• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
راستی من برای ترم زمستان یا بهار (سال 87)می خوام اقدام کنم دو تا سوال، این سایت برای ترم زمستان و بهار سال آینده هم باید از الان اقدام کنیم! یا اینکه دوباره سایت برای ثبت نام باز می کنه
دوم اگر من برم سربازی بعد دانشگاه های خارجی هم مثل ایران می تونم وسطش از سربازی بیام برم ادامه تحصیل؟
دوست عزیز میشه ، بعد از پذیرشت ترخیص می شی و بعد می ری خارج از کشور البته واسه ارشد و دکترا اینجوریه
اینم شماره تلفن می خوای زنگ بزن بپرس، خیلی خوب راهنمایی می کنه
02173941739

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و شب بخیر
یه سوال از دوستان داشتم خوشحال می شم راهنماییم کنید

خواهر من از چند ماه پیش اقدام به تحصیل در خارج از کشور کرده بود که بالاخره با تلاش های زیاد موفق به انجام این کار شد و همین چند روز پیش به بوداپست رفت
امروز که باهاش تماس داشتم گفت که به ما 3 تا رشته رو پیشنهاد کردن technical , medical , business
که خواهرم رشته ی business رو علی رقم میل باطنی انتخاب کرده بود
خواهرم به رشته ی زبان انگلیسی علاقه مند هست و از قبل از مهاجرت به بوداپست قصد تحصیل در سوید را داشت
حالا سوال من اینه که می شه با این که خواهرم الان در بوداپست هست برای تحصیل به سوید نقل مکان کند؟
متشکرم
بای

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یعنی اینترنتی ثبت نام نکنین. اگه اینترنتی apply کنین در همون سایت studera.nu می تونید تا 20 رشته در دانشگاههای مختلف رو انتخاب کنین اینطوری فقط یک بار مدارک میفرستین و مدارک شما به اولین دانشگاههی که توی لیست در اولویت قرارش دادین فرستاده میشه اون دانشگاه مدارک شما رو هم برای خودش تجزیه و تحلیل می کنه و هم به نیابت از دانشگاههای بعدی که توی لیستتون هست یعنی لازم نیست که دانشگاههای دیگه که انتخابشون کردین دوباره مدارک شما رو تجزیه تحلیل کنن اگه اینطوری ثبت نام کنین عالیه ولی مهلتتون برای فرستادن مدارک فقط تا اول فوریه هست در غیر اینصورت اگر که مثلا 3 رشته از 3 دانشگاه متفاوت رو دیدید و خواستید براشون apply کنید دیگه مدارک رو به آدرسی که سایت studera.nu میگه نمیفرستین بلکه از لیسانس و سایر مدارک باید 3 تا کوپی برابر اصل تهیه کرده و جداگانه به آدرس هر 3 دانشگاه بفرستین . برای تافل هم هر دانشگاه یک code داره که شما باید از ETS که برگزارکننده تافل هست درخواست کنین که یک کوپی از مدرکتون رو به دانشگاه بفرسته همینکار رو باید برای 2 دانشگاه دیگه انجام داد. مهلت های فرستادن مدارک و کدهای تافل توی سایت دانشگاه مورد نظرتون هست
سلام دوست عزيز
يك سوال داشتم و آن اينكه اگر ما 14 واحد را اين ترم داشته باشيم كه شامل پروژه و كار آموزي و 2 -3 تا درس باشه
ايا مي توانيم اقدام كنيم؟ يعني فروردين يا ارديبهشت كل واحدها پاس شده! براي فوق مي شود اقدام كرد؟
با حتما" بايد تمام كرده باشيم بعد اقدام كنيم؟
ممنون

لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
يك سوال داشتم و آن اينكه اگر ما 14 واحد را اين ترم داشته باشيم كه شامل پروژه و كار آموزي و 2 -3 تا درس باشه
ايا مي توانيم اقدام كنيم؟ يعني فروردين يا ارديبهشت كل واحدها پاس شده! براي فوق مي شود اقدام كرد؟
با حتما" بايد تمام كرده باشيم بعد اقدام كنيم؟
ممنون

سلام
من یادم میاد که توی 2 تا از سایتها یه چیزهایی در این مورد خوندم. نوشته بود که باید یک نامه از دانشگاه بگیرید مبنی بر اینکه که درس شما تا قبل از شروع فوق در اونجا تموم میشه البته باید لیست درسها و نمراتی که تا اونموقع پاس شده رو براشون بفرستید من یادم نمیاد که کدوم دانشگاه بود ولی اگه توی سایتهای دانشگاههای مختلف قسمت admsision برین پیدا میکنید. در ضمن یک راه بهتر هم هست با آدرس شماره تلفن و یا ایمیلی که دانشگاهها برای سئوال در مورد پذیرش دادن باهاشون ارتباط برقرار کنین و بپرسین راهنمایی میکنن
موفق باشید

