• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام!
از وقتی فکر رفتن به خارج واسه ادامه تحصیل افتاده توی کلمون و از وقتی به این فروم وارد شدم یه شب خواب درست و حسابی ندارم.:wacko: فکر جور کردن همه مسائل و . . . این IELTS هم كه كلاَ همه کارهارو بهم ريخته :(
لطفاً بگین آخرین فرصت برای تکمیل و ارسال مدارک جهت شرکت در ترم پائیز سال دیگه چه وقت می باشد؟
چون من 30 تیر میخواستم ثبت نام کنم واسه IELTS ولي از بخت بدم درست 15 دقیقه مانده به وقت ثبت نام اینترنتم قطع شد. واسه همین نتونستم ثبت نام کنم .
نوبت بعد هم واسه دی-بهمن-اسفند ثبت نام میکنن. حالا اگه دیر میشه ، بهترین کشوری که میشه رفت و از اونجا مدرک IELTS رو گرفت و معرفی کنین.
راستی اگه یکی بچه مایه دار نباشه و بخواد ادامه تحصیل بده ، حداقل چقدر باید جمع کنه که اونوقت به امید کار دانشجویی بتونه اقدام کنه ؟:blush:​

سلام و درود

بابت اتفاقی که در مورد ثبت نامتون افتاده متاسفم ( ایرانه دیگه
126fs2277341.gif
)

شما برای ترم آینده حداکثر تا اول دی ماه باید تمامیه مدارکت اعم از مدرک زبانت دست شرکت باشه که بتونه به موقع به دست نماینده داخل سوئد برسونه .

اگر ارزون بخوای در بیاد ارمنستان و آذربایجان رو پیشنهاد می کنم وگرنه دبی و ترکیه راحتتری .

شما اجازه کار بدون محدودیت ساعتی داخل سوئد دارید منتها پیدا کردن کار راحت نیست و باید هزینه حداقل ترم اول رو که چیزی در حدود 4 تومان می شود را با خودتان ببرید .

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای فرید یه سوالی مغز من رو مشغول کرده!

آیا برای گرفتن پذیرش حتما باید مدارک رو ببرید اونجا ؟ تلفنی نمیشه بفهمیم که پذیرش میدن یا نه؟
آخه یه مشکلی هست .
مثلا فرض کنید من میخوام توی استرالیا یا سوءد یا مالزی پذیرش بگیرم (هرجا که پذیرش بدهند).
اگه من تا قبل از دیماه مدارک رو به شما بدهم . و شما به سوءد بروید و انجا پذیرش ندهند . انگاه دیگه شانسی برای پذیرش توی استرالیا(یا جای دیگه) ندارم (چون مدارک دست خودم نیست و نمیتونم مدارکم رو به دانشگاههای بقیه ی کشورها بفرستم . )
در این صورت باید 6ماه تا ترم بعد صبر کنم .که کلی وقت حروم میشه
چاره چیست ؟ نمیشه قبل از اینکه مدارک رو ببرید , بپرسید که ایا پذیرش میدن یا نه؟

سوال دیگه اینکه ایا برای اینکه شما انجا پذیرش بگیرید باید هزینه ای پرداخت کنیم ؟ چه مقدار؟

با تشکر فراوان .

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شرايط من =22 سالمه . دانشجوي ترم 7 مهندسي برق قدرت دانشگاه آزاد هستم معدل 15 و خورده اي_ مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم معاف هستم و پاس دارم و 15 تومن هم پول دارم (به غير از وثيقه).
ميخواو براي master از سوئد apply كنم
===============================================================

من از دوستم كه دانشگاه بوراس درس مي خونه در مورد روند گرفتن ويزاي كه دانشجوي پرسيدم . گفت بايد مداركتو مهر ماه ارسال كني . براي ارديبهشت نماينده دانشگاه مياد سفارت ميري براي مصاحبه اگه قبول بشي مرداد مياي سوئد
اين يعني يك سال طول ميكشه...!
آيا واقعا ويزاي دانشجوي اينقدر طول ميكشه...؟؟؟

من اگه مهر ماه مداركم رو به شما بدم . كي سوئد خواهم بود؟(به طور معمول چقدر طول ميكشه؟)

================================================================
مي خواستم ببينم ميتوتم براي دانشگاه هاي
1) Uppsala University
2)Lund University
3)Chalmers University of Technology
4)Royal Institute of Technology

