• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

arashtn

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش میکنم
شما تو این مدت باید نمره زبان بگیرید دنبال نوشتن مقاله خوب وقوی کردن رزومه باشید و بعد از اون دنبال کارهای سربازی برید 6 ماه اخر هم دنبال پیدا کردن دانشگاه و حتی چیدا کردن استادی برای فاند گرفتن باشید

شما ایالت خاصی در نظر دارید؟؟؟به نظرم اون ایالتی که فامیلتون هست در ابتدا پذیرش نگیر بعدش که ویزا گرفتی و رفتی میتونی دانشگاه عوض کنی بعد 1 ترم میشه دانشگاه عوض کرد شما حتمن اینو در نظر بگیر که اگه افسر 1 دصد احتمال بده بخوای بری بمونی کارت تمومه

سوالی بود در خدمتم

مورد مهاجرت فوری کسی سوالی داشت در خدمتم فقط پ خ بده

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808

lorn

Registered User
لایک‌ها
404
سلام اقا حامد گفته بودم سوال دارم

سوال برای تحصیل فقط در المان هست کلا پروسه اخذ پذیرش چطوره بعد مدرک هم از دانشگاه های غیر انتفاعی قبول می کنن یا حتما باید آزاد و دولتی باشه ؟
پدرم خودش اونجا تحصیل کرده ولی خوب زمان شاه بود (دانشگاه مونیخ)
می خواستم بدونم الان چه شرایطی داره و................ و با اطلاعاتی که پدرم داره یه مقایسه ای بکنم
از همه هزینه گرفته تا اجاره یا حتی خرید ملک در اونجا اطلاعات داری بگو اگر آمار ماشینم اونور داری بگو :D

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزيز مقاله نوشتن حتما لازمه؟ بعد اگه كسي بره كه ديگه نميخواد برگرده (حداقل در مورد من) يعني officer خودش اينو نميدونه؟ مدارك رو حتما بايد بديم دفتر ترجمه ترجمه كنه؟

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
خواهش میکنم
شما تو این مدت باید نمره زبان بگیرید دنبال نوشتن مقاله خوب وقوی کردن رزومه باشید و بعد از اون دنبال کارهای سربازی برید 6 ماه اخر هم دنبال پیدا کردن دانشگاه و حتی چیدا کردن استادی برای فاند گرفتن باشید

شما ایالت خاصی در نظر دارید؟؟؟به نظرم اون ایالتی که فامیلتون هست در ابتدا پذیرش نگیر بعدش که ویزا گرفتی و رفتی میتونی دانشگاه عوض کنی بعد 1 ترم میشه دانشگاه عوض کرد شما حتمن اینو در نظر بگیر که اگه افسر 1 دصد احتمال بده بخوای بری بمونی کارت تمومه

سوالی بود در خدمتم
خیلی ممنونم پس برم باز زبانو بعدم بیوفتم دنبال استادا واسه مقاله کار های سربازی شده بخاطر چشمام معاف میشم و پزشک معتمد **** وظیفه هم تایید کرده ولی باید صبر کنم تا بعد درسم
من خودم کالیفرنیا رو دوست دارم اقوام هم همون جا هستن ولی در لویزیانا هم فامیل داریم
بله اینم نکته مهمی هست فقط اگه از یه دانشگاه بگیرم بعد که رفتم اونجا واسه تعویضش مشکل ندارم؟

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
خیلی ممنونم پس برم باز زبانو بعدم بیوفتم دنبال استادا واسه مقاله کار های سربازی شده بخاطر چشمام معاف میشم و پزشک معتمد **** وظیفه هم تایید کرده ولی باید صبر کنم تا بعد درسم
من خودم کالیفرنیا رو دوست دارم اقوام هم همون جا هستن ولی در لویزیانا هم فامیل داریم
بله اینم نکته مهمی هست فقط اگه از یه دانشگاه بگیرم بعد که رفتم اونجا واسه تعویضش مشکل ندارم؟
بهتره برای جایی که فامیل داری پذیرش نگیری.
دوست عزيز مقاله نوشتن حتما لازمه؟ بعد اگه كسي بره كه ديگه نميخواد برگرده (حداقل در مورد من) يعني officer خودش اينو نميدونه؟ مدارك رو حتما بايد بديم دفتر ترجمه ترجمه كنه؟
برای مقطع شما مقاله آنچنان نیازی نیست اصلا.
اصلا باید تو متقاعدش کنی که بر خواهی گشت به ایران.
مدارک هم حتما باید ترجمه بشن.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام اقا حامد گفته بودم سوال دارم

