• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر مهر تحویل بدین شهریور سال آینده سر کلاس هستید . کمی دیر اقدام کردین وگرنه به این ترم می رسیدین .

اگر ترم 7 رو تموم کردین و دروس اختصاصی و اصلی را گذرانده اید ، شرکت می تونه برای رشته برق که کلاس هاش بهمن ماه شروع میشه اقدام کنه و پذیرش را اخذ کند. من پس فردا صبح دارم آخرین بسته مدارک دانشجو ها رو می فرستم . می تونین تا اون موقع مدارکتون را برسونید ؟

نه متاسفانه من هنوز مقداري از واحدهاي تخصصيم مونده و زود ترين زماني كه تموم ميشه خرداد هست
اگه تير ماه ريز نمرات و باقي مدارك رو آماده كنم ترم بهمن مي تونم وارد دانشگاه شم يا بايد تا شهريور سال ديگه صبر كنم ؟

يه سوال ديگه هم داشتم فريد جان معدل رو با احتساب درس هاي عمومي تو سوئد مد نظر قرار ميدن يا فقط اختصاصي ؟؟ چون معدل دروس اختصاصي من كمه و با عمومي ها بالا اومده

آها ! يه سوال ديگه:rolleyes: ... اانتقال دانشجويي تو سوئد تحت چه شرايطي امكان پذيره ؟ كه من از دانشگاهي كه راحتتر بم پذيرش ميده apply كنم بعد ترم هاي بعد رو به دانشگاه هاي بالاتر برم؟ آيا اين كار قابل انجامه ؟ و بستگي به چي داره؟

DONYAYEARAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر هماهنگ کرده باشین نماینده شرکت این کار هارو می تونه برای شما انجام بده.
شما بعد از اخذ ویزا می تونین خاک ایران را ترک کنید . بعضی اوقات دو ماه وقت هست یعنی تیرماه ویزاتون میاد ، بعضی اوقات هم ویزا دیر میشه و حتی به شروع کلاس ها نمی رسین .

بستگی به شرایط سیاسی کشور و میزان شلوغی سفارت و ... دارد .

با سلامی آبی به وسعت کرانه های اقیانوس آرام:

1-آیا قرارداد شما شامل اخذ ویزا هم می شود یا خیر؟
یعنی ممکنه پذیرش گرفته بشه ولی ویزا دیربشه و همه چیز کنسل بشه؟
منظورتون از اینکه ممکنه حتی به شروع کلاس ها نرسین چیه؟ آیا ممکنه
با یه مدت غیبت سر کلاسها حاضر شد ویا به معنی پایان همه چیزه؟
2- سوال دیگه اینکه چرا اینجا از فنلاند صحبتی نمی شه؟ آیا شما در اون کشور
هم رابطهایی دارید یا خیر؟ سوئد کشور گرونتریه یا فنلاند؟ به نظرم فنلاند هم باید کشور
خوبی باشه. به خصوص اینکه کارخونه معتبری چون نوکیا دراصل مال این کشوراست؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
ببخشید برای ادامه تحصیل در سوید (فرق لیسانس) چه معدلی در لیسانس لازمه ؟
لیسانس رشته کامپیوتر/سخت افزار .

سربازی که نرفتیم . معافیت تحصیلی میشه گرفت برای رفتن و ... ؟

معدل های بالای 16 در اولویت پذیرش قرار دارند،؛ نه تینکه برای پایینتر نتونیم پذیرش بگیریم، چون همین ترمی که گذشت معدل 13 رو پذیرش گرفتیم که جزو افتخارات شرکت هست ولی خوب شانس پذیرش با معدل پایینتر ، کم است .

برای رشته شما نماینده می تونه اقدام کنه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
نه متاسفانه من هنوز مقداري از واحدهاي تخصصيم مونده و زود ترين زماني كه تموم ميشه خرداد هست
اگه تير ماه ريز نمرات و باقي مدارك رو آماده كنم ترم بهمن مي تونم وارد دانشگاه شم يا بايد تا شهريور سال ديگه صبر كنم ؟

يه سوال ديگه هم داشتم فريد جان معدل رو با احتساب درس هاي عمومي تو سوئد مد نظر قرار ميدن يا فقط اختصاصي ؟؟ چون معدل دروس اختصاصي من كمه و با عمومي ها بالا اومده

آها ! يه سوال ديگه:rolleyes: ... اانتقال دانشجويي تو سوئد تحت چه شرايطي امكان پذيره ؟ كه من از دانشگاهي كه راحتتر بم پذيرش ميده apply كنم بعد ترم هاي بعد رو به دانشگاه هاي بالاتر برم؟ آيا اين كار قابل انجامه ؟ و بستگي به چي داره؟

اگر تیرماه کامل باشه مدارک میشه برای بهمن ماه اقدام کرد برات.

