوب است ، اما بورس کامل مد نظر است
برای همین هم اسم چند دانشگاه را خواستم تا شرایط و نحوه ی آن را بررسی کنم.
اطلاعاتی در مورد شرایط برای شما ارسال شد

لطفن دوباره بفرستید

mehrdad092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
jahan میشه لطفا جواب سوال منو بدید؟! ممنون
.
.
من دانشجویی سال آخر کارشناسی یه رشته فنی مهندسیم و می خوام برای ادامه تحصیل واسه ارشد از ایران برم ...
حالا پیشنهاد شما برای ادامه تحصیل اروپاست یا امریکا ؟ و من برای مهاجرت باید چکار کنم ؟ و باید چقدر هزینه کنم ؟
.
.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
تحصیل در مقطع ارشد در نروز و فنلاند رایگانه؟
چه جوری بفهمم رشته نقشه برداری در دانشگاه های این دو کشور پذیرش دارن یا نه؟
ممنون

فعلن بعضی از دانشگاه ها هنوز تقریبن رایگان هست تقریبن میگم چون یه سری هزینه های جانبی هست که باید پرداخت بشه مثلن حق بیمه یا .....

این سایت یه مطالعه بفرمایید

http://www.studyinfinland.fi/
درمورد دانشگاه هاش و رتبه ها سوالی داشتید در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
jahan میشه لطفا جواب سوال منو بدید؟! ممنون
.
.
.
.

سلام دوست گرامی
شرایط مالی شما چطور هست؟؟آیا میتونی هزینه های سالایانه 20 تا 30 هزار دلار برای تحصیل پرداخت کنی؟؟؟معدل شما چطوره؟؟؟نمره زبان؟؟؟خدمت رفتید؟دانشگاه شما دولتی یا آزاد؟

mehrdad092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست گرامی
شرایط مالی شما چطور هست؟؟آیا میتونی هزینه های سالایانه 20 تا 30 هزار دلار برای تحصیل پرداخت کنی؟؟؟معدل شما چطوره؟؟؟نمره زبان؟؟؟خدمت رفتید؟دانشگاه شما دولتی یا آزاد؟

شرایط مالی کاملا معمولی!
معدلم 15
به زبان انگلیسی تقریبا تسلط دارم (بیشتر مکالمه) و نمره زبانم هم همیشه بالا بوده 18...19
نه خدمت نرفتم :((( اگه امکانش باشه می خوام قبل خدمت برم حتی شده قاچاقی :!
دانشگاه غیر انتقاعی امام رضا مشهد توی دانشگاه های غیرانتفاعی مشهد از همه معتبر تره به خاطر اینکه اسم استان قدس رو یدک میکشه !
فقط به من بگید کجا شرایط بهتری داره برای تحصیل هم از نظر آموزش(می خوام تخصص پیدا کنم اگه مثه همینجا باشه بدرد نمیخوره)، هم از نظر مخارج، هم از نظر پذیرش

