• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
میشه منو راهنمایی کنید برای اقامت استرالیا ؟
ویزای کار . زبانم در حد متوسط . البته قبلا با هم صحبت کردیم ولی نه راجب به استرالیا ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیز مدرک تحصیلتون چی بود؟؟؟

میتونید برای تحصیل بدون فاند اقدام کنید منتها باید از پس هزینه ها بر بیاد و با گرفتن ویزای تحصیلی میری و اونجا بعد تحصیل تغییر میدی؟؟؟ا

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
پس خوبه که 2 ترم هم تمدید میشه و میتونم درسمو اینجا تموم کنم .
نمره زبان ندارم ولی تا تابستون میتونم IELTS و احتمالا GRE رو با نمره خوب بگیرم . میخوام سربازی نرم و با وثیقه خارج بشم . دانشگاه هم انتخاب نکردم هنوز ، ولی بیشتر روی دانشگاه های تورنتو نظر دارم که خانوادگی هم بریم اونجا زندگی کنیم . دانشگاه های تورنتو پذیرش میدن راحت برای همین مهندسی صنایع یا رشته های مدیریتی دیگه ؟

نمره زبان بالا بگیرید 7 خوبه دنبال گرفتن توصیه نامه 2 3 تا از استاد های معروفتون باشید که مهمه برای پذیرش و تاثیر گذاره البته این دانشگاه واقعن دانشگاه خوبیه پذیرش گرفتن ازش یکم مشکلتر از دانشگاه های دیگه کانادا هست اما نشدنی نیست دانشگاه تورونتو رتبه 19 جهان داره هزینه تحصیل برای خود کانادای ها سالانه 5000 دلار هست و برای خارجی ها هم حدود 24000 دلار هست

من پیشنهاد میکنم اگر هم نتونیستین از این دانشگاه پذیرش بگیرین رو دانشگاه یورک هم فکر کنید رتبه این دانشگاه 293 جهان هست خیلی راحتر میتونید پذیرش ازش بگیرید این دانشگاه هم تو شهر تورنتو هست

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام .
دوم دبیرستان هستم . فعلا که سربازی نرفتم . کشور خاصی مدنظرم نیست. فقط کشوری باشه که بتونم بورس بشم و کم دردسر باشه . حالا من میتونم برم ؟ چه شرایطی میخواد؟ ممنون

سلام عزیز بله میتونید برید

اول از همه دنبال گرفتن نمره زبان باشید حداقل 6 میخواید و برای کشورهایی مثل فنلاند یا اتریش یا المان اقدام کنید شرط پذیرش تو این کشورها هم پذیرش تو کنکور سرسری خودمون هست باید مدرکی نشون بدی که تو کنکور قبول شدی تا پذیرش بگیری تحصیل تو بعضی از دانشگاه های این کشورها رایگان هست اجازه کار محدود هم میتونید بگیرید

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
عزیز مدرک تحصیلتون چی بود؟؟؟

میتونید برای تحصیل بدون فاند اقدام کنید منتها باید از پس هزینه ها بر بیاد و با گرفتن ویزای تحصیلی میری و اونجا بعد تحصیل تغییر میدی؟؟؟ا

دیپلم . خوب یعنی نمیشه مستقیم واسه کار اقدام کرد دیگه حوصله تحصیل ندارم ؟ هزینه ها ؟! چقدر مثلا چجوریاست ؟

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
نمره زبان بالا بگیرید 7 خوبه دنبال گرفتن توصیه نامه 2 3 تا از استاد های معروفتون باشید که مهمه برای پذیرش و تاثیر گذاره البته این دانشگاه واقعن دانشگاه خوبیه پذیرش گرفتن ازش یکم مشکلتر از دانشگاه های دیگه کانادا هست اما نشدنی نیست دانشگاه تورونتو رتبه 19 جهان داره هزینه تحصیل برای خود کانادای ها سالانه 5000 دلار هست و برای خارجی ها هم حدود 24000 دلار هست

من پیشنهاد میکنم اگر هم نتونیستین از این دانشگاه پذیرش بگیرین رو دانشگاه یورک هم فکر کنید رتبه این دانشگاه 293 جهان هست خیلی راحتر میتونید پذیرش ازش بگیرید این دانشگاه هم تو شهر تورنتو هست

