• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
الان هم میگم شما به هیچ وجه نمیتونی ویزای دانشجویی رو به اقامت تبدیل کنید (به غیر از شرایط خاص مثل نخبه و ....)
شما اگر تونستی با ویزای دانشجویی اقامت بگیری بیا من هرچی بخوای بهت میدم
اون حرفی هم که شما زدی هیچ ربطی نداره چون این جوری نیست که بری بگی آقا من میخوام ویزای دانشجویی رو تبدیل کنم به ویزای کار!!!!:blink: اصلا همچین چیزی نداریم
شما بعد از این که تحصیلت تموم شد با پیدا کردن شغل همون طور که خودتون گفتید ویزای کار میگیرید و بعد از اون طی چند سال که در هر کشور متفاوته اقامت دائم به شما میدن
1-کاملا درسته و حق با شما هست چون اولویت با کسایی هست که تو کانادا درس خوندن و .....
2-به هر حال مدرک زبان رو شما قبل از این که بیایید کانادا گرفتید دیگه
3-ببخشید وقتی درستون تموم میشه اگر جاب آفر نداشته باشید چه جوری میخواید شاغل بشید؟
من نمیدونم چرا مسئله به این سادگی رو اینقدر پیچیده میکنید شاید هم منظور من رو بد برداشت کردید به هر حال شما با ویزای دانشجویی نمیتوی اقامت دائم بگیری و اگر بخوای اقامت بگیری بعد از تحصیلت باید تو یه جا مشغول به کار بشی تا ویزای کار بدن و بعدش بتونی اقامت دائم بگیری
شما اول درست خواندن رو یاد بگیر بعد بیا وارد بحث بشو , منظور منو همه فهمیدن الا شما
شما یک چیزی رو از دور از دهان چند نفر شنیدی و داری روش پافشاری می کنی ولی ۲ نفر از دوستان من از همین راه ویزاشون رو به اقامت تبدیل کردند. باور نمی کنی این دیگه مشکل خودته...
تبدیل ویزای کار بعد از اتمام تحصیل کجاش عجیبه که باور کردنش برات سخته؟؟؟؟
شما وقتی کار داشته باشی و آن شرکت شما و تخصصت رو بخواهد خیلی راحت می تونی از طریق همون شرکت درخواست ویزای کار بدهی.
۱- ویزای دانشجویی بعد از اتمام تحصیل به ویزای کار تبدیل می شود. (پیدا کردن کار به نخبه بودن ربط نداره)
۲- ویزای کار بعد از یکسال قابل تبدیل به اقامت دائم است در صورتی که کار و رشته شما با هم مرتبط باشه و رشته کاری شما جزو رشته های High-Demand باشد.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
شما اول درست خواندن رو یاد بگیر بعد بیا وارد بحث بشو , منظور منو همه فهمیدن الا شما
شما یک چیزی رو از دور از دهان چند نفر شنیدی و داری روش پافشاری می کنی ولی ۲ نفر از دوستان من از همین راه ویزاشون رو به اقامت تبدیل کردند. باور نمی کنی این دیگه مشکل خودته...
تبدیل ویزای کار بعد از اتمام تحصیل کجاش عجیبه که باور کردنش برات سخته؟؟؟؟
شما وقتی کار داشته باشی و آن شرکت شما و تخصصت رو بخواهد خیلی راحت می تونی از طریق همون شرکت درخواست ویزای کار بدهی.
۱- ویزای دانشجویی بعد از اتمام تحصیل به ویزای کار تبدیل می شود. (پیدا کردن کار به نخبه بودن ربط نداره)
۲- ویزای کار بعد از یکسال قابل تبدیل به اقامت دائم است در صورتی که کار و رشته شما با هم مرتبط باشه و رشته کاری شما جزو رشته های High-Demand باشد.

