• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

Ramesh R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. برای تحصیل در سوئد معدل دیپلم مهم است یا پیش دانشگاهی? ممنون

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام و خسته نباشید.
یعنی میشه سال 2009 هم رایگان باشه؟
یک سوال:اگر خدا خواست و ما هم کمی شانس آوردیم و سال 2009 هم برای فوق لیسانس رایگان شد.بعد از پایان دوره فوق لیسانس باید پزشکی رو پولی بخونیم یا نه؟اخه من شنیدم پزکی رو بورسیه میکنن.
سوال 2:اگر سال 2009 پولی شد شما میتونین برای فوق لیسانس بورسیه برامون بگیرین؟من تو یکی از زیر مجموعه های رشته یخودمو در دانشگاه لوند دیدم ( بنام مهندسی آب)که خود دانشگاه برای آن رشته scholarship گذاشته بود.شما امکان گرفتن این مورد را دارین.(من خودم یک بار پیش شما آمده ام اگر بازم به سوالاتم پاسخ دهین خیلی ممنون میشوم.
با تشکر فراوان:rolleyes::rolleyes:

پزشکی ؟ :blink: منظورتون PhD هست ؟! دورهPhD رایگان باقی خواهد ماند اما لازمش ورود به این مقطع خوندن فوق در سوئد هست.

برای سوال دوم هم اگر امکانش نیست که الان که رایگان هست براتون اقدام کنیم ، باید اون موقع که شهریه دار شدند این سوال را ازم بپرسین.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام. برای تحصیل در سوئد معدل دیپلم مهم است یا پیش دانشگاهی? ممنون

هر دو مهم هستند .البته دوستان در نظر داشته باشند نکته مهمتر از معدل ریز نمرات هست .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
من آدرس قسمت اعزام دانشجو وزارت علوم و تحقیقات را بتون می دم برید اونجا هم کارشناساشون به خوبی جوابتون را می دن و هم یک کتابخانه بزرک متشکل از کاتالوگ همه دانشگاه های دنیا دارند.

اینم لیست موسسات مورد قبول وزارت علوم ببینید : http://www.iranscholarship.net/paziresh/table.htm

من خودم برای سوئد رفتم بخش اعزام دانشجو وزارت علوم خیلی عالی به همه سوالامم پاسخ دادند و راهنماییم کردند و از کافی نت رایگانشونم کلی استفاده کردم. اونجا راهنماییتون می کنند و اگرم خودتون نتونید پذیرش بگیرید بتون موسسات مورد قبول وزارت علوم را مربوط به هر کشور معرفی می کنند .

برید وزارت علوم و رایگان همه اطلاعات دقیق را هم بگیرید و کاتالوگ هر دانشگاهی هم که دوست دارید برید مطالعه بفرمایید.
اینم لینک بخش اعزام دانشجو وزارت علوم وتحقیقات : http://www.iranscholarship.net/info

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
حتما از خدمات وزارت علوم استفاده کنید، ما هم شماره 18 شرکت های مورد تایید هستیم ...

البته مشکل ما ایرانی ها اینه که فکر می کنیم همه کاره هستیم به طور مثال همه دکترند و برای همدیگه نسخه می پیچند ... آخرشم کار به بیمارستان می کشه ...

به هر حال بازم اعلام می کنم اینجا فقط و فقط برای اطلاع رسانی اعضای سایت هست، در صورتی که خواستین از خدمات استفاده کنین تماس بگیرین. خدمات ه خدمات اخذ پذیرش، خدمات اخذ ویزا و خدمات کشور مقصد هست ...
تا حالا هم همه جور اطلاعاتی اینجا گذاشتم ، مطالبی که هیچ کارشناسی نمی گه ، همه چور سوال رو جواب دادم ... ;کاری نکنید که جمعش کنم ... روی صحبتم با همه نبود ...

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما زیاد توجه نکن ..
- اینجا همه جوره آدم پیدا میشه ! با عقاید مختلف ..
- در اینکه شما کاره پسندیده ای انجام میدید شکی نیست ..

موفق باشید //.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
ما نفهمیدیم 2008 یعنی اینکه منی که این ترم و ترم بعد رو دارم می تونم پذیرش بگیرم یا نه
با معدل 13!توی رشته مهندسی ولی می خوام برای ام بی ای یا یه گرایش مدیریتی برم
البته معدل پیش دانشگاهی هم 18.5 بوده!

kaveheng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای دبیر
لطفاً راهنمایی کنید در صورتیکه مقطع فوق لیسانس را در سوئد بگذرانم، امکان گرفتن اقامت سوئد وجود دارد؟
چند در صد احتمال موفقیت وجود دارد؟
آیا کسی از دانشجوهای شما اقامت گرفته است؟
آیا شما در این زمینه فعالیتی دارید؟
چون هدف من اقامت است می خواستم از موفقیت در آن مطمئن باشم، در غیر اینصورت استرالیا گزینه بهتری می باشد.!!
با تشکر

