• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
برای فوق لیسانس.
من از الان دارم تحقیق می کنم برای چند سال آینده

بورس برای دکتری خیلی بیشتر و راحت تر گیرمیاد تا برای فوق !
ولی اگر رزومه خوبی داشته باشید میتونید برای ارشد هم فاند بگیرید ! مهمترین فکتور هم معدل شماست ! و بعضی کشورا مثل امریکا نمره gre !
ممکنه فول فاند بگیرید ( هزینه دانشگاه و زندگی ) ممکنه هم فقط یه فند جزئی چند هزار دلاری ! همه چی بستگی به رزومه و تلاش و پشتکار شما داره ! اگر بخواید مطمئننا میشه !

سلام میشه هزینهی گرفتن گرین کارت برای زندگی در کشور هارو بگید یا جایی هست بریم بخونیم....

کشور استرالیا چقدره؟؟؟نظرتون در مورد این کشور برای زندگی چیه؟؟؟

عزیزم گرین کارت که خریدنی نیست
بعضی کشورا در قبال سرمایه گذاری یا خرید ملک به شما اقامت میدن که البته اینم خودش یه پروسه چند ساله داره !

شما اول باید مشخص کنی که هدفت چیه و از همه مهمتر اینکه چقدر پول داری !؟

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
عزیز دوست و فامیل با پول اقامت گرفتن یه خانواده ازمون رفته کانادا 180 هزارتا داده اقانت گرفته نفری 40 تا چرا میگی نداریم...

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
عزیز دوست و فامیل با پول اقامت گرفتن یه خانواده ازمون رفته کانادا 180 هزارتا داده اقانت گرفته نفری 40 تا چرا میگی نداریم...
براي گرفتن اقامت از طريق سرمايه گذاري همون دوست و فاميلتون هم گزينش و مصاحبه شده اند . دو سال سابقه مديريتي موفق تو ٥ سال گذشته بايد نشون بدي .
اينجوري نيست كه فقط پول رو داده و اقامت رو گرفته باشند.

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325

اولا که نفری حساب نمیکنن ! شخصی میاد اونجا از طریق یک پلنی سرمایه گذاری میکنه و خانوادش هم میان زیر مجموعش ! البته باید شرایطش رو داشته باشند افراد خانوادش !

با کمتر از این هم میتونسته ! الان ایالاتی در کانادا هستن که میشه با 75 هزار دلار اقدام کرد ! پلن کارافرینی هست ! خانواده هم میان زیرمجموعه پدر خانواده ! منتها اگر شراطیش رو داشته باشند ! همین پلن الان پروسش داره بالای 3 سال طول میکشه !

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
شما درست می گید....

اما سرمایه گزاری نکردن شوهرش دبیر دانشگاه بود تو ایران اقامت گرفتن حالا از خودشون هم می پورسم جریانشو اما دوستم داییش رفته کانادا راننده تاکسی 90 تا داده اقامت کانادارو گرفته؟؟؟

تو تاپیکای قبلی هم استارتر عزیز گفتن میشه... این پولو میگیرن برا ابادانی کشور شون و نباید فکر برگشت پولت باشی اما اقامتو گرفتی بس منظورشون چی بوده فکنم یکی از کشور های اروپایی میگفتن....؟؟؟

بعد تو 1 ماه رفتن زیر 1 سالم دونباله کاراشون بودن نه 3 سال و 5 سال پروسه کاری منکه نشنیدم...وقتی 1 ساله گرفته رفته اونجا خودش و خانوادش گرین کارت کانادارو دارن راننده تاکسی بوده چطور میشه...

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستانی که در پی سرمایه گذاری در کشورهای دیگه هستند مخصوصن کانادا الان مشکل انتقال پول هست حتی اگر هم میخواید سرمایه گذاری کنید باید حواستون به این موضوع باشه!!

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
البته من هم موافقم با پول میشه به راحتی اقامت گرفت !!! و این پول برای ابادانی کشورشون صرف میشه !!!

حالا یکی 1 ساله یکی 2 ساله و یکی 3 ساله !!!!

یکی هم کمتر از 1 سال

بستگی به شرایط طرف و نحوه درخواست اقامت هم داره !!!

