• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
با سپاس از شما دوست عزیز
من الان پیشم رو بگیرم و دو سال دیگه هم بخونم (چون الان لیسانس قبول شدم) همون معادل فوق دیپلم محسوب میشه؟
چند امتیاز از تحصیل می گیرم؟
من الان مدرک فنی و حرفه ای درودگری درجه 2 و کابینت ساز چوبی درجه 2 رو هم دارم
و میتونم دیپلم درسی کابینت ساز چوبی هم بگیرم
حدود 4 سال هم سابقه کار در زمینه کابینت سازی دارم!
راستی یه سوال دیگه : من سابقه کاریم برای قبل از گرفتن مدرک فنی و حرفه ایم هست، مشکلی برای سابقه کاریم ایجاد نمی کنه؟
در مورد این گزینه : پیمانکاران و ناظران فنی(سوپروایزر)صنایع چوب و نجاری(NOC 7215
من چی جوری می تونم واجد شرایط پیمانکاران یا ناظران فنی صنایع چوب و نجاری بشم؟
با گرفتن جواز کسب می تونم جزء این گروه بشم یا باید شرکت ثبت کنم؟
ببخشید خیلی وقتتون رو می گیرم
باز هم سپاسگذارم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سپاس از شما دوست عزیز
من الان پیشم رو بگیرم و دو سال دیگه هم بخونم (چون الان لیسانس قبول شدم) همون معادل فوق دیپلم محسوب میشه؟
چند امتیاز از تحصیل می گیرم؟
من الان مدرک فنی و حرفه ای درودگری درجه 2 و کابینت ساز چوبی درجه 2 رو هم دارم
و میتونم دیپلم درسی کابینت ساز چوبی هم بگیرم
حدود 4 سال هم سابقه کار در زمینه کابینت سازی دارم!
راستی یه سوال دیگه : من سابقه کاریم برای قبل از گرفتن مدرک فنی و حرفه ایم هست، مشکلی برای سابقه کاریم ایجاد نمی کنه؟
در مورد این گزینه : پیمانکاران و ناظران فنی(سوپروایزر)صنایع چوب و نجاری(NOC 7215
من چی جوری می تونم واجد شرایط پیمانکاران یا ناظران فنی صنایع چوب و نجاری بشم؟
با گرفتن جواز کسب می تونم جزء این گروه بشم یا باید شرکت ثبت کنم؟
ببخشید خیلی وقتتون رو می گیرم
باز هم سپاسگذارم

علی جان متوجه نمیشم یعنی میخوای بعد 2 سال درس خودن بیخیال ادامه بشی؟؟؟عزیز اگه منظورت اینه تا وقتی نتونی مدرکی بگیری نه فایده نداره اگر باز میخواستی برای تحصیلی اقدام کنی نمرات و واحد های مشترک میشد ترنسفر کرد

بله شما اگه بتونی مدرکی مبنی بر اینکه در این زمینه کار کردی +بیمه جور کنی میتونی زیر شاخه این گروه قرار بگیری فقط خوساتم توضیح بدم این لیست رشته های مورد نیاز که گذاشتم چندین زیر شاخه میشه براش تعریف کرد

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
سلام بر آقا حامد عزیز

اول یه تشکر ازتون به خاطر تاپیک خوبتون بکنم و بعد یه چندتا سوال ازتون بپرسم : دی

آقا من قصد تحصیل در خارج از کشور رو دارم! خودم نظرم رو آلمانه! حالا یه مشکلی دارم که نمیدونم چطور حلش کنم! ما کلا خانوادمون سه نفره و من اگه بخوام ادامه تحصیل در خارج (مقطع ارشد) بدم دوست دارم پدرو مادرم هم باهام بیان!

1: من چطوری میتونم پدرو مادرم رو هم ببرم ؟ (البته یه آشنا توی آلمان داریم که 20 ساله اونجاست و یه شرکت هم داره!)

2:هزینه های زندگی برای سه نفر اوجا چطوره (البته یه نفرشون که خودمم میخوام در مقطع ارشد تحصیل کنم)؟

3:آیا رشته من که نقشه برداری هست رو اونجا مقطع ارشدش به زبان انگلیسی تدریس میشه یا آلمانی؟

4:آیا شرایط کار برای پدر من که مهندس مکانیک با سابقه 20 ساله در دانشگاه هست مناسب هست؟

ببخشید اگه زیاد شد و پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.

ali_golden

Registered User
لایک‌ها
1
علی جان متوجه نمیشم یعنی میخوای بعد 2 سال درس خودن بیخیال ادامه بشی؟؟؟عزیز اگه منظورت اینه تا وقتی نتونی مدرکی بگیری نه فایده نداره اگر باز میخواستی برای تحصیلی اقدام کنی نمرات و واحد های مشترک میشد ترنسفر کرد

بله شما اگه بتونی مدرکی مبنی بر اینکه در این زمینه کار کردی +بیمه جور کنی میتونی زیر شاخه این گروه قرار بگیری فقط خوساتم توضیح بدم این لیست رشته های مورد نیاز که گذاشتم چندین زیر شاخه میشه براش تعریف کرد

