• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
من هیچ اصراری ندارم و فقط گفتم که این چیزی که شما در مورد هزینه رایگان بیمه تو کانادا برای دانشجویان می گویی درست نیست.
به نوشته خوتون رجوع کنید تا متوجه بشی(قسمت قرمز شده) - پست ۴۵۳
حالا شما نمی خواهی قبول کنی این یک حرف دیگس

نه عزیز من که گفتم حرفتون درسته تو اون دانشگاه هایی که گفتین همینطوره یا باید پرداخت کنید کل سال های تحصیل یا فقط سال اول همانطور که خودتون گفتید منتهاشما اصرار داری اینو تکرار کنی من نمیدونم قصدتون از این کار چیه اما بحث اصلی دوستمون سوال کرده اصلن اروپا بود نه امریکا و کانادا !!!

حلا هم باید پرداخت بشه بازم میگم این پول بیمه گم هست تو اون مبالغی که داری هزینه میکنی اصلن رقمی نیست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
فكر ميكنم حرف هر دوي شما درسته
مثلن تو لينكي كه جناب macro گذاشتن نوشته كه هزينه ي بيمه همراه شهريه دريافت ميشه يعني وقتي شما ثبت نام ميكنيد اتوماتيك بيمه هم ميشيد. (اگرچه تو زير هزينه هاي ثبت نام شما هزينه ي بيمه لحاظ شده. كه به قول حامد جان ناچيز هست)
ولي در امريكا بايد دانشجو خودش بره خودش رو بيمه كنه (با هزينه ي به مراتب بيشتر)

ممنون بله حرف شما درسته امریکا داستانش جداست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ببخشید کشور های دیگه هم سراغ دارید ؟؟؟من ترم یگه لیسانس میگرم و تمام میتونم سربازی نرفته تو یه کشوری غیر از ایران ارشد بخونم ؟؟؟ رشتم هم مهندسی نرم افزار هست ممنون میشم راهنمایی کنید ....

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ببخشید کشور های دیگه هم سراغ دارید ؟؟؟من ترم یگه لیسانس میگرم و تمام میتونم سربازی نرفته تو یه کشوری غیر از ایران ارشد بخونم ؟؟؟ رشتم هم مهندسی نرم افزار هست ممنون میشم راهنمایی کنید ....

سلام

دوست عزیز شما 6 ماه وقت داری بعد فارغ التحصیلی از یه دانشگاه پذیرش بگیری یعنی ترم اخر باید اقدام کنی همچنین نمره زبان و GRE هم لازم داری برای مستر شانس گرفتن پذیرش بدون فاند بیشتر هست
با توجه به اینکه در سال چقدر میخوای هزینه کنی کشور مقصدت انتخاب میکنی؟؟بدون فاند هم میتونید ادامه تحصیل بدید یا نه؟؟؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقا حامد در مورد برزیل میتونی توضیح بدی
تحصیل زندگی ......
مرسی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اقا حامد در مورد برزیل میتونی توضیح بدی
تحصیل زندگی ......
مرسی

سلام دوست عزیز

لطفن بگین برای چه مقطعی و اینکه با فاند یا بدون فاند؟؟؟نمره زبان ؟؟مشکل خدمت ندارید؟؟؟مجرد یا متاهل هستید؟؟؟

لطفن به این سوالات جواب بدین

ممنون

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام دوست عزیز

لطفن بگین برای چه مقطعی و اینکه با فاند یا بدون فاند؟؟؟نمره زبان ؟؟مشکل خدمت ندارید؟؟؟مجرد یا متاهل هستید؟؟؟

لطفن به این سوالات جواب بدین

ممنون

سلام
برای لیسانس .
بدون فاند.
سربازی رفتم.
مجرد.
نمره زبان ندارم.
با تشکر

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام
برای لیسانس .
بدون فاند.
سربازی رفتم.
مجرد.
نمره زبان ندارم.
با تشکر

قسمت اول کشور برزیل و اب و هوا
دوست عزیز در ابتدا باید توضیح بدم
که برزیل کشوری که دارای پنج آب و هواست که عبارتند از گرمسیری در مرکز، کوهستانی، نیمه خشک در شمال شرقی، استوایی در شمال و معتدل در جنوب. آب و هوای استوایی به صورت بسیار بارز در شمال این کشور دیده می‌شود این مناطق به صورت واقعی فصل خشک نداند و در واقع فصل خشک آنجا تنها کمتر از فصل بارانی بارش دارد اما آن میزان بارش هم قابل توجه‌است.با دارا بودن مساحت بسیار زیاد تفاوت‌های دما و گوناگونی آب و هوا و بارش امری عادی است. رطوبت هوای ریو؛ پایتخت برزیل در تابستان‌ها طاقت فرساست و دمای هوا حدود 30 درجه سانتی گراد است. و در زمستان کمی هوا متعادل تر است و دما به 20 درجه هم می‌رسد. در سواحل شمال شرق به دلیل کم‌تر بودن رطوبت دمای هوا در تابستان به بیشتر از 30 درجه نیز می‌رسد. در جنوب و در سائو پاولو و پارانا دمای هوا در زمستان به 15- درجه هم می‌رسد.

