سلام حامد عزیز خسته نباشی
قبل از هرچیز از اینکه انقدر با حوصله میای و به سوالات بچه ها راجع به تحصیل و مهاجرت پاسخ میدی ازت تشکر میکنم
عزیز من الآن مشغول خوندن کارشناسی ارشد هستم، البته ترم 2 هستم الآن ... سربازی هم رفتم ... کارشناسی رشته مکانیک خوندم و آلان هم میخونم ... مجرد هم هستم
متأسفانه معدل کارشناسیم جالب نیست اصلاً ... درس نخوندم اون زمان.
اما الآن واسه ارشد معدلم خوبه و مشغولم خوووب!! هیچ مدرک زبانی هم ندارم ... آشنا تو تورونتو دارم ولی شنیدم دانشگاه اونجا سفت و سخته یک مقدار شرایطش
با این شرایط از خودم که خدمتت عرض کردم برای دکترا چه دانشگاهی در کجا رو بهم توصیه میکنی؟؟ البته تا جایی که شنیدم دانشگاه های امریکا باید بهتر باشن واسه من ولی باز هم فقط از دور و ور و از افرادی که آگاهی معمولی در این زمینه داشتن سوال کردم
در مورد فاند هم اگه امریکا باشه حماً میخوام دانشگاهش فاند بده بهم!! ممنون میشم یک راهنمائی بکنی منو ... دست گلت درد نکنه ...
سلام سجاد جان ممنون شما لطف داری
عزیز بدون زبان هیچکاری نمیتونی انجام بدی داشتن نمره زبان یکی از الزامات هست شما تو کدوم دانشگاه درس میخونی؟؟؟سراسری یا ازاد ؟؟؟تهران؟؟؟
بریم سر اصل مطلب شما هم باید زبان و هم باید GRE GMAT بگیری و اگر دنبال گرفتن فاند از یه دانشگاه خوب یا استادی هستید باید یه مقاله ISI داشته باشید شما CV , SOP اماده کن
هر کدوم از این ها یه فرمت خاصی داره
موارد بالا که اوکی شد شما ترم اخرتون شروع میکنی به پیدا کردن کشور و دانشگاه مورد نظر (نکته این هست که شما فاند میخوای اگه فاند نمیخواستی کار راحتر بود)
پیشنهاد من به شما مستقیم امریکا هست چون برای رشته های فنی امریکا بهترین کشور هست مواردی که دوستان حتی به عنوان استادیار در همون داشنگاه شروع به کار کردن نشون میده که ماهانه بیش از 8000 دلار حقوق خواهید گرفت
اگر هم نمیخوای امریکا بری کشور بعدی کانادا هست
اگر امریکا انتخاب کردید در مرحله بعد سراغ ایالت و دانشگاه میرید اگر دنبال رتبه دانشگاه و.... هستید که داستان به کل فرق میکنه اما اگر هدف فقط تحصیل هست دانشاه زیاده که پذیرش هم راحت میتونید بگیرید
بعد از انتخاب دانشگاه شما دنبال استادی میگردی که زمینه کاری به شما بخوره و برای تماس با استادان به قسمت faculty رفته و وارد صفحه شخصی استاد شده تو اون صفه هم مشخصات استاد از جمله راه های تماس و .... و هم زمینه فعالیت و پروژه های انجام شده وجود داره حتی بعضی از استاد ها هم تو صفحهخودش ذکر کردن که فاند دارند یا ندارند
انواع فاند هم تو صفحات قبل توضیح دادم شما باید یا RA یا TA یا فاند از خود دانشگاه البته خود دولت امریکا هم کمک هزینه های زیادی داره که بیشتر به امریکایی تعلق میگیره تا دانشجویان خارجی
شما با استاد تماس میگیری و رزومه خودتون میفرستین البته سابجکت ایمیل هم باید مناسب باشه که استاد ترقیب کنه که ایمیل بخونه مثلن علاقه مند به عنوان محقق زیر نظر شما و...
شما برای هر دانشگاه فقط با یکی دوتا استاد تماس بگیر چون این استاد ها با هم در ارتباط اینکه به هرکدوم بگی من علاقه مندم که در زمینه کاری شما کار کنم زیاد جالب نیست ممکنه متوجه بشن
اگر انتخابتون امریکا بود در مورد ایالت و دانشگاه هم اگر خواستین بگین تا راهنمایی کنم
سعی کردم خلاصه مطلب کاراهایی که باید انجام بدین بگم که پلنتون مشخص بشه
یه سوال از خدمتون داشتم شما سالانه توانایی پرداخت چقدر هزینه دارید؟؟