درود و سپاس
حامد جان منظورم این بود ( من لیسانس قبول شدم، دو سال بخونم و بعد مدارک درسیم رو ترجمه کنم و دوسال بعدش رو اونجا بخونم)
برای ادامه اش اونجا با مشکل روبرو میشم؟
در ضمن بین این دو تا احتمالا باید یکی رو انتخاب کنم : سابقه کار بیشتر یا امتیاز تحصیل بیشتر
حالا به نظر شما کدوم امتیازش بیشتره؟
2سال سابقه کار بیشتر!، یا دو سال تحصیل بیشتر؟
در ضمن من حدود چهار سال سابقه کار همراه با بیمه دارم!
راستی این سوالم رو جواب ندادید : مدرک فنی و حرفه ای من تاریخش بعد از سابقه کارمه، برای سابقه کارم مشکلی پیش نمیاد؟
شما اگه بتونی مدرکی مبنی بر اینکه در این زمینه کار کردی +بیمه جور کنی میتونی زیر شاخه این گروه قرار بگیری
مگه به جز بیمه مدرک دیگه ای هم نیازه؟
جواب این سوالم هم نگرفتم: چی جوری می تونم جز پیمانکاران یا ناظران صنایع چوب باشم (جواز کسب باید بگیرم یا شرکت ثبت کنم؟)
سپاس بیکران

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام بر آقا حامد عزیز

اول یه تشکر ازتون به خاطر تاپیک خوبتون بکنم و بعد یه چندتا سوال ازتون بپرسم : دی

آقا من قصد تحصیل در خارج از کشور رو دارم! خودم نظرم رو آلمانه! حالا یه مشکلی دارم که نمیدونم چطور حلش کنم! ما کلا خانوادمون سه نفره و من اگه بخوام ادامه تحصیل در خارج (مقطع ارشد) بدم دوست دارم پدرو مادرم هم باهام بیان!

1: من چطوری میتونم پدرو مادرم رو هم ببرم ؟ (البته یه آشنا توی آلمان داریم که 20 ساله اونجاست و یه شرکت هم داره!)

2:هزینه های زندگی برای سه نفر اوجا چطوره (البته یه نفرشون که خودمم میخوام در مقطع ارشد تحصیل کنم)؟

3:آیا رشته من که نقشه برداری هست رو اونجا مقطع ارشدش به زبان انگلیسی تدریس میشه یا آلمانی؟

4:آیا شرایط کار برای پدر من که مهندس مکانیک با سابقه 20 ساله در دانشگاه هست مناسب هست؟

ببخشید اگه زیاد شد و پیشاپیش ازتون تشکر میکنم.

سلام دوست عزیز

شما وقتی اقامت میگیری میتونی برای پدر و مادر اقدام کنی اما وقتی با تحصیلی داری اقدام میکنی کار مشکل میشه بنابر این اینکه بگی هر 2 سال که مستر میخونی با پدر و مادر خودت اونجا باشی نه !!!!
البته شاید اگه فامیلتون درجه 1 باشه و بتونه برای پدرت ویزا کار یا ویزای گردشگری بفرسته میشه
هزینه تحصیل در پست های قبل هم توضیح دادم دانشگاه های آلمان بستگی داره که کدوم دانشگاه انتخاب کنی دانشگاه های رایگان یا پولی ولی اگر هم پولی ها انتخاب مبلغ زیاد چشمگیر نیست مثل دانشگاه های امریکا نیست و هزینه زندگی هم برای یکنفره که بخواهد بطور متوسط در یکی از شهرهای بزرگ خرج کنه بین 700 تا 1000 دلار هست شهرهای کوچک به مراتب کمتره
خلاصه مطلب همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212
در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری و درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار
یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند در ضمن فامیلتون هم میتونه در پیدا کردن کار خودتون و پدرتون کمک کنه
در آلمان هم مثل ایتالیا و بقیه کشورها اروپایی مثل اسکاندیناوی (سوئد و...) مستر به زبان انگلیسی و المانی هست شما وقتی داری اپلای میکنی تو دانشگاه مورد نظر متوجه خواهی شد چون میگن که به زبان انگلیسی هست یا المانی حتمن باید دقت کنی!!

عزیز چرا به کانادا فکرنمکینی شما میتونی از الان پروندتو به جریان بندازی و از طریق مهارت های شغلی بری و بعد ادامه تحصیل بدید میدوندی وقتی اینجوری میری هزینه تحصیل خیلی کم میشه!!!

