• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
مقایسه چند کشور

68371800814756892434.jpg

تو این نمودار 45 کشور کانادا امریکا و نروژ و ایران و استرالیا با هم مقایسه شدند
متاسفانه ایران از موقعیت مناسبی برخوردار نیست!!!!

• Like
Reactions: T_M

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
رفیق من منظورم اپلای برای سیتیزن شدن بود کلن قبل اینکه بخوای برای سیتزن شدن اقدام کنی حداقل 3 سال قبلش تو کانادا بوده باشی و کارت PR هم داشته باشیم
البته گرفتن اقامت هم تو هر استان با هم تفاوت داره باز هم به استان که توش هستی بستگی داره هست تو سایت اداره مهاجرت هم بینشون تمیز گذاشته!!!این کارت هم بعد گذشت 1 2 ماه از ورود به خاک کانادا میدن و به ادرس خودتون میفرستن
قربونت خوب منم همینو دارم میگم دیگه فقط کارت PR یا همون Permanent Resident رو بعد از این که 5 سال با ویزای کاری توی کشور بودی میدن (معادل گرین کارت هست) اگر هم با سرمایه گذاری بری بعد از انجام کارهای اداری که بیشتر از 2 3 ماه طول نمیکشه میدن ولی ویزای دانشجویی که به هیچ وجه منتهی نمیشه به کارت PR و ویزای کار رو هم باید 5 سال مداوم تمدید کنید تا بعد از 5 سال کارت رو بدن ازدواج هم که دیگه بحثش جداست
مقایسه چند کشور

تو این نمودار 45 کشور کانادا امریکا و نروژ و ایران و استرالیا با هم مقایسه شدند
متاسفانه ایران از موقعیت مناسبی برخوردار نیست!!!!
خوبه اتفاقا مخصوصا personal freedom :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
قربونت خوب منم همینو دارم میگم دیگه فقط کارت PR یا همون Permanent Resident رو بعد از این که 5 سال با ویزای کاری توی کشور بودی میدن (معادل گرین کارت هست) اگر هم با سرمایه گذاری بری بعد از انجام کارهای اداری که بیشتر از 2 3 ماه طول نمیکشه میدن ولی ویزای دانشجویی که به هیچ وجه منتهی نمیشه به کارت PR و ویزای کار رو هم باید 5 سال مداوم تمدید کنید تا بعد از 5 سال کارت رو بدن ازدواج هم که دیگه بحثش جداست

خوبه اتفاقا مخصوصا personal freedom :D

والا تو همون سایت اگه دقت کنی بعضی از استان ها ار همون ویزای تحصیلی دارند متخصصین و خبنگان خودشونو جذب میکنند اولویت هم گذاشتن بر اساس کسانی که امتیاز بهتر میارن در ضمن چندین نفر هم از اطرافیان خودم با همین روش رفتن و موندگار شدن نه سرمایه گذاری انجام دادن نه کار دیگه از طریق همین تحصیل رفتن و موندگار شدن البته از خود ایرانش اگه بخوای اقدام کنی از روش تخصص باید امتیاز های لازم بیاری منتها مدت زمانش طولانی تر هست بدون سرمایه گذاری هم هست که میتونی اقامت بگیری پس سرمایه گذاری تنها راه نیست!!!! من نمیدونم شما چه اصراری داری بگی فقط از طریق ویزای سرمایه گذاری به این اقامت میرسند اما از طریق ویزای تحصیلی نمیشه در حالی که تو خود سایت اداره مهاجرت هم صراحتن تاکیید شده که استان به استان این داستان متفاوته و نخبگان میگیرند !!!!

