• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بر شما و تشكر بخاطر زحماتي كه متحمل مي شويد . من فوق ليسانس حقوق دارم ، داراي همسر و يك فرزند دبستاني هستم . زبان انگليسي خوب مي دانم و در آزمون زبان براي شركت در دكترا در آزمون دانشگاه تهران نمره 14 از 20 گرفته ام ولي اقدام به گرفتن تافل و يا آيلس نكرده ام . قصد ادامه تحصيل در خارج از كشور دارم . پروپوزال خود را نوشته ام و با يكي از اساتيد خارجي اشكالات آن را برطرف كرده ام . براي تحصيل در مقطع دكتري با توجه به اينكه بورسيه ندارم و متأهل هستم و بايد خانواده را همراهم ببرم ، كدام كشور و كدام دانشگاه را پيشنهاد مي كنيد . شايد بعدا ً بخواهيم در آنجا مقيم شويم . امكان پرداخت هزينه هاي كلان برايم مقدور نيست سالانه در حدود 30000000 تومان .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام به همه
كسي ميدونه تو اتريش ميشه همراه با تحصيل كار كرد يا نه؟؟
اگهاره در امدش چطوره؟؟

سلام عزیز

میشه کار کرده اما به صورت محدود تو صفحات قبل هم توضیح داده بودم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بنده 21 سالمه و دبیرستانو تموم کردم یعنی پیش دانشگاهی و مدرک تافل هم دارم و پاسپورت هم دارم
سرمایه که ندارم تا ببینیم چقدر لازمه تا جور کنم.
مدارک چی میخوان؟
و این جقدر زمان میبره از این که میگید دردسر میشه منظورتون چیه ؟
با تشکر

پاسپورت دارید؟؟؟
امریکا دردسر زیاد داره وقتی شما با ویزای تحصیلی میری و بعد کارفرما پیدا میکنی به اداره مهاجرت باید ثابت کنی که هیچ امریکایی نمیتونه تو اون زمینه کار کنه و بعد یه اگهی میزنند یه فراخوان برای کار میزنند و....
طول میکشه اونم با مدرک دیپلم اصلن نشدنی هست

اما من یه افر خوب دارم منتها درکل برات 30000 دلاری درمیاد چون هم سنت خوبه و هم مبلغش مناسبه شما میتونی اگر دوست داشته باشی امریکا بری از این راه استفاده کنی
خواستی خبر بده توضیح میدم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بر حامد عالیقدر
برادر چندتا سوال من 24 سالمه و تازه دارم میرم خدمت ....
و تقریبن 26 سالگی قصد رفتن دارم ....
ایلتس دارم
مدرکم دیپلم هستش و یک سری مدارک دیگه ....
---
من برای مقطع لیسانس میتونم بورسیه بگیرم ؟
تقریبن میتونم 25 تومنی هم جور کنم
نظرمروی اتریش هستش برای موسیقی ؟ یا ارمنستان ؟

سلام عزیز

برای لیسانس نه متاسفانه برای فوق لیسانسش الان مشکل گرفتن فاند هست چون متقاضی زیاد هست ممکنه حالا بتونی تخفیف بگیری اما بعید میدونم باز هم کاری از پیش ببره

25 تومن خوبه اگه بتونی جور کنی هم ایتالیا هم اتریش و المان و فرانسه و فنلاند هم میتونی ادامه بدی
احتمالن قصد مهاجرت داری درسته؟؟؟

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام عزیز

برای لیسانس نه متاسفانه برای فوق لیسانسش الان مشکل گرفتن فاند هست چون متقاضی زیاد هست ممکنه حالا بتونی تخفیف بگیری اما بعید میدونم باز هم کاری از پیش ببره

25 تومن خوبه اگه بتونی جور کنی هم ایتالیا هم اتریش و المان و فرانسه و فنلاند هم میتونی ادامه بدی
احتمالن قصد مهاجرت داری درسته؟؟؟