اگر سوالب بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
درود و سپاس
حامد جان منظورم این بود ( من لیسانس قبول شدم، دو سال بخونم و بعد مدارک درسیم رو ترجمه کنم و دوسال بعدش رو اونجا بخونم)
برای ادامه اش اونجا با مشکل روبرو میشم؟
در ضمن بین این دو تا احتمالا باید یکی رو انتخاب کنم : سابقه کار بیشتر یا امتیاز تحصیل بیشتر
حالا به نظر شما کدوم امتیازش بیشتره؟
2سال سابقه کار بیشتر!، یا دو سال تحصیل بیشتر؟
در ضمن من حدود چهار سال سابقه کار همراه با بیمه دارم!
راستی این سوالم رو جواب ندادید : مدرک فنی و حرفه ای من تاریخش بعد از سابقه کارمه، برای سابقه کارم مشکلی پیش نمیاد؟

مگه به جز بیمه مدرک دیگه ای هم نیازه؟
جواب این سوالم هم نگرفتم: چی جوری می تونم جز پیمانکاران یا ناظران صنایع چوب باشم (جواز کسب باید بگیرم یا شرکت ثبت کنم؟)
سپاس بیکران

عزیز برای ادامه تحصیل دچار مشکل نمیشه واحد های مشترک تطبیق داده میشه
به نظر من هردو متیاز های مشابه برات میاره اما میتونی با همون مدرک کاردانی اگربتونی بگیری من ندیدم کسی 4 سال لیسانس قبول بشه بعد 2 سال بخونه و مدرک کاردانی بگیره!!!و ادامه نده نمیدونم بهتون مدرک میدن یا نه!!!! اما میتونی با مدرک کاردانی که میگید + سابقه کارتون اقدام کنی تا جریان پروسه پروندتون طول میشکه لیسانس هم بگیری تو ایران چون حداقل 2 سالی طول میکشه از زمانی که تشکیل پرونده میده بین 2 تا 5 سال طول میکشه این هم شمارو جلو میندازه هم نگرانی شمارو بعد اینکه برید اونجا و هزینه بیشتری نسبت به ایران بکنید و شاید هم یه سری واحد ها تطبیق ندهند دردسرهای بوجود بیاد بهتر باشه البته این پیشنهاد منه شما هرجور که راحتری و برات بهتره میتونی تصمیم بگیری من فقط راه ها رو براتون معرفی میکنم
در مورد امتیاز ها که سوال کردین باید بگم که
کاردانی+6 سال سابقه کار=41 امتیاز
لیسانس+4 سال سابقه کار میشه =41 امتیاز
نه عزیز مشکلی نداری با تاریخش

ببنید سوال اخرتون اینجوری توضیح میدم شما هرچقدر مدارکت کامل تر باشه بهتره و درمورد قرار گرفتن تو اون شاخه توضیح دادم یا تو اون زمینه کار کرده باشی و بیمه داشته باشی یا اینکه بله برای خودت تو اون زمینه کار بکنی مثلن همین شرکت زدن منظورم هست چون تمام این مدارک باید تو پروندت داشته باشی اون افسری که تو کنسولگری سوریه میرید حتمن اینارو از شما میخواد

امیدوارم جواب سوالتون گرفته باشید در هر صورت هرجا سوالی پیش اومد حتمن بپرسین

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز

شما وقتی اقامت میگیری میتونی برای پدر و مادر اقدام کنی اما وقتی با تحصیلی داری اقدام میکنی کار مشکل میشه بنابر این اینکه بگی هر 2 سال که مستر میخونی با پدر و مادر خودت اونجا باشی نه !!!!
البته شاید اگه فامیلتون درجه 1 باشه و بتونه برای پدرت ویزا کار یا ویزای گردشگری بفرسته میشه
هزینه تحصیل در پست های قبل هم توضیح دادم دانشگاه های آلمان بستگی داره که کدوم دانشگاه انتخاب کنی دانشگاه های رایگان یا پولی ولی اگر هم پولی ها انتخاب مبلغ زیاد چشمگیر نیست مثل دانشگاه های امریکا نیست و هزینه زندگی هم برای یکنفره که بخواهد بطور متوسط در یکی از شهرهای بزرگ خرج کنه بین 700 تا 1000 دلار هست شهرهای کوچک به مراتب کمتره
خلاصه مطلب همه دانشگاه های المان رایگان نیست اما اگر هم رایگان نباشند نگران نباشید شهریه های حدود 700 دلار ترمی میگرند مثلن همین دانشگاه technical university of munich شهریش تو سال زده 1300 دلار که تو شهر مونیخ هم هست رنک دانشگاه هم 101 جهان و در اروپا 53 هست.اما خوب خرج زندگی تو مونیخ یکم بالاست

در ضمن دانشگاه دیگه ای مثل university of konstanz در شهر konstanz شهریه 1200 در سال خرج زندگی هم حدود 600 700 یورو در ماه
دانشگاه رایگان free university of berlin رتبه جهانی هم حدود 212
در نهایت هنگام تحصیل اجازه کاری محدود داری فقط در محیط دانشگاه یا پروزه های کاری و درنهایت وقتی درست تموم شه بهت مهلت میدن تا کار پیدا کنی اگه بتونی که موندگار
یک توضیحی بدم کشور آلمان کشور صنعتی هست برای افراد فنی بعید میدون کار پیدا نشده حتمن پیدا میکنند در ضمن فامیلتون هم میتونه در پیدا کردن کار خودتون و پدرتون کمک کنه
در آلمان هم مثل ایتالیا و بقیه کشورها اروپایی مثل اسکاندیناوی (سوئد و...) مستر به زبان انگلیسی و المانی هست شما وقتی داری اپلای میکنی تو دانشگاه مورد نظر متوجه خواهی شد چون میگن که به زبان انگلیسی هست یا المانی حتمن باید دقت کنی!!