براي master اقدام كنم يا اينكه امكانش خيلي كمه كه بم پذيرش بدن..؟ شما چه دانشگاه هايي رو پيشنهاد ميكنين كه باشون مكاتبه كنم؟

آيا دانشگاهي تو غير از پايتخت (به خاطر خرجش!) ميشناسين كه مدركش تو امريكا و كانادا معتبر باشه.؟

بعد اين دانشگاه ها كه گفتم معتبر ترين دانشگاه هاي سوئد كجاين ؟

من اگه ارشد رو سوئد باشم و چون براي phd اون موقع پولي ميشه ...مي تونم خرج phd رو با كار براي دانشگاه بدم؟

در مورد Phd من شنيدم كه در طول اين دوره حقوق داده ميشه (من شنيدم از 1600تا 2400يورو )
آيا به همه دانشجو هاي phd حقوق ميدن ؟ همين قدره كه گفتم ؟؟؟

=========================================================

با تشكر بي پايان.

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوی رشته مهندسی صنایع غذایی هستم تیر ماه سال آینده درسم در این رشته تمام میشود.معدلم فعلا 17.30 است. و میخوام تو همین رشته ادامه تحصیل بدم و رشته خودموهم تو دانشگاه Lund University
پیدا کردم. میخواستم بدونم با وجود اینکه خبرهای زیادی راجب به پولی شدن دانشگاه های سوئد به گوش میرسه(البته من خودم وقتی رفتم سازمان اعزام به هزینه ی شخصی بهم گفتن اولا اگر پولی بشه ممکنه اول برای آنهایی بشود که میخواهند برای لیسانس پذیرش بگیرن دوما اگر هم پولی بشه مثل فرانسه میشه که فقط یه هزینه یفوق العاده کم برای ثبت نام دریافت میکنه)
میخواستم بدونم آیا من با اینکه سال دیگه درسم تمام میشود میتوان برای فوق لیسانس با همین شرایط تحصیل رایگان پذیرش بیگرم آیا امیدی هست یا نه؟
سربازی معاف هستم و در حال حاضر 2 کار علمی هم در همایش های سراسری انجام داده ام.
با تشکر فراوان از شما.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
آقای فرید یه سوالی مغز من رو مشغول کرده!

آیا برای گرفتن پذیرش حتما باید مدارک رو ببرید اونجا ؟ تلفنی نمیشه بفهمیم که پذیرش میدن یا نه؟
آخه یه مشکلی هست .
مثلا فرض کنید من میخوام توی استرالیا یا سوءد یا مالزی پذیرش بگیرم (هرجا که پذیرش بدهند).
اگه من تا قبل از دیماه مدارک رو به شما بدهم . و شما به سوءد بروید و انجا پذیرش ندهند . انگاه دیگه شانسی برای پذیرش توی استرالیا(یا جای دیگه) ندارم (چون مدارک دست خودم نیست و نمیتونم مدارکم رو به دانشگاههای بقیه ی کشورها بفرستم . )
در این صورت باید 6ماه تا ترم بعد صبر کنم .که کلی وقت حروم میشه
چاره چیست ؟ نمیشه قبل از اینکه مدارک رو ببرید , بپرسید که ایا پذیرش میدن یا نه؟

سوال دیگه اینکه ایا برای اینکه شما انجا پذیرش بگیرید باید هزینه ای پرداخت کنیم ؟ چه مقدار؟

با تشکر فراوان .

سلام و درود
ترجمه مدارکتون باید برای نماینده داخل سوئد فرستاده و همینطور باقی مدارکتون . تلفنی کجا پذیرش دادن که اینجا بدن ؟!
8.gif

یعنی چی مدارک دست خودتون نیست ؟! ما فقط ترجمه مدارک را لازم داریم و اصل برای شماست، شما می تونی با تعداد زیاد ترجمه ها هر تعداد که می خوای دانشگاه در هر کجای دنیا اقدام کنی ...

بله ، به بنده که نه به شرکت باید بپردازید منتها بنده این تاپیک را فقط برای اطلاع رسانی ایجاد کردم و هدف تجاری ندارد وگرنه در بازارچه تاپیک ایجاد می کردم .
اگر مایل هستید شرکت امور اخذ پذیرش ، اخذ ویزا و یا خدمات در کشور مقصد را انجام دهد با همراهم که در کارت ویزیتم ( لینک اما ) هست تماس بگیرید .