دقیقن همینطوره که شما میفرمایی دقیقن 2 تا از اقوام با همین روش اقامت گرفتن و توضیحاتتون کامل بود
ممنون

zaertosht68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حامد جان میخوام تاز طریق یه دانشگاه ارزون خودمو بکشونم امریکا

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
من ارشد حقوق میخوتم آیا واسه رشته های حقوق هم میشه واسه تحصیل در اروپا یا آمریکا؟؟ چون شنیدم قبول ندارن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان میخوام تاز طریق یه دانشگاه ارزون خودمو بکشونم امریکا

سلام عزیز
لطفن یکم اطلاعات از خودتون میذاشتید

شما تحصیلاتتون ؟؟؟مدرک زبان دارید؟؟؟سنتون؟؟؟معافیت؟؟؟
مجردید؟؟مقدار سرمایه؟؟؟

لطفن به این سوال ها پاسخ بدین تا بتونم بهتر راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من ارشد حقوق میخوتم آیا واسه رشته های حقوق هم میشه واسه تحصیل در اروپا یا آمریکا؟؟ چون شنیدم قبول ندارن

سلام عزیز

شما مدرکتون از کدوم دانشگاه گرفتید؟؟؟
مدرک شمارو قبول ندارند؟؟؟دارند عزیز تو امریکا هم میتونید پذیرش بگیرید فقط میخواستم بدونم شما مدرکت از دانشگاه سراسری یا ازاد تهران یا شهرستان گرفتید؟؟

kami77i

Registered User
لایک‌ها
14
سلام عزیز

شما مدرکتون از کدوم دانشگاه گرفتید؟؟؟
مدرک شمارو قبول ندارند؟؟؟دارند عزیز تو امریکا هم میتونید پذیرش بگیرید فقط میخواستم بدونم شما مدرکت از دانشگاه سراسری یا ازاد تهران یا شهرستان گرفتید؟؟

جدی خوبه من شنیده بودم رشته حقوق مارو قبول ندارن برای اینکه درس هایی که ما میخونیم متفاوته همچنین قانون ها
لیسانس آزاد شهرستان. فوق هم پیام نور
آمریکا هزینه های دانشگاه چطوره ؟بعدش میشه اقامت گرفت ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
جدی خوبه من شنیده بودم رشته حقوق مارو قبول ندارن برای اینکه درس هایی که ما میخونیم متفاوته همچنین قانون ها
لیسانس آزاد شهرستان. فوق هم پیام نور
آمریکا هزینه های دانشگاه چطوره ؟بعدش میشه اقامت گرفت ؟

رفیق یه مطلبی میگم نمیخوام نامیدت کنم اما برای دکترا تو رشته شما یکم سخت گیری میکنند من دیدم مستر از دانشگاه های سراسری تهران با داشتن نمره ایلتس و تافل بالا از امریکا پذیرش گرفت و همزمان البته با یه استاد ارتباط داشت و اینکه امریکا هزینه ها بالا هست حداقل هم با این وضعیتی که میبنیم برای اول 40 میلیونی کنار بذاری چون دلار بالا داره میکشه حتی نرخ مرجع هم دارن میگن تغییر میکنه!!!!
اقامت هم میشه گرفت برای کسایی که دکترا میخونند هم راحتر هست چون ممکنه بعدش بتونند به عنوان استادیاری چیزی تو همون دانشگاه تدریس کنند و به گرین کار برسند البته اگه کارفرما پیدا کنی سریعن به گرین کارت میرسی

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
از دوستان کسی جدیدن تونسته ارز دانشجویی دریافت کنه؟؟؟البته کسانی که جدیدن پذیرش گرفتن منظورم هست

rave-87

Registered User
لایک‌ها
50
سلام و ممنون از وقتی که میزارید

راستش بنده فعلاً دانشجوی ارشدم و میخوام اگر بشه برای ادامه برم اونور
در مورد کشور زیاد فکر نکردم ولی با توجه به اینکه هرجا که بخوام برم، می خوام فاند هم بگیرم و از اونور بازار کار بعدیش به نسبت بقیه کم رقابت تر باشه؛ به طور اتوماتیک آمریکا رو از گزینه هام حذف کردم (هرچند خیلی دوست دارم) در نهایت به استرالیا رسیدم
خواستم بدونم شما که تجربت خیلی بیشتره نظرت کلاً چیه؟

لیسانسم فیزیک و دانشجوی ارشد صنایع-مدیریت سیستم بهره وری هستم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و ممنون از وقتی که میزارید

راستش بنده فعلاً دانشجوی ارشدم و میخوام اگر بشه برای ادامه برم اونور
در مورد کشور زیاد فکر نکردم ولی با توجه به اینکه هرجا که بخوام برم، می خوام فاند هم بگیرم و از اونور بازار کار بعدیش به نسبت بقیه کم رقابت تر باشه؛ به طور اتوماتیک آمریکا رو از گزینه هام حذف کردم (هرچند خیلی دوست دارم) در نهایت به استرالیا رسیدم
خواستم بدونم شما که تجربت خیلی بیشتره نظرت کلاً چیه؟