عزیز چرا به کانادا فکرنمکینی شما میتونی از الان پروندتو به جریان بندازی و از طریق مهارت های شغلی بری و بعد ادامه تحصیل بدید میدوندی وقتی اینجوری میری هزینه تحصیل خیلی کم میشه!!!

اگر سوالب بود در خدمتم

ممنون دوست من از پاسخ کاملتون.

در مورد کانادا والا شنیدم یه مقدار هزینه ها زیاده! و گرنه خودم هم خیلی علاقه دارم توی کانادا و دانشگاه UNB کانادا که قطب ژئودزی توی دنیا هست تحصیل کنم!

این مورد مهارت شغلی که فررمودین چی هست و پروسه اون چجوریه؟

باز هم ازتون تشکر میکنم.

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممنون دوست من از پاسخ کاملتون.

در مورد کانادا والا شنیدم یه مقدار هزینه ها زیاده! و گرنه خودم هم خیلی علاقه دارم توی کانادا و دانشگاه UNB کانادا که قطب ژئودزی توی دنیا هست تحصیل کنم!

این مورد مهارت شغلی که فررمودین چی هست و پروسه اون چجوریه؟

باز هم ازتون تشکر میکنم.

خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

عزیز کانادا اگر بتونی از راه مهارت های شغلی اقدام کنی و بری و سیتیزن بشی هزینه تحصیل تقریبا خیلی کم میشه 1/3 میشه

مهارت های شغلی هم تو تاپیک های قبلی توضیح دادم تو صفحه قبل شما از طریق رشته های مکورد نیاز اقدام میکنی و درخواست مهاجرت میدی که امتیاز 67 به بالا باید بیاری که این امتیاز ها بر اساس مدرک و نمره زبان و سوابق کاری و... به دست میاد بعد که پرونده تشکیل دادی یه مدتی پروسه پروندت طول میکشه و بعد برای مصاحبه به کنسولگری کانادا میری البته نه تو ایران الان همه میرن سوریه و..... در نهایت که ویزا داده میشه
توضیحات کامل تو صفحه قبل هست مطالعه بفرمایید هر قسمت مشکل داشتین سوال کنید

Last edited:

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
بازم سلام و شرمنده دوباره مزاحم شدم
شما در صفحه 19 منو راهنمایی کردید برای آلمان من هم تصمیم جدی گرفتم
می خواستم در مورد مردم آلمان یکم بگید
و بگید آیا کسی مدرک بین الملل یکی از رشته های کامپیوتر داشته باشه اونجا می تونه باهاش کاری کنه
من هم برای تحصیل می خواستم برم هم برای کار
من حدودا در همه رشته های کامپیوتر یه سرک کشید و می خوام مدرک بین المللی فتوشاپ یا مایا بگیرم ایا بدردم می خوره یا نه ؟وقتمو براش نزارم بچسبم به زبان و درسم
و آیا اطلاعاتی دارید کجا امتحاناتش برگزار میشه من بلدم فقط باید بیشتر تمرین کنم
با تشکر

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز حامد خان که اینقدر وقت میزاری به سوالای همه جواب میدی
من مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار خوندم دانشگاه غیر انتفاعی . خدمت هم افتاده بودم **** و چند ماهیه تمام شده . از سابقه ی کار هم یه چهار سال کار دانشجویی ( با مدرک تاییدیه چهار سال و یه سال هم تو یه موسسه خیریه بنیاد کودک مشغول بودم و واسه بقیه کارام چون مدت کم بوده و بیمه هم نبودم مدرکی ندارم ) زبان انگلیسیم در حد خیلی خوبه ولی فرصت نشد واسه ایلتس اقدام کنم . میخواستم برم مالزی واسه ادامه تحصیل اما به علت اینکه دیدم امیدی به گرفتن کار بعد مدرکش نیست منصرف شدم. یکی از کشورایی که خیلی دوست دارم برم کاناداست .
ضمنا اولویت اولم واسه رفتن کار کردنه اما اگه لازمه ادامه تحصیلم بدم میدم . در زمینه کامپیوتر تقریبا در هر بخشیش سرک کشیدم ( تری دی مکس ، شبکه ، میکس و مونتاژ ، طراحی وب ، زبان های php , asp و تجربه اینهمه مدتی که مغازه های کامپیوتر بودم )