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یه سوال ، ریز نمرت در س رو که از دانشگاه رفتم بگیرم گفتن باید نامه از وزارت امورخارجه داشته باشی ... اصرار که کردم گفتند نمراتتو می دیم ولی خوب مدیر آموزشی و مسئول امتحانات امضا می کنه واصلا به درد دانشگاه نمی خوره چون وزارت علوم تایید نکرده !!!
حالا سواله من اینه که شما برای فرستادن ریزنمراتتون صرفا فقط همون نمراتتون رو از دانشگاه می گیرید می فرستید؟
می شه راهنمایی کنید ؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال ، ریز نمرت در س رو که از دانشگاه رفتم بگیرم گفتن باید نامه از وزارت امورخارجه داشته باشی ... اصرار که کردم گفتند نمراتتو می دیم ولی خوب مدیر آموزشی و مسئول امتحانات امضا می کنه واصلا به درد دانشگاه نمی خوره چون وزارت علوم تایید نکرده !!!
حالا سواله من اینه که شما برای فرستادن ریزنمراتتون صرفا فقط همون نمراتتون رو از دانشگاه می گیرید می فرستید؟
می شه راهنمایی کنید ؟
من يك بار ريز نمرات را گرفتم
شما مي روويد و از مسئول گروه اموزشي خود فرمي كه براي ترجمه هست را دريافت ميكنيد
سپس به تعداد ترمتان كپي مي گيريد
بعد يك كارنامه كلي مي گيري و هر نمرات هر ترم را روي يك فرم مي نويسي مثلا اگر 6 ترم پاس كردي مي شود 6 فرم
بعد مي رويد مسئول امتحانات و مدير آموزش و معاون آموزش امضا مي زنند
و همچنين يك گواهي اشتغال به تحصيل هم براي وزارت خارجه مي گيريد كه يعني هنوز دانشجو هستيد
بعد كل اين 6 فرم و گواهي را مي بريد پاسداران براي دانشگاه ازادي ها يا وزارت علوم براي دولتي ها
اونجا هم 2 - 3 تا امضا مي گيري و ميبري ترجمه

ولي يك چيزي كه خيلي بده اينه كه گواهي هم ضميمه ريزنمرات مي شود كه شما مثلا 100 واحد پاس كرديد
و توي گواهي نوشته تا اخر ان ترم اعتبار دارد كه بايد دقت كنيد

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
من يك بار ريز نمرات را گرفتم
شما مي روويد و از مسئول گروه اموزشي خود فرمي كه براي ترجمه هست را دريافت ميكنيد
سپس به تعداد ترمتان كپي مي گيريد
بعد يك كارنامه كلي مي گيري و هر نمرات هر ترم را روي يك فرم مي نويسي مثلا اگر 6 ترم پاس كردي مي شود 6 فرم
بعد مي رويد مسئول امتحانات و مدير آموزش و معاون آموزش امضا مي زنند

ممنون دوست عزیز که پاسخ می دین
اون فرم اسم خاصی نداره و مدیر آموزشی می دونه اسمش چی هست؟ باز ذوباره نمی گه برو از وزارت امورخارجه نامه بیار تا اون فرمو بهت بدیم ؟
و همچنين يك گواهي اشتغال به تحصيل هم براي وزارت خارجه مي گيريد كه يعني هنوز دانشجو هستيد
اگه دانشجو نباشی چی می شه ؟ منظورم اینه که تازه فارق التحصیل شده باشی ؟ و گرنه من فعلا سراغ فارق التحصیلی نرم ؟ یه درسمو نگه دارم ...
بعد كل اين 6 فرم و گواهي را مي بريد پاسداران براي دانشگاه ازادي ها يا وزارت علوم براي دولتي ها
اونجا هم 2 - 3 تا امضا مي گيري و ميبري ترجمه
پس من باید بیام تهران حتما ؟ مسئول منطقه نمی تونه منظورم تو مشهده؟

دوست عزیز منتظر پاسخ های شما هستم... واقعا ممنونم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اون فرم اسم خاصی نداره و مدیر آموزشی می دونه اسمش چی هست؟ باز ذوباره نمی گه برو از وزارت امورخارجه نامه بیار تا اون فرمو بهت بدیم ؟
نه نداره
فقط بگو ريز نمراتم را مي خوام ترجمه كنم

اگه دانشجو نباشی چی می شه ؟ منظورم اینه که تازه فارق التحصیل شده باشی ؟ و گرنه من فعلا سراغ فارق التحصیلی نرم ؟ یه درسمو نگه دارم ...
خوب چه بهتر . احتياجي نيست . ولي بهتره كه با مدرك موقت فارق التحصيلي بدي ترجمه كنند
پس من باید بیام تهران حتما ؟ مسئول منطقه نمی تونه منظورم تو مشهده؟
فكر نمي كنم
چون مركز فقط توي تهران هست