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
والا تو همون سایت اگه دقت کنی بعضی از استان ها ار همون ویزای تحصیلی دارند متخصصین و خبنگان خودشونو جذب میکنند اولویت هم گذاشتن بر اساس کسانی که امتیاز بهتر میارن در ضمن چندین نفر هم از اطرافیان خودم با همین روش رفتن و موندگار شدن نه سرمایه گذاری انجام دادن نه کار دیگه از طریق همین تحصیل رفتن و موندگار شدن البته از خود ایرانش اگه بخوای اقدام کنی از روش تخصص باید امتیاز های لازم بیاری منتها مدت زمانش طولانی تر هست بدون سرمایه گذاری هم هست که میتونی اقامت بگیری پس سرمایه گذاری تنها راه نیست!!!! من نمیدونم شما چه اصراری داری بگی فقط از طریق ویزای سرمایه گذاری به این اقامت میرسند اما از طریق ویزای تحصیلی نمیشه در حالی که تو خود سایت اداره مهاجرت هم صراحتن تاکیید شده که استان به استان این داستان متفاوته و نخبگان میگیرند !!!!
من اصرار ندارم که بگم با ویزای تحصیلی نمیشه اقامت گرفت ولی واقعا هم نمیشه اقامت گرفت مگر در یک مورد خاص که خودتون هم اشاره کردید , نخبه باشی
که اون هم به خاطر این نمیگم که مگه چند درصد مردم نخبه هستند؟ شاید زیر 5% باشند که نخبه باشن و از طریق ثبت اختراع یا مدال جهانی یا .... اقامت کانادا رو میگیرن
تخصص هم بله حرف شما درسته باید امتیاز بیاری ولی به غیر از امتیاز باید دعوت به کار از یک شرکت یا ..... توی کانادا داشته باشی
البته امیدوارم این بحث رو به عنوان توهین نگیرید , بالاخره هم من یه چیزی از شما یاد میگیرم هم شما یه چیزی از من و هم دوستان استفاده میکنن

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من اصرار ندارم که بگم با ویزای تحصیلی نمیشه اقامت گرفت ولی واقعا هم نمیشه اقامت گرفت مگر در یک مورد خاص که خودتون هم اشاره کردید , نخبه باشی
که اون هم به خاطر این نمیگم که مگه چند درصد مردم نخبه هستند؟ شاید زیر 5% باشند که نخبه باشن و از طریق ثبت اختراع یا مدال جهانی یا .... اقامت کانادا رو میگیرن
تخصص هم بله حرف شما درسته باید امتیاز بیاری ولی به غیر از امتیاز باید دعوت به کار از یک شرکت یا ..... توی کانادا داشته باشی
البته امیدوارم این بحث رو به عنوان توهین نگیرید , بالاخره هم من یه چیزی از شما یاد میگیرم هم شما یه چیزی از من و هم دوستان استفاده میکنن

استرالیا چطور؟ آیا از کانادا راحت تره؟

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
استرالیا چطور؟ آیا از کانادا راحت تره؟
از چه لحاظ دوست عزیز؟ اگر از لحاظ نیروی متخصص میفرمایید که خیلی فرقی با هم ندارند ولی در کل کانادا آسون تره البته نمیدونم که با این وضع تحریم ها و ... شاید پس فردا بگن کلا هیچ ایرانی حتی اگر نابغه هم باشه راش نمیدیم
در ضمن دیپلمتون باید 12 ساله باشه به هیچ عنوان 11 ساله رو قبول ندارن نه اروپا نه آمریکا یعنی پیش دانشگاهی رو هم باید خونده باشین

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست عزیز تو امریکا میتونی ادامه تحصیل بدی احتمالن هم یه A-level یا پیش دانشگاهی باید بگذرونی قبل اینکه بخوای لیسانس بخونی میتونی برای کالجی اقدام کنی
اون دوره یا حتی 2 سال از دوره کارشناسی تو کالج باشی و بعدش ترنسفر کنی به یه دانشگاه ها خوب با این ترفند هم خرج و مخارج کمتر میشه هم امکان پذیرش از یه دانشگاه خوب بالاتر میره چون بعضی از کالج ها تو امریکا ترنسفر به دانشگاه های معتبر و رنک خوب امریکا دارند
البته تو بیشتر کشورهای دیگه مثل انگلستان هم این داستان وجود داره

