• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
اتفاقا من از صبح به تحصیل در نروژ فکر میکردم همین الان دارم درباره نروژ سرچ میکنم
اینم خدمت شما
نروژ
ممنون دوست من
آخه من با یکی از اساتیدم که هر بار یه کشوره داشتم حرف میزدم گفت با توجه به رشته ات ( رشته ام مهندسی شیمی/پتروشیمی) اصلا شک نکن و واسه ارشد برو اونجا همونجا هم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار میشی..
حالا گفتم یه مقدار راجع بهش تحقیق کنم ببینم اوضاع چطوره
بازم ممنون واسه لینکی که گذاشتی..

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
شما تو خط اول منظورتون از مستر همون bachelor بود دیگه؟ (لیسانس) چون مستر یعنی فوق لیسانس.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
سلام عزیز شرمنده فراموش کردم شما در مورد کدوم کشور و دانشگاه سوال کرده بودید؟؟؟
خواهش میکنم
اگر من کاردانی بگیرم، باید برای لیسانس اقدام کنم دیگه؟ خب باید کامل دوره لیسانس رو بخونم یا اینکه دوره کاردانی کسر میشود؟
رشته ای که علاقه مند به تحصیل هستم، Digital compositor یا Compositing supervisor یا Visual Effects یا Motion Graphic میتونه باشه
من دنبال دانشگاهی هستم که فاند خوبی بتونم بگیرم...
پرسشم این هست برای مقطع لیسانس در دانشگاه هایی که در لیست زیر اومده برای گرفتن فاند باید مقاله نوشت، در زمینه نرم افزاری مانور داد، دید هنری داشت یا.... چه چیزی برای اساتید اونجا مهم هست؟
SCAD - The University for Creative Careers
VFS در کاندا (مدرسه فیلم ونکوور)
Sheridan در کانادا (کالج فیلم شرایدن)
دانشگاه دیگری اگر مد نظرتون هست خوشحال میشم معرفی کنید
شما تو خط اول منظورتون از مستر همون bachelor بود دیگه؟ (لیسانس) چون مستر یعنی فوق لیسانس.
ویرایش کردم دوست عزیز، سپاس گذارم

amiry2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و ممنون از کمکهای شما

میخواستم اگر ممکنه به من بگید برای کجا میتونم اقدام کنم که فاند بگیرم

لیسانی شیمی کاربردی آزاد کرج-13.20
فوق تکنولوژی بلیمر UTM مالزی 3.88/4
IELTS Academic 7

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان اگه ميشه ايميل چند تا از دانشگاه هاي مهندسي آمريكا رو لطف ميكنيد؟ سايتاشون انقدر پيچيده هست آدم گيج ميشه:D(مثلا مال پنسيلوانيا و بوستون)

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
آقا کسی اطلاعاتی از تحصیل تو نروژ داره؟ ( هزینه زندگی و اجاره خونه و گرفتن کار و ...)
هرکی راهنمایی کنه نوکریشو میکنم

سلام

عزیز از راه تحصیل میخوای بری یا دنبال راه های دیگه هستی؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
خواهش میکنم
اگر من کاردانی بگیرم، باید برای لیسانس اقدام کنم دیگه؟ خب باید کامل دوره لیسانس رو بخونم یا اینکه دوره کاردانی کسر میشود؟
رشته ای که علاقه مند به تحصیل هستم، Digital compositor یا Compositing supervisor یا Visual Effects یا Motion Graphic میتونه باشه
من دنبال دانشگاهی هستم که فاند خوبی بتونم بگیرم...
پرسشم این هست برای مقطع لیسانس در دانشگاه هایی که در لیست زیر اومده برای گرفتن فاند باید مقاله نوشت، در زمینه نرم افزاری مانور داد، دید هنری داشت یا.... چه چیزی برای اساتید اونجا مهم هست؟
SCAD - The University for Creative Careers
VFS در کاندا (مدرسه فیلم ونکوور)
Sheridan در کانادا (کالج فیلم شرایدن)
دانشگاه دیگری اگر مد نظرتون هست خوشحال میشم معرفی کنید

ویرایش کردم دوست عزیز، سپاس گذارم

نه عزیز وقتی شما کاردانی میگیری 2 سال بعدی میخونی البته ممکنه یه سری واحد ها تطبیق داده نشه و بیشتر طول بکشه منظورم اینکه شاید مجبور شی واحد های که نمرش کمه دوباره بگیری این دیگه به ارزیابی خود دانشگاه از مدرک شما بستگی داره و کشور مورد نظر
اصولن تو مقطع bachelor گرفتن فاند سخته مگه اشنا داشته باشی یا حداقل یه ترمی اونجا بگذرونی و خودت مستقیم با استاد صحبت کنی و بتونی فاند ازش بگیری کشوری مثل کانادا تو مقطع مستر هم بسختی فاند میده چه برسه به لیسانس

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام و ممنون از کمکهای شما

میخواستم اگر ممکنه به من بگید برای کجا میتونم اقدام کنم که فاند بگیرم

لیسانی شیمی کاربردی آزاد کرج-13.20
فوق تکنولوژی بلیمر UTM مالزی 3.88/4
IELTS Academic 7