سوالی بود در خدمتم
همون یورک خوبه، بتونم از همون بگیرم هم خیلی خوبه !
یه سوال دیگه هم دارم : اگه من بتونم از طریق سرمایه گذاری اقامت کانادا رو بگیرم و بعدش برای دانشگاه اقدام کنم، دانشجوی خارجی حساب میشم یا کانادایی ؟

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
برای یک زن و شوهر با مشخصات زیر کجا رو پیشنهاد میکنید
مرد:فوق لیسانس کامیپوتر امیرکبیر معدل 14 البته به شیوه الکترونیکی
خانم:فوق لیسانس تربیت بدنی معدل17 دانشگاه تربیت معلم
هردو زبان خراب مقاله هم ندارند
هدف:دکترا خوندن و برگشتن
مقدار پول:جای باشه پذیرش بدن رایگان بهتر چندسالی هم موندن و کارکردن مشکلی نیست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دیپلم . خوب یعنی نمیشه مستقیم واسه کار اقدام کرد دیگه حوصله تحصیل ندارم ؟ هزینه ها ؟! چقدر مثلا چجوریاست ؟

واسه کار؟؟؟؟با دیپلم؟؟؟

دانشگاه ملبورن با رتبه 37 جهان
هزینه تحصیل سالانه حدود 32 هزار دلار

هزینه زندگی هم حدود 1200 دلار در ماه

هزینه تحصیل بالاست من دانشگاه های دیگه هم که نگاه میکردم کمترینش دانشگاه flinders در شهر ادلایت سالانه 11000 دلار و رتبه دانشگاه386 در جهان

اگر سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
همون یورک خوبه، بتونم از همون بگیرم هم خیلی خوبه !
یه سوال دیگه هم دارم : اگه من بتونم از طریق سرمایه گذاری اقامت کانادا رو بگیرم و بعدش برای دانشگاه اقدام کنم، دانشجوی خارجی حساب میشم یا کانادایی ؟

اگر بتونید اقامت بگیرید اوکیه عزیز مشکل شما سربازیه اول شما باید پذیرش بگیری و بعد بری اونجا ممکنه 1 2 ترمی طول بکشه تا بتونید از راه سرمایه گذاری اقامت بگیرید و یه مدت هم برای سیتزن شدن طول میکشه همه این موارد شما در نظر بگیر

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
برای یک زن و شوهر با مشخصات زیر کجا رو پیشنهاد میکنید
مرد:فوق لیسانس کامیپوتر امیرکبیر معدل 14 البته به شیوه الکترونیکی
خانم:فوق لیسانس تربیت بدنی معدل17 دانشگاه تربیت معلم
هردو زبان خراب مقاله هم ندارند
هدف:دکترا خوندن و برگشتن
مقدار پول:جای باشه پذیرش بدن رایگان بهتر چندسالی هم موندن و کارکردن مشکلی نیست
سلام دوست عزیز

متاسفانه بدون داشتن نمره خوب زبان و مقاله بین الملی وGRE امکان گرفتن فاند تو مقطع دکترا برای کشورهایی مثل کانادا و امریکا ضعیف هست
اگر بتونید نمره خوبی در زبان بیارید میتونید به کشورهایی مثل المان و ایتالیا یا فرانسه فنلاند اتریش سویس فکر کنید برخی از دانشگاه های این کشورها هزینه تحصیل هنوز رایگان هست و اجازه کار هم بصورت محدود داده میشه پیشنهاد اول من به شما آلمان چون رشته شما کامپیوتره هست این کشور صنعتی و اقتصاد قوی داره اگر یک زمان خواستید بمونید هم اوکی هست در مرحله دوم فرانسه

البته این چند کشوری که معرفی کردم چون خودم هم رشتم فنی هست و امار دقیق هزینه تحصیل گرفتم به شما پیشنهاد دادم اگر هم هزینه ای داشته باشه زیاد چشمگیر نیست

مثلن دانشگاه ETH Zürich - Eidgenössische Technische Hochschule Zürich با رتبه 15 جهان هزینه تحصیل در سال برای دانشجویان خارجی حدود 1000 دلار در سال هست
یا LMU München با رتبه 45 حدود 1400 دلار در سال در شهر مونیخ هم هست

