• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل در اروپا و امریکای شمالی

مطالب این تاپیک چقدر برایتان مفید بود ؟

• زیاد

Votes: 87 66.9%
  • متوسط

Votes: 23 17.7%
  • کم

Votes: 20 15.4%

• Total voters
    130

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان جان ایتالیا فرانسه و المان برای شما مناسب هستند این که شما میخوای بعد تحصیل در اون کشور اقامت بگیری بله هزینه تحصیل تو دانشگاه میلان همین حدودا هست منتها در المان و فرانسه هنوز دانشگاهی هستند که رایگان و یا مبلغ ناچیزی میگیرند چون شما تو هزینه کردن یکم محدودی این دو کشور هم برای شما بد نیست.ایتالیا اون قانون مسخره نداره

متشکرم حامد جان . به خدا خیلی شرمندم که انقدر سوال میکنم . حالا از بین این 3 کشور کدوم راحت تر ویزا و پذیرش در دانشگاه میده ؟! مدرک هم دیپلم معدل حدودا 12-13 . و اینکه در کدام کشور میشه اجازه کار گرفت و نصف هزینه هارو در آورد ( آلمان که میدونم میشه اون 2تا ) ؟! و کدام کشور کمک هزینه میده ؟! چون دختر عمم که ایتالیا انگار کمک هزینه بهش میدن . بورس هم نشده ولی کمک هزینه میگیره !

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
متشکرم حامد جان . به خدا خیلی شرمندم که انقدر سوال میکنم . حالا از بین این 3 کشور کدوم راحت تر ویزا و پذیرش در دانشگاه میده ؟! مدرک هم دیپلم معدل حدودا 12-13 . و اینکه در کدام کشور میشه اجازه کار گرفت و نصف هزینه هارو در آورد ( آلمان که میدونم میشه اون 2تا ) ؟! و کدام کشور کمک هزینه میده ؟! چون دختر عمم که ایتالیا انگار کمک هزینه بهش میدن . بورس هم نشده ولی کمک هزینه میگیره !

خواهش میکنم عزیز

ایتالیا اگه بتونی مدارکی نشون بدی که حقوق سالانه پدرتون زیر 20000 دلار در ساله میتونید تخفیف زیادی بگیرید تقربیان میشه گفت خیلی کم میشه و هم خوب پذیرش میده
فرانسه هم میتونید اجازه کار محدود بگیرید ولی فکر کنم ایتالیا برای زندگی کردن زیاد جالب نباشه ایتالیا برای تحصیل مناسبه اما زندگی کردن نه المان و فرانسه برای زندگی کردن بهتر از ایتالیا هستند برای کسی که شرایط شما شبیه شمارو داره

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
خواهش میکنم عزیز

ایتالیا اگه بتونی مدارکی نشون بدی که حقوق سالانه پدرتون زیر 20000 دلار در ساله میتونید تخفیف زیادی بگیرید تقربیان میشه گفت خیلی کم میشه و هم خوب پذیرش میده
فرانسه هم میتونید اجازه کار محدود بگیرید ولی فکر کنم ایتالیا برای زندگی کردن زیاد جالب نباشه ایتالیا برای تحصیل مناسبه اما زندگی کردن نه المان و فرانسه برای زندگی کردن بهتر از ایتالیا هستند برای کسی که شرایط شما شبیه شمارو داره

حامد جان ولی فکر نکنم بتونم برم با این وضع دلار و یورو که داره سر به فلک میکشه . هیچکس هم به فکر نیست :hmm::hmm: حامد جان میگم کانادا راحت پذیرش و ویزا میده ؟! اخه من هنوز آیلتس هم ندارم یه دفعه باید 2 تا زبان یاد بگیرم خیلی مشکل میشه و اینکه میگید زندگی توی ایتالیا زیاد جالب نیست !! کانادا یا آمریکا شهر یا دانشگاه ارزون قیمت داره ؟! راحت ویزا و پذیرش میده ؟! شهرش و رتبه دانشگاه اصلا مهم نیست . میخوام یه جایی باشه زبان انگلیسی و هزینه کم . هر شهری و دانشگاهی هم باشه مشکلی نیست . هر کجا که باشه مدرکش معتبر تر ایران :D