بله قصدم مهاجرت هستش ...
دوست عزیز حامد من میتونم برای کانادا اقدام کنم چون هم اونجا کار هست برام هم کلی اشنا اما خودم از کانادا خوشم نمیاد و گداشتمش گزینه اخر
---
میخواستم ببینم من میتونم اتریش درس بخونم (موسیقی ) و بعد اقامت همون کشورو بگیرم ؟ شرایط اقامت اطریش چه جوریه ؟
اجازه کارش چه جوریه ؟
ویه راهنمایی دیگه میخواستم :به نظر شما اول برم ارمنستان 2 -3 سالی درس بخونم بعد برم اطریش یا نه مستقیم برم همونجا

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
پاسپورت دارید؟؟؟
امریکا دردسر زیاد داره وقتی شما با ویزای تحصیلی میری و بعد کارفرما پیدا میکنی به اداره مهاجرت باید ثابت کنی که هیچ امریکایی نمیتونه تو اون زمینه کار کنه و بعد یه اگهی میزنند یه فراخوان برای کار میزنند و....
طول میکشه اونم با مدرک دیپلم اصلن نشدنی هست

اما من یه افر خوب دارم منتها درکل برات 30000 دلاری درمیاد چون هم سنت خوبه و هم مبلغش مناسبه شما میتونی اگر دوست داشته باشی امریکا بری از این راه استفاده کنی
خواستی خبر بده توضیح میدم
ممنون از پاسختون
بله پاسپورت دارم سربازی رو شانس اوردم یه جوری معاف شدیم.
این که میگید تو امریکا است ؟چه جوری شرایطش میشه توضیح بدید ؟یعنی راهی داره منم به ارزوم برسم ؟
پام برسه امریکا نهایتا تا 3 سال تو شرکت مایکروسافتم!شایدم مدیرش !!!!!!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنونم ، من خودم اینجا در حال حاضر برنامه نویسی می کنم ، و خوب یه کاریه که میشه ریموت کرد با همه جای دنیا و کار گرفت...
مدرک یا نمره ای از زبان ندارم ، ولی مشکلی بابت مکالمه یا خوندن و نوشتن ندارم ، بیشتر هم صبر کردم ببینم اگه قراره اوکی باشه رفتنم برم دنبال مدرک گرفتن ، چون ظاهراً بسته به مکان مقصد یه مدت زمان محدودی (حدود یک سال) باید از گرفتن اون نمره ی زبان گذشته باشه...
حالا دانشگاه های صفحات قبل رو هم یه بررسی میکنم ، سوال دیگم اینجاس که برای ثبت نام تو دانشگاه ها از کجا اقدام کنم ؟ آیا با خود دانشگاه از طریق ایمیل در ارتباط بودن کافیه که تاریخ بدن و برم ؟؟ یا بهتره مثلاً از طریق وزارت علوم اقدام کنم؟ یا جای خاص و مطمئنی رو میشناسید برا فرستادن ؟

با تشکر

خواهش میکنم
نمره زبان هم تا 2 سال اعتبار داره عزیز
برای ثبت نام تو دانشگاه ها شما باید مدارکت اماده کنی یعنی ریزنمرات دانشنامه بگیری ببری وزارت علوم یا مرکز ازمون تایید بکنی و بعد ببری دارالترجمه ترجمه رسمی که مهر دادگستری و وزارت خارجه اوکی بشه
در مرحله بعد نمره زبان اوکی کنی این خیلی ضروری هست همه درگیرش هستند
در مرحله بعد یکماه قبل از ددلاین ها دانشگاه مورد نظر پیدا کنی مدارک یا از طریق انلاین یا پست برای دانشگاه بفرستی

رفیق دانشگاه هم شما درست انتخاب کن کدوم کشور میخوای اقدام کنی تا راهنمایی کنم چیکار کنید

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
مرسی از پاسختون
البته باید بگم که طراحی خودرو میشه master of arts که من هنوز فرقشو متوجه نشدم با master of sience ؟
IAAD و SPD و IED اینا همه کالج هستند. یه توضیح بدبد اگر ممکنه فرق کالج با یونیورسیتی چیه؟
مشکل اصلیم خدمت. الانم که شده 21-24 ماه

master of art بیشتر هم به رشته های غیر فنی تعلق میگیره.
master of science هم برای رشته هایی که تا مقطع دکترا و بالاتر میتونه ادامه بده میدونید بیس بر اساس تحقیق و سرچ بیشتر به این فاند تعلق میگیره.
master of engineering هم برای کسانی که فقط میخوان مدرک مستر داشته باشند و اولیت گرفتن مدرک هست نه خوندن دکترا و سریع وارد بازار کا بشوند بیس هم بیشتر کار عملی هست تا تحقیق و...