یا دانشگاه www.ens.frبا رتبه 59 در شهر پارس حدود 500 دلار در سال

ببخشید خلاصه توضیح دادم این روزها یکم مشکلات و درگیرها بیشتر شده اگر در هر قسمت سوالی بود در خدمتم

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
واسه کار؟؟؟؟با دیپلم؟؟؟

دانشگاه ملبورن با رتبه 37 جهان
هزینه تحصیل سالانه حدود 32 هزار دلار

هزینه زندگی هم حدود 1200 دلار در ماه

هزینه تحصیل بالاست من دانشگاه های دیگه هم که نگاه میکردم کمترینش دانشگاه flinders در شهر ادلایت سالانه 11000 دلار و رتبه دانشگاه386 در جهان

اگر سوالی بود در خدمتم

اره مثلا با تخصص در کار راهی هست ؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من کاردانی سخت افزار دارم. تصمیم گرفتم برای ادامه تحصیل تو رشته بازیسازی برم کانادا. اگه امکان داره درمودر هزینه ها و اینکه چه چیزهایی به گرفتن قطعی پذیرش بهم کمک می کنه منو راهنمایی بفرمایید.
نمونه کار بازیسازی و طراحی مفهومی زیاد دارم اینا تو گرفتن پذیرش کمک می کنه؟ من که کاردانی دارم می تونم برای لیسانس پذیرش بگیرم؟ معدلم کلم 19 شده بود ولی دانشگاه علمی کاربردی.

البته با همسرم می خوایم بریم اونم کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد داره. کار هردومون بازی سازی و برنامه نویسی وبسایت هستش برای همین از نظر نمونه کار خوب مشکلی نداریم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
من کاردانی سخت افزار دارم. تصمیم گرفتم برای ادامه تحصیل تو رشته بازیسازی برم کانادا. اگه امکان داره درمودر هزینه ها و اینکه چه چیزهایی به گرفتن قطعی پذیرش بهم کمک می کنه منو راهنمایی بفرمایید.
نمونه کار بازیسازی و طراحی مفهومی زیاد دارم اینا تو گرفتن پذیرش کمک می کنه؟ من که کاردانی دارم می تونم برای لیسانس پذیرش بگیرم؟ معدلم کلم 19 شده بود ولی دانشگاه علمی کاربردی.

البته با همسرم می خوایم بریم اونم کاردانی نرم افزار از دانشگاه آزاد داره. کار هردومون بازی سازی و برنامه نویسی وبسایت هستش برای همین از نظر نمونه کار خوب مشکلی نداریم.

سلام دوست عزیز

شما لطفن به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم عزیز شما قصد مهاجرت دارید یا فقط تحصیل؟؟؟نمره زبان دارید؟؟؟؟میدونید که فاند نمیتونید بگیرید؟؟؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام دوست عزیز

شما لطفن به این سوالات پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم عزیز شما قصد مهاجرت دارید یا فقط تحصیل؟؟؟نمره زبان دارید؟؟؟؟میدونید که فاند نمیتونید بگیرید؟؟؟

داریم برای امتحان Ielts می خونیم. هدفمون تحصیل هستش بعدش اگه راضی بودیم و از نظر مالی مشکلی نداشتیم مهاجرت. می شه بیشتر درمورد فاند و شرایطش توضیح بدید؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
داریم برای امتحان Ielts می خونیم. هدفمون تحصیل هستش بعدش اگه راضی بودیم و از نظر مالی مشکلی نداشتیم مهاجرت. می شه بیشتر درمورد فاند و شرایطش توضیح بدید؟

خوبه نمره زبان 7 بتونید بگیرید عالی میشه
فاند عزیز تو مقطع کارشناسی کمه خیلی کمه باید از دانشگاه خوب با معدل خوب و نمره زبان خوب +مقاله ISI داشته باشی

بهترین حالت برای شما اینه که برای مقطع کارشناسی از یکی از دانشگاه های مورد نظر پذیرش بگیری و بعد اون واحد های که پاس کردین ترنسفر کنی البته شاید بعضی واحد ها قبول نکنند بستگی داره که سرتیتر و موضوعات یکی باشه