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
]"سلام به همگی:
خواستم در مورد تحصیل در سوئد مطلبی بگم
با مطالعه این forum دیدم که شخصی که خودشون رو مشاور در این زمینه معرفی کردن گفتن که اعمال پرداخت شهریه برای دانشجویان خارج از اروپا توسط پارلمان تصویب شده و فقط نظر وزارت علوم مونده و بعد هم ایشون میگن که از مشاوره یک نماینده مطلع و خوب در سوئد برخوردارند در صورتی که هر کسی با آشنایی کم نسبت به سیاست می دونه که وقتی یه چیزی توی پارلمان تصویب بشه وزیر موظفه که در کمتر از یک ماه اونو اجرا کنه وباید بگم که طبق اطلاعات خودم این طرح هنوز تصویب نشده و پارلمان دارن در موردش گفتگو میکنن که البته مخالفان زیادی داره از جمله وزیر علوم سوئد و همین طور دانشگاه ها . و تازه وزیر علوم در تاریخ 17 ماه می 2007 گفته که تا اطلاع ثانوی هیچ تصمیمی در مورد شارژ کردن دانشجوهای غیر اروپایی گرفته نمیشه ولی قوانین سخت تری برای خروجشون از کشور بعد از فارغ التحصیل شدنشون وضع خواهد شد چون از اول قصد دولت از مجانی کردن دانشگاه ها یکیش این بود که خارجیهای تحصیل کرده در سوئد که بتونن کار تمام وقت و حرفه ای در رابطه با رشته خودشون پیدا کنن بمونن و دیگه اینکه رشد منفی جمعیت پیر در این کشور رو بهبود ببخشه . هدف دیگه این بود که چون فقط 4 درصد جمعیت کم سوئد رو دانشجوهای دانشگاه هاش تشکیل میدن بتونه عملکرد دانشگاه ها رو بهبود ببخشه تا بین المللی بشن برای همینه که الان بیشترشون رشته هایی دارن که به انگلیسی تدریس میشه
در ضمن دوستمون Dj Fred! گفتن که فنلاند هم داره مثل سوئد این قانونو ور می داره که اصلا این طور نیست!!! و ایشون یادشون رفت که اسم یک کشور مهم اسکاندیناوی Nordic رو ببرن که در اون جا هم تحصیل برای همه مجانیه و معروفه که سیستم آموزشی منحصر به فرد و دوستانه یا informal داره و اون هم * نروژ* هستش.
درضمن سیستم آموزشی در این کشورها یه خوبی دیگه هم داره که اون هم منحصر به فرده مثلا شما اگه بخواین برای دانشگاههای آمریکا و یا کانادا apply کنین باید برای هر دانشگاه جداگانه مدارک بفرستین که خیلی دردسر داره ولی در سوئد و نروژ این طور نیست همه دانشگاهها به یک سیستم مرکزی یا centralized وصلن که شما فقط یک بار مدارکتونو برای اونجا میفرستین چیز جالب اینه که ازبین 22 دانشگاه دولتی و 3 دانشگاه خصوصی و سایر موسسات در سوئد شما میتونتین 20 تا رشته انتخاب کنین به ترتیب اولویت ، و در database این سایت رشته های ارائه شده تمام دانشگاهها هست که بعد از ساختن اکانت و انتخاب رشته ها یک فرم cover sheet برای تقاضا به شما میده که پرینتش میکنید و به همراه مدارک میفرستین اون سایت به شما یک آی دی و یه ایمیل میده که اگه قبول بشین نتیجه به همون آدرس ایمیل شما فرستاده میشه آدرس این سایت این هستش
https://www.studera.nu/english/studeranuinenglish.241.html
در ضمن باید بگم که الان انتخاب رشته و تقاضا در این سایت بسته هستش و ثبت نام برای ورودی سپتامبر 2008 از تاریخ اول دسامبر همین سال شروع میشه وتا دو ماه بعد از اون یعنی اول فوریه 2008 مهلت ثبت نام تموم میشه اما اگه خواستین جداگانه برای یک یا چند دانشگاه اقدام کنین که خوب هر دانشگاه مهلت خودشو داره مثلا بعضیهاشون تا ماه آوریل فرصت میدن اما با ثبت نام توی سایت studera.nu ایمیلی به شما تعلق میگیره که برای دیدن نتیجه همیشه میتونین بهس سر بزنین. در ضمن اگر پذیرفته بشین با شروع تحصیل توی همین سایت یه ID و شماره دانشجویی جدا بهتون میده که میتونید نتایج امتحانا رو باهاش ببینین و خیلی کارهای دیگه در زمان اقامت بوسیله همون شماره و کارت دانشجویی انجام میشه و بعضی چیزا با اون کارت مجانی تموم میشه
یه سایت دیگه هم هست که این امکانو میده تا تمام رشته های مورد نظرتونو بر اساس مبحث یا موقعیت در دانشگاهها سرچ کنید و به سایت هر دانشگاه رفته بینید که دقیقاً چه مدارکی میخواد و حتی موقعیت دانشگاه رو روی نقشه سوئد میشه پیدا کرد در ضمن در مورد ویزا و اقامت در سوئد خیلی راهنماییهای خوبی داره این هم آدرسش
http://www.studyinsweden.se
من فکر می کنم اگه کسی دقیق این سایتها رو مطاله کنه و توی اینترنت خوب بگرده احتیاج کمتری به پول دادن به یه مشاور که میگه قصدش فقط کمک کردن و دادن اطلاعاته پیدا میکنه. برای کشور فنلاند و نروژ هم از این سایتها هست
برای فنلاند : http://finland.cimo.fi
برای نروژ: http://www.studyinnorway.no
در ضمن هزینه زندگی در سوئد طبق برآورد به صورت ماهیانه اینطوری هستش:
اجاره خانه متوسط 3000 SEK (کرون)
غذا متوسط 2500 SEK
کتاب 500 SEK
رفت و آمد 200 SEK
تلفن 400 SEK
تفریح 500 SEK
متفرقه 200 SEK