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
خوب بنده دو مورد سئوال دارم جواب بدید ممنون میشم :blush:

درود دوستان عزیز و اساتید محترم :wub:

مورد اول

بنده معافیت سربازی دارم - مجرد و 22 ساله - دوستم هم پایان خدمت داره و مجرد 20 ساله

میخواستم بدونم ارزانترین راه قانونی برای پناهندگی چیه

شما راهی رو سراغ دارید

که بی دردسر بشه پناهنده شد ؟؟؟

چه کشورهایی برای پناهندگی بهتره ؟؟؟

میخواستم اگر بشه ترکیه ولی اینجور که شنیدم به افراد غیر اروپایی پناهندگی نمیده !!! و فقط به صورت واسطه ای درخواست شما رو به کشور دیگه میفرسته !!! درسته ؟؟؟

=====================

مورد دوم

از پناهندگی که بگذریم

به نظرتون میشه در ترکیه کارکرد و اقامت دائم یا اقامت موقت گرفت

البته گفتم که به صورت قانونی در ترکیه کار و زندگی کرد !!!

یعنی مهاجرت به اونجا و کار کنیم و خانه بخریم و غیره !!!

راهی وجود داره که بی دردسر باشه :blush:

کلا با پاسپورت که بدون ویزا هم میشه رفت ترکیه کلا چه مدت میشه اونجا موند ؟؟؟ حداکثر چند ماه ؟؟!!!

میشه اونجا کار کنیم و کارفرمامون درخواست تمدید ویزا بده تا اونجا بمونیم ؟؟؟!!! ( شنیدم با ویزای موقت هم نمیشه کار کرد !!! همون ویزای گردشگری 3 یا 6 ماهه !!! )

اگر مثلا تا 6 ماه ویزای موقت داشته باشیم و بعد از اتمام خودمون رو نشون ندیم و قاچاقی زندگی کنیم اگر گیرشون بیوفتیم چه عواقبی داره ؟؟؟؟

کلا قصد دارم از ایران برم - اگر بشه ترکیه که نزدیک هست چه بهتر !!!!

به صورت غیر قانونی چی ؟؟؟ میشه کار کرد ؟؟؟

به جز ترکیه کشوری رو میشناسید که هم ایرانی زیاد داشته باشه و هم بشه قانونی و بدون دردسر رفت اونجا کار کرد و ویزا رو 6 ماه یک بار تمدید کرد ؟؟؟

کلا دو موردرو به صورت خط به خط برای من توضیح بدید و شفاف سازی کنید ممنون میشم :happy:

با تشکر از شما و زحمتی که میکشید :wub: :heart:

Reza_Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با تشکر از همه..

یه سوال تخصصی دارم..

بنده 25 ساله در حال تحصیل ارشد طراحی شهری معماری هستم ( ترم آخر ) ، مدرک آیتلس هم دارم ، زبانم در حد لالیگا هستش ( تعریف از خود نباشه ) ، معافیت پزشکی هم دارم ، خیلی خیلی مشتاقم که دانشگاه دیوینیتی شهر آدلاید استرالیا در مقطع دکترای معماری ادامه تحصیل بدم ، من واقعا در این زمینه برای مهاجرت اطلاعات چندانی ندارم با این که به سایت ها و موسسه های زیادی هم سر زدم ولی بازم متقاعد نشدم متاسفانه ، دختر عموم توی ارمنستان دندانپزشکی میخونه و میگه شرایط خوبه ولی من کلا فکر استرالیا تو سرم هست و دوست دارم تو شهر آدلاید درس بخونم ، شما چه پیشنهادی دارین ، ممنون میشم راهنماییم کنید..

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با تشکر از همه..

یه سوال تخصصی دارم..

بنده 25 ساله در حال تحصیل ارشد طراحی شهری معماری هستم ( ترم آخر ) ، مدرک آیتلس هم دارم ، زبانم در حد لالیگا هستش ( تعریف از خود نباشه ) ، معافیت پزشکی هم دارم ، خیلی خیلی مشتاقم که دانشگاه دیوینیتی شهر آدلاید استرالیا در مقطع دکترای معماری ادامه تحصیل بدم ، من واقعا در این زمینه برای مهاجرت اطلاعات چندانی ندارم با این که به سایت ها و موسسه های زیادی هم سر زدم ولی بازم متقاعد نشدم متاسفانه ، دختر عموم توی ارمنستان دندانپزشکی میخونه و میگه شرایط خوبه ولی من کلا فکر استرالیا تو سرم هست و دوست دارم تو شهر آدلاید درس بخونم ، شما چه پیشنهادی دارین ، ممنون میشم راهنماییم کنید..

