• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام خوب هستید.من یه سوالی داشتم که چطوری میشه کردیت کارت تهیه کرد؟
مراحلش سخته؟
از کدوم بانک؟چقدر هزینه داره؟
معمولا برای هر فرم اپلیکیشن که برای دانشگاههای آمریکا باید بفرستم،چقدر باید بابت اپلیکیشن فی پرداخت کنم؟
ممنون از راهنماییهای قبل و آتیتون.

سلام عزیز

شما نیاز ندارید حتمن کردیت کارت تهیه کنید میتونید بدید کسی براتون پرداخت کنه حالا اگه اشنا اون طرف باشه حله اگر هم نباشه باز هم مشکل نیست افرادی هستند که کارشون اینه من چنتایی میشناسم اگه خواستی معرفی میکنم
برای دانشگاه های امریکایی بستگی به دانشگاه داره ولی تا اونجایی که من دیدم از 45 دلار به بالا بود
شما برای کدوم ایالت و دانشگاه و مقطعی اقدام میکنی؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
salam, mikhastam america pezeshki bkhoonam, oonja ashna ham daram, sarmaye ziad nadaram, mitoonid darbare hazinehash y meghdari bm tozih bdid?? az doostam k pezeshki mikhoone porsidam goft 2 sal college va 2 sal ham uni mikhoone, va inke man varede america besham bara tahsil bad az 1sal citizen misham??

سلام عزیز

لطفن یکم از شراییتون بگید
مدرک؟؟نمره زبان؟؟؟مشکل خدمت؟؟سرمایه و سنتون؟؟؟
اون روش که گفتید بله میشه هزینه اش خیلی کمتر درمیاد تا اینکه 4 سال در دانشگاه بخونید اتفاقن من یه پیشنهاد داشتم اگر مایل باشی تو پ.خ توضیح میدم
نه عزیز سیتیزن شدن به این راحتی ها هم که فکر میکنید اگر بتونید بعد تحصیل کار پیدا کنید و کارفرما تازه بتونه براتون گرین بگیره اقامت موقت میگیرید تا بعد گذشت 3 تا 5 سال بتونید برای سیتیزن شدن اقدام کنید

رفیق البته راه سریعتر ازدواج با یه شهروند امریکایی هست که سریعن به گرین کارت و بعدش به سیتیزن شدن میرسید

سوالی بود در خدمتم

farhad_civileng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و ممنون از پاسخ گویی چنتا سوال دیگه واسم پیش اومده اگه ممکنه راهنمایی کنید :
1- چه کشورهایی برای پذیرش نیاز به مدرک قبولی تو کنکور ایران رو دارند ؟ این قبولی یعنی چی دقیقا تو کنکور مجاز بشی یا اینکه توی رشته و دانشگاه خاصی قبول بشی ؟ آیا قبولی باید دقیقا در همان رشته ای باشد که برای پذیرش اقدام میکنی ؟ اشتغال به تحصیل در ترم اول و دوم دوره های فراگیر ( بدون کنکور ) دانشگاه پیام نور براشون قابل قبول هست یا نه ؟
2- برای کشور های اسکاندیناوی آیا باید اول در دوره زبان کشور مقصد پذیرش بگیریم بعد برای پذیرش لیسانس اقدام کنیم یا اینکه اگه پذیرش لیسانس بگیریم به طور اتوماتیک دوره زبان برامون میگزارن ؟
3- گواهی تمکن مالی چه شرایطی داره ؟ آیا این گواهی باید همراه مدارک پذیرش برای دانشگاه ارسال بشه یا اینکه موقع اخذ ویزا باید ارائه بشه ؟ پولی که برای این گواهی هست توی حساب بلوک میشه یا بلافاصله پس از اخذ گواهی میشه آزادش کرد ؟
ممنون از محبت شما

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوست عزیز

چرا دوست عزیز ؟؟؟مشکل چی بود؟؟؟فامیل داشتین تو امریکا؟؟؟؟چرا ویزاتون رد کردند؟؟؟برای کدوم دانشگاه و ایالت اقدام کرده بودید!!!

رفیق یکم از شرایط حال حاضرت بگو تحصیلات و کار و سن و.....