میخواستم لطف کنی راهنمایی کنی با این شرایط واسه کدوم کشور و از چه راهی اقدام کنم و هزینه و زمانی که طول میکشه چقدره ؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بازم سلام و شرمنده دوباره مزاحم شدم
شما در صفحه 19 منو راهنمایی کردید برای آلمان من هم تصمیم جدی گرفتم
می خواستم در مورد مردم آلمان یکم بگید
و بگید آیا کسی مدرک بین الملل یکی از رشته های کامپیوتر داشته باشه اونجا می تونه باهاش کاری کنه
من هم برای تحصیل می خواستم برم هم برای کار
من حدودا در همه رشته های کامپیوتر یه سرک کشید و می خوام مدرک بین المللی فتوشاپ یا مایا بگیرم ایا بدردم می خوره یا نه ؟وقتمو براش نزارم بچسبم به زبان و درسم
و آیا اطلاعاتی دارید کجا امتحاناتش برگزار میشه من بلدم فقط باید بیشتر تمرین کنم
با تشکر

سلام عزیز

دوست عزیز داشتن مدارک بین المللی در گرفتن پذیرش بی تاثیر نیست اما در مورد کار کردن با این مدارک بنده اطلاعات زیادی ندارم البته تو المان شما شانس خوبی برای پیدا کردن کار مورد نظر در رشته خودتون دارید المان کشور صنعتی هست دوستانی که رشته های فنی خوندند در این زمینه نباید مشکلی داشته باشند شما اول وقتتو بذار زبان خیلی مهمه گرفتن مدرک در مورد مردم المان پرسیدید توضیح میدم که برخلاف اون چیزی که عوام میگن که المان کشور نژاد پرستیه آلمان مردمان خوب و خون گرمی داره و من خودم به شخصه با چنتا از اون ها برخورد کاری داشتم واقعن دوستانه و خونگرم برخورد میکنند همچنین دوستانی هم که در آلمان هستند بر این موضوع تاکید دارند

دوست عزیز شما هدفی که برای خودت تعیین کردی ادامه بده و به موفقیت که میخوای حتمن میرسی

سوالی بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز حامد خان که اینقدر وقت میزاری به سوالای همه جواب میدی
من مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار خوندم دانشگاه غیر انتفاعی . خدمت هم افتاده بودم **** و چند ماهیه تمام شده . از سابقه ی کار هم یه چهار سال کار دانشجویی ( با مدرک تاییدیه چهار سال و یه سال هم تو یه موسسه خیریه بنیاد کودک مشغول بودم و واسه بقیه کارام چون مدت کم بوده و بیمه هم نبودم مدرکی ندارم ) زبان انگلیسیم در حد خیلی خوبه ولی فرصت نشد واسه ایلتس اقدام کنم . میخواستم برم مالزی واسه ادامه تحصیل اما به علت اینکه دیدم امیدی به گرفتن کار بعد مدرکش نیست منصرف شدم. یکی از کشورایی که خیلی دوست دارم برم کاناداست .
ضمنا اولویت اولم واسه رفتن کار کردنه اما اگه لازمه ادامه تحصیلم بدم میدم . در زمینه کامپیوتر تقریبا در هر بخشیش سرک کشیدم ( تری دی مکس ، شبکه ، میکس و مونتاژ ، طراحی وب ، زبان های php , asp و تجربه اینهمه مدتی که مغازه های کامپیوتر بودم )

میخواستم لطف کنی راهنمایی کنی با این شرایط واسه کدوم کشور و از چه راهی اقدام کنم و هزینه و زمانی که طول میکشه چقدره ؟

سلام دوست عزیز

عزیز نگفتید برای اون 4 سال سابقه کاری بیمه هم دارید؟؟؟سرمایه اولیه چقدر دارید(برای این میپرسم که شاید از راه تحصیلی بخواهید اقدام کنید)
سنتون؟؟مجرد یا متاهل؟؟

لطفا به سوالات پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوست عزیز

عزیز نگفتید برای اون 4 سال سابقه کاری بیمه هم دارید؟؟؟سرمایه اولیه چقدر دارید(برای این میپرسم که شاید از راه تحصیلی بخواهید اقدام کنید)
سنتون؟؟مجرد یا متاهل؟؟