لیسانسم فیزیک و دانشجوی ارشد صنایع-مدیریت سیستم بهره وری هستم

سلام عزیز

خواهش میکنم رفیق شما مدرک زبان دارید؟؟؟؟مقاله دارید؟؟؟؟معدلتون چنده؟؟؟از کدوم دانشگاه مدرک میگیرید؟؟سراسری یا آزاد؟؟؟؟خدمت سربازی؟؟

rave-87

Registered User
لایک‌ها
50
سلام عزیز

خواهش میکنم رفیق شما مدرک زبان دارید؟؟؟؟مقاله دارید؟؟؟؟معدلتون چنده؟؟؟از کدوم دانشگاه مدرک میگیرید؟؟سراسری یا آزاد؟؟؟؟خدمت سربازی؟؟

آقا متشکر از این سرعت

من هنوز به طور جدی زبان رو شروع نکردم ولی با توجه به اینکه اگر بخوام برم 1.5 سال وقت دارم، مطمئنم که زبان رو میرسونم

مقاله فعلاً نه :blush:
معدل لیسانسم داغونه 13.2
ارشد الأن 17.1 که بالای 17 میمونه ولی متأسفانه به علت تنبلی ترم پیش، به 18 نخواهد رسید
لیسانسم تهران بودم و ارشد علم و صنعتم
سربازی هم نرفتم، فکر کنم یک 15 میلیونی خرج بر میداره
بیشترین چیزی که من رو از آمریکا میترسونه بازار رقابتی خیلی شدیدشه
راستش همۀ تلاشم اینه که بتونم توازنی بین کشور پیشرفته، دانشگاه معتبر، بازار رقابتی به نسبه کم و میزان کمک تحصیلی برقرار کنم.

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
جناب marco250 شما الان تو کانادا هستید؟
از چه روشی اقدام کردید؟
چه قدر طول کشید؟
منم میخوام واسه کانادا واسه فوق لیسانس اقدام کنم ولی دودلم که برم کانادا یا اروپا

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
جناب marco250 شما الان تو کانادا هستید؟
از چه روشی اقدام کردید؟
چه قدر طول کشید؟
منم میخوام واسه کانادا واسه فوق لیسانس اقدام کنم ولی دودلم که برم کانادا یا اروپا

من از طریق Quebec Skilled-worker رفتم
۲ سالی هم طول کشید
من کانادا رو خیلی می پسندم هم برای زندگی و هم برای تحصیل

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا متشکر از این سرعت

من هنوز به طور جدی زبان رو شروع نکردم ولی با توجه به اینکه اگر بخوام برم 1.5 سال وقت دارم، مطمئنم که زبان رو میرسونم

مقاله فعلاً نه :blush:
معدل لیسانسم داغونه 13.2
ارشد الأن 17.1 که بالای 17 میمونه ولی متأسفانه به علت تنبلی ترم پیش، به 18 نخواهد رسید
لیسانسم تهران بودم و ارشد علم و صنعتم
سربازی هم نرفتم، فکر کنم یک 15 میلیونی خرج بر میداره
بیشترین چیزی که من رو از آمریکا میترسونه بازار رقابتی خیلی شدیدشه
راستش همۀ تلاشم اینه که بتونم توازنی بین کشور پیشرفته، دانشگاه معتبر، بازار رقابتی به نسبه کم و میزان کمک تحصیلی برقرار کنم.

سلام عزیز
خوب تو مرحله اول باید زبان پیگیری کنی و بعد مشکل سربازی برطرف کنی
رفیق میدونی چون شما دنبال فاندی یکم باید بیشتر تلاش کنی چون فاند گرفتم راه و روش خاص خودشو داره مقاله هم به فکرش باش که کمک میکنه خوشبختانه از دانشگاه ها خوبی هم داری مدرک میگیری به نظر من شما هم به کانادا و هم به استرالیا هم میتونی فکر کنی از همین حالا برنامه ریزی کنید و اگر امکانشو دارید با استاد های خودتون تو دانشگاه مطرح کنید میدونید این استاد ها بعضی وقت ها کانکشن های خوبی با بعضی کشورها دارند مخصوصن استاد های دانشگاه های مطرح کشور! حتی اگه واقعن A باشید میتونند معرفی کنند.
برای استرالیا به نظر من دانشگاه ملبورن با رنک 36 جهان گزینه بدی نیست اما حتمن باید با فاند پذیرش بگیری چون هزینه تحصیل نسبتن بالاست و بعدش هم دانشگاه سیدنی با رنک 58 جهان
حالا به موقع سعی میکنم 5 تا از هر دانشگاه دو کشور براتون نام ببرم و توضیحات مختصر بدم
حیف که به امریکا نمخوای فکر کنی وگرنه دانشگاه های خوبی هست که میتونید ادامه بدید
یادتون باشه 6 ماه قبل اینکه درستون تموم بشه دانشگاه مورد نظر انتخاب کنید مدارک اماده کنید