سوال برای تحصیل فقط در المان هست کلا پروسه اخذ پذیرش چطوره بعد مدرک هم از دانشگاه های غیر انتفاعی قبول می کنن یا حتما باید آزاد و دولتی باشه ؟
پدرم خودش اونجا تحصیل کرده ولی خوب زمان شاه بود (دانشگاه مونیخ)
می خواستم بدونم الان چه شرایطی داره و................ و با اطلاعاتی که پدرم داره یه مقایسه ای بکنم
از همه هزینه گرفته تا اجاره یا حتی خرید ملک در اونجا اطلاعات داری بگو اگر آمار ماشینم اونور داری بگو :D

سلام عزیز
شما مدرکتو وزارت علوم تایید کنه مشکلی نداری اون دانشگاه سوئد بود که بعضی موسسات غیرانتفاعی گیر میداد چه مدرک سراسری چه ازاد چه غیرانتفاعی یا پیام نور همه این مدارک مورد ارزیابی قرار میگیره فرقش تو اینه که شما از یه دانشگاه سراسری با معدل خوب فارغ اتحصیل شده باشی شانس بیشتری برای پذیرش داری وگرنه بعد ارزیابی هیچ فرقی این مدارک ندارند البته ممکنه پیش هم بخوری
شرایط هم تو صفحات قبل توضیح دادم عزیز قبولی در کنکور هم لازم میشه
خرید ملک متاسفانه نه اما هزینه زندگی در شهرهای مختلف و دانشگاه ها در صفحات قبل توضیح دادم

شما برای مقطع مستر میخوای اقدام کنی؟؟در حین تحصیل میخوای کار کنی؟؟؟قصد مهاجرت دارید؟؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

دوست عزیز داشتن مقاله شانس پذیرش بالا میبره

شما باید از تمام مدارک از قبیل سند املاک و ماشین و کارو.... بدی ترجمه کنند و در صورت نیاز به افسر نشون بدی که وابستگی داری و میخوای بعد تحصیل برگردی چون تمام زندگیت تو ایرانه عزیز افسر هم میدونه که ممکنه برنگردی اما فرض بر این میذاره که برمیگیردی و با این اصل میاد رو شما روانشناسی مکنه تا خلافش ثابت بشه و رد کنه زیاد نگران نباش در صورت نیاز بهتون در این مورد کمک میکنم

مدارک باید ترجمه رسمی باشند یعنی مهر دادگستری و وزارت خارجه روش باشه

سوالی بودر در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

البته امین جان جواب شمارو دادن در تکمیل صحبت های ایشون باید بگم
نه عزیز بهتره از اول اون ایالتی که فامیلتون هست نری چون افسر 100 درصد ازتون خواهد پرسید که فامیل داری یا نه اونجاست که شانست میاد پایین نمیگم رد میکنه اما تاثیر خوبی نداره
بله میتونید تغییر بدید

سوالی بود در خدمتم

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
با عرض سلام و تشکر بابت راهنماییهای خوبتون

راستش چند تا سوال داشتم تا اونجا که خوندم سوالات دوستان رو بهش برخورد نکردم . یکی از اونها در مورد مکاتبه با استاد هست. من رشتم جز بیولوجیکال ساینس هست و الان ارشد می خونم.
- شما فرموده بودید ta یا ra همچین چیزایی باید بگیریم از استاد این ها به چه معنی هستند ؟
-من الان برای استادی ایمیل زدم که "منو راهنمایی کنید چگونه می تونم در آزمایشگاه شما در آینده کار کنم " اما هنوز جواب نداده . خواستم ببینم از کجا باید بدونم استاد به من بورس می ده یا نه ؟ و همچنین کار در آزمایشگاه رو ؟
-خواستم ببینم حتما باید در زمینه پایان نامه اقدام کنیم یعنی استادی که براش ایمیل ارسال می کنیم به پایان نامه ما نگاه می کنه یا اگر در فیلد کاری اون هم کار کرده باشیم و مقاله داشته باشیم هم باز قبول می کنه بریم اونجا در پروژه هاش شرکت کنیم ؟