من تو صفحات قبل هم توضیح دادم شما میتونی دانشگاهی با رنک عالی انتخاب کنی هزینه هم سالانه فقط 24000 دلار برای تحصیله ماهانه هم 1000 تا 1500 دلار باید هزینه زندگی حساب کنی یا میتونی دانشگاه هم انتخاب کنی که هزینه تحصیل سالانه 7000 دلار هست

بهترین راه ورود به کانادا بعد ازدواج هم همین تحصیل هست شما زیر 6 ماه تو خاک کانادا هستی منتها باید از پس هزینه ها بتونی بربیای
عزیز اگر شرایطشو داری من پیشنهاد میکنم به امریکا هم فکر کنی
اگر در مورد هزینه دانشگاه ها یا معرفی دانشگاه سوالی داشتین در خدمتم هم امریکا هم کانادا

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
خوبه نمره زبان 7 بتونید بگیرید عالی میشه
فاند عزیز تو مقطع کارشناسی کمه خیلی کمه باید از دانشگاه خوب با معدل خوب و نمره زبان خوب +مقاله ISI داشته باشی

بهترین حالت برای شما اینه که برای مقطع کارشناسی از یکی از دانشگاه های مورد نظر پذیرش بگیری و بعد اون واحد های که پاس کردین ترنسفر کنی البته شاید بعضی واحد ها قبول نکنند بستگی داره که سرتیتر و موضوعات یکی باشه

من تو صفحات قبل هم توضیح دادم شما میتونی دانشگاهی با رنک عالی انتخاب کنی هزینه هم سالانه فقط 24000 دلار برای تحصیله ماهانه هم 1000 تا 1500 دلار باید حصاب کنی یا میتونی دانشگاه هم انتخاب کنی که هزینه تحصیل سالانه 7000 دلار هست

بهرتین راه ورود به کانادا بعد ازدواج هم همین تحصیل هست شما زیر 6 ماه تو خاک کانادا هستی منتها باید از پس هزینه ها بتونی بربیای
عزیز اگر شرایطشو داری من پیشنهاد میکنم به امریکا هم فکر کنی
اگر در مورد هزینه دانشگاه ها یا معرفی دانشگاه سوالی داشتین در خدمتم هم امریکا هم کانادا

دستتون درد نکنه.
درمورد زبان من کلاس نرفتم ولی چند سالی هست خودم به علت علاقه ی شدید به زبان انگلیسی درس می خونم روزی 4 5 ساعت podcasts گوش می دم و با یکی از آشناهامون که آلمانی هستش speaking کار می کنم. بنظر شما امیدی هست 6.5 7 بگیرم؟ خودم نمی دونم در چه سطحی هستم ولی کلیت صحبت هارو می فهمم و منظورم رو هم می تونم برسونم. تازگی هم شروع به تست زدن آموزن های ielts کردم هنوز زیاد به لهجه بریتیش عادت نکردم ولی نتیجه نمره ها بدک نبوده.

راستش هرچی سرچ می کنم برای رشته بازیسازی دقیقا نمی فهمم کدوم دانشگاه خوبه و اینکه هزینه هاشون چقدره! با یه جا مکاتبه کردم ولی آموزشگاه بود و دانشگاه نبود و فکر کنم مدرک دیپلم بده ولی ما برای لیسانس می خوایم اقدام کنیم.
یه فامیل درجه 1 تو کانادا دارم تو شرایط پذیرش تاثیر داره؟ و اینکه خالم هم استاد و عضو هیات علمی یکی از دانشگاه های سراسری هستش, می تونه مارو به یه دانشگاه تو کانادا معرفی کنه؟

و اینکه می خوام حدود شهریش متوسط باشه چون 2 نفر هستیم و زیاد نمی تونیم هزینه کنیم.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
راستی یه سوال داشتم من متولد آلمان هستم, تو شرایط پذیرش برای آلمان تاثیری داره؟