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان ولی فکر نکنم بتونم برم با این وضع دلار و یورو که داره سر به فلک میکشه . هیچکس هم به فکر نیست :hmm::hmm: حامد جان میگم کانادا راحت پذیرش و ویزا میده ؟! اخه من هنوز آیلتس هم ندارم یه دفعه باید 2 تا زبان یاد بگیرم خیلی مشکل میشه و اینکه میگید زندگی توی ایتالیا زیاد جالب نیست !! کانادا یا آمریکا شهر یا دانشگاه ارزون قیمت داره ؟! راحت ویزا و پذیرش میده ؟! شهرش و رتبه دانشگاه اصلا مهم نیست . میخوام یه جایی باشه زبان انگلیسی و هزینه کم . هر شهری و دانشگاهی هم باشه مشکلی نیست . هر کجا که باشه مدرکش معتبر تر ایران :D

عرفان جان برای امریکا من بهتون یه پیشنهاد دادم رو اون موضوع خوب فکر کن از اون طریق راحت میتونی بری و خرج مخارج هم خیلی کمتر در میاد اون شهری هم که گفتم هزینه زندگی به نسبت شهرهای مدرن کمتره

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان جان برای امریکا من بهتون یه پیشنهاد دادم رو اون موضوع خوب فکر کن از اون طریق راحت میتونی بری و خرج مخارج هم خیلی کمتر در میاد اون شهری هم که گفتم هزینه زندگی به نسبت شهرهای مدرن کمتره

آره درسته . ولی خوب حامد جان هزینه گفتی 16000$ میشه که واقعا بالاست ! این دانشگاه ویکتوریا کانادا گفتید 7000 دلار هزینه تحصیل . هزینه زندگی چقدر ؟! من میخوام حدودا کل هزینه یک سال 10-12 میلیون بشه . 16000$ خیلی سنگین .

پ ن : حامد جان الان با دختر عمم که ایتالیا صحبت کردم . گفت این قانونی که حقوق پدر سالیانه زیر 20000 $ خیلی شل شده . گفت منم به همین امید رفتم ولی هیچی به هیچی ! گفت شرط معدل و شرط آزمون ورودی گذاشتن !! این از ایتالیا . گفت کانادا خیلی خوبه . ولی به من گفت اول لیسانس بگیر بعد برا ارشد برو کانادا . گفت برای ارشد هم تخفیف میدن تپل :D آیا صحت داره این صحبت تخفیف ارشد ؟!

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اقا حامد میشه راجبه پذیرش تو دانشگاه هایه آلمان و اتریش یا فرانسه و ایتالیا که هزینه تحصیلیشون پایین هست برام بگید و شرایط پذیرش و ویزا گرفتن از این دانشگاه ها چجوری هست ؟ و در نهایت گرفتن اقامت
من و دوستم میخواهیم اقدام کنیم هر دو هم فوق دیپلم داریم رشته من IT و رشته دوستم برق
هزینه سالیانه تحصیل و زندگی حدودا چقدر میشه ؟
برای تحصیل زبان انگلیسی کافیه یا زبان اون کشور هم باید یاد بگیریم؟
محدودیت سنی دارن برای پذیرش یا نه ؟
و در آخر
راجبه کشورهایی مثل لیتوانی برای گرفتن اقامت اطلاعی دارین چون شنیدم هزینش کمه
ممنون میشم راهنمایی کنید

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
آره درسته . ولی خوب حامد جان هزینه گفتی 16000$ میشه که واقعا بالاست ! این دانشگاه ویکتوریا کانادا گفتید 7000 دلار هزینه تحصیل . هزینه زندگی چقدر ؟! من میخوام حدودا کل هزینه یک سال 10-12 میلیون بشه . 16000$ خیلی سنگین .

پ ن : حامد جان الان با دختر عمم که ایتالیا صحبت کردم . گفت این قانونی که حقوق پدر سالیانه زیر 20000 $ خیلی شل شده . گفت منم به همین امید رفتم ولی هیچی به هیچی ! گفت شرط معدل و شرط آزمون ورودی گذاشتن !! این از ایتالیا . گفت کانادا خیلی خوبه . ولی به من گفت اول لیسانس بگیر بعد برا ارشد برو کانادا . گفت برای ارشد هم تخفیف میدن تپل :D آیا صحت داره این صحبت تخفیف ارشد ؟!

