• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
درود بر شما...آقا وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟
راستش من هفته پیش سفارت بودم برای ویزا درخواست دادم از سفارت المان....
یه پیره زنه رو گزاشته بودن اونجا ...پدر سگ 1 ساعت داشت با من فک میزد مشخصات جد در ابادم رو در اورد.
یه چیزایی ازم پرسید که کفم بریده بوددددددددددد.......
خیلی ها میگن که ویزا الان خیلی خیلی سخت میدن...
من تمام مدارکم اوکی هستش.یعنی همه چیز حله حله...تازه 2 تا پذیرش داشتم......
با مامور سفارت هم مث بلبل المانی حرف میزدم.....خودش کف کرده بود...
ولی چیزی که اعصابم رو خراب کرده بود این بود که بچه ها میگن وضعیت ویزا خرابه...

دی جی فرد جان از شما که تو این کارا هستی سوال دارم....الان وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟؟؟اگه ویزا ندادن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین من تو اسپانیا رفیق دارم....میگفت اگه بهت ویزا ندادند ....میرم یک کلاس زبان تو اسپانیا ثبت نامت میکنم....از اون طریق یه وبزای 6 ماهه دانشجویی برای اسپانیا بگیر و بعد برو المان تو دانشگاه ثبت نام کن و ویزاتو تو المان تمدید کن.....حالا میخوام بدونم این کار شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زنه بهم گیر داد گفت چرا رتبه ی دانشگاه سراسریت اینقدر پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهش گفتم :مهم اینه که دانشگاه منو قبول کرده و من دعوت نامه مو دارم.

گفت نه! با این نمیتونی بری المان..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داشت اعصابمو خورد میکرد...
آخه اصلا ربطی نداره.....

یک ساعت داشتم باهاش فک میزدم میگفتم(خار****) بابا من معدل پیش دانشگاهیم که ریاضی فیزیک بودم 19.20 هست معدل سومم 18.60 هست........میگفت نه......
واقعا که خنده داره.......سفارت به رتبه سراسری دانشگاه گیر میده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که تا دو سال پیش ملت با دیپلم و معدل صفر میرفتن........

*یک نصیحت برای همه *
اگه میخوایید برید از اینجا بیرون همین فردا اقدام کنید ...چون اووروپا داره در هاشو میبنده....چند ماه دیگه همه جا پولی میشه.....کما اینکه تا الان خیلی از جاها شده......من خودم دو سال پیش اقدام کردم تازه الان کارام اوکی شده.
ببین ....وقتی میگم دو سال کار داره.....یعنی واقعا دو سال کار داره.....مگه کشکه باید اونجا خوابگاه بگیری......با محیط اشنایی پیدا کنی.....زبانشونو حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری.... و ....
همین کارای کوچیک خیلی ساده دو سال طول داره.

ولی اگه اوروپا میخایید برید فقط 6 ماه تا یک سال وقت دارید...اینو جدی میگم.
الان تا اونحایی رفیقام میگفتن فقط سوئد مجانیه و 20 درصد دانشگاه های آلمان.....
من خودم از دانشگاه هامبورگ(کیل) پذیرش دارم(رفیقم ریس بخش دانشجو های خارجی اونجاست).که تنها فاخ هوخ شوله ی مجانیه المانه ولی نمیخوام برم....واسه اینه که سخت کرده!!!!بعد از کالج باید کنکور بدی.....بگذریم.

خیلی چاکریم.

سلام و دورد

بله متاسفانه حفق با شماست اوضاع سیاسی کشور خیلی خرابه و این قضیه روی پذیرش و ویزای دانشجویی هم داره تاثیر میزاره .

البته ویزای آلمان و انگلستان به خودیه خود خیلی خیلی سخت هستند و مصاحبه جونداری داره ، ولی شرایط سیاسی هم به سختیش دامن زده .

من می تونم برای سوئد براتون ویزا بگیرم در صورتی که پذیرش تحصیلی داشته باشین، اونم اگر شرایطشو داشته باشین با من .