لطفا به سوالات پاسخ بدین تا بهتر راهنمایی کنم

سلام مجدد
25 سالمه .مجرد هم هستم . فکر نکنم برای کار دانشجویی (campus) بیمه کنن اما نامه تاییده ازشون گرفتم که توی این چهار سال کارمو قبول داشتن (مثل recommendation letter. که اونم اگه واسه درخواست تحصیلی بخوان میتونم از یکی دو تا از استادام که رزومه درست حسابی دارن بگیرم ) . نتیجه بیمه ندارم . سرمایه اولیه فعلا هیچی اما اگه قطعی بشه ده میلیون . اما واسه تحصیل خانواده کمک میکنه . (البته مطمئنا قبول داری درد درد بی پولیه وگرنه رفتن خیلی آسونتر بود ) واقعا خدا هرچی بخوای بهت بده که به ملت مشاوره سریع و رایگان میدی . همیشه زنده باشی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام مجدد
25 سالمه .مجرد هم هستم . فکر نکنم برای کار دانشجویی (campus) بیمه کنن اما نامه تاییده ازشون گرفتم که توی این چهار سال کارمو قبول داشتن (مثل recommendation letter. که اونم اگه واسه درخواست تحصیلی بخوان میتونم از یکی دو تا از استادام که رزومه درست حسابی دارن بگیرم ) . نتیجه بیمه ندارم . سرمایه اولیه فعلا هیچی اما اگه قطعی بشه ده میلیون . اما واسه تحصیل خانواده کمک میکنه . (البته مطمئنا قبول داری درد درد بی پولیه وگرنه رفتن خیلی آسونتر بود ) واقعا خدا هرچی بخوای بهت بده که به ملت مشاوره سریع و رایگان میدی . همیشه زنده باشی

ممنون عزیز لطف داری
عزیز شما برای تشکیل پرونده برای skilled worker حداقل به یکسال سابقه بیمه در رشته های مورد نیاز فدرال یا کبک نیاز داری همچنین نمره زبان هم باید اوکی کنی بدون این دو نمیتونی تشکیل پرونده برای کانادا بدی!!!

راه دوم اینکه از راه تحصیلی بری تو یه دانشگاه پذیرش بگیری بری و بعد تغییر ویزا بدی موندگار بشی این راه یکم خرج داره چون باید خرج دانشگاه و زندگی اوکی کنی البته تو این مرحله باز نیاز به نمره زبان داری!!!

پیشنهاد بدی اینکه اول بری مستر بری به کشور دومی مثل ایتالیا المان یا کشورهای اسکندیناوی و بعد برای دکترا بری کانادا یا امریکا
اگر علاقه داری که کانادا بری باید یکی از موارد بالارو انتخاب کنی شما تصمیم بگیر که کدوم روش میخوای انتخاب کنی تا در موردش بحث کنیم

سوالی بود در خدمتم

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
ممنون عزیز لطف داری
عزیز شما برای تشکیل پرونده برای skilled worker حداقل به یکسال سابقه بیمه در رشته های مورد نیاز فدرال یا کبک نیاز داری همچنین نمره زبان هم باید اوکی کنی بدون این دو نمیتونی تشکیل پرونده برای کانادا بدی!!!

راه دوم اینکه از راه تحصیلی بری تو یه دانشگاه پذیرش بگیری بری و بعد تغییر ویزا بدی موندگار بشی این راه یکم خرج داره چون باید خرج دانشگاه و زندگی اوکی کنی البته تو این مرحله باز نیاز به نمره زبان داری!!!

پیشنهاد بدی اینکه اول بری مستر بری به کشور دومی مثل ایتالیا المان یا کشورهای اسکندیناوی و بعد برای دکترا بری کانادا یا امریکا
اگر علاقه داری که کانادا بری باید یکی از موارد بالارو انتخاب کنی شما تصمیم بگیر که کدوم روش میخوای انتخاب کنی تا در موردش بحث کنیم

سوالی بود در خدمتم

واسه سابقه کار حتما باید بیمه تایید کنه ؟ مثلا نمیشه از یه شرکتی سابقه کار گرفت ؟
بعدشم اینکه فکر کنم رشته کامپیوتر از فهرست رشته های کانادا حذف شده . میشه خودم واسه خودم شرکت تاسیس کنم بعد خودم خویش فرما بیمه کنم بعد یه سال درخواست بدم ؟
واسه روند پرونده 440 دلار میگیرن ؟ که اگه تصویب نشه هم برگشت نمیدن ؟
از طریق کشور ثالث که فکر کنم هزینه خیلی زیاد بشه و از عهده من خارجه
اما واسه ی تحصیل مقطع فوق لیسانس تو کانادا . که بعدش بتونی تو مدتی که وقت داری کار پیدا کنی . این روش هزینه اش چقدره ؟
اینکه بنده **** خدمت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟

minizoro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من میتونم تو تافل نمره خوبی بگیرم، و از اونجایی که اطلاع پیدا کردم برای تحصیل در آمریکا تافل و امتحان ورودی مهمه (مخصوصا برای کارشناسی راحتتر برای ایرانیها مخصوصا فول بورس میکنن)
میخاستم ببینم برای ارشد، و کارشناسی شرایطش چطوریه؟ واقعا اینجور چیزایی هست؟
من اینجا انیمیشن کار میکنم، (خودم تو آزاد آی تی میخونم) اگه دو سال دیگه برای دانشگاه های هنر امریکا (کال آرتز و مدرسه های آموزشی بسیار سطح بالایی که پیداشون کردم) اپلای کنم امکان گرفتن بورس هست؟ (لیسانس+تافل+دلف (مدرک فرانسه)+سابقه 3-4 ساله کار در زمینه کاری خودم+علاقه زیاد+سربازی هم حله)
من به رشته فیلم سازی و کارگردانی علاقه دارم با گرایش انیمیشن که رشته ها و ArtSchool های خوب رو پیدا کردم تقریبا که خوباشون اکثرا تو کالیفرنیا هستن
گرچه آغاز از دوران لیسانس اونجا رو خوبه، اما مطمئنا اگه بتونم برای ارشد رشته مذکور برم عالی میشه، با ذکر اینکه دوره های هنری ساخت فیلم+تعدادی دوره های هنری رو هم در طی این دو سال خواهم داشت (الان 21 سالمه)