نمرات اختصاصی و اصلی...

امکان پذیره ولی خیلی هم راحت نیست و شرایط خاص خودشو داره.

اگر معدل نمرات اختصاصیت کمه شانس پذیرشت خیلی کمه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلامی آبی به وسعت کرانه های اقیانوس آرام:

1-آیا قرارداد شما شامل اخذ ویزا هم می شود یا خیر؟
یعنی ممکنه پذیرش گرفته بشه ولی ویزا دیربشه و همه چیز کنسل بشه؟
منظورتون از اینکه ممکنه حتی به شروع کلاس ها نرسین چیه؟ آیا ممکنه
با یه مدت غیبت سر کلاسها حاضر شد ویا به معنی پایان همه چیزه؟
2- سوال دیگه اینکه چرا اینجا از فنلاند صحبتی نمی شه؟ آیا شما در اون کشور
هم رابطهایی دارید یا خیر؟ سوئد کشور گرونتریه یا فنلاند؟ به نظرم فنلاند هم باید کشور
خوبی باشه. به خصوص اینکه کارخونه معتبری چون نوکیا دراصل مال این کشوراست؟

سلام و درود

شرکت کلا 3 تا پکیج داره که شما می تونید خدمات شرکت را به تفصیل و جزییات از لینک زیر مشاهده کنید :
http://royalpasargod.persiangig.com/document/Chera az tarighe ma.doc

اگر کار ویزا را به شرکت بسپارید هیچ موردی در ویزاتون پیش نمیاد ، تا حالا حتی یک ردی هم در ویزا نداشتیم، الیبته دست کارشناس ویزامون درد نکنه که همه فرمها را به دقت و وسواس پر می کنه و در مورد فرمها و مدارک فرمولهایی داره که الیته به ما هم نگفته ...

سوئد کشور بهتر با رفاه اجتماعی و درآمد سالینه بالاتریست.
علت اینکه زیاد از فنلاند صحبتی نمی شه امتحانتات ورودی دانشگاههای این کشور هست ، یعنی علاوه بر اینکه باید برای شما پذیرش گرفته بشه، دانشجو باید در امتحان ورودی نیز شرکت کند که در صورت قبولی وارد دانشگاه شود ، مطلبی که در سوئد اصلا دیده نمی شود.

منتها فنلاند هم کار میشه، اگر دانشجویی بخواهد برایش فنلاند کار بشه هیچ مشکلی نیست .

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

شرکت کلا 3 تا پکیج داره که شما می تونید خدمات شرکت را به تفصیل و جزییات از لینک زیر مشاهده کنید :

اگر کار ویزا را به شرکت بسپارید هیچ موردی در ویزاتون پیش نمیاد ، تا حالا حتی یک ردی هم در ویزا نداشتیم، الیبته دست کارشناس ویزامون درد نکنه که همه فرمها را به دقت و وسواس پر می کنه و در مورد فرمها و مدارک فرمولهایی داره که الیته به ما هم نگفته ...

علت اینکه زیاد از فنلاند صحبتی نمی شه امتحانتات ورودی دانشگاههای این کشور هست ، یعنی علاوه بر اینکه باید برای شما پذیرش گرفته بشه، دانشجو باید در امتحان ورودی نیز شرکت کند که در صورت قبولی وارد دانشگاه شود ، مطلبی که در سوئد اصلا دیده نمی شود.

منتها فنلاند هم کار میشه، اگر دانشجویی بخواهد برایش فنلاند کار بشه هیچ مشکلی نیست .

با سلام حالا اگر شرایط استقبال و تهیه سیم کارت و غیره رو حذف کنیم بغیر از پذیرش از دانشگاه مربوطه که باید هزینه رو به شما پرداخت کنیم ایا برای اخذ ویزا هم باید هزینه جداگانه ای پرداخت کنیم و چقدر ؟

چون الان تمام موسسات پذیرش هموشون میگن که هزینه اونها با هزینه اخذ ویزا هست و دارن با مجوز رسمی وزارت علوم فعالیت میکنن .

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

سلام و درود!!

