• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله مشکل مالی و خدمت نداره ولی خب مدرک زبان که مطمئنم نداره. میشه گرفت دیگه؟ نمیشه؟

بله مشکلی نیست میشه در سال میتونه حدود 16000 دلار هزینه کنه؟؟؟؟
نمره زبان میتونه بگیره؟؟؟
حتمن میخواد تو رشته خودش ادامه بده؟؟
ایشون دقیقن برای کجا میخواد اقدام کنه؟؟؟امریکا؟؟

• Like
Reactions: T_M

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله مشکلی نیست میشه در سال میتونه حدود 16000 دلار هزینه کنه؟؟؟؟
نمره زبان میتونه بگیره؟؟؟
حتمن میخواد تو رشته خودش ادامه بده؟؟
ایشون دقیقن برای کجا میخواد اقدام کنه؟؟؟امریکا؟؟

زبان رو در حد hi و bye بلده ، اگه بخواد نمره بگیره باید بره بخونه و یاد بگیره.
آره از نظر هزینه مشکلی نداره و میتونه این هزینه رو متحمل بشه.
نه لزوماً نمیخواد تو رشته خودش ادامه بده. ولی رشته خودش باشه فکر کنم بهتر باشه.
میخواد جایی بره که بعد از تحصیل هم اونجا موندگار بشه. اصلاً قصدش از اینکار مهاجرته.
بر طبق اولویت اول کانادا بعد استرالیا و در آخر امریکا رو میپسنده. یعنی زیادم از امریکا خوشش نمیاد.
هدفش بیشتر کانادا و استرالیاس.

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
عزیز در اسکولار شیب و فلوشیب باید توضیح بدم هردو یه نوع کمک هزینه هست که به افراد ممتاز داده میشه
اسکولارشیب کمک هزینه ای هست که هزینه تحصیل زندگی پوشش میده
فلوشیب یه نوع وام هست

اسکولارشیب بهتر هست
در مورد نحوه گرفتن هم خود دانشگاه به افراد ممتاز میده شما در کل میتونی سه نوع کمک هزینه بگیری
1-TA
2-RA
3-کمک هزینه های اسکولارشیپ یا فلوشیپ

معدل و نمره زبان نمره GRE مقاله بین الملی و .... موثر هست

در دومورد اول باید با استاد مستقیم ارتباط برقرار کنی و در اخر از طریق دانشگاه البته اینم بگم تا 12 سال پیش استاد های دانشگاه های کانادا نسبتن بد فاند نمیدادن اما امثال اوضاع بد بهم خورده اصلن جواب ایمیل ها رو هم نمیدن یا میگن ما فاند نداریم
امریکا نسبت به امریکا بهتره حداقل جواب میل ها رو میدن اگر هم فاندی نداشته باشند

اگر منظورتون رفتن از طریق ویزای کاری و مهارت هست باید توضیح بدم به مدت حداقل 1 سال تو اون شغل غیر مرتبط باید کارکده باشی همراه بیمه

نحوه ارتباط با استاد هارو تو تاپیک های قبلی توضیح دادم اگه پیدا نکردی بگو که براتون بفرستم

سوالی بود در خدمتم
تشکر از راهنماییتون . راستش من خالم کانادا هست و خودش در دانشگاه کار می کنه البته رشته من و ایشون یکی نیست اما می تونه با استاد خودش هم حرف بزنه .
الان دیگه خیلی جاها جواب ایرانی ها رو نمی دن . چاره ای هم نیست متاسفانه:(

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
زبان رو در حد hi و bye بلده ، اگه بخواد نمره بگیره باید بره بخونه و یاد بگیره.
آره از نظر هزینه مشکلی نداره و میتونه این هزینه رو متحمل بشه.
نه لزوماً نمیخواد تو رشته خودش ادامه بده. ولی رشته خودش باشه فکر کنم بهتر باشه.
میخواد جایی بره که بعد از تحصیل هم اونجا موندگار بشه. اصلاً قصدش از اینکار مهاجرته.
بر طبق اولویت اول کانادا بعد استرالیا و در آخر امریکا رو میپسنده. یعنی زیادم از امریکا خوشش نمیاد.
هدفش بیشتر کانادا و استرالیاس.