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام اقاي فريد عزيز

از همه نظر شما همه را راهنمايي كرديد و از شما بسيار متشكريم

شما به اين حرف ها گوش ندهيد

سلام آقای دبیر
لطفاً راهنمایی کنید در صورتیکه مقطع فوق لیسانس را در سوئد بگذرانم، امکان گرفتن اقامت سوئد وجود دارد؟
آیا کسی از دانشجوهای شما اقامت گرفته است؟
آیا شما در این زمینه فعالیتی دارید؟
چون هدف من اقامت است می خواستم از موفقیت در آن مطمئن باشم، در غیر اینصورت استرالیا گزینه بهتری می باشد.!!
با تشکر
منم سوالات اين دوستم را نيز داشتم
ممنون مي شوم اگر پاسخ دهيد
با تشكر فراوان

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
ما نفهمیدیم 2008 یعنی اینکه منی که این ترم و ترم بعد رو دارم می تونم پذیرش بگیرم یا نه
با معدل 13!توی رشته مهندسی ولی می خوام برای ام بی ای یا یه گرایش مدیریتی برم
البته معدل پیش دانشگاهی هم 18.5 بوده!

خیر شما به این ترم نمی رسید . برای سال 2009 باید اقدام کرد .

معدل لیسانستون خیلی پایینه ، در این سال باقی مانده باید بیاد بالای 14 حداقل...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام آقای دبیر
لطفاً راهنمایی کنید

. در صورتیکه مقطع فوق لیسانس را در سوئد بگذرانم، امکان گرفتن اقامت سوئد وجود دارد؟

2. آیا کسی از دانشجوهای شما اقامت گرفته است؟

3. آیا شما در این زمینه فعالیتی دارید؟

با تشکر

1. امکانش وجود دارد اما کشور سوئد ملزم به دادن اقامت مبنی بر اینکه شما فوق را اونجا خوندین نداره .

2. شرکت و من بیشتر از یک ترم با دانشجو هایی که اعزام میشوند ارتباط ندارند مگر اینکه خدمات پشتیبانی سالانه از ما بخواهند منتها یقین دارم که خیلی هاشون باید گرفته باشند ، درسته که بی حساب و کتاب اقامت نمی دن ولی اگر حس کنند برای جامعشون مفید خواهید بود، اقامت می دن.

3. در زمینه اقامت و کار ترم بعد شاید اخبار خوبی داشته باشم ...

اگر شما هدفتون اقامت هست و استرالیا صد درصد بهتون اقامت کامل میده ، استرالیا برای شما مناسبتر هست .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
یک سوپرایز برای کسانی که می خواهند IELTS ثبت نام کنند و به دلیل کمبود Seat نتونست ثبت نام کنند .

سفارت انگلستان که تحریم شدیم و دیگه برگزار نمی کنه میمونه سفارت استرالیا که شندیم اونم آخرین دورشو داره برگزار می کنه ( حتی از یکی شنیدم می خوان پولای ثبت نام رو پس بدن و امتحانات رو Cancel کنند ... خدا رحم کنه ، اگر بر همین منوال پیش بره قکر کنم تا چند سال دیگه هیچ کشوری بهمون ویزا نده )

منتظر سورپرایز در تاپیکی جداگانه باشین ... هنوز کامل Ok نشده

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوپرایز برای کسانی که می خواهند IELTS ثبت نام کنند و به دلیل کمبود Seat نتونست ثبت نام کنند .

سفارت انگلستان که تحریم شدیم و دیگه برگزار نمی کنه میمونه سفارت استرالیا که شندیم اونم آخرین دورشو داره برگزار می کنه ( حتی از یکی شنیدم می خوان پولای ثبت نام رو پس بدن و امتحانات رو Cancel کنند ... خدا رحم کنه ، اگر بر همین منوال پیش بره قکر کنم تا چند سال دیگه هیچ کشوری بهمون ویزا نده )

منتظر سورپرایز در تاپیکی جداگانه باشین ... هنوز کامل Ok نشده
مژدگانی خوبی بود :)
بسی شاد شدیم :)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
منتظر سوپرایزیم

ramgot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam aghaie Dabir
man solaii dashtam aval inke man daneshjoie reshteie nasbe istgahhaie hasteii hastam va alan dar moscow dars mikhonam alan sale 3 hastam mikhastam bebinam man age bekham baraie dore foghe lisans beram soed baiad chikar kard ?
dar sal cheghad hazine dare?
che madareki lazeme?
aia madrake lisanse man morede taiide onja?

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
salam aghaie Dabir
man solaii dashtam aval inke man daneshjoie reshteie nasbe istgahhaie hasteii hastam va alan dar moscow dars mikhonam alan sale 3 hastam mikhastam bebinam man age bekham baraie dore foghe lisans beram soed baiad chikar kard ?
dar sal cheghad hazine dare?
che madareki lazeme?
aia madrake lisanse man morede taiide onja?

سلام و درود

شما کامل صفحه یک را بخونید و البته باقیه صفحات همه چیز دستگیرتون میشه .

در مورد مدرک لیسانستون من نمی تونم اظهار نظر کنم، باید از خود دانشگاههای روسیه بپرسین .

بالا