جمع: 7300 SEK که میشه حدوداً 800 یورو (ارزش کرون سوئد در حال حاضر 9 برابر کمتر از یورو هستش) یا به عبارتی حدوداً یک میلیون تومان که البته میشه این هزینه ها رو خیلی کمترش کرد.
http://www.studyinsweden.se/templates/cs/CommonPage____4967.aspx
اگه آپارتمانی که اجاره کنین با یک یا دو نفر دیگه اشتراکی باشه هزینه مسکن خیلی کمتر میشه این سایت آگهی های زیادی در مورد مسکن توی همه شهرهای سوئد داره با قابلیت سرچ انگلیسی:
http://www.studentlya.nu
خوشحالم که این اطلاعات رو در اختیار قرار دادم البته کارت ویزیت و شماره تماس ندارم.;)

چند وقته سرم شدیدا شلوغ شده ، فرصت نکردم به سوالات بچه ها پاسخ بدم ، البته گویا کسی پیدا شده که اطلاعات نسبتا خوبی دار و خیلی خوشحال شدم که یکی داره بچه هارو راهنمایی می کنه ( با وجود طعنه هایی که به من زدید ازتون به خاطر ارایه اطلاعاتتون و جواب سوال بچه ها متشکرم ، چون هدف این تاپیک هم از اول همین بوده ) .
راستی این آقای !Secret گفته من برای مشاوره پول می گیرم، کسی از بچه های چه مشاوره از طریق جواب دادن سوال هاش اینجا یا مشاوره تلفنی یا حتی حضوری اون دوستانی که اومدن من یک قرون ازشون گرفتم ؟!؟! اگر کسی هست اعلام کنه که من همین الان پولشو برگردونم .

چند دفعه من همینجا اعلام کردم که اینجا فقط برای اطلاع رسانیه ؟!؟! فقط کافیه همه صفحات را بخونید .

لطفا اگر قصد راهنمایی بچه ها رو دارین فقط همین کار رو بکنین و از طعنه و تهمت و محملات پرهیز کنید .

ایشون اطلاعاتشون خوبه منتها هیچ وقت کسی بیرون از یک کشور نمی تونه به اندازه کسی که داخل اون کشور هست آپ تو دیت باشه ، حالا هر چی میخواد شماره عینکشو پای سایتهای اون کشور بالا ببره .

این قانون که عرض کردم تصویب شده ، حتی هفته پیش در تلویزیون سوئد هم اعلام شده ( حالا تفاوت بین نماینده خبره و کسی که خارج از کشور هست را کمی حس کردید ) منتها زمان اجرا شدنش را خودشون مشخص می کنند، ایشون مجلس اینجا و قوانین اینجارو با اونجا مقایسه کردن :lol: کجای قانون سوئد نوشته که قانون که تصویب شد باید تا یک ماه بعدش اجرا بشه ؟ با مستندات کافی و لینک جواب بدید .

خروج ایرانی ها رو از کشورشون سخت کردند ؟ :D این دیگه خیلی جالب بود . یادتون نره که ایرانی ها از بقیه خارجی ها متفاوتند در اروپا و آمریکا . شما دو تا مطلب خوندی من چند ساله که تو این کارم دیدم که به دانشجوها اقامت نمی دن ، مگر در شرایطی خاص . ( دوباره ازتون خواهش می کنم محمل ننویسید )

در مورد نروژ هم کافیه کافیه به عنوان تاپیک نگاه کنید دیگه هیچ حرفی باقی نمی مونه . اگر اطلاعات دقیق دارید در مورد زندگی و تحصیل در این کشور تاپیکی با این عنوان بسازید ، همگی خوشحال خواهیم شد .

در مورد اون سایت مرکزی داشنگاهها هم تازه از ترم بعدی برای دانشجوهای خارجی فعال میشه ، و تا همین ترم فقط برای خود سوئدی ها بود .

ایشالاه کارت ویزیت و تلفن هم بخرید :p گرچه فکر می کنم همه ایشون رو تا الان شناختند . لطفا دوباره قشقلق به پا نکنید . چهفدر کینه ای هستید !!!:(

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام و عرض تشکر از تمامی دوستان که پاسخ می دن
به سلامتی جناب فرید هم فرصت کردن ، اومدن و انشالله با کمک جناب Secret و همچنین moonomid و دیگر دوستان و البته آقای فرید و همکاریهای ایشان که همگی دارای اطلاعات بالایی هستند، راهنمایی های خوبی از دوستان بگیریم و اطلاعات مفیدی در اینجا قرار بگیره ... باز هم از همگی ممنون
فقط یه سوال خیلی مهم و البته اگه حقیقت داشته باشه تاسف برانگیز ، داشتم و اونم اینه که دیشب یکی از دوستان منو دید و گفت ظاهرا دیگه مدرک تافل رو دانشگاه های اروپایی قبول ندارند و فقط آیلتس رو قبول دارند البته با اطمینان هم صحبت می کرد ! البته من به چند تا از سایتهای دانشگاه های سوئد که مراجعه کردم هنوز هم مدرک تافل بودش ... ولی خوب امکان نداره که دیگه مورد تائید نباشه و یا از ترم های بعد مورد تایید نباشه؟ دوستانی که اطلاعات دارن لطف کنند پاسخ بدن چون خیلی مهمه... و آیا همه دانشگاه هایی که در لیست وزارت علوم هست تافل رو قبول دارند؟
و اما سوال دیگه هم اینه که اگه اشتباه نکنم کلا 3 تا تافل داریم یکی پیپر بیس ،یکی اینترنت بیس و دیگری کامپیوتر بیس که هر کدوم ارزشیابی خاص خودشو داره ، حالا می خواستم بدونم در ایران کدوم آزمون ها برگزار می شه و کدومشون واسه دانشگاه های سوئد معتبره؟ و اینکه ظاهرا دیگه آیلتس در ایران برگزار نمیشه ،درسته ؟ و اگه هر کدوم از تافل ها برگزار می شه ( که جدیدا می گن تافلم دیگه برگزار نمیشه !) از کجا می شه فهمید چه نوعش و کجا برگزار می شه ؟
....
سوالام طولانی شد ولی فکر می کنم سوالای مهمیه و سوال خیلی از دوستان دیگه هم هست .....
منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته من به چند تا از سایتهای دانشگاه های سوئد که مراجعه کردم هنوز هم مدرک تافل بودش ... ولی خوب امکان نداره که دیگه مورد تائید نباشه و یا از ترم های بعد مورد تایید نباشه؟
سلام دوست عزيز
تافل يك مدرك جهاني هست و 100% دانشگاههايي كه اعلام كردند براي ورود احتياج به مدرك تافل داريد حتما اين مدرك را قبول دارند