سلام عزیز

رفیق شما دنبال فاند هستی تو استرالیا درسته؟؟؟
اگه فاند میخوای بحث فرق میکنه اگه دنبال هزینه شخصی هستی یه مطلب دیگه هست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خوب بنده دو مورد سئوال دارم جواب بدید ممنون میشم :blush:

درود دوستان عزیز و اساتید محترم :wub:

مورد اول

بنده معافیت سربازی دارم - مجرد و 22 ساله - دوستم هم پایان خدمت داره و مجرد 20 ساله

میخواستم بدونم ارزانترین راه قانونی برای پناهندگی چیه

شما راهی رو سراغ دارید

که بی دردسر بشه پناهنده شد ؟؟؟

چه کشورهایی برای پناهندگی بهتره ؟؟؟

میخواستم اگر بشه ترکیه ولی اینجور که شنیدم به افراد غیر اروپایی پناهندگی نمیده !!! و فقط به صورت واسطه ای درخواست شما رو به کشور دیگه میفرسته !!! درسته ؟؟؟

=====================

مورد دوم

از پناهندگی که بگذریم

به نظرتون میشه در ترکیه کارکرد و اقامت دائم یا اقامت موقت گرفت

البته گفتم که به صورت قانونی در ترکیه کار و زندگی کرد !!!

یعنی مهاجرت به اونجا و کار کنیم و خانه بخریم و غیره !!!

راهی وجود داره که بی دردسر باشه :blush:

کلا با پاسپورت که بدون ویزا هم میشه رفت ترکیه کلا چه مدت میشه اونجا موند ؟؟؟ حداکثر چند ماه ؟؟!!!

میشه اونجا کار کنیم و کارفرمامون درخواست تمدید ویزا بده تا اونجا بمونیم ؟؟؟!!! ( شنیدم با ویزای موقت هم نمیشه کار کرد !!! همون ویزای گردشگری 3 یا 6 ماهه !!! )

اگر مثلا تا 6 ماه ویزای موقت داشته باشیم و بعد از اتمام خودمون رو نشون ندیم و قاچاقی زندگی کنیم اگر گیرشون بیوفتیم چه عواقبی داره ؟؟؟؟

کلا قصد دارم از ایران برم - اگر بشه ترکیه که نزدیک هست چه بهتر !!!!

به صورت غیر قانونی چی ؟؟؟ میشه کار کرد ؟؟؟

به جز ترکیه کشوری رو میشناسید که هم ایرانی زیاد داشته باشه و هم بشه قانونی و بدون دردسر رفت اونجا کار کرد و ویزا رو 6 ماه یک بار تمدید کرد ؟؟؟

کلا دو موردرو به صورت خط به خط برای من توضیح بدید و شفاف سازی کنید ممنون میشم :happy:

با تشکر از شما و زحمتی که میکشید :wub: :heart:

سلام عزیز در مورد پناهندگی توضیحی نمیدم تاپیک های زیادی در این مورد هست من نه پیشنهاد میکنم و نه توضیح میدم
در مورد کشور که بتونید ویزا بگیرید که تو صفحات قبل هم من و هم دوستان دیگه گفتن کدوم کشورها راحتر مهاجر میگیرند مطالعه کنید اگر سوالی داشتین بپرسید

ممنون

Reza_Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام عزیز

رفیق شما دنبال فاند هستی تو استرالیا درسته؟؟؟
اگه فاند میخوای بحث فرق میکنه اگه دنبال هزینه شخصی هستی یه مطلب دیگه هست

منظورتونو متوجه نشدم آقا جهان ؟ الویت اولم واسه مهاجرت به این شهر تحصیل هستش بعدشم شهری که قراره توی اون زندگی کنم خیلی برام مهمه، کلا علاقه زیادی به استرالیا و مردمش دارم ، اینکه چند ملیتی هست خیلی نظرم رو جلب کرده که در درجه اول تحصیلاتمو تو این کشور به پایان برسونم و در درجه دوم زندگی خوبی داشته باشمو و در درجه سوم بتونم کار خوبی بدست بیارم اونجا.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
منظورتونو متوجه نشدم آقا جهان ؟ الویت اولم واسه مهاجرت به این شهر تحصیل هستش بعدشم شهری که قراره توی اون زندگی کنم خیلی برام مهمه، کلا علاقه زیادی به استرالیا و مردمش دارم ، اینکه چند ملیتی هست خیلی نظرم رو جلب کرده که در درجه اول تحصیلاتمو تو این کشور به پایان برسونم و در درجه دوم زندگی خوبی داشته باشمو و در درجه سوم بتونم کار خوبی بدست بیارم اونجا.