اگر موفق به اخذ پذیرش نشوید آیا باز هم هزینه رو باید بدهیم ؟
حداقل و حداکثر هزینه ای که گرفته میشه چقدر است ؟

aghabehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(با سلام و درود فراوان خدمت dj fred عزیز:
من یک سوال دارم می خواستم بدونم من که تحصیلاتم را در رشته مهندسی برق دانشگاه دولتی با معدل 14 امسال تمام کرده ام و نمره تافل 580 دارم میتونم واسه ادامه تحصیل تو همین رشته خودم واسه سوئد تقاضا بدم؟شما با این شرایط بنده می تونین بهم کمک کنید؟
در ضمن من می تونم از دانشگاههای خوب سوئد پذیرش بگیرم یا نه؟شما تا چه اندازه می تونین کمک کنید؟:(

DONYAYEARAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام حالا اگر شرایط استقبال و تهیه سیم کارت و غیره رو حذف کنیم بغیر از پذیرش از دانشگاه مربوطه که باید هزینه رو به شما پرداخت کنیم ایا برای اخذ ویزا هم باید هزینه جداگانه ای پرداخت کنیم و چقدر ؟

چون الان تمام موسسات پذیرش هموشون میگن که هزینه اونها با هزینه اخذ ویزا هست و دارن با مجوز رسمی وزارت علوم فعالیت میکنن .

من هم دقیقا" همین سوال را داشتم که آیا برای اخذ ویزا باید هزینه جداگانه ای پرداخت شود؟

alireza_nil2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام:happy:

بنده 26 ساله متاهل داری یک فرزند دختر 2 ساله هستم رشته تحصیلی بنده
مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل حدود 13.5
و انگلیسی را تا حد متوسط می توانم صحبت کنم
همسر بنده نیز لیسانس تغذیه از دانشگاه دولتی با معدل 18
و زبان انگلیسی ضعیف

سئوال:cool:
1-راهنمائی بفرمائید که اولا کدام کشور برای تحصیلات من و همسرم مناسبتر است
2-آیا امکان تحصیل به صورت رایگان وجود دارد
3-وضعیت کار برای بنده در کشور مورد نظر چگونه است بنده دارای حدود 5 سال سابقه کار در ایران هستم
4-کلا هزینه زندگی برای شخصی با شرایط بنده در کشور مورد نظر چگونه است.
5-شرایط تحصیلات برای افراد متاهل با فرزند در آن کشور چگونه است آیا تسهیلات خاصی وجود دارد؟

با تشکر فراوان:rolleyes:

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام و درود فراوان :lol:

من ترم آينده رو كه تموم كنم فقط 1 درس اختصاصم ميموته و تمام دروس اصلي و اختصاصيم پاس شده
_ميخواستم بينم ميتونم اون موقع apply كنم (يعني تير سال آينده ) ( كه بهمن يا اسفند جوابش بياد)

يا بايد فقط به خاطر يك درس اختصاصي كه نگذروندم بايد بهمن سال آينده apply كنم و شهريور دو سال بعد !!! :)wacko:)وارد سوئد بشم ..؟؟؟؟؟؟

اكه نشه كه خيلي خيلي بد ميشه و همه برنامه هام به هم ميريزه ..... :( :( :(

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

سلام و درود

من اینجا هیچ صحبتی از هزینه ها نمی کنم، یک بار گفتم اینجا فقط برای اطلاع رسانیه . هر کسی مایل به ارتباط با شرکت باشه می تونه با شماره همراهم که در لینک امضام هست تماس بگیره.

این مطلبی که راجب شرکت های دیگه فرمودین یک عیب هست نه یک مزیت ، به مثال زیر توجه کنید :

اگر یک شرکتی به شما بگه کل هزینه با ویزا میشه 1.500.000؟

و شرکت دیگه بگه که اخذ پذیرش 1.000.000 تومان و اخذ ویزا 500.000 ، شما کدومو انتخاب می کنین ؟

آیا شرکتی که برای شما حق انتخاب بین پکیج هاش قائل شده مزیت نداره ؟ اینجوری هر متقاضی متناسب با نیازهاش از بین پکیج ها یکیش هر دو را انتخاب می کنه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام و درود!!

اگر موفق به اخذ پذیرش نشوید آیا باز هم هزینه رو باید بدهیم ؟
حداقل و حداکثر هزینه ای که گرفته میشه چقدر است ؟

اوا بگم شرکت فقط پرونده هایی رو قبول می کند که با کارها و تلاش هایی که شرکت برای پرونده اش انجام می دهد شانس پذیرش بالای 70 الی 80 درصد را داشته باشد .
اگر شرکت نتونه پذیرش بگیره هیچ هزینه ای از داشنجو اخذ نمی شود .

