• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

ismaeel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سلام

یه سوال ازتون داشتم

منی که تو بدشانسی آخرش هستم برای منم میشه کاری کرد

قضیه اینطوریه که سال 2004 به خاطر شرکت در نمایشگاه سبیت یه مهر ردی خورد پشت پاسپورتم

امسال هم برای انگلستان اقدام کردم اونم 2 بار که هر دو بارش رو مهر ردی زد

الانم پاسپورتم سه تا مهر ردی داره

میخواستم بدونم برای گرفتن ویزا میشه کاری کرد یا انه اصلا این سوئد به ما ویزا میده یا دوباره یه مهر دیگه اضافه میشه به مهرهای دیگه.

شرایط منم ایناس

دیپلم ریاضی فیزیک
مدرک زبانم ندارم
فقط چند سالی mcse و از اینجور چیزا خوندم
شرایط مالی هم بد نیست

یه سوال دیگه هم داشتم کسی رو سراغ داری بتونه یه ویزا از این سفارت انگلستان بگیره

اگه بتونی حسابی در توان خودم مرام کشش میکنم

TAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

فقط برای یکی از دانشگاههای سوئد میشه برای مقطع لیسانس رفت سوئد و 1 سال زبان سوئدی خوند تا بعد وارد دوره تحصیلی دانشگاهی بشید که شرکت ما اقدام نمی کنه چون زبان سوئدی فقط و فقط در سوئد صحبت می شود و هیچ کاربرد دیگه ای ندارد . از طرفی تعداد رشته های این دانشگاه به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد .

سلام دوست گرامي
با تشکر از پاسخگويي شما من ميخواهم که براي مقطع فوق ليسانس اقدام کنم اما خب مدرک زبان انگليسي ندارم براي همين هم ميخواستم که اگر بشود در درجه اول يکسال در سوئد زبان انگليسي بخوانم و مدرک آنرا اخذ نمايم و بعد براي ادامه تحصيل در مقطع مستر اقدام کنم حالا اگر امکان اين موضوع نميباشد آيا ميتوانم بجاي انگليسي اين يکسال زبان سوئدي بخوانم و سپس براي پذيرش در دوره مستر يک دانشگاه در سوئد اقدام نمايم ؟ فقط آيا ميتوان با پذيرش اين دوره يکساله زبان سوئدي ويزاي سوئد را اخذ نمود ؟ با تشکر از لطف شما بزرگوار

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دوست گرامي
با تشکر از پاسخگويي شما من ميخواهم که براي مقطع فوق ليسانس اقدام کنم اما خب مدرک زبان انگليسي ندارم براي همين هم ميخواستم که اگر بشود در درجه اول يکسال در سوئد زبان انگليسي بخوانم و مدرک آنرا اخذ نمايم و بعد براي ادامه تحصيل در مقطع مستر اقدام کنم حالا اگر امکان اين موضوع نميباشد آيا ميتوانم بجاي انگليسي اين يکسال زبان سوئدي بخوانم و سپس براي پذيرش در دوره مستر يک دانشگاه در سوئد اقدام نمايم ؟ فقط آيا ميتوان با پذيرش اين دوره يکساله زبان سوئدي ويزاي سوئد را اخذ نمود ؟ با تشکر از لطف شما بزرگوار

خیر، اون قضیه یکسالی که عرض کردم فقط برای لیسانس هست ، اونم که گفتم برای تعداد کمتر از 6 رشته ...

برای فوق باید انگلیسی بلد باشید و مدرک داشته یاشین.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوست عزیز سلام

یه سوال ازتون داشتم

منی که تو بدشانسی آخرش هستم برای منم میشه کاری کرد

قضیه اینطوریه که سال 2004 به خاطر شرکت در نمایشگاه سبیت یه مهر ردی خورد پشت پاسپورتم

امسال هم برای انگلستان اقدام کردم اونم 2 بار که هر دو بارش رو مهر ردی زد

الانم پاسپورتم سه تا مهر ردی داره

میخواستم بدونم برای گرفتن ویزا میشه کاری کرد یا انه اصلا این سوئد به ما ویزا میده یا دوباره یه مهر دیگه اضافه میشه به مهرهای دیگه.

شرایط منم ایناس

دیپلم ریاضی فیزیک
مدرک زبانم ندارم
فقط چند سالی mcse و از اینجور چیزا خوندم
شرایط مالی هم بد نیست

یه سوال دیگه هم داشتم کسی رو سراغ داری بتونه یه ویزا از این سفارت انگلستان بگیره

اگه بتونی حسابی در توان خودم مرام کشش میکنم

با همراهم که در کارت ویزیتم( لینک در امضا ) هست تماس بگیرین .

Roshy_x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با همراهم که در کارت ویزیتم( لینک در امضا ) هست تماس بگیرین .