چرا نتونید اقدام کنید رفیق یکم اطلاعات بیشتر بدید تا بتونم راهنمایی کنم
سلام حامد جان
مشکل این بود که دانشجوها رو دیپورت کرد ، ما رو هم اصلا نبردن !
الان فوق دیپلم دارم حامد جان
خودم چون دوست و آشنا تو بوفالو داشتم ، اقدام جدی کرده بودم که مسائل خانوادگی اجازه نداد
می خوام بدونم الان بخوام دانشگاه رایگان برم ، کجاها هست ؟ چه مواردی خیلی مهم هست براشون ؟
مثلا شروع کنم برای یه المپیاد دیگه 1 سال وقت بزارم ، تاثیر مهمی داره ؟

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
برای کورس های دو ساله هم میشه ویزای تحصیلی و ارز دانشجویی گرفت یا حتما باید چهار ساله باشه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و ممنون از پاسخ گویی چنتا سوال دیگه واسم پیش اومده اگه ممکنه راهنمایی کنید :
1- چه کشورهایی برای پذیرش نیاز به مدرک قبولی تو کنکور ایران رو دارند ؟ این قبولی یعنی چی دقیقا تو کنکور مجاز بشی یا اینکه توی رشته و دانشگاه خاصی قبول بشی ؟ آیا قبولی باید دقیقا در همان رشته ای باشد که برای پذیرش اقدام میکنی ؟ اشتغال به تحصیل در ترم اول و دوم دوره های فراگیر ( بدون کنکور ) دانشگاه پیام نور براشون قابل قبول هست یا نه ؟
2- برای کشور های اسکاندیناوی آیا باید اول در دوره زبان کشور مقصد پذیرش بگیریم بعد برای پذیرش لیسانس اقدام کنیم یا اینکه اگه پذیرش لیسانس بگیریم به طور اتوماتیک دوره زبان برامون میگزارن ؟
3- گواهی تمکن مالی چه شرایطی داره ؟ آیا این گواهی باید همراه مدارک پذیرش برای دانشگاه ارسال بشه یا اینکه موقع اخذ ویزا باید ارائه بشه ؟ پولی که برای این گواهی هست توی حساب بلوک میشه یا بلافاصله پس از اخذ گواهی میشه آزادش کرد ؟
ممنون از محبت شما

خواهش میکنم
1-بعضی از کشورها اروپایی که تو صفحات قبل نام بردم
قبولی با مجاز شدن تو دانشگاه سراسری حل میشه و اگر ازاد دارید که باید قبولی تو اون رشته ببرید
2-بستگی به کشور و دانشگاه داره البته برای مقطع لیسانس زبان اون کشور به تدریس میشه و مورد نیاز هم هست
3-برای اروپا باید مقدار پول مورد نیاز سفارت تو حساب داشته باشی مثلن 40 میلیون یا فیش حقوقی ماهانه بالای 1.5 میلیون ببری یا برای خودت یا برای کسی که میخواد هزینه تحصیل بده و موقع سفارت هم باید یه مقداری مثلن 5000 هزار یورو رو اماده داشته باشی حتی کپی شم میخواد
این سوال بعدی هم باز بستگی داره من دانشگاهی دیدم که اولش نمیخواست موقع سفارت میخواست و دانشگاهی دیدم که میخواست همون اول باید به همراه مدارک میفرستادی

بله اون پول میتونید بعد گرفتن تاییده ازاد کرد

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان
مشکل این بود که دانشجوها رو دیپورت کرد ، ما رو هم اصلا نبردن !
الان فوق دیپلم دارم حامد جان
خودم چون دوست و آشنا تو بوفالو داشتم ، اقدام جدی کرده بودم که مسائل خانوادگی اجازه نداد
می خوام بدونم الان بخوام دانشگاه رایگان برم ، کجاها هست ؟ چه مواردی خیلی مهم هست براشون ؟
مثلا شروع کنم برای یه المپیاد دیگه 1 سال وقت بزارم ، تاثیر مهمی داره ؟

سلام دوست عزیز

رفیق برای امریکا متاسفانه دانشگاه رایگان وجود نداره شما باید دنبال فاند باشی که اونم دردسره خاص خودشه داره؟؟!!
برای مقطع دکترا الان میشه امیدوار بود اما مقطع پایینتر ضعیف هست داشتن نمره زبان خوب داشتم مقاله بین الملی معدل خوب و..... تو گرفتن فاند کمک میکنه
شما چرا همون موقع دوباره اقدام نکردی؟؟؟یکی از مواردی که باعث رد شدن ویزا شده احتمالن داشتن فامیل تو اون ایالت بوده

سوال داشتی در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای کورس های دو ساله هم میشه ویزای تحصیلی و ارز دانشجویی گرفت یا حتما باید چهار ساله باشه؟

برای چه جور کورسی؟؟؟منظورت کالجه؟؟؟
ویزا که میشه گرفت اما درصدش نسبت به بقیه کمتره ارز بعید میدونم چون اینا به بهونه ای میخوان ارز ندن!!!