موفق باشید

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

شرايط من =22 سالمه . دانشجوي ترم 7 مهندسي برق قدرت دانشگاه آزاد هستم معدل 15 و خورده اي_ مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم معاف هستم و پاس دارم و 15 تومن هم پول دارم (به غير از وثيقه).
ميخواو براي master از سوئد apply كنم
===============================================================

من از دوستم كه دانشگاه بوراس درس مي خونه در مورد روند گرفتن ويزاي كه دانشجوي پرسيدم . گفت بايد مداركتو مهر ماه ارسال كني . براي ارديبهشت نماينده دانشگاه مياد سفارت ميري براي مصاحبه اگه قبول بشي مرداد مياي سوئد
اين يعني يك سال طول ميكشه...!
آيا واقعا ويزاي دانشجوي اينقدر طول ميكشه...؟؟؟

من اگه مهر ماه مداركم رو به شما بدم . كي سوئد خواهم بود؟(به طور معمول چقدر طول ميكشه؟)

مي خواستم ببينم ميتوتم براي دانشگاه هاي
1) Uppsala University
2)Lund University
3)Chalmers University of Technology
4)Royal Institute of Technology

براي master اقدام كنم يا اينكه امكانش خيلي كمه كه بم پذيرش بدن..؟ شما چه دانشگاه هايي رو پيشنهاد ميكنين كه باشون مكاتبه كنم؟

آيا دانشگاهي تو غير از پايتخت (به خاطر خرجش!) ميشناسين كه مدركش تو امريكا و كانادا معتبر باشه.؟

بعد اين دانشگاه ها كه گفتم معتبر ترين دانشگاه هاي سوئد كجاين ؟

من اگه ارشد رو سوئد باشم و چون براي phd اون موقع پولي ميشه ...مي تونم خرج phd رو با كار براي دانشگاه بدم؟

در مورد Phd من شنيدم كه در طول اين دوره حقوق داده ميشه (من شنيدم از 1600تا 2400يورو )
آيا به همه دانشجو هاي phd حقوق ميدن ؟ همين قدره كه گفتم ؟؟؟

=========================================================

با تشكر بي پايان.

سلام و درود

اگر مهر تحویل بدین شهریور سال آینده سر کلاس هستید . کمی دیر اقدام کردین وگرنه به این ترم می رسیدین .

اگر ترم 7 رو تموم کردین و دروس اختصاصی و اصلی را گذرانده اید ، شرکت می تونه برای رشته برق که کلاس هاش بهمن ماه شروع میشه اقدام کنه و پذیرش را اخذ کند. من پس فردا صبح دارم آخرین بسته مدارک دانشجو ها رو می فرستم . می تونین تا اون موقع مدارکتون را برسونید ؟

دانشگاه هایی که توسط شرکت کار میشه همگی مورد تایید وزارت علوم ایران و وزارت علوم سوئد هستند و همگی Grade A Europ را دارند ، بنا براین برای ادامه تحصیل و همچنین کار داخل ایران، اروپا ، کانادا و آمریکا مدارکشون مورد قبول هست . لیست دانشگاهها در سایت وزارت علوم ایران آمده .

مقطع دکتر شهریه ای نخواهد شد و شما در این مقطع از دانشگاه حقوق هم دریافت می کنید ، متنها برای این که وارد دوره دکترا بشین حتما باید فوق لیسانستون را داخل یکی از دانشگاه های سوئد گذرانده باشید .

میزان حقوق بسته به رشته و تزی دارد که دارید انجام میدین ، اما 17000 کرون حقوق معمولی هست .و تا 22000 کرون هم بنده دیدم . هر کرون 140 تومان هست .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
من دانشجوی رشته مهندسی صنایع غذایی هستم تیر ماه سال آینده درسم در این رشته تمام میشود.معدلم فعلا 17.30 است. و میخوام تو همین رشته ادامه تحصیل بدم و رشته خودموهم تو دانشگاه Lund University
پیدا کردم. میخواستم بدونم با وجود اینکه خبرهای زیادی راجب به پولی شدن دانشگاه های سوئد به گوش میرسه(البته من خودم وقتی رفتم سازمان اعزام به هزینه ی شخصی بهم گفتن اولا اگر پولی بشه ممکنه اول برای آنهایی بشود که میخواهند برای لیسانس پذیرش بگیرن دوما اگر هم پولی بشه مثل فرانسه میشه که فقط یه هزینه یفوق العاده کم برای ثبت نام دریافت میکنه)
میخواستم بدونم آیا من با اینکه سال دیگه درسم تمام میشود میتوان برای فوق لیسانس با همین شرایط تحصیل رایگان پذیرش بیگرم آیا امیدی هست یا نه؟
سربازی معاف هستم و در حال حاضر 2 کار علمی هم در همایش های سراسری انجام داده ام.
با تشکر فراوان از شما.