قسمت دوم تحصیل

همچنین این کشور تازه شروع به پیشرفت کرده در سال های اخیر شروع به جذب دانشجو های خارجی کرده تو برزیل کلن دوتا دانشگاه خوب وجود داره من هردو معرفی میکنم و هزینه تحصیل و زندگی هم میگم
دانشگاه های این کشور به دانشگاه های دولتی و خصوصی طبقه بندی میشه دانشگاه های دولتی در مقطع لیسانس دارای ازمون ورودی هستند و برای مقطع لیسانس زبان پرتغالی تو بیشتر رشته الزامی هست .
از نظر کشور ما سیستم اموزشی این کشور هنوز ناشناخته هست و ارشیابی مدارک در هاله ای از ابهام وجود دارد
سایت وزارت علوم و کشورهایی که ارزیابی میه براتون در زیر گذاشتم
http://www.msrt.ir/sites/Grad_Dept/2/Forms/AllItems.aspx?Paged=TRUE&PagedPrev=TRUE&p_SortBehavior=0&p_FileLeafRef=%d9%81%db%8c%d9%84%db%8c%d9%be%db%8c%d9%86%2easpx&p_ID=28&PageFirstRow=1&&View={FD34DE0C-4575-48C5-8832-6989DDAB5C0B}

حال به توضیح دانشگاه های خوب میپردازم
دانشگاه اول دانشگاه ساپالو با رتبه 178 جهان در شهر ساپلو برزیل قرار گرفته
www4.usp.br

هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی و برزیلی رایگان هست
هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

دانشگاه دوم campinas با رتبه286 جهان که در شهر campinas قرار گرفته شده است

هزینه تحصیل برای دانشجویان خارجی و برزیلی رایگان هست
هزینه زندگی 1300 دلار در ماه

اگر سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام

دوست عزیز شما 6 ماه وقت داری بعد فارغ التحصیلی از یه دانشگاه پذیرش بگیری یعنی ترم اخر باید اقدام کنی همچنین نمره زبان و GRE هم لازم داری برای مستر شانس گرفتن پذیرش بدون فاند بیشتر هست
با توجه به اینکه در سال چقدر میخوای هزینه کنی کشور مقصدت انتخاب میکنی؟؟بدون فاند هم میتونید ادامه تحصیل بدید یا نه؟؟؟

فاند چی هست من سر در نمیارم هزینه نمی خوام ترمی بیشتر از 3 تومن بشه تا همین حد میتونم
نمره زبان رو تو دانشگاه یا بیرون باید بگیرم ؟؟؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
فاند چی هست من سر در نمیارم هزینه نمی خوام ترمی بیشتر از 3 تومن بشه تا همین حد میتونم
نمره زبان رو تو دانشگاه یا بیرون باید بگیرم ؟؟؟

فاند توضیح کمک هزینه ای کهاز استاد یا دانشگاه گرفته میشه که ممکنه هم هزینه زندگی و هم تحصیل پوشش بده یا فقط یکیشو پوشش داره بستگی به مقدارش داره
شما با سالی 6 میلیون اونم با پول ایران در این وضعیت که ارزشش نصف شده نمیتونی برای امریکا اقدام کنی مگر اینکه بتونی از وزارت علوم ارز دانشجویی بگیری

متوجه نشدم منظورتون از نمره زبان چی بود؟؟؟

هدف شما امریکا یا اروپاست؟؟>

theowl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

ممنون بابت کمکات ، با خوندن صفحات قبل کلی به اطلاعاتم افزوده شد !

خب حالا خودم!

سال اول عمران هستم.
خواهرم کانادا هستش و تا چند وقت دیگه سیتیزن میشه .منم 2 ماه بعد از پایان ترم 6 ،21 سالم تموم میشه.
میخواستم بدونم با توجه به این شرایط چطور میتونم اقدام کنم؟تا اون موقع باید چیکار کنم؟ (تکلیف زبان که معلومه.معدل حد نصاب خاصی داره که برا اون حد نصاب تلاش کنم؟ کار دیگه ای هست؟)
واحدایی که پاس کردم معادل سازی میشه؟
میتونم بورس هم بگیرم (با توجه به اینکه وسط دوره ی تحصیلات میرم؟)
خدمت رو حتما باید بعد از پایان تحصیلات برگردم انجامش بدم؟
حضور خواهرم توی کانادا میتونه برا بقیه کشور ها هم کمکم کنه یا فقط خود کانادا؟

پیشاپیش ممنون ...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز

ممنون بابت کمکات ، با خوندن صفحات قبل کلی به اطلاعاتم افزوده شد !