فرق بین کالج و دانشگاه در امریکا و کانادا به این صورت هست

کالج ها بیشتر تا مقطع کاردانی و لیسانس هستند شما میتونی برای کاهش هزینه 2 سال از رشته تو کالج بخونی و بعد برای لیسانس انتقال به دانشگاه بهنری بدی چون با دانشگاه های زیاد و معروفی ارتباط و ترنسفر دارند
دانشگاه ها از چندین کالج تشکیل شده اند که تا مقطع دکترا هم دارند هر دانشگاه ها از دانشکده و کالج های مختلفی تشکیل شده

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بر شما و تشكر بخاطر زحماتي كه متحمل مي شويد . من فوق ليسانس حقوق دارم ، داراي همسر و يك فرزند دبستاني هستم . زبان انگليسي خوب مي دانم و در آزمون زبان براي شركت در دكترا در آزمون دانشگاه تهران نمره 14 از 20 گرفته ام ولي اقدام به گرفتن تافل و يا آيلس نكرده ام . قصد ادامه تحصيل در خارج از كشور دارم . پروپوزال خود را نوشته ام و با يكي از اساتيد خارجي اشكالات آن را برطرف كرده ام . براي تحصيل در مقطع دكتري با توجه به اينكه بورسيه ندارم و متأهل هستم و بايد خانواده را همراهم ببرم ، كدام كشور و كدام دانشگاه را پيشنهاد مي كنيد . شايد بعدا ً بخواهيم در آنجا مقيم شويم . امكان پرداخت هزينه هاي كلان برايم مقدور نيست سالانه در حدود 30000000 تومان .

سلام عزیز

اگر هدف شما مهاجرت هست باید تو انتخاب کشور مورد نظر و مقصد دقت لازم داشته باشید چون شما تنها هم نیستید ریسک زیادتر میشه!!!!

به نظر من اگر روی کشورهای مثل کانادا و فرانسه یا اگر سرما اذیت نمیکنه شمارو به فنلاند و المان اتریش یا حتی نروژ هم میتونی فکر کنی

در مرحله اول شما چون برای دکترا داری اقدام میکنی بازم تاکید دارم حتمن نمره زبان باید داشته باشی و اون نمره و مقالات داخل C.V خودتون ذکر کنید در مرحله بعدی دانشگاه مورد نظر انتخاب کن و دنبال استادی باش که به زمینه شما نزدیکتر باشه سخته اما پیدا میشه

البته با سالی 30 میلیون تو کشورهایی که هزینه تحصیل تقریبن رایگان هست میشه بدون فاند اوکی کنید از پسش برمیاد

شما اگر تنها بودید اول بهتون امریکا و کانادا پیشنهاد میدادم حتی بدون فاند هم سالانه میتونستید از یه دانشگاه متوسط تو یه ایالت و شهر کوچک هم با این مقدار ادامه بدید

سوالی بود در خدمتم

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
من الان امسال کنکور دارم میدم (20 روز دیگه)-می خوام ببینم میشه از همین الان اصلا دانشگاه ایران نرم و برم خارج؟ مثلا المان یا اتریش یا کشور هایی که رایگانه؟ می خوام ببینم اگر راه داره چه روندی رو باید طی کنم...
اینم بگم از نظر مالی زیاد و یعنی خوب نیستم...چون هم کار می کنم هم درس می خونم.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید..