Modernism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما...آقا وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟
راستش من هفته پیش سفارت بودم برای ویزا درخواست دادم از سفارت المان....
یه پیره زنه رو گزاشته بودن اونجا ...پدر سگ 1 ساعت داشت با من فک میزد مشخصات جد در ابادم رو در اورد.
یه چیزایی ازم پرسید که کفم بریده بوددددددددددد.......
خیلی ها میگن که ویزا الان خیلی خیلی سخت میدن...
من تمام مدارکم اوکی هستش.یعنی همه چیز حله حله...تازه 2 تا پذیرش داشتم......
با مامور سفارت هم مث بلبل المانی حرف میزدم.....خودش کف کرده بود...
ولی چیزی که اعصابم رو خراب کرده بود این بود که بچه ها میگن وضعیت ویزا خرابه...

دی جی فرد جان از شما که تو این کارا هستی سوال دارم....الان وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟؟؟اگه ویزا ندادن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین من تو اسپانیا رفیق دارم....میگفت اگه بهت ویزا ندادند ....میرم یک کلاس زبان تو اسپانیا ثبت نامت میکنم....از اون طریق یه وبزای 6 ماهه دانشجویی برای اسپانیا بگیر و بعد برو المان تو دانشگاه ثبت نام کن و ویزاتو تو المان تمدید کن.....حالا میخوام بدونم این کار شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زنه بهم گیر داد گفت چرا رتبه ی دانشگاه سراسریت اینقدر پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهش گفتم :مهم اینه که دانشگاه منو قبول کرده و من دعوت نامه مو دارم.

گفت نه! با این نمیتونی بری المان..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داشت اعصابمو خورد میکرد...
آخه اصلا ربطی نداره.....

یک ساعت داشتم باهاش فک میزدم میگفتم(خار****) بابا من معدل پیش دانشگاهیم که ریاضی فیزیک بودم 19.20 هست معدل سومم 18.60 هست........میگفت نه......
واقعا که خنده داره.......سفارت به رتبه سراسری دانشگاه گیر میده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که تا دو سال پیش ملت با دیپلم و معدل صفر میرفتن........

*یک نصیحت برای همه *
اگه میخوایید برید از اینجا بیرون همین فردا اقدام کنید ...چون اووروپا داره در هاشو میبنده....چند ماه دیگه همه جا پولی میشه.....کما اینکه تا الان خیلی از جاها شده......من خودم دو سال پیش اقدام کردم تازه الان کارام اوکی شده.
ببین ....وقتی میگم دو سال کار داره.....یعنی واقعا دو سال کار داره.....مگه کشکه باید اونجا خوابگاه بگیری......با محیط اشنایی پیدا کنی.....زبانشونو حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری.... و ....
همین کارای کوچیک خیلی ساده دو سال طول داره.

ولی اگه اوروپا میخایید برید فقط 6 ماه تا یک سال وقت دارید...اینو جدی میگم.
الان تا اونحایی رفیقام میگفتن فقط سوئد مجانیه و 20 درصد دانشگاه های آلمان.....
من خودم از دانشگاه هامبورگ(کیل) پذیرش دارم(رفیقم ریس بخش دانشجو های خارجی اونجاست).که تنها فاخ هوخ شوله ی مجانیه المانه ولی نمیخوام برم....واسه اینه که سخت کرده!!!!بعد از کالج باید کنکور بدی.....بگذریم.

خیلی چاکریم.

سلام دوست عزیز

کاملا درسته که وضعیت ویزا خصوصا برای آلمان سخت شده .
و این رو هم اضافه کنم که دوستان من در اروپا به من گفتند که سوئد به ایرانیها راحت تر ویزا میده . و دلیلش رو هم اینطور گفتند که ایرانی های موفق بسیار زیادی در سوئد هستند وبه همین علت نظر سوئد یها روی ایرانی ها فعلا مثبته که امیدوارم همین طوری هم بمونه.