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام و درود به احمد عزیز
اقا یه توضیحی در مورد کشور اوکراین میدی ؟ کلا چه جور کشوریه ؟ هزینه هاش مثل روسیه بالا هست ؟ روشهای اقامت گرفتن و اینکه دانشگاه به درد بخور هم داره ؟ اوضاع کار چجوریاس ؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
اصلا اینطور نیست که حتما دانشجو باید نخبه باشه تا بتواند ویزای تحصیلی رو به اقامت تبدیل کند.
شما بعد از اتمام تحصیل با پیدا کردن کار ویزای تحصیلی رو به ویزای کار تبدیل می کنی و بعد از یک سال اگه کار شما مرتبط با رشته تحصیلیت باشه و رشته تحصیلیت جزو لیست رشته های High-Demand باشه می تونی برای اقامت دائم از طریق Skilled-Worker اقدام کنی.
البته با این تفاوت که شما خیلی از شخصی که از خارج کانادا apply کرده جلوتری و شانس بیشتری داری چون :
۱- شما امتیاز اضافه زندگی و تحصیل در کانادا رو می گیری
۲- شما دنبال مدرک زبان نخواهی بود
۳- شما احتیاج به Job Offer نخواهی داشت چون شاغل هستی

mahdico

Registered User
لایک‌ها
12
درود دوست من

من مهدی هستم ۲۴ ساله و دانشجوی سال دوم مستر در دانشگاه یو پی ام مالزی! رشتم مهندسی کامپیوتر هستش و ۲ ترم دیگه دارم تا مستر رو بگیرم!

میخواستم واسه بعد از مستر من رو راهنمایی کنی...کشوری که بتونم ازش اقامت بگیرم و امکان همراهی بستگان درجه ۱ هم باشه کجا رو \یشنهاد میکنی؟

پیشنهادت اینه که دکترا بخونم و کنارش کار هم بکنم؟ یا میشه فقط واسه کار اقدام کرد؟ اگه بخوام واسه دکترا برم میشه راحت پذیرش گرفت از امریکا؟ و هزینش چقدره؟

شروع کار از کجا هست معمولا؟؟ اگه زاهنماییم کنی ممنون میشم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و درود به احمد عزیز
اقا یه توضیحی در مورد کشور اوکراین میدی ؟ کلا چه جور کشوریه ؟ هزینه هاش مثل روسیه بالا هست ؟ روشهای اقامت گرفتن و اینکه دانشگاه به درد بخور هم داره ؟ اوضاع کار چجوریاس ؟

سلام عزیز

من حامد هستم

کشور اکراین جز کشورهای اروپای شرقی است. این کشور از شرق با روسیه و از شمال با بلاروس؛ از غرب با لهستان، اسلواکی و مجارستان؛ از جنوب شرقی با رومانی و مولداوی هم مرز است و در جنوب آن دریای سیاه و دریای آزوف قرار دارد و پایخت آن شهر کی‌اِف و زبان رسمی آن زبان اوکراینی می‌باشد
آب و هوا در اوكراين در شمال سرد و در جنوب معتدل است. در شهر كيف 2 تا 3 ماه از سال يخبندان كامل است كه دما تا 30 درجه زير صفر هم ميرسد. ميانگين دما در ماه ژانويه منفي 6 درجه و در جولاي مثبت 20 درجه سانتيگراد است ولي در جنوب كشور حرارت در ژانويه 4 درجه و در جولاي 24 درجه است.

آب وهواي كشور اوكراين در تابستان معتدل و در زمستان سرد است به نحوي كه حتي تا 25 درجه زير صفر نيز ميرسد و شبيه به آب و هواي استان اردبيل ميباشد.

شبه جزيره كريمه آب و هواي مديترانه‌اي دارد. باقي اوكراين معتدل است. در غرب كشور زمستانها ملايم تر و تابستانها خنك تر است. در شمال كوههاي كارپات سنگين‌ترين برف مي‌بارد. بارندگي متوسط است و معمولا در تابستان به حداكثر مي‌رسد.

در مورد هزینه ها باید توضیح بدم برای تحصیل اگر میری هزینه هاس مناسب هست هزینه متوسط زندگی حدود 500 600 دلار هست اگر در خوابگاه بمونی تقریبن نصف میشه
هزینه تحصیل هم برای رشته های فنی مهندسی یه چیز حدود 1000 تا 2500 دلار هست

روش های اقامت گرفتن هم از طریق کار یا ازدواج هست ولی توضیح بدم چون پیدا کردن کار برای یه خارجی تو اکراین سخت هست گرفتن اقامت از این راه بسیار مشکل هست ولی سریعترین راه ازدواج با یک اکراینی هست که خیلی راحت به اقامت میرسی
چنتا از دانشگاههاي مورد تاييد وزارت علوم و وزارت بهداشت در اوكراين براتون نام بردم.

