• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمام دوستان

من میخواستم برای تافل امتحان بدم و تو سایت ETS هم مراجعه کردم و فقط شماره مرکز علامه اونجا بود میخواستم از دوستان تقاضا کنم که تمام مراکزی که امتحان تافل رو در تهران و کل ایران برگزار میکنند رو در اینجا قرار دهند . حقیقتا زیاد گشتم اما دقیقا به جاییی نرسیدم . پیشاپیش از شما کمال تشکر رو دارم .

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام خدمت تمام دوستان

من میخواستم برای تافل امتحان بدم و تو سایت ETS هم مراجعه کردم و فقط شماره مرکز علامه اونجا بود میخواستم از دوستان تقاضا کنم که تمام مراکزی که امتحان تافل رو در تهران و کل ایران برگزار میکنند رو در اینجا قرار دهند . حقیقتا زیاد گشتم اما دقیقا به جاییی نرسیدم . پیشاپیش از شما کمال تشکر رو دارم .
Hi dear friend
you can find it in this topic :

http://forum.persiantools.com/t90372.html

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام و ممنون از راهنمایی خوب شما . ایا شماره تماسهای مربوط به این ها رو دارید چون خود 118 درست جواب نمی ده

Iran English Language Center :

#13, 9th Street Kooy e Nasr (Guisha) TEHRAN 1446764451

Marefat Noor Pars Educational Co. Ltd. :

Appt. No 9, No.14, Keshani St. Nonahalan St.Zafar Ave. TEHRAN

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام دوست عزیز

کارت امیر بهادر رو دارم اون دو مرکزی که بالا نوشتم رو میخواستم اگر که داری لطف کنی . ممنون میشم
سلام دوست عزيز
ندارم متاسفانه
بايد از 118 بگيري يا مراجعه كني
ولي من اميربهادر را پيشنهاد مي كنم
خودم هم اونجا ثبت نام كردم

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
اقای DJ Fred می شه میان دو ترم (حدود دوماه)به یه بهانه ای مثلا اموزش زبان انگلیسی و مدرک تافل رفت سوئد و با محیط اونجا اشنا شد؟ **** وظیفه می گه اگر دوره اموزشی باشه مشکل نداره (از معافیت دانشگاه استفاده می کنم چون بین دو ترم هست)
اصلا یه همچین دوره هایی اونجا هست؟هزینه دوماه سرجمع هواپیما ، اقامت، خوراک و اموزش چقدر می شود.
واز همه مهم تر سفارت ویزا می ده>؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
اقای DJ Fred می شه میان دو ترم (حدود دوماه)به یه بهانه ای مثلا اموزش زبان انگلیسی و مدرک تافل رفت سوئد و با محیط اونجا اشنا شد؟ **** وظیفه می گه اگر دوره اموزشی باشه مشکل نداره (از معافیت دانشگاه استفاده می کنم چون بین دو ترم هست)
اصلا یه همچین دوره هایی اونجا هست؟هزینه دوماه سرجمع هواپیما ، اقامت، خوراک و اموزش چقدر می شود.
واز همه مهم تر سفارت ویزا می ده>؟

اگر اینطرف را با مکافات که بعید می دونم بشه Ok کنی ، ویزای سوئد بهت تعلق نمی گیره ...

سورپرایز هم به زودی رو میشه ( البته دو قسمت داره ... )

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از دوستام با من داره تمام می کنه( کارشناسی )، می خواست بدونه می تونه برای مقطع کارشناسی دوباره از سوئد پذیرش بگیره(توی رشته دیگه) رشته کامپیوتری و ... ، بعد از اون مهم تر سربازیش چی می شه؟آیا مثل کارشناسی ارشد، معاف تحصیلی می شه، یا اینکه باید بره؟(بیشتر برای سربازی می خواد)
بعد ویزا و پاسپورت هم راحت می دن یا کلی دوندگی داره
ممنون

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
سلام

آقای DJ Fred من لیسانس مهندسی صنایع از یک دانشگاه غیر انتفایی دارم .معدلم هم 13,50 هست آیا امکان ادامه تحصیل در سوئد دارم.اگه نه تو مالزی چطور؟

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام فرید جان. (DJ FERD)

منو که میشناسی دوست خوبم:) مشاور حرفه ای لپ.....
:)
واسم جلبه بود این تاپیک میشه منو راهنمایی کنید:happy:

من در حال گرفتن لیسانسم از دانشگاه آزد:lol: میشه منم راهنمایی کنید

از حسن توجه شما دوست گرامی ممنون

raminop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam agha.
man emsal barghe daneshgah tehran ghabool shodam va englisi va faranse kamel baladam vali madrak nadaram. mikhastam bebinam agar man inja bekham licanse barghamo begiram bayad hade aghal che moadeli dashte bashma ta betoonam az ye daneshgah too sweden boorsie begiram
va rasti man az olympiad physics ham medal daram...
mamnoon.