سلام اقای دبیر
میشه لطفا چند نفر از دانشجویانی که ویزاشون اومده و الان سوئد درس میخونند آدرس میل شونو بهم بدین می خوام ازشون راجع به نحوی زندگی و درس خوندن اونجا بپرسم؟:) با تشکر

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي دبير- چند تا سوال داشتم:

1) براي قوق ليسانس 20 ميليون وثيقه مالي تا چند وقت بايد تو حسابم باشه؟ابعد از اومدن ويزام ميتوبم درش بيارم؟ براي دوره دكترا هم(اگر فوق رو در سوئد گذرانده باشم)بايد دوباره وثيقه مالي بزارم ؟

2) اگر تا قبل از پولي شدن سوئد وارد دوره مستر بشم دوره دكترام رايگان خواهد بود يا نه ؟؟؟؟؟

3) من دانشجوي ترم 6 مهندسي برق قدرت هستم(دانشگاه آزاد واحد شهرستان) و مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم و (((((( ترم تابستان 86 )))) فارغ التحصيل مي شم ____ براي جريان انداختن پروندم بايد فارغ التحصيلي داشته باشم يا با ترجمه ريز نمراتم هم مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون چند ماه طول ميكشه تا بياد)

mhapackage

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت جناب دبیر؛
من هم یه سوال فوری داشتم(با توجه به رو به اتمام بودن زمان ارسال مدارک به سوئد برای این ترم):
من زبانم بد نیست، اما هنوز نوبتم نشده امتحان تافل رو بدم و البته بعد از امتحان هم دو سه هفته ای طول میکشه جوابش بیاد. با توجه به این موضوع آیا میشه بقیه مدارک رو بفرستیم و این یه مورد نقص بخوره تا یکی دو ماه دیگه که آماده بشه و براشون بفرستبم تا من به همین ترم برسم؟:blush:
ممنون​

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام آقاي دبير- چند تا سوال داشتم:

1) براي قوق ليسانس 20 ميليون وثيقه مالي تا چند وقت بايد تو حسابم باشه؟ابعد از اومدن ويزام ميتوبم درش بيارم؟ براي دوره دكترا هم(اگر فوق رو در سوئد گذرانده باشم)بايد دوباره وثيقه مالي بزارم ؟

2) اگر تا قبل از پولي شدن سوئد وارد دوره مستر بشم دوره دكترام رايگان خواهد بود يا نه ؟؟؟؟؟

3) من دانشجوي ترم 6 مهندسي برق قدرت هستم(دانشگاه آزاد واحد شهرستان) و مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم و (((((( ترم تابستان 86 )))) فارغ التحصيل مي شم ____ براي جريان انداختن پروندم بايد فارغ التحصيلي داشته باشم يا با ترجمه ريز نمراتم هم مي شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون چند ماه طول ميكشه تا بياد)

سلام و درود

1) فقط تا زمانی که نامه بانکی را بگیرید یعنی یکی دو روز .
برای دوره دکترا لازم ندارید .

2) بستگی به تصمیم گیری دولت و مجلس و وزارت علوم سوئد دارد. هر موقع فوق تموم شد این سوال رو ازم بپرسید.

3)شرکت با روابطی که داره با ریز نمرات هم معمولا می تونه ولی خود شخص خیر.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام خدمت جناب دبیر؛
من هم یه سوال فوری داشتم(با توجه به رو به اتمام بودن زمان ارسال مدارک به سوئد برای این ترم):
من زبانم بد نیست، اما هنوز نوبتم نشده امتحان تافل رو بدم و البته بعد از امتحان هم دو سه هفته ای طول میکشه جوابش بیاد. با توجه به این موضوع آیا میشه بقیه مدارک رو بفرستیم و این یه مورد نقص بخوره تا یکی دو ماه دیگه که آماده بشه و براشون بفرستبم تا من به همین ترم برسم؟:blush:
ممنون​

خیر متاسفانه این امکان وجود ندارد .

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
فريد چرا يه دوره آموزش زبان سوئدي راه نميدازي؟
فكر كنم نيازمند و مشتاق زياد داشته باشه؟

asghars2

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام و تقدیم احترام
می خواستم و یعنی قصد تحصیل در خارج (استرالیا ) را داشتم وبه دلیل به سری مشکلات نشد .
mail من [email protected] هستش لطفا مرا راهنمایی کنید که چه تاریخی با چه مدارکی بیام
با تشکر see u

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
فريد چرا يه دوره آموزش زبان سوئدي راه نميدازي؟
فكر كنم نيازمند و مشتاق زياد داشته باشه؟

راستش امکاناتشو دارم که این کار رو انجام بدم، منتها برای ورود به دورههای آموزشی که به زبان سوئدی تدریس می شوند فقط یاد گرفتن این زبان مهم نیست و باید دانشجو در آزمون TISUS ( همون TOEFL به زبان سوئدی ) شرکت کند و نمره حد نصاب رو کسب کند.
ایراد کار اینجاست که این امتحان داخل ایران برگزار نمی شود .
از طرفی بدون پذشرش دوره تحصیلی هم نمی شه به سوئد رفت برای شرکت در این آزمون پس عملا تنها راهی که باقی می مونه همون دوره های انگلیسی زبان هست در نهایت اگر دانشجو شته مد نظرش ( مخصوصا در لیسانس ) در سوئد به زبان انگلیسی نبود می تونه داخل دانشگاه درس های سوئدی رو انتخاب کنه و به رایگان یاد بگیره.