دوستانی که اطلاعات دارن لطف کنند پاسخ بدن چون خیلی مهمه... و آیا همه دانشگاه هایی که در لیست وزارت علوم هست تافل رو قبول دارند؟
اينو شما بايد بريد توي سايت دانشگاهها ببينيد
ولي مي تونم بگم كه بيش از 90% دانشگاهها هم مدرك تافل را قبول دارند هم آيلتس فقط از نظر نمره با هم فرق دارند

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
و اما سوال دیگه هم اینه که اگه اشتباه نکنم کلا 3 تا تافل داریم یکی پیپر بیس ،یکی اینترنت بیس و دیگری کامپیوتر بیس که هر کدوم ارزشیابی خاص خودشو داره ، حالا می خواستم بدونم در ایران کدوم آزمون ها برگزار می شه و کدومشون واسه دانشگاه های سوئد معتبره؟ و اینکه ظاهرا دیگه آیلتس در ایران برگزار نمیشه ،درسته ؟ و اگه هر کدوم از تافل ها برگزار می شه ( که جدیدا می گن تافلم دیگه برگزار نمیشه !) از کجا می شه فهمید چه نوعش و کجا برگزار می شه ؟
دوست عزيز
تافل 3 نوع امتحان داره ولي الان ويرايش جديد تافل اومده كه از سال 2005 كار خود را شروع كرده و ان IBT يا Ineternet Base Test مي باشد
يعني شما ميري مركز امتحاني ان و پشت كامپيوتر مي شيني و امتحان ميدي!

و فرقش با بقيه اينه كه قسمت Grammer ان حذف شده و Speaking به ان اضافه شده يعني شما عملا براي امتحان بايد گرامر را بلد باشيد

الان 98% امتحانات در جهان IBT هست و در ايران هم IBT ‌در چند جا برگزار مي شه!

براي فهميدن مكانهاي برگزاري بايد ابتدا ثبت نام كني و سپس بري قسمت امتحانات و ببيني در شهرتان كجا ها ثبت نام مي كنند

براي امتحان تافل به اين تاپيك مراجعه كنيد:

http://forum.persiantools.com/t90372.html

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
ایا یه سوال انحرافی!!
به نظرتون چی کار کنم؟:
----
این آقای فرید ما می گه برای سوئد باید مدرک تافلتو تحویل بدی، در حالی که من بعید می دونم تا اونموقع بتونم بگیرم! حلا بعضی جا ها می گند مدرک تافل رو می فروشند با حدود یک ملیون، نمی دونم این کار رو بکنم یا نه ارزششو داره؟
در ثانی کسی جایی سراغ داره که ارزون تر از این حرفا بدن؟

(اطلاعات بیشتر)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
بعضی از آموزشگاههای مهم کلاسهای تخصصی تافل دارند که حدود 200 تومان پول کلاساشه.
برو سراغ اونا.شاید بتونن برات جور کنن.بگو پول کلاسها را میدم کلاسم میام اما الان مدرکو نیازدارم.

msa26173

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: با عرض سلام و خسته نباشيد :blush:
من ليسانس مكانيك گرايش حرارت و سيالات دارم البته با معدل 16.89 از دانشگاه ازاد تهران
:eek: مي خواستم بدونم در سوئد در فوق ليسانس چه گرايش هايي از رشته مكانيك و مي تونم ادامه بدم. ايا اصلا در سوئد گرايشهاي مكانيك هم هست .اگه هست لطفا جواب را همينجا بگذاريد. :eek:
:D راستي من مدرك تافل هم ندارم به نظر شما بايد با چه نمره اي اين مدرك و بگيرم بهتره !

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این آقای فرید ما می گه برای سوئد باید مدرک تافلتو تحویل بدی، در حالی که من بعید می دونم تا اونموقع بتونم بگیرم! حلا بعضی جا ها می گند مدرک تافل رو می فروشند با حدود یک ملیون، نمی دونم این کار رو بکنم یا نه ارزششو داره؟
در ثانی کسی جایی سراغ داره که ارزون تر از این حرفا بدن؟
من اصلا اين كار را پيشنهاد نمي كنم
به نظر من اصلا مهم نيست كه بتوني تافل بگيري يا نه !
مهم اينه كه ميري اونجا خودت را بتوني بالا بكشي!!!!