خب حالا خودم!

سال اول عمران هستم.
خواهرم کانادا هستش و تا چند وقت دیگه سیتیزن میشه .منم 2 ماه بعد از پایان ترم 6 ،21 سالم تموم میشه.
میخواستم بدونم با توجه به این شرایط چطور میتونم اقدام کنم؟تا اون موقع باید چیکار کنم؟ (تکلیف زبان که معلومه.معدل حد نصاب خاصی داره که برا اون حد نصاب تلاش کنم؟ کار دیگه ای هست؟)
واحدایی که پاس کردم معادل سازی میشه؟
میتونم بورس هم بگیرم (با توجه به اینکه وسط دوره ی تحصیلات میرم؟)
خدمت رو حتما باید بعد از پایان تحصیلات برگردم انجامش بدم؟
حضور خواهرم توی کانادا میتونه برا بقیه کشور ها هم کمکم کنه یا فقط خود کانادا؟

پیشاپیش ممنون ...

سلام دوست عزیز

شرایط شما یکم حساسه عزیز شما از معافیت تحصیلی استفاده میکنی!!!!با این شرایط نمیتونید از کشور خارج بشید مگر برای مستر اقدام کنید از راه ویزای تحصیلی اقدام کنی پذیرش بگیرید و خارج بشید که اون هم شرایط داره اگر لازم بود توضیح میدم اما اگر میخوای زودتر برید واگر بتونید از کشور خارج بشید این کار انجام بدین تو یه دانشگاه که راحت پذیرش میده تو رشته خودتون تو مقطع لیسانس اپلای کن و بعد واحد های پاس شده را ترنسفر کن منتها مشکلش اینه که ممکنه یه سری واحد های گذرونده شده اینجا معادل سازی نشه (نمراتون کم باشه یا سرتیترها نخوره و..)
شما همانطور که برای ادامه تحصیل به اون کشور مهاجرت میکنی بعد از اقامت از طریق تحصیل که خودش امتیاز داره یعنی هر 1 سال تحصیل 6 ماه محصوب میشه (قانون اگر شخصی به مدت 3 سال با هر نوع ویزای در خاک کانادا باشه میتونه برای سیتیزن شدن اقدام کنه) و از امتیاز خواهرتون و مدارک دیگه از جمله زبان و.... استفاده میکنی و راحت به هدفت میرسی

برای بورس تو مقطع لیسانس شانس خیلی پایین هست اما اگر سیتیزن بشی شهریه تحصیلت و زندگیت سالی 5000 تا 8000 میشه

سوالی بود در خدمتم

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوست عزیز..
برای ادامه تحصیل توی رشته IT گرایش تجارت الکترونیک پیشنهادتون چی هستش ؟؟
و هزینه ها و شرایط به چه صورت هستش؟؟

با تشکر فراوان:)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوست عزیز..
برای ادامه تحصیل توی رشته IT گرایش تجارت الکترونیک پیشنهادتون چی هستش ؟؟
و هزینه ها و شرایط به چه صورت هستش؟؟

با تشکر فراوان:)

سلام عزیز

لطفن بگین اولویت کدوم کشور هست و در سال توانایی هزینه چه مقدار دارید و وضعیت سربازی مشخص کنید

لطفن به این سوال ها جواب بدین ممنون

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام حامد عزیز خسته نباشی

قبل از هرچیز از اینکه انقدر با حوصله میای و به سوالات بچه ها راجع به تحصیل و مهاجرت پاسخ میدی ازت تشکر میکنم

عزیز من الآن مشغول خوندن کارشناسی ارشد هستم، البته ترم 2 هستم الآن ... سربازی هم رفتم ... کارشناسی رشته مکانیک خوندم و آلان هم میخونم ... مجرد هم هستم

متأسفانه معدل کارشناسیم جالب نیست اصلاً ... درس نخوندم اون زمان.

اما الآن واسه ارشد معدلم خوبه و مشغولم خوووب!! هیچ مدرک زبانی هم ندارم ... آشنا تو تورونتو دارم ولی شنیدم دانشگاه اونجا سفت و سخته یک مقدار شرایطش

با این شرایط از خودم که خدمتت عرض کردم برای دکترا چه دانشگاهی در کجا رو بهم توصیه میکنی؟؟ البته تا جایی که شنیدم دانشگاه های امریکا باید بهتر باشن واسه من ولی باز هم فقط از دور و ور و از افرادی که آگاهی معمولی در این زمینه داشتن سوال کردم

در مورد فاند هم اگه امریکا باشه حماً میخوام دانشگاهش فاند بده بهم!! ممنون میشم یک راهنمائی بکنی منو ... دست گلت درد نکنه ...