به هر حال اگر کسی هم برای زبان سوئدی استاد خواست ، شرکت استاد در اختیار دارد که می تونه به متقاضی معرفی بکنه .

راستی چیو ادیت کردی؟!؟!؟ :f34r:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام و تقدیم احترام
می خواستم و یعنی قصد تحصیل در خارج (استرالیا ) را داشتم وبه دلیل به سری مشکلات نشد .
mail من [email protected] هستش لطفا مرا راهنمایی کنید که چه تاریخی با چه مدارکی بیام
با تشکر see u

براتون ارسال شد

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
مهندس فرید عزیز ..
لطفا PM تون رو چک کنید/.ط

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ميخواستم يه چيزي بهت بگم گفتم بعدا اونم تو پي ام باشه بهتره.
برا همين اديت كردم.اونم كه ديدي 2 تا پست پشت سر هم شد ما اين اينترنت خونه ماست كه هي كم مياره ديدم 2 تا شد.
اما منظورم در مورد سوئدي اينه كه خوب به هر حال از كساني كه ميخوان برن سوئد درس بخونن بايد بتونن آخرش سوئدي صحبت كنن يا نه!
پس بهتره حداقل بتونن تو ايران يه مقدار سوئدي را ياد بگيرن.
تجربه شخصيم تو مورد روسي ميگه كه خيلي به درد ميخوره!

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
ميخواستم يه چيزي بهت بگم گفتم بعدا اونم تو پي ام باشه بهتره.
برا همين اديت كردم.اونم كه ديدي 2 تا پست پشت سر هم شد ما اين اينترنت خونه ماست كه هي كم مياره ديدم 2 تا شد.
اما منظورم در مورد سوئدي اينه كه خوب به هر حال از كساني كه ميخوان برن سوئد درس بخونن بايد بتونن آخرش سوئدي صحبت كنن يا نه!
پس بهتره حداقل بتونن تو ايران يه مقدار سوئدي را ياد بگيرن.
تجربه شخصيم تو مورد روسي ميگه كه خيلي به درد ميخوره!

در مورد اولی که هیچی دریافت نکردم .

در مورد قضیه دوم در حال رایزنی با استاد سوئدی هستیم. :happy:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
يه مشكلي پيش اومده به محض درست شدن خبرت ميكنم!

MRM.ICP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام!
از وقتی فکر رفتن به خارج واسه ادامه تحصیل افتاده توی کلمون و از وقتی به این فروم وارد شدم یه شب خواب درست و حسابی ندارم.:wacko: فکر جور کردن همه مسائل و . . . این IELTS هم كه كلاَ همه کارهارو بهم ريخته :(
لطفاً بگین آخرین فرصت برای تکمیل و ارسال مدارک جهت شرکت در ترم پائیز سال دیگه چه وقت می باشد؟
چون من 30 تیر میخواستم ثبت نام کنم واسه IELTS ولي از بخت بدم درست 15 دقیقه مانده به وقت ثبت نام اینترنتم قطع شد. واسه همین نتونستم ثبت نام کنم .
نوبت بعد هم واسه دی-بهمن-اسفند ثبت نام میکنن. حالا اگه دیر میشه ، بهترین کشوری که میشه رفت و از اونجا مدرک IELTS رو گرفت و معرفی کنین.
راستی اگه یکی بچه مایه دار نباشه و بخواد ادامه تحصیل بده ، حداقل چقدر باید جمع کنه که اونوقت به امید کار دانشجویی بتونه اقدام کنه ؟:blush:​

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام!
از وقتی فکر رفتن به خارج واسه ادامه تحصیل افتاده توی کلمون و از وقتی به این فروم وارد شدم یه شب خواب درست و حسابی ندارم.:wacko: فکر جور کردن همه مسائل و . . . این IELTS هم كه كلاَ همه کارهارو بهم ريخته :(
لطفاً بگین آخرین فرصت برای تکمیل و ارسال مدارک جهت شرکت در ترم پائیز سال دیگه چه وقت می باشد؟
چون من 30 تیر میخواستم ثبت نام کنم واسه IELTS ولي از بخت بدم درست 15 دقیقه مانده به وقت ثبت نام اینترنتم قطع شد. واسه همین نتونستم ثبت نام کنم .
نوبت بعد هم واسه دی-بهمن-اسفند ثبت نام میکنن. حالا اگه دیر میشه ، بهترین کشوری که میشه رفت و از اونجا مدرک IELTS رو گرفت و معرفی کنین.
راستی اگه یکی بچه مایه دار نباشه و بخواد ادامه تحصیل بده ، حداقل چقدر باید جمع کنه که اونوقت به امید کار دانشجویی بتونه اقدام کنه ؟:blush:​
ارمنستان و دوبی
که ارمنستان ارزونتر هست . چون از راه زمینی هم میشه رفت .
پاسپورت که داری نه؟

بالا