آقای رحمت شما که امروز در دفتر توسط خود من مشاوره شدید و کامل در جریان امور قرار گرفتید .

موفق باشید

Modernism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود خدمت آقای دبیر

دو سوال مهم دارم و ممنون میشم اگه جواب بدین :

1- میخواستم ببینم با شرایط من امکان گرفتن پذیرش در رشته هایی مثل BBA و مشابه آن وجود داره یا نه ؟ در مورد رشته زبان و ادبیات انگلیسی چطور ؟ اگر آره. از شهرهای خوش آب و هوا ی جنوب امکانش هست یا شهرهای سرد شمال ؟

شرایط من:

- مدرک پیش دانشگاهی ریاضی با معدل 14.5 و نمرات اختصاصی ضعیف ( 10 -12- 14-... ) . ضمنا این مدرک رو سال 78 گرفتم!!!
- هشت سال سابقه کار دولتی .
- در حال حاضر دانشجوی ترم پنجم رشته مترجمی انگلیسی پیام نور با نمرات و معدل بالای 17.
- مدرک آیلتس رو در برج 8 خواهم گرفت .( تازیخ امتحان سی ام مهر ماه ) دارم برای آکادمیک نمره ی 7 خودم رو آماده میکنم.
- مشکل مالی ندارم.

2- با توجه به اینکه سن من 27 سال هست آیا در صورت گرفتن پذیرش برای مقطع لیسانس از نظر گرفتن ویزا مشکلی نخواهم داشت ؟

با سپاس فراوان

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود
ترجمه مدارکتون باید برای نماینده داخل سوئد فرستاده و همینطور باقی مدارکتون . تلفنی کجا پذیرش دادن که اینجا بدن ؟!
8.gif

یعنی چی مدارک دست خودتون نیست ؟! ما فقط ترجمه مدارک را لازم داریم و اصل برای شماست، شما می تونی با تعداد زیاد ترجمه ها هر تعداد که می خوای دانشگاه در هر کجای دنیا اقدام کنی ...

بله ، به بنده که نه به شرکت باید بپردازید منتها بنده این تاپیک را فقط برای اطلاع رسانی ایجاد کردم و هدف تجاری ندارد وگرنه در بازارچه تاپیک ایجاد می کردم .
اگر مایل هستید شرکت امور اخذ پذیرش ، اخذ ویزا و یا خدمات در کشور مقصد را انجام دهد با همراهم که در کارت ویزیتم ( لینک اما ) هست تماس بگیرید .

موفق باشید
با تشکر
من فکر کردم باید اصل مدارک رو بدیم . به خاطر همین نگران شدم .

در مورد راهنمایی کردن ما توی این تاپیک خیلی ممنونم

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

اگر مهر تحویل بدین شهریور سال آینده سر کلاس هستید . کمی دیر اقدام کردین وگرنه به این ترم می رسیدین .

اگر ترم 7 رو تموم کردین و دروس اختصاصی و اصلی را گذرانده اید ، شرکت می تونه برای رشته برق که کلاس هاش بهمن ماه شروع میشه اقدام کنه و پذیرش را اخذ کند. من پس فردا صبح دارم آخرین بسته مدارک دانشجو ها رو می فرستم . می تونین تا اون موقع مدارکتون را برسونید ؟

دانشگاه هایی که توسط شرکت کار میشه همگی مورد تایید وزارت علوم ایران و وزارت علوم سوئد هستند و همگی Grade A Europ را دارند ، بنا براین برای ادامه تحصیل و همچنین کار داخل ایران، اروپا ، کانادا و آمریکا مدارکشون مورد قبول هست . لیست دانشگاهها در سایت وزارت علوم ایران آمده .

مقطع دکتر شهریه ای نخواهد شد و شما در این مقطع از دانشگاه حقوق هم دریافت می کنید ، متنها برای این که وارد دوره دکترا بشین حتما باید فوق لیسانستون را داخل یکی از دانشگاه های سوئد گذرانده باشید .

میزان حقوق بسته به رشته و تزی دارد که دارید انجام میدین ، اما 17000 کرون حقوق معمولی هست .و تا 22000 کرون هم بنده دیدم . هر کرون 140 تومان هست .
17000 کرون در ماه ؟

عجیبه . خیلی خیلی رقم بالاییه!

