با سلام و خسته نباشید.
یعنی میشه سال 2009 هم رایگان باشه؟
یک سوال:اگر خدا خواست و ما هم کمی شانس آوردیم و سال 2009 هم برای فوق لیسانس رایگان شد.بعد از پایان دوره فوق لیسانس باید پزشکی رو پولی بخونیم یا نه؟اخه من شنیدم پزکی رو بورسیه میکنن.
سوال 2:اگر سال 2009 پولی شد شما میتونین برای فوق لیسانس بورسیه برامون بگیرین؟من تو یکی از زیر مجموعه های رشته یخودمو در دانشگاه لوند دیدم ( بنام مهندسی آب)که خود دانشگاه برای آن رشته scholarship گذاشته بود.شما امکان گرفتن این مورد را دارین.(من خودم یک بار پیش شما آمده ام اگر بازم به سوالاتم پاسخ دهین خیلی ممنون میشوم.
با تشکر فراوان
اگه ما مدرک کاردانی داشته باشیم اونوقت بعدش کارشناسی ناپیوسته بگیریم ، معدلمون چه جوری حساب میشه ؟[/QUOTE
معدل هر دو حساب میشه .
سلام. برای تحصیل در سوئد معدل دیپلم مهم است یا پیش دانشگاهی? ممنون
منم سوالات اين دوستم را نيز داشتمسلام آقای دبیر
لطفاً راهنمایی کنید در صورتیکه مقطع فوق لیسانس را در سوئد بگذرانم، امکان گرفتن اقامت سوئد وجود دارد؟
چند در صد احتمال موفقیت وجود دارد؟
آیا کسی از دانشجوهای شما اقامت گرفته است؟
آیا شما در این زمینه فعالیتی دارید؟
چون هدف من اقامت است می خواستم از موفقیت در آن مطمئن باشم، در غیر اینصورت استرالیا گزینه بهتری می باشد.!!
با تشکر
ما نفهمیدیم 2008 یعنی اینکه منی که این ترم و ترم بعد رو دارم می تونم پذیرش بگیرم یا نه
با معدل 13!توی رشته مهندسی ولی می خوام برای ام بی ای یا یه گرایش مدیریتی برم
البته معدل پیش دانشگاهی هم 18.5 بوده!
سلام آقای دبیر
لطفاً راهنمایی کنید
. در صورتیکه مقطع فوق لیسانس را در سوئد بگذرانم، امکان گرفتن اقامت سوئد وجود دارد؟
چند در صد احتمال موفقیت وجود دارد؟
2. آیا کسی از دانشجوهای شما اقامت گرفته است؟
3. آیا شما در این زمینه فعالیتی دارید؟
چون هدف من اقامت است می خواستم از موفقیت در آن مطمئن باشم، در غیر اینصورت استرالیا گزینه بهتری می باشد.!!
با تشکر
مژدگانی خوبی بودیک سوپرایز برای کسانی که می خواهند IELTS ثبت نام کنند و به دلیل کمبود Seat نتونست ثبت نام کنند .
سفارت انگلستان که تحریم شدیم و دیگه برگزار نمی کنه میمونه سفارت استرالیا که شندیم اونم آخرین دورشو داره برگزار می کنه ( حتی از یکی شنیدم می خوان پولای ثبت نام رو پس بدن و امتحانات رو Cancel کنند ... خدا رحم کنه ، اگر بر همین منوال پیش بره قکر کنم تا چند سال دیگه هیچ کشوری بهمون ویزا نده )
منتظر سورپرایز در تاپیکی جداگانه باشین ... هنوز کامل Ok نشده
salam aghaie Dabir
man solaii dashtam aval inke man daneshjoie reshteie nasbe istgahhaie hasteii hastam va alan dar moscow dars mikhonam alan sale 3 hastam mikhastam bebinam man age bekham baraie dore foghe lisans beram soed baiad chikar kard ?
dar sal cheghad hazine dare?
che madareki lazeme?
aia madrake lisanse man morede taiide onja?