hasankachalam
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 37
- لایکها
- 16
من دانشجوی ارشد it پیام نور هستم
تا آخر امسال درسم تموم میشه و برای phd می خوام یه کشور دیگه درس بخونم
چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون می شم
1.برای وثیقه خروج قدر باید پول بذارم؟
2.اصلا جایی هست تو کل دنیا که این مدرک ما رو قبول کنه بشه ادامه شو (phd) بخونیم یا باید از اول درس بخونیم!
3.من آدم قانعی هستم ولی جایی که زندگی می کنم می خوام تنها باشم (کوچیک و دور باشه برام مهم نیست) و هزینه های متفرقه هم ندارم ، بجز دانشگاه چقدر هزینم میشه؟ اگه بتونم کار دانشجویی پیدا کنم چقدرش جبران می شه ( با توجه به کشوری که پیشنهاد میدید بگید هزینه هارو)
4.برای گرفتن بورس تحصیلی یا اسمش هرچی هست که نمی دونم (فاند،کمک هزینه ، ...) چه کاری می تونم انجام بدم
5.مدرک زبان ندارم، اما زبان تخصصیم خوبه، مکالمه هم زود یاد میگیرم
6.با 20 میلیون،60 میلیون و 100 میلیون کدوم کشورها می تونم برم (رتبه ی دانشگاه زیاد برام مهم نیست)
7.اونجا کارهای مجازی هم نمیشه انجام داد؟ مثلا فروش اینترنتی یا چیزایی مثل این؟
8. به نظر شما پولم ایران باشه برام باهاش کار کنن سودشو بفرستن بهتره یا ببرم اونجا؟
9.متشکرم
تا آخر امسال درسم تموم میشه و برای phd می خوام یه کشور دیگه درس بخونم
چند تا سوال دارم که اگه دوستان لطف کنن جواب بدن ممنون می شم
1.برای وثیقه خروج قدر باید پول بذارم؟
2.اصلا جایی هست تو کل دنیا که این مدرک ما رو قبول کنه بشه ادامه شو (phd) بخونیم یا باید از اول درس بخونیم!
3.من آدم قانعی هستم ولی جایی که زندگی می کنم می خوام تنها باشم (کوچیک و دور باشه برام مهم نیست) و هزینه های متفرقه هم ندارم ، بجز دانشگاه چقدر هزینم میشه؟ اگه بتونم کار دانشجویی پیدا کنم چقدرش جبران می شه ( با توجه به کشوری که پیشنهاد میدید بگید هزینه هارو)
4.برای گرفتن بورس تحصیلی یا اسمش هرچی هست که نمی دونم (فاند،کمک هزینه ، ...) چه کاری می تونم انجام بدم
5.مدرک زبان ندارم، اما زبان تخصصیم خوبه، مکالمه هم زود یاد میگیرم
6.با 20 میلیون،60 میلیون و 100 میلیون کدوم کشورها می تونم برم (رتبه ی دانشگاه زیاد برام مهم نیست)
7.اونجا کارهای مجازی هم نمیشه انجام داد؟ مثلا فروش اینترنتی یا چیزایی مثل این؟
8. به نظر شما پولم ایران باشه برام باهاش کار کنن سودشو بفرستن بهتره یا ببرم اونجا؟
9.متشکرم