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام حامد عزیز خسته نباشی

قبل از هرچیز از اینکه انقدر با حوصله میای و به سوالات بچه ها راجع به تحصیل و مهاجرت پاسخ میدی ازت تشکر میکنم

عزیز من الآن مشغول خوندن کارشناسی ارشد هستم، البته ترم 2 هستم الآن ... سربازی هم رفتم ... کارشناسی رشته مکانیک خوندم و آلان هم میخونم ... مجرد هم هستم

متأسفانه معدل کارشناسیم جالب نیست اصلاً ... درس نخوندم اون زمان.

اما الآن واسه ارشد معدلم خوبه و مشغولم خوووب!! هیچ مدرک زبانی هم ندارم ... آشنا تو تورونتو دارم ولی شنیدم دانشگاه اونجا سفت و سخته یک مقدار شرایطش

با این شرایط از خودم که خدمتت عرض کردم برای دکترا چه دانشگاهی در کجا رو بهم توصیه میکنی؟؟ البته تا جایی که شنیدم دانشگاه های امریکا باید بهتر باشن واسه من ولی باز هم فقط از دور و ور و از افرادی که آگاهی معمولی در این زمینه داشتن سوال کردم

در مورد فاند هم اگه امریکا باشه حماً میخوام دانشگاهش فاند بده بهم!! ممنون میشم یک راهنمائی بکنی منو ... دست گلت درد نکنه ...

سلام سجاد جان ممنون شما لطف داری

عزیز بدون زبان هیچکاری نمیتونی انجام بدی داشتن نمره زبان یکی از الزامات هست شما تو کدوم دانشگاه درس میخونی؟؟؟سراسری یا ازاد ؟؟؟تهران؟؟؟

بریم سر اصل مطلب شما هم باید زبان و هم باید GRE GMAT بگیری و اگر دنبال گرفتن فاند از یه دانشگاه خوب یا استادی هستید باید یه مقاله ISI داشته باشید شما CV , SOP اماده کن
هر کدوم از این ها یه فرمت خاصی داره

موارد بالا که اوکی شد شما ترم اخرتون شروع میکنی به پیدا کردن کشور و دانشگاه مورد نظر (نکته این هست که شما فاند میخوای اگه فاند نمیخواستی کار راحتر بود)
پیشنهاد من به شما مستقیم امریکا هست چون برای رشته های فنی امریکا بهترین کشور هست مواردی که دوستان حتی به عنوان استادیار در همون داشنگاه شروع به کار کردن نشون میده که ماهانه بیش از 8000 دلار حقوق خواهید گرفت
اگر هم نمیخوای امریکا بری کشور بعدی کانادا هست

اگر امریکا انتخاب کردید در مرحله بعد سراغ ایالت و دانشگاه میرید اگر دنبال رتبه دانشگاه و.... هستید که داستان به کل فرق میکنه اما اگر هدف فقط تحصیل هست دانشاه زیاده که پذیرش هم راحت میتونید بگیرید
بعد از انتخاب دانشگاه شما دنبال استادی میگردی که زمینه کاری به شما بخوره و برای تماس با استادان به قسمت faculty رفته و وارد صفحه شخصی استاد شده تو اون صفه هم مشخصات استاد از جمله راه های تماس و .... و هم زمینه فعالیت و پروژه های انجام شده وجود داره حتی بعضی از استاد ها هم تو صفحهخودش ذکر کردن که فاند دارند یا ندارند

انواع فاند هم تو صفحات قبل توضیح دادم شما باید یا RA یا TA یا فاند از خود دانشگاه البته خود دولت امریکا هم کمک هزینه های زیادی داره که بیشتر به امریکایی تعلق میگیره تا دانشجویان خارجی
شما با استاد تماس میگیری و رزومه خودتون میفرستین البته سابجکت ایمیل هم باید مناسب باشه که استاد ترقیب کنه که ایمیل بخونه مثلن علاقه مند به عنوان محقق زیر نظر شما و...

شما برای هر دانشگاه فقط با یکی دوتا استاد تماس بگیر چون این استاد ها با هم در ارتباط اینکه به هرکدوم بگی من علاقه مندم که در زمینه کاری شما کار کنم زیاد جالب نیست ممکنه متوجه بشن

اگر انتخابتون امریکا بود در مورد ایالت و دانشگاه هم اگر خواستین بگین تا راهنمایی کنم
سعی کردم خلاصه مطلب کاراهایی که باید انجام بدین بگم که پلنتون مشخص بشه
یه سوال از خدمتون داشتم شما سالانه توانایی پرداخت چقدر هزینه دارید؟؟

Last edited:
بالا