پس اگر تصميم داري بري باز هم فرصت هست! اگر سوئد نشد فنلاند و نروژ هنوز هست

ولي اگر مي خواي زبان بخوني سعي كن درست بخوني و خودت را گول نزني

دنبال اين فروش مدرك هم اصلا نرو

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با عرض سلام و خسته نباشيد
من ليسانس مكانيك گرايش حرارت و سيالات دارم البته با معدل 16.89 از دانشگاه ازاد تهران
مي خواستم بدونم در سوئد در فوق ليسانس چه گرايش هايي از رشته مكانيك و مي تونم ادامه بدم. ايا اصلا در سوئد گرايشهاي مكانيك هم هست .اگه هست لطفا جواب را همينجا بگذاريد.
راستي من مدرك تافل هم ندارم به نظر شما بايد با چه نمره اي اين مدرك و بگيرم بهتره !
درود بر شما
از نظر رشته كه مثل هم هستيم
فقط من ترم اخرم ولي شما را نميدونم

بايد حداقل تافل 80 IBT را داشته باشيد

از نظر گرايش هم 4 تا دانشگاه در سوئد را من گشتم كه مكانيك براي فوق ليسانس داشتند:

http://www.chalmers.se/en/

http://www.ltu.se/?l=en

http://www.kth.se/?l=en

http://www.bth.se/eng/

كه بايد داخل هر سايت بگردي تا اطلاع كاملي پيدا كني

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
من اصلا اين كار را پيشنهاد نمي كنم
به نظر من اصلا مهم نيست كه بتوني تافل بگيري يا نه !
مهم اينه كه ميري اونجا خودت را بتوني بالا بكشي!!!!

پس اگر تصميم داري بري باز هم فرصت هست! اگر سوئد نشد فنلاند و نروژ هنوز هست

ولي اگر مي خواي زبان بخوني سعي كن درست بخوني و خودت را گول نزني

دنبال اين فروش مدرك هم اصلا نرو

تا یه حدودی حق با شماست، منتهی باید رفت اونجا قبل از اینکه بری سربازی!!
بعدم سوئد یه مزایتی بیشتری نسبت به سایر جاها برا من داره
البته این مثل روز روشنه که اگر بری اونجا و نتونی حرف برنی و بنویسه به ترم دوم نمی رسی!!!!

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سوال و جوابهایی که در این صفحه بوده درست بوده .

خوشحالم که دوستان همدیگر در این امر کمک می کنند .

اگر موردی اشتباه دیدم یا اطلاعات نادرستی دیدم که نوشته شده اصلاحش می کنم .

به دلیل زیادی کار کمتر می رسم اینجا سر بزنم، کسی تمایل داشت مستقیم مشاوره بگیره ، تماس بگیره .

داریم روی پذیرش یادگیری زبان سوئدی کار می کنیم یعنی اول می رین اونجا سوئدی می خونید و بعد program را به زبان سوئدی شروع می کنید ، اونم رایگان ... به نتایج خوبی هم رسیدیم تا به حال ، این امکان رو به دانشجو ها نمیدن و شرکت اونور ما در حال مذاکره هست ، احتمالا از این ترم بتونیم اینکلرو بکنیم .

خیلی بستر های جدیدی در زمینه های آموزشی هم داره باز می شه ، از ویزا و پذیرش تحصیلی تضمینی انگلستان و ویزاهای گروهی تحصیلی و کاری در استرالیا گرفته تا کلاس های زبان مخصوص IELTS , TOEFL و مکالمات تجاری و .... و برگزاری امتحان IELTS در ارمنستان و .... دار الترجمه ...

همگی موفق باشید

لایک‌ها
0
درود به همگی و جناب "دی جی فرد"
لازم شد که من دوباره برگردم و بعضی ابهامات رو با وجود اطلاعات و وقت کم روشن کنم
اول در مورد نحوه تصویب قانون در کشور سوئد

این قانون که عرض کردم تصویب شده ، حتی هفته پیش در تلویزیون سوئد هم اعلام شده ( حالا تفاوت بین نماینده خبره و کسی که خارج از کشور هست را کمی حس کردید ) منتها زمان اجرا شدنش را خودشون مشخص می کنند، ایشون مجلس اینجا و قوانین اینجارو با اونجا مقایسه کردن :lol: کجای قانون سوئد نوشته که قانون که تصویب شد باید تا یک ماه بعدش اجرا بشه ؟ با مستندات کافی و لینک جواب بدید .