عرفان جان زندگی در کانادا و امریکا هزینه داره شما وقتی پول ایران داری میبری که اونجا زندگی کنی خیلی سخت میشه منتها اگه بتونی خودتو موندگار کنی و کار کنی مشکلات کمتر میشه

درسته عزیز اگه ارشد شما بری گرفتن اقامت خیلی بیشتر هم میشه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
اقا حامد میشه راجبه پذیرش تو دانشگاه هایه آلمان و اتریش یا فرانسه و ایتالیا که هزینه تحصیلیشون پایین هست برام بگید و شرایط پذیرش و ویزا گرفتن از این دانشگاه ها چجوری هست ؟ و در نهایت گرفتن اقامت
من و دوستم میخواهیم اقدام کنیم هر دو هم فوق دیپلم داریم رشته من IT و رشته دوستم برق
هزینه سالیانه تحصیل و زندگی حدودا چقدر میشه ؟
برای تحصیل زبان انگلیسی کافیه یا زبان اون کشور هم باید یاد بگیریم؟
محدودیت سنی دارن برای پذیرش یا نه ؟
و در آخر
راجبه کشورهایی مثل لیتوانی برای گرفتن اقامت اطلاعی دارین چون شنیدم هزینش کمه
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست گرامی
تحصیل در اتریش
بیشتر دانشگاهای اتریش دولتی هست و تحصیل تو کشورش رایگان هست خرج و مخارج زندگی تو کشور اتریش هم سطح دیگر کشورهای اروپایی مثل سوئد فنلاند و....

برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اتریش در مقطع لیسانس شما هم مدرک پیش دانشگاهی و هم قبولی در کنکور های ایران سراسری و آزاد باید داشته باشین و نشون بدین برای مستر هم هم قبولی در ازمون ارشد ایران ومدرک لیسانس لازم هست بیشتر رشته های تحصیلی تو اتریش به زبان آلمانی تدریس میشه به شما قبل از اینکه وارد رشته تحصیلیتون برید مدت زمان 6 ماه فرصت داده میشه که زبان آلمانی بتونید در دانشگاه مورد نظر یاد بگیرید و برای مستر هم بعضی از رشته ها به زبان انگلیسی هم ارائه میشه

المان هم همینطوره باید مدرک قبولی نشون بدی هزینه کلی هم سالانه برای هر نفر باید 8000 دلار به بالا حساب کنی این هزینه زندگی واقعن نسبیه چون شما که با دوستت داری میری ممکنه این هزینه کمتر بشه چون خرج خونه و خوراک مشترک میشه و....

تحصیل در فرانسه
بعضی از دانشگاه ها در فرانسه رایگان هست هزینه زندگی در شهر پاریس 1000 دلار به بالا

درضمن بهترین دانشگاه پل تکنیک Ecole در شهر پاریس با رتبه 39 در جها و 31 در اروپا

هزینه تحصیل در ان دانشگاه تو یه سال حدود 8000 دلاره!!!!

دانشگاه Ecole Normale با رتبه 42 (دولتی) در شهر پاریس

هزینه تحصیل در این دانشگاه 300 دلاره

دانشگاه ENS de lyon در شهر لیون رتبه دانشگاه100

هزینه تحصیل سالانه500 دلار

هزینه زندگی بالای 1000 دلاره
برای ادامه تحصیل در فرانسه حتمن باید زبان فرانسه بدونین این فرانسوی ها به دونستن زبان فرانسه خیلی اهمیت میدن

آب و هوا فرانسه در زمستان ملایم و تابستان خنک هست در حقیقت هر 4 فصل داره

در ضمن بعد فارغ التحصیل 6 ماه وقت دارید کاری در زمینه رشتت پیدا کنی که حقوقش 1.5 برابره حداقل دستمزد باشه اقامت دائم گرفتید

در مورد ایتالیا باید بگم

تحصیل تو کشور ایتالیا با هزینه همراه هست منتها ویزا تحصیلی راحتر میدن هزینه تحصیل در دانشگاه ها هم از ترمی 1000 دلار هست به بالا منتها اگر بتونی نشون بدی که حقوق سالانه پدرتون زیر 20000 دلاره تخفیف میگیرید هزینه زندگی سالانه هم از 6000 دلار به بالا باز هم به خودتون بستگی داره که رویمت داشته باشید یانه یا بخواهید چطور زندگی کنید
برای مقطع لیسانس رشته ها به زبان ایتالیایی و برای مستر هم بعضی رشته ها به زبان انگلیسی هم تدریس میشه

لتونی
تحصیل به زبان انگلیسی داره .هزینه بهترین دانشگاه لتونی اون هم برای رشته پزشکی 2800 یورو هست .به نظر من کشور بدی نیست چون هم هزینه دانشجویی معقول و خوبی داره هم ویزای شینگن داره. هزینه زندگی هم شبیه کشورهای اسکاندیناوی هست منتها این کشور زیاد بزرگ نیست و دانشگاهای مطرح هم نداره و همچنین سفارت هم تو ایران نداره