می شه دانشگاههای انگلیسی زبان آلمان رو که رشته بازیسازی دارن رو معرفی کنید؟

فکر می کنم از نظر هزینه برای 2 نفر کشور اروپایی بریم بصرفه تر باشه.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دستتون درد نکنه.
درمورد زبان من کلاس نرفتم ولی چند سالی هست خودم به علت علاقه ی شدید به زبان انگلیسی درس می خونم روزی 4 5 ساعت podcasts گوش می دم و با یکی از آشناهامون که آلمانی هستش speaking کار می کنم. بنظر شما امیدی هست 6.5 7 بگیرم؟ خودم نمی دونم در چه سطحی هستم ولی کلیت صحبت هارو می فهمم و منظورم رو هم می تونم برسونم. تازگی هم شروع به تست زدن آموزن های ielts کردم هنوز زیاد به لهجه بریتیش عادت نکردم ولی نتیجه نمره ها بدک نبوده.

راستش هرچی سرچ می کنم برای رشته بازیسازی دقیقا نمی فهمم کدوم دانشگاه خوبه و اینکه هزینه هاشون چقدره! با یه جا مکاتبه کردم ولی آموزشگاه بود و دانشگاه نبود و فکر کنم مدرک دیپلم بده ولی ما برای لیسانس می خوایم اقدام کنیم.
یه فامیل درجه 1 تو کانادا دارم تو شرایط پذیرش تاثیر داره؟ و اینکه خالم هم استاد و عضو هیات علمی یکی از دانشگاه های سراسری هستش, می تونه مارو به یه دانشگاه تو کانادا معرفی کنه؟

و اینکه می خوام حدود شهریش متوسط باشه چون 2 نفر هستیم و زیاد نمی تونیم هزینه کنیم.

سلام دوست عزیز

متاسفانه تو کانادا دانشگاهی ندیدم دقیق رشته بازی سازی داشته اما رشته های مرتبط و زیر شاخه میشه ادامه داد
تو امریکا دانشگاه هست که بتونید دقیق همین رشته ادامه بدین
برای کانادا هم اون فامیلتون میتونه کمک خوبی باشه

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
دستتون درد نکنه در مورد آلمان با اون شرایطی که توضیح دادم هم می تونید راهنمایی کنید؟
برای تحصیل می خوایم بریم ولی احتمالا برای اقامت هم بخوایم اقدام کنیم.
کاردانی رو آلمان قبول داره؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
راستی یه سوال داشتم من متولد آلمان هستم, تو شرایط پذیرش برای آلمان تاثیری داره؟

می شه دانشگاههای انگلیسی زبان آلمان رو که رشته بازیسازی دارن رو معرفی کنید؟

فکر می کنم از نظر هزینه برای 2 نفر کشور اروپایی بریم بصرفه تر باشه.

یعنی شما شناسنامه المان هم دارید؟؟؟؟مدرکی؟؟؟

دانشگاه های مطرح المان با ذکر هزینه تحصیل و زندگی به ترتیب معرفی میکنم اینکه رشته شما هست خودتون چک کنید لطفن

دانشگاه اول LMU München با رتبه 45 جهان یکی از بهرتین دانشگاه های المان هست که در شهر مونیخ قرار گرفته

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1500 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر مو.نیخ
نکته هزینه زندگی بستگی به خودتون داره شما میتونید با 700 دلار یا 1900 دلار هم زندگی کنید

دانشگاه دوم http://www.uni-goettingen.deبا رتبه 69 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 2100 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1100 دلار در ماه در شهر goettingen

دانشگاه سوم http://www.uni-heidlberg.deبا رتبه 73 در جهان در شهر goettingen قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1200 دلار در ماه در شهر heildberg

دانشگاه چهارم http://portal.mytum.deبا رتبه 73 در جهان در شهر مونیخ قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان در سال حدود 1400 دلار هست
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر

دانشگاه پنجم http://www.hu-berlin.deبا رتبه 109 در جهان در شهربرلین قرار گرفته است

هزینه تحصیل برای کلیه دانشجویان رایگان
هزینه زندگی هم میانگین حدود 1300 دلار در ماه در شهر برلین

دانشگاه رایگان زیاد داره اگر خواستین معرفی میکنم اما رتبه های جهانیشون خوب نیست

لطفن سوال اولم جوا بدین

Last edited:
بالا