اوکی عزیز سرمایه چقدر میتونه به دلاری جور کنه؟؟؟

بدون سرمایه خوب بهتره اول به فکر زبان باشه تا از طریق تحصیلی بره اتفاقن با سالی 15000تا 20000 دلار میتونه تو یکی از دانشگاه های نسبتن کم هزینه کانادا تحصیل کنه از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنه بره بعدش موندگار بشه دانشگاه هم اوکی هست
دیپلم 11 ساله داره؟؟؟پیش دانشگاهی نداره درسته؟؟؟رفیق من یه افری برای امریکا دارم براش البته اگه موافقه برات بفرستم فقط چنتا مورد باید اوکی کنه اگه مایلی بگم اگر هم نه رو کانادا برنامه ریزی کنه اونو توضیح میدم

• Like

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
تشکر از راهنماییتون . راستش من خالم کانادا هست و خودش در دانشگاه کار می کنه البته رشته من و ایشون یکی نیست اما می تونه با استاد خودش هم حرف بزنه .
الان دیگه خیلی جاها جواب ایرانی ها رو نمی دن . چاره ای هم نیست متاسفانه:(

خیلی عالیه شما بهتره همون برای کانادا اقدام کنی به نظرم اگه فامیلتون واقعن میتونه به شما کمک کنه شک نکنید تو استارت زندگی تو اون کشور بزنید من اگه پیشنهادم امریکا بود چون فکر میکردم شما اشنایی جای دیگه ندارید اتفاقن فامیلتون کمک خوبی میشه برای شم که زودتر با محید و فرهنگ اونجا خودتونو وقف بدین

دانشگاه های کانادا تو صفحات قبل دیدید؟؟؟
معرفی کردم چند مورد
سوالی بود در خدمتم

• Like

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام حامد جان

ممنون از تاپیک خوبتون. یه سوال داشتم که در بخش زبان پرسیدم کسی جواب نداد. با اجازتون اینجا بپرسم، زیادم بی ربط نیست.
در تهران بهترین مرکز برای امتحان تافل iBT کجاست و چند وقت یکبار امتحانش برگزار میشه؟ همین سوال رو در مورد GRE General هم دارم.

ممنون

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد جان

ممنون از تاپیک خوبتون. یه سوال داشتم که در بخش زبان پرسیدم کسی جواب نداد. با اجازتون اینجا بپرسم، زیادم بی ربط نیست.
در تهران بهترین مرکز برای امتحان تافل iBT کجاست و چند وقت یکبار امتحانش برگزار میشه؟ همین سوال رو در مورد GRE General هم دارم.

ممنون

سلام دوست عزیز و قدیمی چیکار کردی بالاخره دانشگاه مورد نظر انتخاب کردی؟؟؟
لیست مراکز برات اتچ کردم چک کن

و این هم تاریخ های برگزاری در ایران

TOEFL iBT Locations

فایل های ضمیمه

• aks.jpg
    aks.jpg
    152.9 KB · نمایش ها: 48

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون حامد جان، خیلی لطف کردید :)
محلش که همونجایی هست که با هم صحبت کردیم ولی هنوز دانشگاهش رو انتخاب نکردم. (نمیدونم کدومش بهتره، به هرحال تصمیم مهمی هست و چند سال قراره آدم اونجا باشه.)
زودتر میخوام تکلیف تافل و GRE رو مشخص کنم که خیالم از این جهت راحت بشه.

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اوکی عزیز سرمایه چقدر میتونه به دلاری جور کنه؟؟؟

بدون سرمایه خوب بهتره اول به فکر زبان باشه تا از طریق تحصیلی بره اتفاقن با سالی 15000تا 20000 دلار میتونه تو یکی از دانشگاه های نسبتن کم هزینه کانادا تحصیل کنه از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنه بره بعدش موندگار بشه دانشگاه هم اوکی هست
دیپلم 11 ساله داره؟؟؟پیش دانشگاهی نداره درسته؟؟؟رفیق من یه افری برای امریکا دارم براش البته اگه موافقه برات بفرستم فقط چنتا مورد باید اوکی کنه اگه مایلی بگم اگر هم نه رو کانادا برنامه ریزی کنه اونو توضیح میدم