rave-87

Registered User
لایک‌ها
50
سلام عزیز
رفیق میدونی چون شما دنبال فاندی یکم باید بیشتر تلاش کنی چون فاند گرفتم راه و روش خاص خودشو داره مقاله هم به فکرش باش که کمک میکنه خوشبختانه از دانشگاه ها خوبی هم داری مدرک میگیری به نظر من شما هم به کانادا و هم به استرالیا هم میتونی فکر کنی از همین حالا برنامه ریزی کنید و اگر امکانشو دارید با استاد های خودتون تو دانشگاه مطرح کنید میدونید این استاد ها بعضی وقت ها کانکشن های خوبی با بعضی کشورها دارند مخصوصن استاد های دانشگاه های مطرح کشور! حتی اگه واقعن A باشید میتونند معرفی کنند.
برای استرالیا به نظر من دانشگاه ملبورن با رنک 36 جهان گزینه بدی نیست اما حتمن باید با فاند پذیرش بگیری چون هزینه تحصیل نسبتن بالاست و بعدش هم دانشگاه سیدنی با رنک 58 جهان
حالا به موقع سعی میکنم 5 تا از هر دانشگاه دو کشور براتون نام ببرم و توضیحات مختصر بدم
حیف که به امریکا نمخوای فکر کنی وگرنه دانشگاه های خوبی هست که میتونید ادامه بدید
یادتون باشه 6 ماه قبل اینکه درستون تموم بشه دانشگاه مورد نظر انتخاب کنید مدارک اماده کنید

آقا واقعاً ممنون
تا همینجاش سربار خونواده بودم و با این وضعیت دلار خیلی برام مهمه که فاند بگیرم
راستش آمریکا رو که بسیار دوست میداریم و اگر فیزیک ادامه داده بودم حتماً برای آمریکا اقدام می کردم، ولی همونطور که گفتم، چونکه دانشگاهاشون خیلی معتبرن، هم خیلی سخت فاند میدن و هم بعد از فارغ التحصیلی چونکه بازارشون به شدت رقابتیه، خب سخت تر میشه کار پیدا کرد اونم توی رشته های شبه مدیریتی مثل مال من.
نظرتون در مورد سنگاپور چیه؟ مثل اینکه یدونه از دانشگاهاش رنکش زیر 20 هستش. بازار رقابتی برای کار اونجا چطوره؟
راستش اگر کشور خاص دیگه ایی هم مد نظرتون هست بگید لطفاً.

goofi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من از طریق Quebec Skilled-worker رفتم
۲ سالی هم طول کشید
من کانادا رو خیلی می پسندم هم برای زندگی و هم برای تحصیل
خب حالا میفرمایید من چی کار کنم؟
چون من کشوری که برم آخرین کشوری هست که خواهم رفت یعنی همون جا میمونم و کار و ....
کانادا رو بدم نمیاد ولی چون سطح رفاه تو اروپا بیشتره بیشتر اروپا رو در نظر دارم (اروپا منظورم آلمان و سوئد هست چون اگر بخوام برم اروپا یا آلمان میرم یا اتریش یا سوئد که آلمان و اتریش فرق زیادی با هم ندارن)

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
سلام عزیز

سلام حامد جان

من 18 سالمه ( هنوز مشمول نشدم ) مدرک آیلتس 8 هم دارم . پیش دانشگاهیم هم معدلم خوب بوده .

یه دانشگاه خوب تو اروپا بهم معرفی میکنی واسه دوره کارشناسی ؟ اصلا میتونم برم ؟ هزینه هاش هم زیاد مهم نیس

بالا