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداش من فوق لیسانس شبکه هستم از دانشگاه ازاد قزوین
هزینه اولیه ای که میتونم بکنم نهایتا 50 میلیون هستش یعنی پولی هستش که دارم
مشکل خدمتی هم ندارم و پاسپورت دارم
معدلم هم 16.70 هستش
نکته ای که هستش اینه که من مقاله درست درمون راستش ندارم که بتونم فاند بگیرم
راجع به زبانم انگلیسی تخصصیم خوب هستش ولی میخوام اگه بشه برای دکتری جایی برم که لا اقل هزینه تحصیل توش رایگان باشه
و اینکه بتونم part time job داشته باشم
به خاطر همین گفتم شاید لازم باشه زبانی غیر از انگلیسی بخونم مثل آلمانی یا چیز دیگه
از نظر نمره زبان هم میتونم بین 6 تا 9 ماه نمره Ielts 6.5 رو کسب کنم
اما شنیدم برای انگلیسی تحصیل رایگان نیستش
برام استرالیا ، کانادا یا کشور های اروپایی فرقی نداره
آمریکا هم بعید میدونم بشه واسه همین نام نبردم
خوشحال میشم راهنماییم کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
شرایط مالی کاملا معمولی!
معدلم 15
به زبان انگلیسی تقریبا تسلط دارم (بیشتر مکالمه) و نمره زبانم هم همیشه بالا بوده 18...19
نه خدمت نرفتم :((( اگه امکانش باشه می خوام قبل خدمت برم حتی شده قاچاقی :!
دانشگاه غیر انتقاعی امام رضا مشهد توی دانشگاه های غیرانتفاعی مشهد از همه معتبر تره به خاطر اینکه اسم استان قدس رو یدک میکشه !
فقط به من بگید کجا شرایط بهتری داره برای تحصیل هم از نظر آموزش(می خوام تخصص پیدا کنم اگه مثه همینجا باشه بدرد نمیخوره)، هم از نظر مخارج، هم از نظر پذیرش
نمره زبان ندارید؟؟؟
اول از همهم دنبال نمره ایلتس باشید بهتره برای کشورهای اروپایی که هنوز تحصیل رایگان یاهزینه ها نه چندان ببالا هست اقام کنی بعد از اینکه مقطع شما یک سطح بالا اومد وفوق گرفتید میتونید برای کانادا یا امریکا اقدام کنید.
اگر توفکر پذیرش هستید فقط چننا از کشورها خیلی راحت پذیرش میدن وحتی ویزاشونم راحت درمیاد
سووالی بود درخدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
داداش من فوق لیسانس شبکه هستم از دانشگاه ازاد قزوین
هزینه اولیه ای که میتونم بکنم نهایتا 50 میلیون هستش یعنی پولی هستش که دارم
مشکل خدمتی هم ندارم و پاسپورت دارم
معدلم هم 16.70 هستش
نکته ای که هستش اینه که من مقاله درست درمون راستش ندارم که بتونم فاند بگیرم
راجع به زبانم انگلیسی تخصصیم خوب هستش ولی میخوام اگه بشه برای دکتری جایی برم که لا اقل هزینه تحصیل توش رایگان باشه
و اینکه بتونم part time job داشته باشم
به خاطر همین گفتم شاید لازم باشه زبانی غیر از انگلیسی بخونم مثل آلمانی یا چیز دیگه
از نظر نمره زبان هم میتونم بین 6 تا 9 ماه نمره Ielts 6.5 رو کسب کنم
اما شنیدم برای انگلیسی تحصیل رایگان نیستش
برام استرالیا ، کانادا یا کشور های اروپایی فرقی نداره
آمریکا هم بعید میدونم بشه واسه همین نام نبردم
خوشحال میشم راهنماییم کنید
سلام عزیز
شرایط شمارو خودم اگه میتونستید مقاله داشته باشید شرایطتون بهتر میشد اینو بدونید شما اگه اپلای کنید برای مقطع دکترا میتونیدبصورت پارت تایم کار پیدا کنید حتی خود امریکا یا کانادا اول از همه شما باید مشخص کنید هدفتون از تحصیل چی هست مهاجرت یا فقط تحصیل
یه نگاهی به چارت قبول شدگان بندازید متوجه میشید از دانشگاه آزاد هم میشه راحت پذیرش با فاند از امریکا یاکانادا گرفت
اگر به فکر اون کشورها نیستید میتونید به کشورهای اروپایی یا حتی استرالیا هم فکرکنید کلن گرفتن پذیرش تو مقطع دکترا ازهرکشوری ودراومدن ویزای اون کشورمشکلی وجود نداره و تو این مقطع فرصت های شغلی که تو خود دانشگاه یا ازطریق استادها وجود داره به مراتب از مقاطع دیگه زیادتر هست نگران اون موضوع نباشید
شما چیزی حدودن 17 هزار دلار امریکا میتونید هزینه کنید درسته؟

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
سلام عزیز
شرایط شمارو خودم اگه میتونستید مقاله داشته باشید شرایطتون بهتر میشد اینو بدونید شما اگه اپلای کنید برای مقطع دکترا میتونیدبصورت پارت تایم کار پیدا کنید حتی خود امریکا یا کانادا اول از همه شما باید مشخص کنید هدفتون از تحصیل چی هست مهاجرت یا فقط تحصیل
یه نگاهی به چارت قبول شدگان بندازید متوجه میشید از دانشگاه آزاد هم میشه راحت پذیرش با فاند از امریکا یاکانادا گرفت
اگر به فکر اون کشورها نیستید میتونید به کشورهای اروپایی یا حتی استرالیا هم فکرکنید کلن گرفتن پذیرش تو مقطع دکترا ازهرکشوری ودراومدن ویزای اون کشورمشکلی وجود نداره و تو این مقطع فرصت های شغلی که تو خود دانشگاه یا ازطریق استادها وجود داره به مراتب از مقاطع دیگه زیادتر هست نگران اون موضوع نباشید
شما چیزی حدودن 17 هزار دلار امریکا میتونید هزینه کنید درسته؟
بله درسته

اگه برای آمریکا و یا کانادا بتونم که خیلی بهتره !!
من این هزینه رو میکنم چون شاید بهم بدون مقاله فاند ندن ! اگه بتونم مقاله بدم خوب مسلما فاند هم بهم تعلق میگیره

برای هزینه هم تا 17 تا میتونم
هدفم هم مهاجرت هستش
به بهونه تحصیل برم سرکار و در انتها اونجا بمونم

بالا