با تشکر از شما

terion

Registered User
لایک‌ها
15
سلام عزیز

متقاضیان مهاجرت از روش تخصصی فدرال بر اساس شش معیار از پیش تعیین شده توسط سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا، ارزیابی می شوند. متقاضی جهت دریافت ویزای مهاجرت کانادا، به غیر از قرار گیری در یکی از گروه های فوق، نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود :

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۴
سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۲۱
درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز 10

دوست عزیز لیست مدارک امتیاز اور براتون هم تو صفحات قبل گذاشتم هم بالا کپی کردم این از طریق تخصص فدرال هست

در مورد امریکا باید توضیح داستانش واقعن با کانادا فرق میکنی اونا به جاهای حساس گیر میدن مثلن همین **** اگه به شرکت های وابسته یا خود **** کار یا خدمت کرده باشید اون افسر بد گیر میده نمیگم رد میکنه اما نسبت به این موضوع زیاد حساس هستند

حامدجون ممنون داداش بابت راهنمایی
راستش سنگاپور و تایوان مدرک دانشگاهاشون رو وزارت علوم قبول نداره
فنلاند هم هزینه زندگی خیلی بالاست - یکی از دوستان البته نروژ هست میگه هزینه خیلی سنگینه
تایلند هم 4 تا از دانشگاهاش رو وزارت علوم فبول داره
اینالیا رو هم زیاد اطلاعات ندارم - ممنون میشم بگی
زبانم هم زیاد خوب نیست و دارم روش کار میکنم البته
در مورد تایلند نظرم خیلی مثبته البته
باز هم ممنون میشم راهنمایی کنی

beelzebub123

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز داشتن مقاله شانس پذیرش بالا میبره

شما باید از تمام مدارک از قبیل سند املاک و ماشین و کارو.... بدی ترجمه کنند و در صورت نیاز به افسر نشون بدی که وابستگی داری و میخوای بعد تحصیل برگردی چون تمام زندگیت تو ایرانه عزیز افسر هم میدونه که ممکنه برنگردی اما فرض بر این میذاره که برمیگیردی و با این اصل میاد رو شما روانشناسی مکنه تا خلافش ثابت بشه و رد کنه زیاد نگران نباش در صورت نیاز بهتون در این مورد کمک میکنم

مدارک باید ترجمه رسمی باشند یعنی مهر دادگستری و وزارت خارجه روش باشه

سوالی بودر در خدمتم

ممنون. اونوقت بديم دفاتر ترجمه رسمي اونا خودشون مهر ميگيرن؟ مهر وزارت علوم هم ميخواد ديگه؟

Dr.Amin Gholi

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون. اونوقت بديم دفاتر ترجمه رسمي اونا خودشون مهر ميگيرن؟ مهر وزارت علوم هم ميخواد ديگه؟

نمرات دبیرستان رو فقط لازمه که مدیر مدرسه امضا و آموزش پرورش تایید بکنه.
وقتی به ترجمه رسمی بسپری , اونا خودشون از دادگستری مهر میگیرن.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

به خود دارالترجمی بگو واسه مهر اونا رو هم میگیره ! 5 تومن مهر خارجه ! 5 تومن دادگستری !

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با عرض سلام و تشکر بابت راهنماییهای خوبتون

راستش چند تا سوال داشتم تا اونجا که خوندم سوالات دوستان رو بهش برخورد نکردم . یکی از اونها در مورد مکاتبه با استاد هست. من رشتم جز بیولوجیکال ساینس هست و الان ارشد می خونم.
- شما فرموده بودید ta یا ra همچین چیزایی باید بگیریم از استاد این ها به چه معنی هستند ؟
-من الان برای استادی ایمیل زدم که "منو راهنمایی کنید چگونه می تونم در آزمایشگاه شما در آینده کار کنم " اما هنوز جواب نداده . خواستم ببینم از کجا باید بدونم استاد به من بورس می ده یا نه ؟ و همچنین کار در آزمایشگاه رو ؟
-خواستم ببینم حتما باید در زمینه پایان نامه اقدام کنیم یعنی استادی که براش ایمیل ارسال می کنیم به پایان نامه ما نگاه می کنه یا اگر در فیلد کاری اون هم کار کرده باشیم و مقاله داشته باشیم هم باز قبول می کنه بریم اونجا در پروژه هاش شرکت کنیم ؟