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

چرا اینقدر دیر؟
مگه نمیتونه ترم بهاری وارد دانشگاه بشه ؟

مثلا اگه من اردیبهشت سال دیگه مدارک رو بفرستم و پذیرش بدهن انوقت کی وارد دانشگاه میشم ؟ ( شهریور سال دیگه ؟ )

MRM.ICP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابت اتفاقی که در مورد ثبت نامتون افتاده متاسفم ( ایرانه دیگه
126fs2277341.gif
)

اگر ارزون بخوای در بیاد ارمنستان و آذربایجان رو پیشنهاد می کنم وگرنه دبی و ترکیه راحتتری .

از همدردیتون ممنون. :D
از کجا میشه آمار زمان و نحوه و طریقه امتحان در این کشور هارو بدست آورد؟ :questionm
شما اجازه کار بدون محدودیت ساعتی داخل سوئد دارید منتها پیدا کردن کار راحت نیست و باید هزینه حداقل ترم اول رو که چیزی در حدود 4 تومان می شود را با خودتان ببرید .
البته با این 4 میلیونم فکر نمی کنم سر و تهش هم بیاد. حد اقل قبلش یه 2-3 میلیونی بابت کاراش باید خرج بکنه، نه؟

راستی ! نمیشه یکی پذیرش بگیره ولی 1 یا 2 ترم اول رو مرخصی بگیره تا بتونه هزینشو در بیاره ؟
که اگه بشه چی میشه؟

راستی از مرغابی 2 همبه خاطر راهنمائیش ممنونم.​

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اقای فرید دبیر

اگر مراحل پذیرش انجام بشه و ما برای شهریور سال اینده سر کلاس باشیم چه مدت قبل از شهریور ماه میتونیم در کشور سوئد حضور داشته باشیم(منظورم چند روز یا چند ماه است؟) . برای اینکه محلی رو برای زندگی انتخاب کنیم و یا برای دانشگاه مراحل اولیه رو انجام بدیم و باقی کار ها .........

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
درود خدمت آقای دبیر

دو سوال مهم دارم و ممنون میشم اگه جواب بدین :

1- میخواستم ببینم با شرایط من امکان گرفتن پذیرش در رشته هایی مثل BBA و مشابه آن وجود داره یا نه ؟ در مورد رشته زبان و ادبیات انگلیسی چطور ؟ اگر آره. از شهرهای خوش آب و هوا ی جنوب امکانش هست یا شهرهای سرد شمال ؟

شرایط من:

- مدرک پیش دانشگاهی ریاضی با معدل 14.5 و نمرات اختصاصی ضعیف ( 10 -12- 14-... ) . ضمنا این مدرک رو سال 78 گرفتم!!!
- هشت سال سابقه کار دولتی .
- در حال حاضر دانشجوی ترم پنجم رشته مترجمی انگلیسی پیام نور با نمرات و معدل بالای 17.
- مدرک آیلتس رو در برج 8 خواهم گرفت .( تازیخ امتحان سی ام مهر ماه ) دارم برای آکادمیک نمره ی 7 خودم رو آماده میکنم.
- مشکل مالی ندارم.

2- با توجه به اینکه سن من 27 سال هست آیا در صورت گرفتن پذیرش برای مقطع لیسانس از نظر گرفتن ویزا مشکلی نخواهم داشت ؟

با سپاس فراوان

سلام و درود

معدل دیپلمتون چنده ؟

معدل پیشتون که خیلی پایین اما جای کار داره، میشه CV قوی برای پرونده شما تهیه کرد و نماینده هم اونجا سفارشتون رو بکنه، و البته باید نمره زبان بالایی هم کسب کنید .
چون دانشجوی زبان هم هستید بیشتر برای زبان انگلیسی میشه براتون اقدام کرد ، در واقع چون معدلتون خوبه این پیشنهاد رو کردم، گرچه پیام نور را قبول ندارند ، اما به عنوان مدرک تکمیلی قابل ارائه به دانشگاه هست .
کار پذیرش و ویزای شما راحت نیست با همراهم تماس بگیرین .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
چرا اینقدر دیر؟
مگه نمیتونه ترم بهاری وارد دانشگاه بشه ؟

مثلا اگه من اردیبهشت سال دیگه مدارک رو بفرستم و پذیرش بدهن انوقت کی وارد دانشگاه میشم ؟ ( شهریور سال دیگه ؟ )

مرداد ماه آخرین فرصت تحویل مدارک هست به دانشگاه برای ترم ژانویه ( بهمن ) ، ایشون یه 10 روزی بد شانسی آوردند . البته مدرکشون هم هنوز آماده نیست .