همین جا از کلیه دوستان خواهش دارم که واقعا هدف دار به سوئد برن و سعی کنن چهره ایرانی ها رو در اونجا روز به روز بهتر نشون بدن.

مثلا تفریح و شادی بسیار خوبه ولی نباید باعث افت تحصیلی و آبرو ریزی بشه . یکی از نزدیکترین دوستهام توی انگلیس به من نصیحت کرد که اگه میخواهی بیای اروپا و روی پای خودت بایستی ( از ایران ساپورت نشی) حسابی تفریح هاتو توی ایران بکن چون اینجا فشار زندگی برای خیلی ها دل و دماغ تفریح نمیذاره.(حتی اون نوع تفریحاتی که شاید تو ذهن اکثر ما ایرانیها توی اروپا فت و فراوون هست ).

اگر هم توانایی ساپورت شدن کامل مالی از ایران رو دارید که چه بهتر . به شرطی که اولویت اول شما پیشرفت چشمگیر تحصیلی باشه نه عشق و حال ! چون برای عشق و حال کشورهای بسیار خوش آب و هواتر و زیبا تری توی دنیا هست که اصولا برای تفریح کردن ساخته شدن.

دوست دیگری ( که به 35 کشور دنیا سفر کرده و الان ساکن انگلیس هست ) به من گفت حتی اگه میخواهی توی دانشگاه انگلیسی زبان درس بخونی سعی کن زبان مادری کشور مقصدت رو یاد بگیری چون در تمامی مراحل کمکت میکنه. و مهم تر از همه اینکه اینجوری مردم اون کشور واقعا بهت احترام میذارن و خیلی سریع توی اون جامعه پیشرفت میکنی! برای یه اروپایی خیلی ارزش داره که یک خارجی به زبان و فرهنگ اونها علاقه نشون بده.

من خودم با سفارت سوئد تماس گرفتم و به من گفتند که ویزای تحصیلی مصاحبه نداره . اطلاعات دیگه ای هم ندارم!

در نهایت نظر شخصی خود من ( کی از من نظر خواست؟؟ ) اینه که سوئد کشور خوبی برای تحصیل و زندگی هدفمند هستش و ارزش اینو داره که سعی خودمونو بکنیم که بریم اونجا.

همگی موفق و شاد باشید.

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

شرکت ما برای دانشگاههای معتبر سوئد، فنلاند ، مالزی و هند اقدام می کنه .

در آینده ممکنه استرالیا اضافه بشه که مستلزم اطلاعات، نماینده ویژه در کشور استرالیا و در دانشگاه، مشاور مربوطه و ... هست.
سلام

میگم من با معدل دیپلم 15.40 و معدل پیش دانشگاهی 14.50 و دیپلم ریاضی فیزیک و رتبه ی کنکور 14000 نمیتونم توی سوءد پذیرش بگیرم نه؟ :( البته ترم 1 دانشگاه ملی رشته ی مهندسی شیمی هستم . منتها از رشته ام خوشم نمیاد میخوام تغییر رشته بدهم

خیلی ممنون

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

میگم من با معدل دیپلم 15.40 و معدل پیش دانشگاهی 14.50 و دیپلم ریاضی فیزیک و رتبه ی کنکور 14000 نمیتونم توی سوءد پذیرش بگیرم نه؟ :( البته ترم 1 دانشگاه ملی رشته ی مهندسی شیمی هستم . منتها از رشته ام خوشم نمیاد میخوام تغییر رشته بدهم

خیلی ممنون

سلام و درود

خیلی هم شرایط بدی نیست
Just_Cuz_06.gif

شرکت می تونه برای اخذ پذیرشتون اقدام کنه ، مدرک زبان انگلیسی دارید ؟ چه رشته ای می خواین بخونین ؟ رشته های انگلیسی زبان لیسانس سوئد در صفحه اول هست .

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

خیلی هم شرایط بدی نیست
Just_Cuz_06.gif

شرکت می تونه برای اخذ پذیرشتون اقدام کنه ، مدرک زبان انگلیسی دارید ؟ چه رشته ای می خواین بخونین ؟ رشته های انگلیسی زبان لیسانس سوئد در صفحه اول هست .
سلام آقای فرید. و مجددا خیلی ممنون برای همه چی.