اگر به این لینک که سایت رسمی Riksdag (پارلمان سوئد) هست نگاه بیندازید روال تصویب یک قانون هم به صورت تصویری و هم به صورت نوشتاری شرح داده شده و در آخرین مرحله در پایین صفحه یعنی اجرای مصوبات مجلس ملی توسط دولت نوشته شده : http://www.riksdagen.se/templates/PageWFrame____6577.aspx

It is the Government's task to implement the Riksdag's decisions and ensure that they are enforced in the way intended by the Riksdag. The Government Offices including the ministries together with some 300 public agencies assist the Government in this task.​

که برای اطلاعات بیشتر میتونید ادامه همون مطلب یعنی Read more about how the Government implements the Riksdag's decisionsرو ببینید
اینکه که دولت چقدر میتونه مصوبات مجلس (Riksdag) رو به تاخیر بندازه در لینک زیر که شامل فصل هشتم قانون هست در پایین صفحه ، ماده 19 خواهید دید:
http://www.riksdagen.se/templates/R_PageExtended____6325.aspx
که نوشته شده:
An act of law which has been adopted shall be promulgated by the Government without delay.... ....Acts of law shall be published as soon as possible. The same applies to statutory instruments, unless otherwise laid down in law​

پس دیدید که دولت که شامل چندین وزیر و حدود 300 موسسه و ارگان عمومی است باید بدون هیچ تاخیری مواد تازه مصوب شده و یا اصلاح شده را منتشر کنه و حتی در اینترنت در دسترس عموم قرار بده خوب معلومه وقتی قانون جدید نوشته بشه و در دسترس عموم قرار بگیره یعنی دولت از همون زمان موظفه که اجراش کنه و در پایان سال گزارشی از نحوه و تاثیر اجرای اون قوانین رو به مجلس ارائه بده
اگر وزرا و ارگانهای دولتی قانون مصوب پارلمان رو که بالاترین مرجع هستش اجرا نکنن پس برای چی اونجا حضور دارند برای تماشای قوانین؟:blink:

ایشون مثل اینکه فکر میکنند قانون مدنی ایران از عربستان:f34r: اومده و قانون سوئد از کره مریخ :cool:و براشون اصلا قابل مقایسه کردن نیست!!!

در نخستین صفحه از قانون مدنی ایران در ماده اول می خوانیم که:

مصوبات مجلس شورای اسلامی و نتیجه همه پرسی پس از طی مراحل قانونی به رئیس جمهور ابلاغ می شود رئیس جمهور باید ظرف مدت پنج روز آن را امضا و به مجریان ابلاغ نماید و دستور انتشار آن را صادر کند و روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت 72 ساعت پس از ابلاغ منتشر نماید.

در ماده دوم صفحه بعد می خوانیم که:

قوانین 15 روز پس از انتشار در سراسر کشور لازم الاجراست مگر آنکه در خود قانون ترتیب خاصی برای موقع اجرا مقرر شده باشد.

لازمه بدونیم که این مواد از حدود صد سال پیش از زمان تشکیل اولین پارلمان در ایران عینا از قانون فرانسه گرفته شده و تا الان تقریبا بدون تغییر مانده همین مهلت 15 روزه در قانون ایران در همه کشورهایی که پارلمان قانون گزار در آنها وجود دارد هست با این تفاوت که مدت آن فرق میکند اما در اکثر کشورها از 1 ماه تجاوز نمیکند برای اینکه پارلمان در هر کشوری توسط رای مردم انتخاب میشود و قوانین مصوب در آن برای رفاه همین مردم وضع میشوند و دولت (رئیس جمهور، نخست وزیر،وزیران،ارگانهای دولتی و پلیس) موظفند که آن قوانین را در هنگام تصویب به بهترین صورت اجرا کنند
حالا اینکه در ایران مجلس فرمایشی است یا ارکان دیگری وجود دارند و اینکه قوانین درست اجرا نمیشوند خود بحث دیگریست که در مورد دولت سوئد صدق نمیکند

otherwise پس فقط در یک صورت حرف آقای Fred درست است و آن اینکه پارلمان آن را تصویب کرده و زمان خاصی را برای اجرای آن در نظر گرفته باشد که این اتفاق هم نیافتاده است ;
همانطور که در قانون خوندید در هر صورت دولت سوئد موظفه که قانون تصویب شده رو ظرف چند روز در روزنامه رسمی منتشر کنه. خوشبختانه تمامی قانون مصوب سوئد و تمام الحاقیه ها و مصوبات جدید در اینترنت در سایت رسمی دولت هست و حتی به انگلیسی هم ترجمه شده اگه این لینک رو برین تمام قوانین مربوط آموزش و پرورش با آخرین اصلاحات در اون هست:
http://www.sweden.gov.se/sb/d/3288/a/19574
در ضمن به این سایت هم حتما سر بزنید:
http://www.europosgrados.com/exhibitors/RN.php?id=126&Position=26

نوشته شده:
No tuition fees in higher education for foreign students (with minor exceptions). Proposed legislation may introduce tuition fees for non-EU citizens from 2009​

Proposed legislation یعنی یک طرح یا لایحه پیشنهادی، اگه این طرح تصویب شده بود اینطور نمینوشت پس این طرح در نظر داره تا ازسال 2009 دانشجویان غیر اروپایی رو شارژ کنه که این هم حدس و گمانه و همین سایتها قبلا نوشته بودن از 2008 حالا اگه گله دارید که این سایت رسمی نیست پس این فایل رو از سایت رسمی studyinsweden.se دانلود کنید که من به همه پیشنهاد میکنم دانلودش کنن برای اینکه اطلاعات خوبی درباره تحصیل در سوئد و همه رشته های دانشگاهی در دانشگاهها به ترتیب حروف الفبا توش هست :

http://www.studyinsweden.se/upload/studyinsweden_se/Study Destination Sweden 2007.pdf در ضمن عین همون جملات بالا (propsed legislation) لینک قبل رو در این بروشور پیدا خواهید کرد.