شما اگر تا اردیبهشت ماه آماده بشه به طور کامل برای ترم بهمن میشه براتون پذیرش گرفت .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

از همدردیتون ممنون. :D
از کجا میشه آمار زمان و نحوه و طریقه امتحان در این کشور هارو بدست آورد؟ :questionm

البته با این 4 میلیونم فکر نمی کنم سر و تهش هم بیاد. حد اقل قبلش یه 2-3 میلیونی بابت کاراش باید خرج بکنه، نه؟

راستی ! نمیشه یکی پذیرش بگیره ولی 1 یا 2 ترم اول رو مرخصی بگیره تا بتونه هزینشو در بیاره ؟
که اگه بشه چی میشه؟

راستی از مرغابی 2 همبه خاطر راهنمائیش ممنونم.​

در مورد امتحانات این کشور ها باید از طریق سرچ مرکزهای آموزشی را پیدا کنید و باهاشون مکاتبه کنید راجب امتحان و طریقه ثبت نام، راه راحتترش استفاده از خدمات ثبت نام و خدمات آیلتس در خارج هستند که فکر کنم یک روز روزنامه را کامل بخونین پیداشون می کنین.

در مورد مرخصی جوابتون منفی هست .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام خدمت اقای فرید دبیر

اگر مراحل پذیرش انجام بشه و ما برای شهریور سال اینده سر کلاس باشیم چه مدت قبل از شهریور ماه میتونیم در کشور سوئد حضور داشته باشیم(منظورم چند روز یا چند ماه است؟) . برای اینکه محلی رو برای زندگی انتخاب کنیم و یا برای دانشگاه مراحل اولیه رو انجام بدیم و باقی کار ها .........

اگر هماهنگ کرده باشین نماینده شرکت این کار هارو می تونه برای شما انجام بده.
شما بعد از اخذ ویزا می تونین خاک ایران را ترک کنید . بعضی اوقات دو ماه وقت هست یعنی تیرماه ویزاتون میاد ، بعضی اوقات هم ویزا دیر میشه و حتی به شروع کلاس ها نمی رسین .

بستگی به شرایط سیاسی کشور و میزان شلوغی سفارت و ... دارد .

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرداد ماه آخرین فرصت تحویل مدارک هست به دانشگاه برای ترم ژانویه ( بهمن ) ، ایشون یه 10 روزی بد شانسی آوردند . البته مدرکشون هم هنوز آماده نیست .

شما اگر تا اردیبهشت ماه آماده بشه به طور کامل برای ترم بهمن میشه براتون پذیرش گرفت .
ترم بهمن؟
منظورتون اینه که اونجا از بهمن میتونم وارد دانشگاه بشم ؟
خیلی خیلی بد شد .

هیچ راهی نیست توی شهریور بتونم وارد دانشگاه بشم ؟ اخذ پذیرش بیشتر طول میکشه یا گرفتن ویزا ؟
اگه مدارک رو توی اسفندماه امسال بفرستم بازم باید بهمن وارد دانشگاه بشم ؟

واقعا از راهنماییهاتون ممنونم

Modernism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

معدل دیپلمتون چنده ؟

معدل پیشتون که خیلی پایین اما جای کار داره، میشه CV قوی برای پرونده شما تهیه کرد و نماینده هم اونجا سفارشتون رو بکنه، و البته باید نمره زبان بالایی هم کسب کنید .
چون دانشجوی زبان هم هستید بیشتر برای زبان انگلیسی میشه براتون اقدام کرد ، در واقع چون معدلتون خوبه این پیشنهاد رو کردم، گرچه پیام نور را قبول ندارند ، اما به عنوان مدرک تکمیلی قابل ارائه به دانشگاه هست .
کار پذیرش و ویزای شما راحت نیست با همراهم تماس بگیرین .

درود

معدل دیپلمم هم 15 هست.

فردا خدمت شما تماس میگیرم.

سپاس

pirmard

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
ببخشید برای ادامه تحصیل در سوید (فرق لیسانس) چه معدلی در لیسانس لازمه ؟
لیسانس رشته کامپیوتر/سخت افزار .

سربازی که نرفتیم . معافیت تحصیلی میشه گرفت برای رفتن و ... ؟

بالا