با سلام!
از وقتی فکر رفتن به خارج واسه ادامه تحصیل افتاده توی کلمون و از وقتی به این فروم وارد شدم یه شب خواب درست و حسابی ندارم.:wacko: فکر جور کردن همه مسائل و . . . این IELTS هم كه كلاَ همه کارهارو بهم ريخته
لطفاً بگین آخرین فرصت برای تکمیل و ارسال مدارک جهت شرکت در ترم پائیز سال دیگه چه وقت می باشد؟
چون من 30 تیر میخواستم ثبت نام کنم واسه IELTS ولي از بخت بدم درست 15 دقیقه مانده به وقت ثبت نام اینترنتم قطع شد. واسه همین نتونستم ثبت نام کنم .
نوبت بعد هم واسه دی-بهمن-اسفند ثبت نام میکنن. حالا اگه دیر میشه ، بهترین کشوری که میشه رفت و از اونجا مدرک IELTS رو گرفت و معرفی کنین.
راستی اگه یکی بچه مایه دار نباشه و بخواد ادامه تحصیل بده ، حداقل چقدر باید جمع کنه که اونوقت به امید کار دانشجویی بتونه اقدام کنه ؟:blush:
سلام و درود
بابت اتفاقی که در مورد ثبت نامتون افتاده متاسفم ( ایرانه دیگه
شما برای ترم آینده حداکثر تا اول دی ماه باید تمامیه مدارکت اعم از مدرک زبانت دست شرکت باشه که بتونه به موقع به دست نماینده داخل سوئد برسونه .
اگر ارزون بخوای در بیاد ارمنستان و آذربایجان رو پیشنهاد می کنم وگرنه دبی و ترکیه راحتتری .
شما اجازه کار بدون محدودیت ساعتی داخل سوئد دارید منتها پیدا کردن کار راحت نیست و باید هزینه حداقل ترم اول رو که چیزی در حدود 4 تومان می شود را با خودتان ببرید .