حتما همه دائره المعارف ویکیپدیا رو که بزرگترین و جامع ترین منبع اینترنتی هست میشناسین این لینک درباره تحصیل در سوئده: http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Sweden

در این لینک در قسمت higher education نوشته شده:

There is a discussion in parliament about charging foreign students (non EU-citizens) in the future

جناب DJ FRED با تمام اینها ممکنه شما بگین که هیچ کدوم از این سایتها موثق و آپدیت نیستن در اینصورت من به همراه سایر کابران این سایت که به این فروم سرک میکشیم از شما خواهش میکنیم که دست کم یک لینک به ما معرفی کنین تا تاییدی بر اون چیزی باشه که شما احیانا با چشمانتون در تلویزیون سوئد دیدید.هر چی باشه شما اونجا هستید و اگه چیزی پارلمان تصویب کنه حتما در سایتهای خبری مینویسن که شاید شما یکیشونو بشناسین.

خروج ایرانی ها رو از کشورشون سخت کردند ؟ :D این دیگه خیلی جالب بود . یادتون نره که ایرانی ها از بقیه خارجی ها متفاوتند در اروپا و آمریکا . شما دو تا مطلب خوندی من چند ساله که تو این کارم دیدم که به دانشجوها اقامت نمی دن ، مگر در شرایطی خاص . ( دوباره ازتون خواهش می کنم محمل ننویسید )
اگه من همچین چیزی گفته باشم که واقعا هم محمل گفتم ممکنه که دولت سوئد به یک ایرانی ویزا نده اما مسئله خروج ایرانیها از ایران چه ارتباطی به دولت سوئد داره شاید یه ایرانی بخواد بره فنلاند یا هندوستان دولت سوئد چطور میتونه خروجشونو سخت تر کنه؟ مسلما منظور من چیز دیگری بود اگر یه بار دیگه با دقت بخونین من گفتم خروج دانشجوهایی که در سوئد فارغ التحصیل شدن و بعد از تموم شدن درسشون نتونستن کار حرفه ای در اونجا پیدا کنن نگفتم ایرانیها من گفتم غیر اروپاییها Non-EU حالا میتونن هندی باشن چینی، ایرانی و یا آمریکایی; این مطلب رو من در این سایت پیدا کردم که اونجا هم یک فروم در مورد تحصیل مجانی در سوئد هستش که یکی از کاربرها در مورد اظهارات وزیر علوم سوئد آقای لارش لیونبوری صحبت کرده و لینکش رو هم که البته به زبان سوئدی هست نوشته:http://www.thelocal.se/discuss/viewtopic.php?t=9206
http://www.thelocal.se/discuss/viewtopic.php?t=9800&postdays=0&postorder=asc&start=0

در مورد نروژ هم کافیه کافیه به عنوان تاپیک نگاه کنید دیگه هیچ حرفی باقی نمی مونه . اگر اطلاعات دقیق دارید در مورد زندگی و تحصیل در این کشور تاپیکی با این عنوان بسازید ، همگی خوشحال خواهیم شد .

در مورد نروژ : عنوان تاپیک شما این هست: "تحصیل رایگان در سوئد(آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک" که اثری از کلمه نروژ توش نیست بعد هم نوشتید:
...برای مقدمه عرض کنم خدمتتون که در حال حاضر بنده برای کشور های سوئد -- فنلاند – مالزی – هندوستان – کانادا – انگلستان – استرالیا – آلمان – اتریش با کمک مشاوران و نمایندگان مجرب توانایی اخذ پذیرش تحصیلی دارم که مطالب را برای هر کشوری... .

در هیچ جای دیگر هم اشاره ای به سرزمین قدیمی وایکینگها و زادگاه هنریک ایبسن و ادوارد گریگ نشده است.؟!!
هیچ احتیاجی به ساختن تاپیک در مورد نروژ نیست البته اگه انگلیسی بلد باشید و سایت studyinnorway.no رو خوب مطاله کنید شاید اگه وقت کافی داشتم مطالبشو ترجمه میکردم و یه تاپیک هم میساختم.

در مورد اون سایت مرکزی داشنگاهها هم تازه از ترم بعدی برای دانشجوهای خارجی فعال میشه ، و تا همین ترم فقط برای خود سوئدی ها بود .

در مورد نداشتن اطلاعات درباره سایت studera من یادم نمیاد که شمارو ملامت کرده باشم

ونهایتا من فقط به اطلاعات اینترنتی اکتفا نمیکنم بلکه چند تا از دوستان و آشنایانم سالهاست که اونجا زندگی میکنن و در اینکه ایرانیها نسبت به ترکها، عربها و سایر کشورهای جهان سوم جایگاه بهتری در اذهان اروپاییها و مردم آمریکای شمالی دارن شکی نیست اما نمیدونم چرا بعضیها مخصوصا توی این چند سال اخیر ، پاشون که به یک کشور خارجی میرسه همه چیز دان میشن و از دید اونها دیگران که در ایران زندگی میکنن کینه ای، حسود و کم تجربه اند!!!:(
به هر حال به وجود اومدن این قشقلقها و این بحثها و به اشتراک گذاشتن اطلاعات در این تاپیک رو مدیون همین آقای DJ Fred عزیز هستیم
با تشکر از همگی:lol:

بالا