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
هزینه ثبت نام شما میتونی بدی کسی که کارت اعتباری داره برات پرداخت کنه یا اگر امریکا اشنا داری میتونه اون برات پرداخت کنه

شما الان چه مقطعی میخونی؟؟؟؟خدمت نرفته بودی درسته؟؟؟

فعلا كه پيش دانشگاهي. نه خدمت نرفتم. اين شركت ها كه انجام ميدن دلارو خيلي گرون حساب ميكنن و من هم آشنايي ندارم چون حداقل بايد چند تا دانشگاه در خواست بدم خيلي زياد ميشه. شما سايتي سراغ داري با هزينه كمتر بشه انجام داد؟ چون در كل فكر كنم 500-600 تومن فقط خرج قبل پذيرش ميشه

در مورد دانشگاه indiana polis شما اطلاع داري؟ دانشگاه خوبيه؟(چون application fee 25$)

amiry2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا حامد
من دنبال فاند هستم و هیچ علاقه ای به برگشت به ایران ندارم ، اروپا استرالیا کانادا یا آمریکا همه خوبن فقط ترجیح میدم جایی برم که بدش بتونم بمونم.
فکر نمیکنم برای فوق لیسانس به راحتی فاند بدن پس ترجیح میدم برای دکترا اقدام کنم.
دانشگاه با رتبه متوسط هم خوبه فقط در زمینه پلیمر قوی باشن.

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
آقا حامد مدارك دوره هاي فني حرفه اي ترجمه ميشه ؟ ارزش داره وقت بذارم دوره plc برم؟ ميخوام بدونم اگه ترجمه ميشه و معتبر هست و اونطرف تو كار پيدا كردن كمك ميكنه يه دوره چند ماهه برم .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بله قصدم مهاجرت هستش ...
دوست عزیز حامد من میتونم برای کانادا اقدام کنم چون هم اونجا کار هست برام هم کلی اشنا اما خودم از کانادا خوشم نمیاد و گداشتمش گزینه اخر
---
میخواستم ببینم من میتونم اتریش درس بخونم (موسیقی ) و بعد اقامت همون کشورو بگیرم ؟ شرایط اقامت اطریش چه جوریه ؟
اجازه کارش چه جوریه ؟
ویه راهنمایی دیگه میخواستم :به نظر شما اول برم ارمنستان 2 -3 سالی درس بخونم بعد برم اطریش یا نه مستقیم برم همونجا

عزیز بله به نظر من اگه میتونی هزینه کنی برو مستقیم کانادا چون هر سال تحصیل هم برات 6 ماه حساب میشه اینم میدونی که 3 سال در خاک کانادا باشی میتونی برای سیتیزن شدن اقدام کنی اگر نمیتونی بله بهتر اتریش بری اونجا شرایط بد نیست
بله اجازه کار بصورت محدود میدن

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون از پاسختون
بله پاسپورت دارم سربازی رو شانس اوردم یه جوری معاف شدیم.
این که میگید تو امریکا است ؟چه جوری شرایطش میشه توضیح بدید ؟یعنی راهی داره منم به ارزوم برسم ؟
پام برسه امریکا نهایتا تا 3 سال تو شرکت مایکروسافتم!شایدم مدیرش !!!!!!!

خواهش میکنم

ببین رفیق یه افر خوب برات دارم منتها باید بتونی اون مبلغ اوکی کنی و سریع اقدام کنی چون تا سپتامبر بیشتر وقت نداری براش اگه موافقی بهت توضیح میدم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من الان امسال کنکور دارم میدم (20 روز دیگه)-می خوام ببینم میشه از همین الان اصلا دانشگاه ایران نرم و برم خارج؟ مثلا المان یا اتریش یا کشور هایی که رایگانه؟ می خوام ببینم اگر راه داره چه روندی رو باید طی کنم...
اینم بگم از نظر مالی زیاد و یعنی خوب نیستم...چون هم کار می کنم هم درس می خونم.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید..

سلام عزیز
اگه بتونی لیسانس از دانشگاه خوبی ازایران بگیری عالیه
در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟وضعیت زبان؟؟؟

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
خواهش میکنم ببین رفیق یه افر خوب برات دارم منتها باید بتونی اون مبلغ اوکی کنی و سریع اقدام کنی چون تا سپتامبر بیشتر وقت نداری براش اگه موافقی بهت توضیح میدم
نهایتا تا سپتمبر نمیشه یکم بیشتر وقت بده مثلا تا اخر سال میلادی الان یکمم دلار گرونه شاید ارزون شد یعنی من 3 ماه وقت دارم؟30 هزار تا یکم سخته تو سه ماهاگه شدنی است برام توضیح بدید.بازم ازتون تشکر میکنم بخاطر کمکتون