خیلی خیلی تشکر از جواب ها.
راستش این بنده خدا خارج رفتنش از اینجا شروع شد که چند تا فامیلش تو استرالیا بهش گفتن بیا اینجا هواتو داریم.
حالا این با خودش میگه شاید جای بهتر از استرالیا هم باشه که برم. و میخواد به این دلیل به کشورای دیگه هم فکر کنه.
امریکا واقعاً چیش از کانادا و استرالیا بهتره که پیشنهادش میدین؟؟ کانادا چیش از استرالیا بهتره؟؟ این دو دله که کدوم رو انتخاب کنه.
یعنی امریکا برای همه قشر آدمی از کانادا بهتره؟ کانادا برای همه قشر آدمی از استرالیا بهتره؟ بلخره فرق داره کی چیکاره باشه! فرقی نداره؟؟
از طرفی تو استرالیا آشنا داره. تو امریکا و کانادا هم اشنا داره ولی به خوبی استرالیاییا نیستن. (و تاحالا بهش نگفتن بیا هواتو داریم )
سرمایه ای نداره شاید در حد بیست هزار دلار پس انداز.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
سلام بر همگی من پسری 17 ساله هستم که دیگر برای

ادامه زندگی در ایران پشیمان شدم میخواستم همراه
خانواده مهاجرت کنم به هر جا که شد اروپا اسیا امریکا یا

حتی افریقا چطور میشه مهاجرت کرد امکانش هست با

خانواده بریم ؟؟؟من هیچی نمیدونم لطفا کامل توضیح دهید

میخوام تا ممنوع الخروج به خاطر خدمت نشده برم خسته شدم

تا به حال مسافرت خارجی زیاد داشتم و گرین کارت اوکراین
هم دارم چون مادرم اوکرایینی هستند و الان اونجا هستند
ولی اصلا علاقه ای به زندگی در اوکراین ندارم چون وعضش از ایران بدتره

لطفا کاملا راهنمایی کنید با تشکر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خیلی خیلی تشکر از جواب ها.
راستش این بنده خدا خارج رفتنش از اینجا شروع شد که چند تا فامیلش تو استرالیا بهش گفتن بیا اینجا هواتو داریم.
حالا این با خودش میگه شاید جای بهتر از استرالیا هم باشه که برم. و میخواد به این دلیل به کشورای دیگه هم فکر کنه.
امریکا واقعاً چیش از کانادا و استرالیا بهتره که پیشنهادش میدین؟؟ کانادا چیش از استرالیا بهتره؟؟ این دو دله که کدوم رو انتخاب کنه.
یعنی امریکا برای همه قشر آدمی از کانادا بهتره؟ کانادا برای همه قشر آدمی از استرالیا بهتره؟ بلخره فرق داره کی چیکاره باشه! فرقی نداره؟؟
از طرفی تو استرالیا آشنا داره. تو امریکا و کانادا هم اشنا داره ولی به خوبی استرالیاییا نیستن. (و تاحالا بهش نگفتن بیا هواتو داریم )
سرمایه ای نداره شاید در حد بیست هزار دلار پس انداز.

والا ببین رفیق امریکا سرزمین پیشرفت هست یعنی کسی که پتانسیل پیشرت داشته باشه راحت تو اون کشور پیشرفت میکنه امریکا اقتصاد اول دنیاست از نظر اب و هوا تنوع گوناگون و سازگاری بیشتر با ما ها البته کانادا هم بد نیست نمیگم بده اما از نظر تنوع اب و هوایی زیاد جالب نیست و همچنین ویزا گرفتن و سیتیزن شدنش راحتره
امریکا و کانادا مزایا و معایبی هم دارند به شخصه دیدم کسی که تو کانادا بوده راضی نبوده میخواسته امریکا بره حتی میگفته کاش از اول امریکا میرفتم و کسی هم دیدم برعکسش بوده همه این موارد باز هم به خود طرف بستگی داره به نظرم اگه این دوستت امریکا فامیل داره خیلی از مشکلاتش برطرف میشه در مرحله سوم میشه گفت استرالیا هم کشوری بدی برای مهاجرت نیست من یه مطلبی قبلش توضیح بدم شما هر جای دنیا بری بدون هدف به مشکل بر میخوری فرقی نمیکنه