1.دانشگاه ملي كيف تاراس شفچنكو

(Taras Schvchenko University of Kiev)

آدرس وب سايت:‌Taras Shevchenko National University of Kyiv

2.آكادمي ملي موسيقي اوكراين ـ چايكوفسكي

(National P.L Cajkovski Musical Academy)

آدرس وب سايت:‌Главная - Интернет магазин автозапчастей: запчасти для иномарок Mazda, Toyota, Honda, Mitsubishi, Nissan.

3.دانشگاه ملي هوايي كيف
(National Aviation University)

آدرس وب سايت:‌www.nau.edu.ua
4.دانشگاه ملي طراحي وتكنولوژي كيف

(Kyiv National University of Design and Technology)

آدرس وب سايت: www.kdutd.kiev.ua

5.دانشگاه فني و مهندسي كيف(كاپه اي)

(National Technical University of Ukraine)

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود دوست من

من مهدی هستم ۲۴ ساله و دانشجوی سال دوم مستر در دانشگاه یو پی ام مالزی! رشتم مهندسی کامپیوتر هستش و ۲ ترم دیگه دارم تا مستر رو بگیرم!

میخواستم واسه بعد از مستر من رو راهنمایی کنی...کشوری که بتونم ازش اقامت بگیرم و امکان همراهی بستگان درجه ۱ هم باشه کجا رو \یشنهاد میکنی؟

پیشنهادت اینه که دکترا بخونم و کنارش کار هم بکنم؟ یا میشه فقط واسه کار اقدام کرد؟ اگه بخوام واسه دکترا برم میشه راحت پذیرش گرفت از امریکا؟ و هزینش چقدره؟

شروع کار از کجا هست معمولا؟؟ اگه زاهنماییم کنی ممنون میشم

سلام مهدی جان

شمابدون فاند تو مقطع دکترا برای بیشتر کشورها میتونی اقدام کنی منتها تنها نکته اینه که شما هدفت چی باشه فقط اقامت از هر کشوری که شد ؟؟؟

البته پیشنهاد من به شما کانادا یا استرالیا یا حتی اگه یکم میخوای تلاش و ریسک کنی امریکا هست مشکل اصلی مقدار هزینه ای که برای تحصیل باید بکنی چون ممکنه فاند نگیری همزمان هم میتونی کار کنی
برای امریکا هم پذیرش گرفتن مشکلی نداره امریکا دانشگاه زیاد داره و اگر برای شما رتبه دانشگاه در اولویت دوم هست راجت میتونی پذیرش بگیری هزینه تحصیل در امریکا در دانشگاهای متوسط میانگین 25000 تا 30000 تا هست البته دانشگاه هایی هم هستند که هزینه تحصیلشون کمتر درمیاد ولی خوب رتبه خوبی ندارن کلن شما باید سالی 30000 تا 40000 برای تحصیل و زندگی کنار بذاری مخصوصن که 2 نفر باشید
شما اول تصمیم بگیر کدوم کشور میخوای انتخاب کنی تا برسیم سر مدارک