با تشکر از شما

سلام عزیز

منظورم از RA همون Research Assistant هست که شما درقبال انجام تحقیق در زمینه کاری استاد مبلغی کمک هزینه دریافت میکنید
منظور از TA هم Teaching Assistant هست که شما به عنوان دستیار کلاس های حل تمرین یا ازمایشگاه استاد اداره میکنی

عزیز شما باید بگردی استادی پیدا کنی که زمینه کاریش با شما یکسان باشه و استاد ها معمولن اگه جوابلش منفی باشه به ایمیل ها جواب نمیدن من خودم شاید به 10 تا استاد ایمیل زدم از اون فقط 3 یا 4 جواب دادن (منفی یا مثب)
شما به یه استاد اکتفا نکن بگرد تو دانشگاه های دیگه استاد های دیگه هم ایمیل بزن فقط یاد باشه زمان ددلاین ها استاد ها ایمیل های زیادی دریافت میکنند پس وقت نمیکنند به همه اون ها پاسخ بدن شما حتمن 1 ماه یا بیشتر قبل ددلاین ها ایمیل بفرست و عنوان ایمیل هم رعایت کن
درضمن بیتر استاد های کانادایی جوابی نمیدن مگه واقعن شمارو بخواهند
شما سعی کن یه رزومه کلی 1 2 صفحه بنویس که وقت و رغبت نشون بده نگاه کنه ومطالب مهم وضروری توش باشه

اگر سوالی داشتی در مورد نحوه نوشتن ایمیل یا رزومه حتمن بپرس

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامدجون ممنون داداش بابت راهنمایی
راستش سنگاپور و تایوان مدرک دانشگاهاشون رو وزارت علوم قبول نداره
فنلاند هم هزینه زندگی خیلی بالاست - یکی از دوستان البته نروژ هست میگه هزینه خیلی سنگینه
تایلند هم 4 تا از دانشگاهاش رو وزارت علوم فبول داره
اینالیا رو هم زیاد اطلاعات ندارم - ممنون میشم بگی
زبانم هم زیاد خوب نیست و دارم روش کار میکنم البته
در مورد تایلند نظرم خیلی مثبته البته
باز هم ممنون میشم راهنمایی کنی

خواهش میکنم عزیز

درمورد ایتالیا باید بگم که اگه برات رنک مهم نیست میتونی به دانشگاه تورین هم فکر کنی بد پذیرش نمیده هزینه هم نسبتن مناسبه توضیحات کاملش در صفحات قبل هست
دانشگاه پلی تکنیک میلان هم هست که اون رتبه بهتری داره و شانس پذیرش هم کمتره
سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

مهر وزارت علوم خود شما باید بری دنبالش اما مهر دادگستری و وزارت خارجه خود دارالترجمه برات میگیره مشکلی نیست

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام خدمت "جهان حامد" و سایر دوستان .
متاستفانه به دلیل کمبود وقت و گرفتاری هام ، به جز یکی دو صفحه به صورت رندوم ، نتونستم پست ها رو مطالعه کنم و مجبورم مواردمو در میان بذارم ، تا راهنماییم کنید . :happy:

مورد اولی که نیاز به راهنمایی دارم !
حقیقتش من واقعآ مطمئن نیستم که واسه مستر بمونم ایران یا اپلای کنم و برم خارج . چون اکثرآ می گن مستر رو ایران بمون و واسه پی اچ دی برو تا بتونی راحت فاند بگیری و خیالت راحت باشه
شرایط من اینطوریه :
صرف نظر از این ترم ، من سرجمع 29 واحد درسم مونده که اگه بخوام امسال تو کنکور ارشد شرکت کنم باید تو ترم تابستان و ترم پاییزی همشو انتخاب کنم تا درسم تموم بشه ! ولی از طرفی حجم درسا خیلی زیاده و فشار زیادی بهم وارد میشه و نمی تونم درست حسابی برا ارشد بخونم . ارزششو هم نداره که زمان فارغ التحصیلیمو عقب بندازم تا سال بعد باز هم تو ایران کنکور بدم . از طرفی اگه قبول نشم احتمالآ **** وظیفه هم یقم رو بگیره :دی
ولی اگه بخوام برم دانشگاهای خارجی ، باید یکی دو ترم اضافه تر بردارم تا هم بتونم معدلمو افزایش بدم و هم واسه تافل بیشتر بخونم .