با همون 20 هزار تا میشه اقدام کرد برای هر 3 جا میشه ویزا تحصیلی گرفت شما

• Like

T_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
والا ببین رفیق امریکا سرزمین پیشرفت هست یعنی کسی که پتانسیل پیشرت داشته باشه راحت تو اون کشور پیشرفت میکنه امریکا اقتصاد اول دنیاست از نظر اب و هوا تنوع گوناگون و سازگاری بیشتر با ما ها البته کانادا هم بد نیست نمیگم بده اما از نظر تنوع اب و هوایی زیاد جالب نیست و همچنین ویزا گرفتن و سیتیزن شدنش راحتره
امریکا و کانادا مزایا و معایبی هم دارند به شخصه دیدم کسی که تو کانادا بوده راضی نبوده میخواسته امریکا بره حتی میگفته کاش از اول امریکا میرفتم و کسی هم دیدم برعکسش بوده همه این موارد باز هم به خود طرف بستگی داره به نظرم اگه این دوستت امریکا فامیل داره خیلی از مشکلاتش برطرف میشه در مرحله سوم میشه گفت استرالیا هم کشوری بدی برای مهاجرت نیست من یه مطلبی قبلش توضیح بدم شما هر جای دنیا بری بدون هدف به مشکل بر میخوری فرقی نمیکنه

با همون 20 هزار تا میشه اقدام کرد برای هر 3 جا میشه ویزا تحصیلی گرفت شما

آقا بازم ممنون از زحمتی که میکشی و جواب ها. حالا چهار تا سوال جدید (شرمنده وقتتو می گیرم همش)
اول اینکه ، تو هر سه این کشورا به یه راحتی میشه بعد از تحصیل اقامت گرفت؟ و زندگی کرد و شهروندی رو اخذ کرد؟
دومم اینکه ، شما اگه باشید کدوم یکی از این کشور ها رو انتخاب میکنید؟
سوم هم اینکه : میدونی مشکل انتخاب کشور چیه؟ اینکه مثلاً این آمارو نگاه کنید استرالیا یا نیوزلند یا کانادا
توی این آماره استرالیا وضعش بهتر از کاناداس. کانادا هم خیلی جاها میگن بهتر از امریکاس از نظر این مدل آمار ها.
چهارم اینکه ، تو چه رشته هایی میتونه ادامه تحصیل بده با این دیپلم یازده ساله ؟ کجا براش بهتره؟

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
این نکته چقدر میتونه کمک بکنه و چه نکات مثبتی داره؟!
با یک فردی که اقامت کانادا داره،ازدواج کنی!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بر همگی من پسری 17 ساله هستم که دیگر برای

ادامه زندگی در ایران پشیمان شدم میخواستم همراه
خانواده مهاجرت کنم به هر جا که شد اروپا اسیا امریکا یا

حتی افریقا چطور میشه مهاجرت کرد امکانش هست با

خانواده بریم ؟؟؟من هیچی نمیدونم لطفا کامل توضیح دهید

میخوام تا ممنوع الخروج به خاطر خدمت نشده برم خسته شدم

تا به حال مسافرت خارجی زیاد داشتم و گرین کارت اوکراین
هم دارم چون مادرم اوکرایینی هستند و الان اونجا هستند
ولی اصلا علاقه ای به زندگی در اوکراین ندارم چون وعضش از ایران بدتره

لطفا کاملا راهنمایی کنید با تشکر

سلام عزیز

بهترین راه مهاجرت برای کسی که تو سن شما رفتن از طریق تحصیلی یا سرمایه گذاری هست
از پس هزینه تحصیل برمیای؟؟؟چقدر میتونی کلن هزینه کنی؟؟؟
با خانوادت که نمیشه مگه از طریق سرمایه گذاری بری البته راه های غیر قانونی هم هست که من کلن پیشنهاد نمیدم
زبانت در چه حده؟؟؟

• Like

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سلام

از یکی از دانشگاه های مسکو برای رشته فیزیک در مقطع PhD برام پزیرش اومده و گفتن که برای شروع 14000 روبل میتونن پرداخت کنن که به گفته خودشون بعدا افزایش پیدا خواهد کرد یه سری مقدمات و کارها رو هم برام شرح دادن از جمله آزمایش HiV ! این آزمایش یه چیز معموله ؟ با این رقم میشه تو مسکو زندگی کرد ؟ متاسفانه هیچ اطلاعاتی در مورد این کشور ندارم مثل خرج و مخارج و سطح زندگی

ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا 25 جولای باید مدارکم رو بفرستم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا بازم ممنون از زحمتی که میکشی و جواب ها. حالا چهار تا سوال جدید (شرمنده وقتتو می گیرم همش)
اول اینکه ، تو هر سه این کشورا به یه راحتی میشه بعد از تحصیل اقامت گرفت؟ و زندگی کرد و شهروندی رو اخذ کرد؟
دومم اینکه ، شما اگه باشید کدوم یکی از این کشور ها رو انتخاب میکنید؟
سوم هم اینکه : میدونی مشکل انتخاب کشور چیه؟ اینکه مثلاً این آمارو نگاه کنید استرالیا یا نیوزلند یا کانادا
توی این آماره استرالیا وضعش بهتر از کاناداس. کانادا هم خیلی جاها میگن بهتر از امریکاس از نظر این مدل آمار ها.
چهارم اینکه ، تو چه رشته هایی میتونه ادامه تحصیل بده با این دیپلم یازده ساله ؟ کجا براش بهتره؟

خواهش میکنم عزیز شرمنده من چند روزی نتونستم به انجمن زیاد سر بزنم و وقت بذارم برای همین دیر جواب دادم

نه عزیز تو کانادا بهتر میشه اقامت گرفت و بعد استرالیا و در اخر امریکا
یعنی اگر شخصی با هر نوع ویزای در خاک کانادا به مدت 3 سال باشه میتونه برای سیتزن شدن و اقامت دائم اقدام کنه منتها کانادا به ازای هر سال تحصیلی 6 ماه حساب میکنند اما باز هم به نظرم ارزش داره
در امریکا بعد تحصیل اگر بتونی کارفرما پیدا کنی و 5 سال کار کنی به دولت امریکا مالیات بدی میتونی برای گرین کارت و اقامت اقدام کنی البته از همون اول پیدا کردن کارفرما اگر بتونی کارفرما قانع کنی برای گرین کارت شما اقدام کنه مشکل برطرفه
خوب هر کسی ایده و هدف خودش داره اما من به شخصه امریکا نتخاب میکنم چون تو رشته من بهترین جا همین امریکاست

ایشون یه مشکلی داره با این وضعیت که 11 سال تحصیل کرده دانشگاه ها ایراد میگیرند البته میشه یه کاری کرد برای یه کالج پذیرش بگیره
سوالی بود درخدمتم

• Like

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
این نکته چقدر میتونه کمک بکنه و چه نکات مثبتی داره؟!
با یک فردی که اقامت کانادا داره،ازدواج کنی!!

عزیز برای رفتن به کانادا اگه منظورت هست که مشکلات برطرف میشه با یه شخصس که سیتیزن هست ازدواج کنی در حقیقت خیلی موانع به راحتی ازش عبور میکنی راحتر میتونی اقامت بگیری از طریق اون خانم
سوالی بود در خدمتم

• Like

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام

از یکی از دانشگاه های مسکو برای رشته فیزیک در مقطع PhD برام پزیرش اومده و گفتن که برای شروع 14000 روبل میتونن پرداخت کنن که به گفته خودشون بعدا افزایش پیدا خواهد کرد یه سری مقدمات و کارها رو هم برام شرح دادن از جمله آزمایش HiV ! این آزمایش یه چیز معموله ؟ با این رقم میشه تو مسکو زندگی کرد ؟ متاسفانه هیچ اطلاعاتی در مورد این کشور ندارم مثل خرج و مخارج و سطح زندگی

ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا 25 جولای باید مدارکم رو بفرستم

سلام عزیز

کدوم دانشگاه اپلای گرفتی؟؟؟ lomonosov؟؟؟
البته این دانشگاه تو شهر مسکو هست و هزینه زندگی تو شهر مسکو یه چیز تقریبن حدود 2100 دلار هست این میانگین هست که خود دانشگاه در نظر میگیره ممکنه بیشتر یا کمتر هم بشه که بستگی به طرف داره
ازمایش هم برای روسیه لازمه باید انجام بدی

سوالی بود در خدمتم

• Like

amirhosein_007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام جناب jahan hamed
چند تا سوال برای گرفتن اقامت کاری خارج از کشور دارم ،
وضعیت من الان 28 سالمه و مدرک فوق دیپلم کامپیوتر دارم و سربازی هم رفتم حدود 100 میلیون تومان هم میتونم جور کنم ، زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست . و در ضمن مجرد هم هستم ، کارهای فنی مثل برق ساختمان و تاسیسات هم بلدم و حدود 6 سال سابقه کار هم دارم حالا با این وضعیت :
1- با این مبلغ پس انداز میشه کاری انجام داد.؟
2- کدوم کشور راحت تر اقامت میدن؟
3- برای اقامت کاری هم مدرک رسمی زبان میخواد؟

بالا