مرسی

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
واسه سابقه کار حتما باید بیمه تایید کنه ؟ مثلا نمیشه از یه شرکتی سابقه کار گرفت ؟
بعدشم اینکه فکر کنم رشته کامپیوتر از فهرست رشته های کانادا حذف شده . میشه خودم واسه خودم شرکت تاسیس کنم بعد خودم خویش فرما بیمه کنم بعد یه سال درخواست بدم ؟
واسه روند پرونده 440 دلار میگیرن ؟ که اگه تصویب نشه هم برگشت نمیدن ؟
از طریق کشور ثالث که فکر کنم هزینه خیلی زیاد بشه و از عهده من خارجه
اما واسه ی تحصیل مقطع فوق لیسانس تو کانادا . که بعدش بتونی تو مدتی که وقت داری کار پیدا کنی . این روش هزینه اش چقدره ؟
اینکه بنده **** خدمت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد ؟

سلام بله لازمه میشه از شرکت سابقه کار بگیری و اقدام کنی منتها افسری که پروندتو بررسی میکنه به این موضوع حتمن اشاره میکنه وممکنه به مشکل برخورد کنی
بله این روش هم میشه شما شرکتی بزنی وبیمه رد کنی اوکی هست
بستگی به دانشگاه داره مثلن دانشگاهی هست که رتبه خوبی نداره و سالانه با 7000 دلار هم اوکی+هزینه زندگی که اون هم شخصیه ولی زیر 700 دلار نیست تو کانادا خرج و مخارج یکم بالا هست و دانشگاهی هم هست رتبه اش بالاست تو جهان سالانه هم 20000 دلار خرجشه این انتخاب دانشگاه به خود شما بستگی داره
شما از این طریق میری بعد تحصیلات هم تبدیل به ویزای کاری میکنی یا دکترا ادامه میدی در نهایت اگر بتونی 3 سال در خاک کانادا با هر ویزای باشی میتونی برای اقامت دائمی اقدام کنی البته هر سال تحصیلی 6 ماه حساب میشه

نه برای خدمت هم مشکلی ندارید

سوالی بود در خدمتم

A L I™

Registered User
لایک‌ها
97
سلام خسته نباشی..........

اقا یکی از دوستانم اشناها بره از ایران و الان هم سال سوم ریاضی هست و زبانشم خوبه ساله دیگه امتحان تافل داره............

میخواستم ببینم چه کشوری رو پیشنهاد میکنی با توجه به اینکه تنها هم میخواد بره مشکل سربازی هم نداره به یه دلایلی معاف هست.............

هزینه ای هم که میخواد بکنه نهایت سالی 6-7 میلیون حداکثر برای دانشگاهش هست بجز هزینه زندگی...........

و دیگه اینکه الان بره (دیپلم که گرفت) بهتره یا بعد لیسانس............

راستی بتونه نیمه وقت کارکنه چقدر میتونی در ماه یا در روز بدست بیاره؟(بچه کاری و باهوشی و درس خونی هست معدلشم تو بهترین دبیرستان مشهد 18.70 هست)

بیزحمت هر کشوری رو میشناسی نام ببر بهمراه هزینه زندگی و تحصیل در اونجا...........

تشکر...............

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام خسته نباشی..........

اقا یکی از دوستانم اشناها بره از ایران و الان هم سال سوم ریاضی هست و زبانشم خوبه ساله دیگه امتحان تافل داره............

میخواستم ببینم چه کشوری رو پیشنهاد میکنی با توجه به اینکه تنها هم میخواد بره مشکل سربازی هم نداره به یه دلایلی معاف هست.............

هزینه ای هم که میخواد بکنه نهایت سالی 6-7 میلیون حداکثر برای دانشگاهش هست بجز هزینه زندگی...........

و دیگه اینکه الان بره (دیپلم که گرفت) بهتره یا بعد لیسانس............

راستی بتونه نیمه وقت کارکنه چقدر میتونی در ماه یا در روز بدست بیاره؟(بچه کاری و باهوشی و درس خونی هست معدلشم تو بهترین دبیرستان مشهد 18.70 هست)

بیزحمت هر کشوری رو میشناسی نام ببر بهمراه هزینه زندگی و تحصیل در اونجا...........

تشکر...............