حالا به نظر شما بهتره که من ایران بمونم و درسمو زودتر تموم کنم یا درسمو کش بدم و واسه رفتن به دانشگاهای خارجه تلاش کنم ؟
چون یک سال هم یک ساله و در آینده شاید حسرت همین یک سال از ایام جوانیم رو بخورم .

مورد دوم اینه که من دیروز در همین رابطه با خانواده صحبت می کردم و موردی رو بهم گفتن که نتونستم جواب قانع کننده ای پیدا کنم !
من خودم اولویت هام کانادا و نروژه ( به احتمال زیاد آمریکا رو که اصلن نمیشه بهش فکر کرد ) ولی اکثر دوستان و آشناهام با تافل 93-94 به بالا و معدل خوب از بهترین دانشگاه های کشور ، واسه مستر کشور تورکیه رو انتخاب می کنن . حالا شاید دلیلش اینه که ویزا نمی خواد ، یا به خاطر نزدیکی به ایران و زبان مشترکش با ما هست و دردسرش کمتره ولی از طرفی بعد از این همه تلاش ، منطقی نیست که دور بهترین گزینه ها رو به خاطر این شرایط خط بکشیم .

الان سوالم این هست که دلیلش چیه که مردم به فرض تورکیه رو به کانادا ترجیح میدن ؟

بعد اینکه من هیچ مشکلی از نظر مالی ندارم و اصلآ برام اهمیتی نداره که مثلآ سالی شصت هفتاد هزار تا خرج دانشگاه و زندگیم کنم .
حالا عده ای می گن که دانشگاه های نروژ و سوئد و ... با اینکه رایگان هستند ولی سطح علمیشون بالاست و به همین علت عازم نروژ میشن ( البته مطمئن نیستم که تحصیلات رایگان باشه ). ولی بعضیا می گن به خاطر اینکه پولی دریافت نمی کنن ، امکانات زیادی در اختیار دانشجو قرار نمیده . بنابراین من نمی خوام بعدآ پشیمون بشم که چرا از بین خوب و خوبتر ، خوب رو انتخاب کردم !
الان به نظرتون بهترین انتخاب برای من کدوم کشور هست ؟ در کل نروژ و اسکاندیناوی رو توصیه می کنید ؟؟

فقط امیدوارم مواردی که پرسیدم زیاد گنگ نبوده باشه . وقت نشد بیش از یک بار بازخوانی کنم و اشکالاته گرامریشو کامل برطرف کنم :blush:
پیشاپیش ممنونم

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
با سلام. سوالمدر مورد ثبت نام لاتاری هستش.

من مدرک دیپلم گرافیک دارم و سال 88_89 گرفتم(ادامه تحصیل) سوالم اینه که این مدرک کافیه یا باید حتما پیش دانشگاهی داشته باشم.

سوال دومم هم برای سابقه کار هستش در این مورد چجور سابقه کاری باید باشه من الان 2 سال هست که دارم بیمه میشم ولی قبلش چون کارم ازاد بود 10 سال کار کردم. اگر میشه توضیحی بدید ممنون میشم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام خدمت "جهان حامد" و سایر دوستان .
متاستفانه به دلیل کمبود وقت و گرفتاری هام ، به جز یکی دو صفحه به صورت رندوم ، نتونستم پست ها رو مطالعه کنم و مجبورم مواردمو در میان بذارم ، تا راهنماییم کنید . :happy:

مورد اولی که نیاز به راهنمایی دارم !
حقیقتش من واقعآ مطمئن نیستم که واسه مستر بمونم ایران یا اپلای کنم و برم خارج . چون اکثرآ می گن مستر رو ایران بمون و واسه پی اچ دی برو تا بتونی راحت فاند بگیری و خیالت راحت باشه
شرایط من اینطوریه :
صرف نظر از این ترم ، من سرجمع 29 واحد درسم مونده که اگه بخوام امسال تو کنکور ارشد شرکت کنم باید تو ترم تابستان و ترم پاییزی همشو انتخاب کنم تا درسم تموم بشه ! ولی از طرفی حجم درسا خیلی زیاده و فشار زیادی بهم وارد میشه و نمی تونم درست حسابی برا ارشد بخونم . ارزششو هم نداره که زمان فارغ التحصیلیمو عقب بندازم تا سال بعد باز هم تو ایران کنکور بدم . از طرفی اگه قبول نشم احتمالآ **** وظیفه هم یقم رو بگیره :دی
ولی اگه بخوام برم دانشگاهای خارجی ، باید یکی دو ترم اضافه تر بردارم تا هم بتونم معدلمو افزایش بدم و هم واسه تافل بیشتر بخونم .