سوالی بود در خدمتم

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام رفیق از زحمات شما بسیار ممنونم ایا شما وکیلید یا انها تجربه کاری شماست شغل شما چی؟؟؟یعنی جواب سوالای 100% ما همین که شما میگید؟؟؟...

یه چنتا سوال داشتم برای کار در استرالیا چه چیزایی مورد نیازه؟؟؟

من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و تو کارم تخصصی کامل دارم اگر اجازه بدید تو pm بگم چیه و چنتا شرکت خصوصی رو انتخاب کردم که فردی مثل من رو میخوان اما چه شرایطی باید داشته باشم مدرک تافل الزامی یا از این کشور راحت تر برا زندگی و کار هست ایا سرمایه هم میخواد کار و زندگی میگن 10000 دلار برا اقامت کافیه یا؟؟؟....

خیلی ممنون از جوابتون بازم هست کم کم می پورسم ازتون....

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
mamnooon, doostam gofte mitoone baram free bgire hala nmidoonam chetori!!! khedmatam ta 3mahe dge okeye, sarmaye ziad nadaram va delam b supporte doostam khoshe, toefelamam ta 7 mahe dge age khoda bkhad migiram. man moshkelam hazinast. shenidam too alman va sooed free hast vali nmidoonam daghighan bayad chikar konam. age mitoonid pm bedid va tozih bdid kheili mamnoon misham. man emsal tajrobi lkonkoor dadam rotbamam 3600 shode,

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام رفیق از زحمات شما بسیار ممنونم ایا شما وکیلید یا انها تجربه کاری شماست شغل شما چی؟؟؟یعنی جواب سوالای 100% ما همین که شما میگید؟؟؟...

یه چنتا سوال داشتم برای کار در استرالیا چه چیزایی مورد نیازه؟؟؟

من فوق لیسانس کامپیوتر هستم و تو کارم تخصصی کامل دارم اگر اجازه بدید تو pm بگم چیه و چنتا شرکت خصوصی رو انتخاب کردم که فردی مثل من رو میخوان اما چه شرایطی باید داشته باشم مدرک تافل الزامی یا از این کشور راحت تر برا زندگی و کار هست ایا سرمایه هم میخواد کار و زندگی میگن 10000 دلار برا اقامت کافیه یا؟؟؟....

خیلی ممنون از جوابتون بازم هست کم کم می پورسم ازتون....

سلام عزیز خواهش میکنم

من وکیل نیستم عزیز

شما برای کدوم کشور میخوای اقدام کنی؟؟؟ایا نمره زبان دارید؟؟؟سنتون و اینکه ایا مجرد هستید یا متاهل؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
mamnooon, doostam gofte mitoone baram free bgire hala nmidoonam chetori!!! khedmatam ta 3mahe dge okeye, sarmaye ziad nadaram va delam b supporte doostam khoshe, toefelamam ta 7 mahe dge age khoda bkhad migiram. man moshkelam hazinast. shenidam too alman va sooed free hast vali nmidoonam daghighan bayad chikar konam. age mitoonid pm bedid va tozih bdid kheili mamnoon misham. man emsal tajrobi lkonkoor dadam rotbamam 3600 shode,

رفیق اون فامیلتون قراره برات چیکار کنه؟؟؟!!!!

برای المان باید توضیح بدم بعضی از دانشگاه های المان هنوز شهریه تحصیل رایگان هست اما هزینه زندگی باید خودت بپردازی البته برای سوئد هم از سال 2011 به بعد دانشگاه ها پولی شدند فقط 1 یا 2 تا از دانشگاه های نسبتن خوبش هنوز شهریه کم میگیرند و بقیه شهریه های بنسبت بالا میگیرند

سعی میکنم چنتا از دانشگاه های المان معرفی کنم

دانشگاه اول LMU München با رتبه 45 جهان یکی از بهرتین دانشگاه های المان هست که در شهر مونیخ قرار گرفته

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1500 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر مو.نیخ
نکته هزینه زندگی بستگی به خودتون داره شما میتونید با 700 دلار یا 1900 دلار هم زندگی کنید

دانشگاه دوم http://www.uni-goettingen.deبا رتبه 69 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 2100 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1100 دلار در ماه در شهر goettingen

دانشگاه سوم http://www.uni-heidlberg.deبا رتبه 73 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1200 دلار در ماه در شهر heildberg

دانشگاه چهارم http://portal.mytum.deبا رتبه 73 در جهان در شهر مونیخ قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر

دانشگاه پنجم http://www.hu-berlin.deبا رتبه 109 در جهان در شهربرلین قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان رایگان
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر برلین

دانشگاه رایگان زیاد داره معرفی میکنم اما رتبه های جهانیشون خوب نیست

سلام عزیز تو مقطع لیسانس رشته هایی که به زبان انگلیسی تدریس میشه محدود هست من لیستدانشگاه های رایگان براتون می نویسم
بله از الان پیگیر باشید اگر بتونید نمره زبان تا قبل فال سال جدید بگیرید و مدرک های تحصیلتون اماده باشه میتونید اقدام کنید برای همون فال
دانشگاه اول www.fu-berlin.de با رتبه 151 در شهر برلین هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی ماهانه حدود 1300 دلار

دانشگاه دوم www.rwth-aachen.de با رتیه 168 جهان در شهر aachen قرار گرفته
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه سوم www.uni-frankfurt.e با رتبه 181 در شهر فرانکفورت هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی در شهر فرانکفورت 1300 دلار در ماه

دانشگاه چهارم www.uni-kiel.de در شهر keil با رتبه 252

هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه پنجم http://tu-dresden.de/en با رتبه 267 در شهر dresden قرار گرفته

هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه ششم www.uni-bielefeld.de با رتبه 273 در شهر بیلیفیلد قرار داره
هزینه تحصیل رایگان

هزینه زندگی در این شهر 1200 دلار در ماه

دانشگاه هفتم www.tu-darmstadt.de در شهر dramstadt با رتبه 300 جهان هست
هزینه تحصیل رایگان
هزینه زندگی 1450 دلار درماه

کلن حدود 25 دانشگاه خوب داره المان که هزینه تحصیل هم اگه داشته باشند ناچیزه

فقط منظورم از رایگان بود این هست که هزینه تحصیل نمیگرند اما بعضی هزینه ها رایگان نیست نظیر هزینه بیمه و... البته به چشم نمیاد

سوالی بود در خدمتم

pejmans

Registered User
لایک‌ها
21
mamnooon az rahnamyie kheili khoobet vali man nemidoonam daghighan che madareki mikhad??? man bara pezeshki mikham beram va ba 1 nafar sohbat kardam goft bayad too konkoore sarasari pezeshki ghabool shode basham!!! doroste?? age mitoonam eghdam konam az koja shooroo konam??
bebinid man keshvari mikham k unie free ya arzoon dashte basheo niazi nabashe b joz english zabane dgeei bkhoonam..rotbeye konkooramam k bad nist faghat pezeshki nemiaram, age rahi hast lotfan komakam konid. ya masalan moasseseei chizi...age bedoonam mishe okeyesh kard dge felan dars nemikhoonam va vaghtamo mizaram bara in kar...
mishe madrake zabanamo inja nagiram va too hamoon keshvar bgiram?? b ebarate dge hatman bayad toefel ya ielts dasht?
b nazaretoon austrolia mishe free gereft??

Last edited:

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
mamnooon az rahnamyie kheili khoobet vali man nemidoonam daghighan che madareki mikhad??? man bara pezeshki mikham beram va ba 1 nafar sohbat kardam goft bayad too konkoore sarasari pezeshki ghabool shode basham!!! doroste?? age mitoonam eghdam konam az koja shooroo konam??
bebinid man keshvari mikham k unie free ya arzoon dashte basheo niazi nabashe b joz english zabane dgeei bkhoonam..rotbeye konkooramam k bad nist faghat pezeshki nemiaram, age rahi hast lotfan komakam konid. ya masalan moasseseei chizi...age bedoonam mishe okeyesh kard dge felan dars nemikhoonam va vaghtamo mizaram bara in kar...
mishe madrake zabanamo inja nagiram va too hamoon keshvar bgiram?? b ebarate dge hatman bayad toefel ya ielts dasht?
b nazaretoon austrolia mishe free gereft??

در مورد رشتتون و اینکه چه باید بکنید اطلاعی ندارم ! فقط خواستم بگم که استرالیا جز گرون ترین کشورهای دنیا برای تحصیله ! اگر فری میخواید فقط اروپا میتونید گیر بیارید ! دنبال امریکا و استرالیا و کانادا نباشید !

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام عزیز خواهش میکنم

من وکیل نیستم عزیز

شما برای کدوم کشور میخوای اقدام کنی؟؟؟ایا نمره زبان دارید؟؟؟سنتون و اینکه ایا مجرد هستید یا متاهل؟؟؟

سلام نوشتم برا استرالیا میخوام برا کار اگر تحصیلم شد میرم که گفتین جزء گرونترین کشوراست کلا برا تخصصم میخوام برا کار بعد گیرین کارت و اقامت بگیرم میتونم چقدر هزینش میشه کجا بهتر من استرالیا مدم بود چون ارزونه اقامت و گرین کارت...