shaghayegh62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض سلام و تشکر از موضوع خوبی که راه انداختید و صبورانه بچه ها رو راهنمایی میکنین
من فوق لیسانس اقتصاد هستم که 2 سال پیش فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر شاغل هستم.
معدل دوره متوسطه رشته ریاضی: 73/19
معدل دوره پیش دانشگاهی: 98/18
معدل دوره لیسانس از دانشگاه شهیدبهشتی: 68/13
معدل دوره فوق لیسانس از دانشگاه شهیدبهشتی: 33/15
مقاله ندارم
هدف: تحصیل و مهاجرت
کل موجودی: 35 تومن
وضعیت زبان: 2ساله در کلاسهای مکالمه شرکت میکنم نسبتا خوب اما هنوز تافل یا آیلتس شرکت نکردم
کشور انتخابی: چندان فرقی نمیکنه اما نه اینکه بخواد وضعیتم بدتر شه چون درحال حاضر همینجا موقعیت نسبتا خوبی دارم
برای تحصیل ترجیح خودم اینه از لیسانس رشته معماری تو کشور دیگه شروع کنم، چندان علاقه ای به رشته خودم ندارم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم و راه سریعتر و صحیحتری رو بهم نشون بدی که بطور جدی دنبالش باشم (البته با توجه به محدودیت مالی که رقمی که گفتم کل موجودی برای تحصیل و زندگی در کل دوره هست!)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
آقا در مورد حذف ارز دانشجویی چیزی نشنیدین؟
کسی از دوستان بوده که جدیدا ارز دانشجویی گرفته باشه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با عرض سلام و تشکر از موضوع خوبی که راه انداختید و صبورانه بچه ها رو راهنمایی میکنین
من فوق لیسانس اقتصاد هستم که 2 سال پیش فارغ التحصیل شدم و در حال حاضر شاغل هستم.
معدل دوره متوسطه رشته ریاضی: 73/19
معدل دوره پیش دانشگاهی: 98/18
معدل دوره لیسانس از دانشگاه شهیدبهشتی: 68/13
معدل دوره فوق لیسانس از دانشگاه شهیدبهشتی: 33/15
مقاله ندارم
هدف: تحصیل و مهاجرت
کل موجودی: 35 تومن
وضعیت زبان: 2ساله در کلاسهای مکالمه شرکت میکنم نسبتا خوب اما هنوز تافل یا آیلتس شرکت نکردم
کشور انتخابی: چندان فرقی نمیکنه اما نه اینکه بخواد وضعیتم بدتر شه چون درحال حاضر همینجا موقعیت نسبتا خوبی دارم
برای تحصیل ترجیح خودم اینه از لیسانس رشته معماری تو کشور دیگه شروع کنم، چندان علاقه ای به رشته خودم ندارم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیم و راه سریعتر و صحیحتری رو بهم نشون بدی که بطور جدی دنبالش باشم (البته با توجه به محدودیت مالی که رقمی که گفتم کل موجودی برای تحصیل و زندگی در کل دوره هست!)

سلام دوست عزیز به انجمن پرشین خوش اومدی
شما تو مرحله اول باید تکلیف زبان مشخص کنی بدون اون تقریبن میتونم بگم هرجا بخوای بری به مشکل برخورد میکنی شما متاهلی یا مجرد؟؟؟
به نظرم اگه از ابتدا میخوای استارت بزنی و نمیخوای زیاد هزینه ای داشته باشی به کشورهایی مثل ایتالیا فنلاند و سوئد میتونی فکر کنی منتها این کشورها مخصوصن ایتالیا باید فقط به عنوان کشوری که توش فقط میخوای تحصیل کنی باید فکر کنی و بعد تحصیل هم به کشوری مثل کانادا و امریکا یا حتی استرالیا بری اگه یکم میتونی بیشتر هزینه کنی که خیلی بهتر میشه برای این 3 کشور مستقیم اقدام کن البته من نمیدونم مجردی یا متاهل چون این نکته تاثیر داره تو انتخاب هات
با زمزمه هایی که جدیدن داره میشه مبنی بر ندادن ارز دانشجویی مشکلات چندین برابر خواهد شد 35 میلیون یه چیز حدود 17000 دلار یکم کمو زیاد هست کافی نیست برای کشورهایی مثل امریکا کارشم نمیشه کرد یه زمان سرمایه شما یه چیز حدود 30000 دلار بود اما الان با این وضعیت نمیدونم...

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
آقا در مورد حذف ارز دانشجویی چیزی نشنیدین؟
کسی از دوستان بوده که جدیدا ارز دانشجویی گرفته باشه؟

سلام عزیز
هنوز حذف نشده اما زمزمه هایی شده
گرفتن هم از دوستان گرفتن اما به هزار بدبختی و اینور اونور رفتن هرروز دارند گرفتن ارز دانشجویی سختر میکنند!!!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام عزیز
هنوز حذف نشده اما زمزمه هایی شده
گرفتن هم از دوستان گرفتن اما به هزار بدبختی و اینور اونور رفتن هرروز دارند گرفتن ارز دانشجویی سختر میکنند!!!

بر پدرشون لعنت حالا ارز مسافرتی رو میگفتن میدیم مردم میرن عشق و حال کنسلش کردن - این که یارو داره میره باهاش درس بخونه بیاد به کشور کمک کنه

آقا ددلاین دانشگاه پلی تکنیک تورین برای ترم بعد رو اطلاع دارید کی هست

بالا