مختصری توضیح درباره کشور لتونی دادم امیدوارم جواب سوالاتون داده باشم اگر سوال دیگه ای بود در خدمتم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
کسی تا به حال تو بلژیک ادامه تحصیل داده میخوام شرایط کشور از نظر امکانات رفاهی و خرج و مخارج بدونم

سلام دوست گرامی در مورد سوالاتون باید بگم بلژیک کشور زیاد بزرگی نیست از شمال با هلند و از جنوب با فرانسه واز شرق با آلمان
درمورد تحصیل هم باید بگم هزینه یکسال تحصیل در شهرهای بزرگی مثل بروکسل سالی 10000 تا 15000 هست و دانشگاه معروف بلژیک هم کاتولیک لورن هست رتبه این دانشگاه 180 هست هزینه هر ترم حدود 730 دلار قط تحصیل درمیاد +هزینه زندگی ماهی هم 700 یورو به بالا در کل همون بین 10000 تا 15000 باید حساب کنید برای ادامه تحصیل تو مقطع لیسانس بیشتر رشته ها به زبان فرانسه یا هلندی تدریس میشه چون این کشور دو زبانه هست فرانسه وهلندی.برای مقطع مستر هم بعضی رشته ها به زبان انگلیسی تدریس میشه
در ضمن کشور بلژیک دیپلم ایران قبول نداره باید ریز نمرات براشون بفرستی تا معادل سازی بکنند در کل باید بگم شرایط اقامت بعد تحصیل خیلی راحتر از المان و فرانسه هست و شرایط زندگی هم یکم متفاوت هست چون بلژیکی ها سطح درامدی بالاتری از المان دارند اما بجاش مالیات بیشتری حدود 20 درصد باید پرداخت کنند ان یه خلاصه ای در مورد بلژیک بود.

اگر سوالی بود در خدمتم

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
حامد جان خیلی ممنون بابت راهنمایی
راجبه لتونی غیر از تحصیل از چه روش دیگه میشه اقامت گرفت از یکی شنیده بودم که میشه یه شرکت صوری زد و یه چند ماهی اونجا باشی میشه اقامت گرفت .
اگه شما اطلاعات کاملتری دارید ممنون میشم بدونم .
راجبه اتریش و المان و ایتالیا حتما باید قبولی تو کنکور داشته باشیم اخه من مدرکم ماله دانشگاه جامع علمی کاربردی هست با شرط معدل رفتم
البته معدل دیپلم جالب نیست ولی معدل فوق دیپلمم خوبه حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه ؟ ولی دوستم فکر کنم مدرکش ماله دانشگاه آزاد هست

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان خیلی ممنون بابت راهنمایی
راجبه لتونی غیر از تحصیل از چه روش دیگه میشه اقامت گرفت از یکی شنیده بودم که میشه یه شرکت صوری زد و یه چند ماهی اونجا باشی میشه اقامت گرفت .
اگه شما اطلاعات کاملتری دارید ممنون میشم بدونم .
راجبه اتریش و المان و ایتالیا حتما باید قبولی تو کنکور داشته باشیم اخه من مدرکم ماله دانشگاه جامع علمی کاربردی هست با شرط معدل رفتم
البته معدل دیپلم جالب نیست ولی معدل فوق دیپلمم خوبه حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه ؟ ولی دوستم فکر کنم مدرکش ماله دانشگاه آزاد هست

خواهش میکنم
نه متاسفانه سعی کن زیاد به اروپایی شرقی فکرنکنی

برای اتریش و المان قبولی لازمه برای ایتالیا اینطوری نیست و همچنین معدل تاثیر گذاره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خواهش میکنم
نه متاسفانه سعی کن زیاد به اروپایی شرقی فکرنکنی

برای اتریش و المان قبولی لازمه برای ایتالیا اینطوری نیست و همچنین معدل تاثیر گذاره

میخواستم اگه بشه یجوری برم اونور ولی با این اوصاف شرایط برام سخت میشه کانادا هم که از این بدتر
به هر حال از کمکت و راهنماییت بسیار سپاس گزارم