توی اینکشور هاهم اشنا و فامیل دارم الانم دختر داییم انگلیسه درس میخونه 1 ساله فوق لیسانس گرفته میخواد برا دکترا بره کانادا چون بهترین دانشگاه رشتش اونجاست....المان - هلند - امریکا - کانادا هم اشنای نزدیک داریم کانادا خوراک رشتمه اما خیلی خیلی گرونه....

بله نمره دانشگاه هست 20 شدم یا چیزه دیگیه رو میگید تافل هم میخوام برم بگیرم بعد برم کار درستیه؟؟؟نه نشد ازدواج کنم مجردم 23 سالمه الان...

ممنون از راحنماییتون هدفم جدیه اگر راهنماییم کنید ممنون میشم...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
mersi... az koja mitoonam etelaat begiram??
agha hamed shoma nemitoonid komakam konid??

خواهش میکنم عزیز
بلاخره شما میخواید امریکا برید یا یه کشوری که تحصیل رایگان باشه؟؟؟!!!چون تو پست قبلی نوشتید امریکا میخواد برید
وبرای کشورهایی که هنوز تحصیلاتشون رایگانت هست تو صفحات قبل کلی توضیح دادم لطفن مطالعه کنید اگر جایی متوجه نشدید بپرسید

بهتون توصیه میکنم زبان تو ایران بخونید چون هزینه خوندن زبان تو کشورهای دیگه کم نیست البته بعضی از این کشورها هم مدرک زبان نیزا دارند نمیتونی بدون اون اپلای کنی در نخایت باز هم میرسی به این موضوع که زبان بخونی
برای امریکا هم باید توضیح بدم تحصیل رایگان نیست بدون فاند به غیر تحصیل باید هزینه زندگی بدی

مدارک اولیه هم ترجمه نمرات و مدرک دیپلم و دانشنامه تهیه SOP و CV
شما پاس نداری؟؟؟
سوالی بود در خدمتم

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
بچه ها کسی جواب مارو نمیدون ممنون میشم کمک کنید....

سلام برا استرالیا میخوام برا کار اگر تحصیلم شد میرم که گفتین جزء گرونترین کشوراست کلا برا تخصصم میخوام برا کار بعد گیرین کارت و اقامت بگیرم میتونم چقدر هزینش میشه کجا بهتر من استرالیا مدم بود چون ارزونه اقامت و گرین کارت...

توی اینکشور هاهم اشنا و فامیل دارم الانم دختر داییم انگلیسه درس میخونه 1 ساله فوق لیسانس گرفته میخواد برا دکترا بره کانادا چون بهترین دانشگاه رشتش اونجاست....المان - هلند - امریکا - کانادا هم اشنای نزدیک داریم کانادا خوراک رشتمه اما خیلی خیلی گرونه....

بله نمره دانشگاه هست 20 شدم یا چیزه دیگیه رو میگید تافل هم میخوام برم بگیرم بعد برم کار درستیه؟؟؟نه نشد ازدواج کنم مجردم 23 سالمه الان...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام نوشتم برا استرالیا میخوام برا کار اگر تحصیلم شد میرم که گفتین جزء گرونترین کشوراست کلا برا تخصصم میخوام برا کار بعد گیرین کارت و اقامت بگیرم میتونم چقدر هزینش میشه کجا بهتر من استرالیا مدم بود چون ارزونه اقامت و گرین کارت...

سلام عزیز
نمره زبان باید بگیری حتمن بگیرید
چقدر سرمایه دارید؟؟

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام عزیز
نمره زبان باید بگیری حتمن بگیرید
چقدر سرمایه دارید؟؟

سلام رفیق شما اصلا سوال منو نه خوندین سرمایه براچی؟؟؟ میخوام تو شرکت خوصصی تو اون کشورا که گفتم کارکنم میمونه هزینه ی زندگی ماهیانه و گرین کارت و اقامت اگر شد تحصیل هم کنم اما خیلی میتونید با این چیزا که گفتم راهنماییم کنید یا ناقصه نمیشه؟؟؟ممنون دی:D

سن 23

فوق دیپلم کامپوتر دانشگاه ازاد

مدرک سخت افزار نرم افزار

تخصص گرافیک کامپوتری

مجرد

سرمایه دارم اما اندازش الان مشخص نشده...

بالا