last_samurai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت شما

اقا من لیسانس زبان از یکی از دانشگاه های دولتی دارم
و دارم دنبال کار های معافیم میافتم
از خیلی وقت پیش تا حالا به خاطر یه سری از دلایل خیلی شخصی روز به روز مصمم تر شدم که واسه ی بقیه عمر به یکی از کشور های اروپایی برم نظر خودم روی سوید هست ولی خوشحال می شم از تجربیات شما هم استفاده کنم الان که با خودم فکر می کنم به خودم می گم اگر شده برای چند سالی هم به بهانه ی تحصیل برم اونطرف اینطوری حداقل چند سالی ایران نیستم ازطرفی می تونم کلی تجربه واسه اونطرف موندن کسب کنم
من نظر خودم برای ادامه ی تحصیل رشته ی خودم یعنی زبان(ترجیحا گرایش ادبیات) و یا تحصیل در رشته ی سینما هست خوشحال می شم راهنماییم کنی دوست خوب

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
یکی از دوستام با من داره تمام می کنه( کارشناسی )، می خواست بدونه می تونه برای مقطع کارشناسی دوباره از سوئد پذیرش بگیره(توی رشته دیگه) رشته کامپیوتری و ... ، بعد از اون مهم تر سربازیش چی می شه؟آیا مثل کارشناسی ارشد، معاف تحصیلی می شه، یا اینکه باید بره؟(بیشتر برای سربازی می خواد)
بعد ویزا و پاسپورت هم راحت می دن یا کلی دوندگی داره
ممنون

برای استفاده از معافیت تحصیلی باید یک مقطع بالاتر قبول بشه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

آقای DJ Fred من لیسانس مهندسی صنایع از یک دانشگاه غیر انتفایی دارم .معدلم هم 13,50 هست آیا امکان ادامه تحصیل در سوئد دارم.اگه نه تو مالزی چطور؟

پروندتون ضعیفه .اگر مذرک زبان با نمره لازمه داشته باشین میشه براتون اقدام کرد، البته ریسکش بالاست . باید نماینده با دانشگاه هماهنگ کنه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام فرید جان. (DJ FERD)

منو که میشناسی دوست خوبم:) مشاور حرفه ای لپ.....
:)
واسم جلبه بود این تاپیک میشه منو راهنمایی کنید:happy:

من در حال گرفتن لیسانسم از دانشگاه آزد:lol: میشه منم راهنمایی کنید

از حسن توجه شما دوست گرامی ممنون

سلام میلاد عزیز

با همراهم تماس بگیر و خودتو معرفی کن و شرایططو کامل توضیح بده، راهنماییت می کنم .

همراهم تو لینک امضام هست .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
salam agha.
man emsal barghe daneshgah tehran ghabool shodam va englisi va faranse kamel baladam vali madrak nadaram. mikhastam bebinam agar man inja bekham licanse barghamo begiram bayad hade aghal che moadeli dashte bashma ta betoonam az ye daneshgah too sweden boorsie begiram
va rasti man az olympiad physics ham medal daram...
mamnoon.

راه حل بهتذش اینه که لیسانستون رو در سوئد شروع کنید ، چون الان رایگان هست ، 4 سال آینده هیجی مشخص نیست ...

کلا وضعیت تحصیلیتون به نطر خوب میاد .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با عرض سلام خدمت شما

اقا من لیسانس زبان از یکی از دانشگاه های دولتی دارم
و دارم دنبال کار های معافیم میافتم
از خیلی وقت پیش تا حالا به خاطر یه سری از دلایل خیلی شخصی روز به روز مصمم تر شدم که واسه ی بقیه عمر به یکی از کشور های اروپایی برم نظر خودم روی سوید هست ولی خوشحال می شم از تجربیات شما هم استفاده کنم الان که با خودم فکر می کنم به خودم می گم اگر شده برای چند سالی هم به بهانه ی تحصیل برم اونطرف اینطوری حداقل چند سالی ایران نیستم ازطرفی می تونم کلی تجربه واسه اونطرف موندن کسب کنم
من نظر خودم برای ادامه ی تحصیل رشته ی خودم یعنی زبان(ترجیحا گرایش ادبیات) و یا تحصیل در رشته ی سینما هست خوشحال می شم راهنماییم کنی دوست خوب

تماس بگیرین راهنماییتون کنم .

raminop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
az rahnamaiiton motoshakeram... vali khob manam be in fekr oftadam vali didam keh hazine ha kheili balast va ma ham ye khoonevadeie motovasete ro be bala az nazar daramad dar in jamee nemitoonim in hazineha ro taghabol konim. be khatere hami9n donbale boorsie hastam chon chand nafar az doosto ashnahamoon ham ba boorsie be sweden va chan d keshvare dige gereftand va vaghti az oona miporsam migan keh bedoone madrake daneshgahi kheili sakht va shayad gheire momken bashe ke boorsie begiri vali ba BS rahat tare va ba MB kheili rfahate va ba PhD 100 darsade.be khater hamin dfekr kardam ke khob ba madrake serfe BS ham ke boorsie nemidan adam bayad ye chize khas dashte bashe. be hamin khater porsidam ke aya moadele maslan balatar az 17 mitoone in jazabiat ro baraie darafe daneshgahie oon tarafe ab (va albate na moadele 17 az daenshgahaie azad va bazi daneshgahaie sarasarie vaziat kharab) be vojood biare
az rahnamiatoon mamnoonam...

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای دبیر
می خواستم ببینم اگه آیلس نمره 7 بگیریم به جای 6 , خیلی توی اخذ پذیرش تاثیر مثبت داره ؟ یا نه زیاد ؟

ممنون

بالا