منظور ایشون اینه که شما می خواهی هزینه زندگی و تحصیل رو خودتان پرداخت کنید یا اینکه دنبال وام و بورس هستی ؟

J O K E R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از همه دوستان به خاطر اطلاعات بسیار مفیدی که در تاپیک قرار دادند ممنونم واقعا عالی بود

dollarist

Registered User
لایک‌ها
45
با درود
از دوستان ،مخصوصا آقا حامد خیلی ممنون که با صبر و حوصله زیاد به همه سوالات جواب دادن.
من در چند مورد سوال داشتم.
من 25 سالمه.کارشناسی نرم افزار دارم و خیلی به کشور المان علاقه دارم.دوست دارم اونجا درس بخونم.حاضرم به خاطرش زبان آلمانی هم با همه مشکلاتش یاد بگیرم.اما فکر نکنم الان شرایطشو داشته باشم.دلیل اصلی هم مالی هستش.اما همه هدف اصلی من اینه که به این کشور برم و دارم سعی میکنم همه مقدمات رو فراهم کنم.میخاستم فوق لیسانس رو ایران بخونم و واسه دکترا برم آلمان.سوالی که داشتم اینه که برای تحصیل تو آلما شرایط سنی و اینا که مهم نیست ،درسته؟یعنی طرف سی سالش باشه و بره اونجا بازم میتونه ویزای تحصیلی بگیره؟بعد اینکه من خیلی دوس دارم یه رشته دیگه بخونم.فلسفه.با توجه به اینکه رشته اصلیم مهندسی نرم افزار بوده،آیا بازم بهم ویزای تحصیلی میدن؟مثلا تو ایران شما اگه لیسانس یه رشته رو داشته باشین میتونید واسه فوق لیسانس یه رشته دیگه بخونید که البته فکر کنم یکی دو ترم پیش میخورید.برام یکی دو ترم پیش مهم نیس.
پیشاپیش از شما ممنونم.

Reza_Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منظور ایشون اینه که شما می خواهی هزینه زندگی و تحصیل رو خودتان پرداخت کنید یا اینکه دنبال وام و بورس هستی ؟

هم دنبال وامم و هم یه مقدارشو خودم دارم

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
هم دنبال وامم و هم یه مقدارشو خودم دارم

سلام
استرالیا جز گرونترین کشورهای دنیا برای تحصیله ! اگر بخاید با هزینه خودتون درس بخونید باید اینارو داتشه باشید ! شهریه سالی حداقل 20 تا 25 هزار دلار + هزینه زندگی ( ماهی 1500 دلار ) !
اما شما دانشجوی ارشد هستی و خوشبختانه دانشگاه های استرالیا فاند های خیلی خوب و قوی برای دکتری دارن !
اگر معدلتون خوب باشه و بتونید به مقاله خوشگل و خوب هم از پایان نامه تون در بیارید و تلاش و پشتکار خوبی در مکاتبه با دانشگاه ها و اساتید و پیدا کردن موقیعیت ها مناسب دکتری داشته باشید حتما میتونید فاند خوبی بگیرید !

Reza_Khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
استرالیا جز گرونترین کشورهای دنیا برای تحصیله ! اگر بخاید با هزینه خودتون درس بخونید باید اینارو داتشه باشید ! شهریه سالی حداقل 20 تا 25 هزار دلار + هزینه زندگی ( ماهی 1500 دلار ) !
اما شما دانشجوی ارشد هستی و خوشبختانه دانشگاه های استرالیا فاند های خیلی خوب و قوی برای دکتری دارن !
اگر معدلتون خوب باشه و بتونید به مقاله خوشگل و خوب هم از پایان نامه تون در بیارید و تلاش و پشتکار خوبی در مکاتبه با دانشگاه ها و اساتید و پیدا کردن موقیعیت ها مناسب دکتری داشته باشید حتما میتونید فاند خوبی بگیرید !

اووف ، من چند جلسه مشاوره رفتم رقمی که برای زندگی ماهانه دادن حدود 600 تا 800 دلار بود یعنی ماهی 1 تا 1500 ، اینجوری که تمام زندگیمو باید بفروشم بدم خرج درسم کنم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام
من دخصوص شرایط خودم میگم.
1-در حال خدمت هستم از خدمتم 1سال کمتر مونده
2-عمه هام آلمان هستند
3-عمو دارم که آمریکاست
27-4 سالمه فوق دیپلم کامپیوتر،چند سالی مدیر پروژه شرکت بودم و چندتا وب سایت رو طراحی کردم بصورت پیمانی
در ضمن من چندیم مقام کشوری ورزشی دارم و مدرک مربی گری تنیس
5-زبانم خوبه میتونم 6 ماهه ایلتسو بگیرم
6-سال دیگه عقد میکنم با یه ایانی
7-سرمایه 20 میایون دارم
8-واسه تحصیل و یا کاری میخوام اقدام کنم...و همونجا ساکن شم...بنظرتون چطور اقدام کنم بهتره ..میخوام سریع باشه...بمونم لیسانس بگیرم و کارا اقامتمو انجام بدم...لطفا راهماییم کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیز یه مدتی ایران نیستم ایشااله برگشتم به سوالات پاسخ میدم

موفق باشید

بالا