حالا به نظر شما بهتره که من ایران بمونم و درسمو زودتر تموم کنم یا درسمو کش بدم و واسه رفتن به دانشگاهای خارجه تلاش کنم ؟
چون یک سال هم یک ساله و در آینده شاید حسرت همین یک سال از ایام جوانیم رو بخورم .

مورد دوم اینه که من دیروز در همین رابطه با خانواده صحبت می کردم و موردی رو بهم گفتن که نتونستم جواب قانع کننده ای پیدا کنم !
من خودم اولویت هام کانادا و نروژه ( به احتمال زیاد آمریکا رو که اصلن نمیشه بهش فکر کرد ) ولی اکثر دوستان و آشناهام با تافل 93-94 به بالا و معدل خوب از بهترین دانشگاه های کشور ، واسه مستر کشور تورکیه رو انتخاب می کنن . حالا شاید دلیلش اینه که ویزا نمی خواد ، یا به خاطر نزدیکی به ایران و زبان مشترکش با ما هست و دردسرش کمتره ولی از طرفی بعد از این همه تلاش ، منطقی نیست که دور بهترین گزینه ها رو به خاطر این شرایط خط بکشیم .

الان سوالم این هست که دلیلش چیه که مردم به فرض تورکیه رو به کانادا ترجیح میدن ؟

بعد اینکه من هیچ مشکلی از نظر مالی ندارم و اصلآ برام اهمیتی نداره که مثلآ سالی شصت هفتاد هزار تا خرج دانشگاه و زندگیم کنم .
حالا عده ای می گن که دانشگاه های نروژ و سوئد و ... با اینکه رایگان هستند ولی سطح علمیشون بالاست و به همین علت عازم نروژ میشن ( البته مطمئن نیستم که تحصیلات رایگان باشه ). ولی بعضیا می گن به خاطر اینکه پولی دریافت نمی کنن ، امکانات زیادی در اختیار دانشجو قرار نمیده . بنابراین من نمی خوام بعدآ پشیمون بشم که چرا از بین خوب و خوبتر ، خوب رو انتخاب کردم !
الان به نظرتون بهترین انتخاب برای من کدوم کشور هست ؟ در کل نروژ و اسکاندیناوی رو توصیه می کنید ؟؟

فقط امیدوارم مواردی که پرسیدم زیاد گنگ نبوده باشه . وقت نشد بیش از یک بار بازخوانی کنم و اشکالاته گرامریشو کامل برطرف کنم :blush:
پیشاپیش ممنونم

سلام خدمت دوست عزیز

شرایط شمارو خوندم ببینید دوست عزیز اگر نظر من بخوای باید بدونم هدفت چیه هدفت فقط تحصیله و برگشت؟؟؟یا مهاجرت؟؟؟

در ضمن اگر دنبال فاند و اقامت گرفتن با درصد بالا هستی شک نکن برای دکتری بری بهتره
ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران پابیین بودن هزینه تحصیل نسبت به امریکا و کانادا انتخاب میشه در ضمن یه مزیت برای اذری های خودمون هم داره که اگه ثابت کنند تو اذربایجان غربی یا شرقی زندگی میکنند تخفیف خوبی میگرند بطوری که هزینه تحصیل 1/3 میشه
اگر هدفتون گرفتن مدرک دکترا هست شما میتونی تو یکی از همین کشورها مدرک بگیری و هدف اصلی بذاری برای امریکا و کانادا البته باید معلوم بشه ادامه تحصیل برای اقامت یا...

درمورد امریکا وقتی شما میتونی سالانه 40 هزار دلار خرج کنی مشکلی وجود نداره براتون پذیرش گرفتن راحته میمونه بحث زبان و خدمت و افسر کنسولگری که اونم جای بحث داره که چطور قانعش کنی

در ضمن هزینه تحصیل و زندگی تو بیشتر این کشورها که ام بردی تو تاپیک های قبلی توضیح دادم
سوالی بود در خدمتم

بالا