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
سلام عزیز
اگه بتونی لیسانس از دانشگاه خوبی ازایران بگیری عالیه
در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟وضعیت زبان؟؟؟

زنگ زدم اپولو کالج گفت اگر سراسری قبول شی از همین الان می تونی بری اما 3400/000 ما می گیریم 800 یورو ماهی هزینه زندگی+ با زبان المانی تدیس میشه و 600 ساعت زبان باید بگدرونی ( که فک کنم 1 سالی بشه ) خلاصه شزایطی که گفت درصدی نمی بینم که بتونم الان اغدام کنم چون شرایط و هزینه های سنگینی داره....
از نظر هزینه و دارامد من الان تقریبا 3 تومنی پس انداز کردم و بعدم باید خودم کار کنم تا بیشترش کنم اینو طی سه سال تو دبیرستان جمع کردم که متاسفاه با این تورم ارزشش روز به روز کمتر میشه...بخوام الانم یک کار جدی رو شروع کنم کلی زمان می بره نا یک پول درست حسابی جمع کنم ...
وضعیت زبان هم دارم برا تافل می خونم ..یعنی بعد کنکور دیگه سفت می چسبم منتها انگلیسی تازه نه المانی! ولی بدک نیست انگلیسیم برا ترجمه نه صحبت!
در کل جمع بندی خودم با توجه به صحبت شما این که مجبورم واستم و بعد لیسانس برم....
شما پیشنهادی نداری؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
نهایتا تا سپتمبر نمیشه یکم بیشتر وقت بده مثلا تا اخر سال میلادی الان یکمم دلار گرونه شاید ارزون شد یعنی من 3 ماه وقت دارم؟30 هزار تا یکم سخته تو سه ماهاگه شدنی است برام توضیح بدید.بازم ازتون تشکر میکنم بخاطر کمکتون

اوکی پس به ترم بعدی نمیرسی !!!

دلار که دیگه پایین نمیاد !!!!

ببین رفیق اگه اون مبلغی داری یا میتونی اوکی کنی بگو که افر بهت توضیح بدم و اینکه گرفتن پذیرش برای شما راحته اونم با شرایطی که شما داری احتمال گرفتن ویزا بیشتر میشه !!!

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
زنگ زدم اپولو کالج گفت اگر سراسری قبول شی از همین الان می تونی بری اما 3400/000 ما می گیریم 800 یورو ماهی هزینه زندگی+ با زبان المانی تدیس میشه و 600 ساعت زبان باید بگدرونی ( که فک کنم 1 سالی بشه ) خلاصه شزایطی که گفت درصدی نمی بینم که بتونم الان اغدام کنم چون شرایط و هزینه های سنگینی داره....
از نظر هزینه و دارامد من الان تقریبا 3 تومنی پس انداز کردم و بعدم باید خودم کار کنم تا بیشترش کنم اینو طی سه سال تو دبیرستان جمع کردم که متاسفاه با این تورم ارزشش روز به روز کمتر میشه...بخوام الانم یک کار جدی رو شروع کنم کلی زمان می بره نا یک پول درست حسابی جمع کنم ...
وضعیت زبان هم دارم برا تافل می خونم ..یعنی بعد کنکور دیگه سفت می چسبم منتها انگلیسی تازه نه المانی! ولی بدک نیست انگلیسیم برا ترجمه نه صحبت!
در کل جمع بندی خودم با توجه به صحبت شما این که مجبورم واستم و بعد لیسانس برم....
شما پیشنهادی نداری؟

من اصلن اون اپلو کالج توصیه نمیکنم این موسسات کارهایی انجام میدن که خود شما هم حداقل میتونی بیشترش انجام بدی
بدون پول اونم زیر 10000 بیخیال بشو برای استارت موندن 1 سال حداقل به اون احتیاج هست حتی اگه دانشگاه هم رایگان باشه باز هم خرج داری

پیشنهاد من اینکه اگر شما سرمایه انچنانی نداری حداقل مقدار نداری همینجا از یه دانشگاه خوب مدرک بگیر همزمان زبان هم اوکی کن +مقدار پول اولیه بعد اقدام کن

سوالی بود در خدمتم

بالا