سلام دوست عزیز

شما در سال چقدر میتونی هزینه کنی؟؟؟دنبال فاند یا دانشگاه رنک بالا هستی؟؟؟

قصدت مهاجرت هست یا برگشت به ایران بعد مقطع دکترا؟؟؟

لطفن یکم بیشتر توضیح بدین تا بهتر راهنمایی کنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان اگه ميشه ايميل چند تا از دانشگاه هاي مهندسي آمريكا رو لطف ميكنيد؟ سايتاشون انقدر پيچيده هست آدم گيج ميشه:D(مثلا مال پنسيلوانيا و بوستون)

ایمیل دانشگاه یا ایمیل استاد ها میخوای؟؟؟دنبال فاند هستی؟؟؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
برای آلمان که مدرک قبول در کنکور سراسری می خواد باید چیکار کنیم؟

من کاردانی علمی کاربردی دارم ولی تو امتحان مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی که بصورت نیمه حضوری بود قبول شدم و چند ترمی هم رفتم. اینو به عنوان قبولی تو کنکور سراسری می شه استفاده کرده؟

چون کاردانی داریم باید اونجا کالج بریم یا اینکه از لیسانس می تونیم شروع کنیم؟ البته من مدرک پیش دانشگاهی دارم ولی همسرم دیپلم هنرستان داره یعنی 11 سال خونده به جای 12 سال (برای دیپلم).

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
چون خيلي سخت به ليسانس فاند ميدن خيلي دنبالش نيستم. ايميل دانشگاه ها رو ميخوام. اگه ايميل بزنيم جواب ميدن؟:D:cool:( شرايطمو بگم ببينم پذيرش ميدن يا نه؟)

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان كسي ايميل دانشگاه هارو ميدونه بزاره اينجا؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای آلمان که مدرک قبول در کنکور سراسری می خواد باید چیکار کنیم؟

من کاردانی علمی کاربردی دارم ولی تو امتحان مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی که بصورت نیمه حضوری بود قبول شدم و چند ترمی هم رفتم. اینو به عنوان قبولی تو کنکور سراسری می شه استفاده کرده؟

چون کاردانی داریم باید اونجا کالج بریم یا اینکه از لیسانس می تونیم شروع کنیم؟ البته من مدرک پیش دانشگاهی دارم ولی همسرم دیپلم هنرستان داره یعنی 11 سال خونده به جای 12 سال (برای دیپلم).

همون رتبه سازمان سنجش و قبولی تو کنکور مورد تایید هست اما درمورد تاریخ زیاد مطمئن نیستم

kebritforoosh2

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من فوق لیسانس برق هستم از دانشگاه تربیت مدرس تهران...میتونم از اتریش برا دکترا پذیرش و فاند بگیرم؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
من بيشتر West Virginia و پنسيلوانيا مد نظرمه ولي چند تا دانشگاهي كه نسبت به ايرانيا خوشبين هستن هم بده شما :D( يه توضيح هم ميدي در مورد ايميل زدن بگم فرم درخواست پذيرش ميخوام؟)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان من فوق لیسانس برق هستم از دانشگاه تربیت مدرس تهران...میتونم از اتریش برا دکترا پذیرش و فاند بگیرم؟

سلام عزیز

میشه بیشتر در مورد خودتون توضیح بدین؟؟؟

نمره زبان دارید؟؟؟مقاله بین امللی isi ؟؟؟
در سال میتونید مقداری هزینه کنید؟؟؟
مشکل سربازی ندارید؟؟؟

مجرد هستید؟؟؟

چرا اتریش چرا از امریکا یا کانادا یا فنلاند یا سوئد نمیخوای پذیرش بگیری؟؟؟هدفت از تحصیل چیه تو اون کشور چیه؟؟

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
بعد اين فرم درخواست رو كه پر كنيم بايد پست كنيم يا ايميل كنيم؟ مدارك هم بايد باهاش فرستاد يا اگه قبول كنند بايد فرستاد؟ ممنون

kebritforoosh2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز

میشه بیشتر در مورد خودتون توضیح بدین؟؟؟

نمره زبان دارید؟؟؟مقاله بین امللی isi ؟؟؟
در سال میتونید مقداری هزینه کنید؟؟؟
مشکل سربازی ندارید؟؟؟

مجرد هستید؟؟؟

چرا اتریش چرا از امریکا یا کانادا یا فنلاند یا سوئد نمیخوای پذیرش بگیری؟؟؟هدفت از تحصیل چیه تو اون کشور چیه؟؟

من خواهرم اتریشه...به همین خاطر بیشتر اونجا مد نظرمه...سربازیرو هم تموم کردم...مقاله isi هم یدونه سابمیت دارم به همراه یدونه کنفرانس تو چین...امتحان زبان اما هنوز ندادم...
من گرایشم کنترل و رباتیک و هوش مصنوعی هستش....من خودم هم میتونم هزینه کنم ...اما هدفم بیشتر فانده که هزینه ها بیفته گردنه اونا...پیشنهاده شما چیه؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بعد اين فرم درخواست رو كه پر كنيم بايد پست كنيم يا ايميل كنيم؟ مدارك هم بايد باهاش فرستاد يا اگه قبول كنند بايد فرستاد؟ ممنون

بیشتر دانشگاه ها باید پست کنی تو خود سایت نوشته که پست کنی یا بصورت انلاین درخواست بدی

مدارک هم به همین صورت هست

بالا