در مورد سوال دوم در پست بالا توضیح دادم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
:(با سلام و درود فراوان خدمت dj fred عزیز:
من یک سوال دارم می خواستم بدونم من که تحصیلاتم را در رشته مهندسی برق دانشگاه دولتی با معدل 14 امسال تمام کرده ام و نمره تافل 580 دارم میتونم واسه ادامه تحصیل تو همین رشته خودم واسه سوئد تقاضا بدم؟شما با این شرایط بنده می تونین بهم کمک کنید؟
در ضمن من می تونم از دانشگاههای خوب سوئد پذیرش بگیرم یا نه؟شما تا چه اندازه می تونین کمک کنید؟:(

اگر اشتباه نکنم تماس گرفتین باهام ...

اگر نه بفرمایید که راهنمایی کنم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام:happy:

بنده 26 ساله متاهل داری یک فرزند دختر 2 ساله هستم رشته تحصیلی بنده
مهندسی کامپیوتر نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل حدود 13.5
و انگلیسی را تا حد متوسط می توانم صحبت کنم
همسر بنده نیز لیسانس تغذیه از دانشگاه دولتی با معدل 18
و زبان انگلیسی ضعیف

سئوال:cool:
1-راهنمائی بفرمائید که اولا کدام کشور برای تحصیلات من و همسرم مناسبتر است
2-آیا امکان تحصیل به صورت رایگان وجود دارد
3-وضعیت کار برای بنده در کشور مورد نظر چگونه است بنده دارای حدود 5 سال سابقه کار در ایران هستم
4-کلا هزینه زندگی برای شخصی با شرایط بنده در کشور مورد نظر چگونه است.
5-شرایط تحصیلات برای افراد متاهل با فرزند در آن کشور چگونه است آیا تسهیلات خاصی وجود دارد؟

با تشکر فراوان:rolleyes:

گمان کنم شما هم تماس گرفتین ، اگر نه تماس بگیرین چون سوال هاتون زیاده .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

با سلام و درود فراوان :lol:

من ترم آينده رو كه تموم كنم فقط 1 درس اختصاصم ميموته و تمام دروس اصلي و اختصاصيم پاس شده
_ميخواستم بينم ميتونم اون موقع apply كنم (يعني تير سال آينده ) ( كه بهمن يا اسفند جوابش بياد)

يا بايد فقط به خاطر يك درس اختصاصي كه نگذروندم بايد بهمن سال آينده apply كنم و شهريور دو سال بعد !!! :)wacko:)وارد سوئد بشم ..؟؟؟؟؟؟

اكه نشه كه خيلي خيلي بد ميشه و همه برنامه هام به هم ميريزه ..... :( :( :(

بله در اکثر دانشگاهها با امکاناتاتی که نماینده سوئدمون فراهم کردن میشه بدون مدرک و ترم 7 امی اقدام کرد . :rolleyes:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
در کل این هفته واقعا سرم شلوغ بود نشد که اینجا سر بزنم ...

همگی موفق باشین

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما

اگه اشتباه نکنم شما فرموده بودید که اگر پذیرش نتونید بگیرید مبلغی در حدود دویست هزار تومن از کل مبلغ کسر میشه و بقیه اون عودت داده میبشه این رو با هم تلفنی صحبت کردیم ولی الان شما مطلب دیگه ای فرمودید . اگر توضیحی هم در این رابطه بدید ممنون میشم .

اوا بگم شرکت فقط پرونده هایی رو قبول می کند که با کارها و تلاش هایی که شرکت برای پرونده اش انجام می دهد شانس پذیرش بالای 70 الی 80 درصد را داشته باشد .
اگر شرکت نتونه پذیرش بگیره هیچ هزینه ای از داشنجو اخذ نمی شود .

در مورد سوال دوم در پست بالا توضیح دادم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام خدمت شما

اگه اشتباه نکنم شما فرموده بودید که اگر پذیرش نتونید بگیرید مبلغی در حدود دویست هزار تومن از کل مبلغ کسر میشه و بقیه اون عودت داده میبشه این رو با هم تلفنی صحبت کردیم ولی الان شما مطلب دیگه ای فرمودید . اگر توضیحی هم در این رابطه بدید ممنون میشم .

بله ، حق با شماست

هیئت مدیره شرکت این بند قرارداد را به نفع متقاضیان برای قراردادهای جدید ( این ترم ) تغییر دادند .

greenstars.gif

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوست عزيز
از كي دانشگاههاي سوئد پولي مي شود؟ يعني اگر كسي اسفند مدارك را به شما بدهد يعني مدارك ليسانس كه بخواد براي فوق ليسانس برود براي چه ترمي ثبت نام مي كنيد؟

ايا ان زمان دانشگاهها پولي مي شود؟

اگر پولي نباشد ولي بعدا پولي شود ايا كساني كه قبلا وارد دانشگاه شده اند هم بايد پول بدهند؟

با تشكر

بالا