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
عرفان جان زندگی در کانادا و امریکا هزینه داره شما وقتی پول ایران داری میبری که اونجا زندگی کنی خیلی سخت میشه منتها اگه بتونی خودتو موندگار کنی و کار کنی مشکلات کمتر میشه

درسته عزیز اگه ارشد شما بری گرفتن اقامت خیلی بیشتر هم میشه

حامد جان پس من دیگه همینجا لیسانس میگیرم . اگه عمری باقی بود بعد برای ارشد میرم کانادا یا آمریکا . فقط حامد جان یه توضیحی میدی بعدا که برای ارشد اقدام کردم میشه راحت بعد 1-2 سال اقامت گرفت که هزینه کم بشه ؟! یا اگه معدل لیسانسم 14-15 بشه بورس میشم ؟ :)

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
میخواستم اگه بشه یجوری برم اونور ولی با این اوصاف شرایط برام سخت میشه کانادا هم که از این بدتر
به هر حال از کمکت و راهنماییت بسیار سپاس گزارم

خواهش میکنم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
حامد جان پس من دیگه همینجا لیسانس میگیرم . اگه عمری باقی بود بعد برای ارشد میرم کانادا یا آمریکا . فقط حامد جان یه توضیحی میدی بعدا که برای ارشد اقدام کردم میشه راحت بعد 1-2 سال اقامت گرفت که هزینه کم بشه ؟! یا اگه معدل لیسانسم 14-15 بشه بورس میشم ؟ :)

عرفان جان برای بورس گرفتن باید مقاله و تحقیق نمره زبان خوب معدل خوب داشته باشی عزیز اگه بعد ارشد بتونی کار کنی برای شرکتی و مالیات بدی تو امریکا به اقامت میرسی و برای کانادا شرایط یکم راحتره تو پست های قبلی توضیح دادم

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان عزیز یک سری از دانشگاه ها ثبت نامشون شروع شده حواستون به ددلاین ها باشه نگذره کسانی که میخوان برای ترم بعد اقدام کنند زیاد وقت ندارند مدارکتون سریع اماده کنید

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
جناب jahan hamed من الان لیسانس معماری دارم برای ادامه تحصیل به فرانسه در مقطع ارشد چکار باید کنم؟ شرایطش مثل کانادا و امریکاست یا فرق میکنه؟ هزینش چقدره؟

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
جناب jahan hamed من الان لیسانس معماری دارم برای ادامه تحصیل به فرانسه در مقطع ارشد چکار باید کنم؟ شرایطش مثل کانادا و امریکاست یا فرق میکنه؟ هزینش چقدره؟

سلام دوست گرامی

لطا یکم بیشتر درمورد خودتون توضیح بدین-اینکه مجردی یا متاهل؟؟خدمت سربازی؟؟؟سابقه کار؟؟؟قصد داری فاند بگیری یا با هزینه شخصی بری؟؟؟هدفت از تحصیل چیه مهاجرت یا فقط تحصیل؟؟؟معدل ؟؟؟مدرک زبان داری؟؟

همانطور که در صفحات قبل هم توضیح دادم شرایط تحصیلی امریکا و کانادا تقریبا مشابه هست مخصوصن هزینه های زندگی و تحصیل تو دانشگاه های مطرح هر دو کشور و البته با توجه به اینکه شما قصدت از تحصیل و توانایی مالیتون چقدر است شما باید یکی از این کشورها انتخاب کنید

برای فرانسه باید بگم که خرج تحصیل پایین چون بیشتر دانشگاه ها رایگان یا هزینه کمی برای تحصیل میگیرند و هزینه زندگی هم تو شهرهای بزرگی مثل پارسی و لیون زیاد هست روی 1000 دلار باید حساب کنید

در صفحات قبل تعدادی از دانشگاهای مطرح و هزینه زندگی نوشتم

لطفا به سوالات بالا پاسخ بدین تا راهنمایی کنم

pxxx

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
میخواستم بدونم سابقه کار به چه صورتی باید باشه تا برای ارایه به عنوان مدرک قابل قبول باشه؟
برای مثال آیا این شرایط به عنوان سابقه کار محسوب میشود؟
مدت تقریبا 2 سال بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی هستم (توی این بیمه سابقه کار محسوب میکنند ولی برای سابقه کار عنوان محل کار رو درج نمیکنند چون خود شخص حق بیمه پرداخت میکند)
و 3 سال هم به صورت قرار داد ساعتی با یک موسسه نیمه دولتی تحت عنوان مشاور مشغول به کار هستم که البته بیمه رد نمیشه برام

بالا