سلام دوست عزیز

شرایط دوستتون مطالعه کردم اگر ماهانه میتونند بین 700 تا 1000 دلار هزینه زندگی بدهند میتونند به امریکا و کانادا هم فکر کنند البته ایشون ابتدا برای کالج اقدام کنند دو سال در کالج بگذرونند و 2 سال بعدی در دانشگاه مورد نظز تا مدرک لیسانس بگیرند در این چند سال تحصیل در این کشور اجازه کار بصورت محدود در محیط دانشگاه داده میشه همچنین اگر بتونند بعد مدتی دولت امریکا یا کانادا قانع کنند که از پس هزینه ها برنمیاند اجازه کار میتونند بگیرند منتها یکم دردسر داره 100 درصد نیست
برای امریکا این ایالت ها ر پیشنهاد میدم واشنگتن و تگزاس یا اوهایو و میسوری و ایلینویز برای کانادا هم بریتیش کلمبیا دانشگاه ویکتوریا در جزیره ویکتوریا

هزینه تحصیل در دانشگاه ها هم بستگی به دانشگاه و رتبه دانشگاه داره و هزینه زندگی هم بستگی به ایالت و خودتون بیشتر داره یه کسی با 500 دلار هم میتونه زندگی و 1500 دلار هم میتونه اما میانگین شما رو 700 دلار باید حداقل حساب کنی
اگر برای مقطع لیسانس میخوان اقدام کنند داشتن زبان الزامی نیست میتونند با دو پذیرش هم برن پذیرش اول برای زبان و پذیرش دوم هم برای خود رشته البته تو فرم I-20 هم ذکر میشه
اگر از پس این هزینه ها برنمیاد میتونند به کشورهای اسکاندیناوی و المان و فرانسه هم فکر کنند همان طور که در پست های قبل هم اشاره شد در بعضی از این کشورها هنوز تحصیل رایگانه و امکان گرفتن اجازه کار هم وجود داره و اگر هم نباشه باز هم به نسبت امریکا و کانادا پایینتر هستند
تو بعضی از این کشورها باید علاوه بر مدرک که دارید مدرک قبولی در کنکور ایران هم نشون بدهید مثلن اگر برای لیسانس میری باید مدرک قبولی در کنکور سراسری و اگر برای مستر میری باید مدرک قبولی در مقطع فوق لیسانس ایران نشون بدی ار جمله کشورهایی که از شما این مدارک میخوان المان و اتریش و هلند و...
کشور ایتالیا هم هست که سالانه خرج بعضی از دانشگاه از 2000 دلار به بالاست + خرج زندگی که ماهانه 700 دلار به بالا میشه اوکی میشه البته در ایتالیا اجازه کار به هنگام تحصیل خیلی سختر از کشورهای دیگه اروپایی داده میشه و این کشور به درد مهاجرت نمیخوره بیشتر باید به چشم یه سکو پرتاب یا کشوری که فقط بتونید مدرکی ازش بگیرید نگاه کنید

در هر مورد سوالی دارید بپرسید من سعی کردم در مورد این کشورها مختصر توضیحی بدم

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام دوستان
من میتونم تو تافل نمره خوبی بگیرم، و از اونجایی که اطلاع پیدا کردم برای تحصیل در آمریکا تافل و امتحان ورودی مهمه (مخصوصا برای کارشناسی راحتتر برای ایرانیها مخصوصا فول بورس میکنن)
میخاستم ببینم برای ارشد، و کارشناسی شرایطش چطوریه؟ واقعا اینجور چیزایی هست؟
من اینجا انیمیشن کار میکنم، (خودم تو آزاد آی تی میخونم) اگه دو سال دیگه برای دانشگاه های هنر امریکا (کال آرتز و مدرسه های آموزشی بسیار سطح بالایی که پیداشون کردم) اپلای کنم امکان گرفتن بورس هست؟ (لیسانس+تافل+دلف (مدرک فرانسه)+سابقه 3-4 ساله کار در زمینه کاری خودم+علاقه زیاد+سربازی هم حله)
من به رشته فیلم سازی و کارگردانی علاقه دارم با گرایش انیمیشن که رشته ها و ArtSchool های خوب رو پیدا کردم تقریبا که خوباشون اکثرا تو کالیفرنیا هستن
گرچه آغاز از دوران لیسانس اونجا رو خوبه، اما مطمئنا اگه بتونم برای ارشد رشته مذکور برم عالی میشه، با ذکر اینکه دوره های هنری ساخت فیلم+تعدادی دوره های هنری رو هم در طی این دو سال خواهم داشت (الان 21 سالمه)

مرسی

سلام دوست عزیز
دوست عزیز برای امریکا مقطع کارشناسی داشتن زبان تو بعضی از دانشگاه ها الزامی نیست همچنین گرفتن فول بورس هم دور از دسترس هست برای مقطع فوق لیسانس هم داشتن تافل و ایلتس و GRE GMAT الزامی هست و گرفتن فول بورس هم سخته و برای دکترا امکان گرفتن فاند زیاده در هرصورت شما میتونید با استاد مورد نظر تماس بگیرید شاید تونستین ازش فاند بگیرین

بالا