والا رشته ی هوافضا !
ظاهرا توی صفحه اول بود .

من هنوز آیلس امتحان ندادم . دارم براش میخونم که اول مهر سال دیگه بتونم خارج شروع کنم . و قبل از عید آیلس رو امتحان بدم.
فقط نگرانیم از همینه که با این معدل پایین بهم پذیرش ندهند. و زحمتی که برای آیلس میکشم هدر بره!

یه سوال دیگه هم دارم .
به ما توی سوم دبیرستان 2 تا معدل میدن . یکیش معدل "کتبی" هست
یه معدل دیگه هم میدن که معمولا بالاتر هست .
برای پذیرش کدوم معدل رو میخوان ؟

alonelytree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

کاملا درسته که وضعیت ویزا خصوصا برای آلمان سخت شده .
و این رو هم اضافه کنم که دوستان من در اروپا به من گفتند که سوئد به ایرانیها راحت تر ویزا میده . و دلیلش رو هم اینطور گفتند که ایرانی های موفق بسیار زیادی در سوئد هستند وبه همین علت نظر سوئد یها روی ایرانی ها فعلا مثبته که امیدوارم همین طوری هم بمونه.

همین جا از کلیه دوستان خواهش دارم که واقعا هدف دار به سوئد برن و سعی کنن چهره ایرانی ها رو در اونجا روز به روز بهتر نشون بدن.

مثلا تفریح و شادی بسیار خوبه ولی نباید باعث افت تحصیلی و آبرو ریزی بشه . یکی از نزدیکترین دوستهام توی انگلیس به من نصیحت کرد که اگه میخواهی بیای اروپا و روی پای خودت بایستی ( از ایران ساپورت نشی) حسابی تفریح هاتو توی ایران بکن چون اینجا فشار زندگی برای خیلی ها دل و دماغ تفریح نمیذاره.(حتی اون نوع تفریحاتی که شاید تو ذهن اکثر ما ایرانیها توی اروپا فت و فراوون هست ).

اگر هم توانایی ساپورت شدن کامل مالی از ایران رو دارید که چه بهتر . به شرطی که اولویت اول شما پیشرفت چشمگیر تحصیلی باشه نه عشق و حال ! چون برای عشق و حال کشورهای بسیار خوش آب و هواتر و زیبا تری توی دنیا هست که اصولا برای تفریح کردن ساخته شدن.

دوست دیگری ( که به 35 کشور دنیا سفر کرده و الان ساکن انگلیس هست ) به من گفت حتی اگه میخواهی توی دانشگاه انگلیسی زبان درس بخونی سعی کن زبان مادری کشور مقصدت رو یاد بگیری چون در تمامی مراحل کمکت میکنه. و مهم تر از همه اینکه اینجوری مردم اون کشور واقعا بهت احترام میذارن و خیلی سریع توی اون جامعه پیشرفت میکنی! برای یه اروپایی خیلی ارزش داره که یک خارجی به زبان و فرهنگ اونها علاقه نشون بده.

من خودم با سفارت سوئد تماس گرفتم و به من گفتند که ویزای تحصیلی مصاحبه نداره . اطلاعات دیگه ای هم ندارم!

در نهایت نظر شخصی خود من ( کی از من نظر خواست؟؟ ) اینه که سوئد کشور خوبی برای تحصیل و زندگی هدفمند هستش و ارزش اینو داره که سعی خودمونو بکنیم که بریم اونجا.

همگی موفق و شاد باشید.

سوئد ویزا میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه واقعا اینطوری باشه که خیلی عالیه..
اخه تا چند سال پیش سوئد معروف بود به آپارتاید ترین سفارت تهران....
روزی فقط 3/4 تا ویزا میداد...
خیلیا ازش شاکی بودن....
خدا کنه!!!!!!!!!!!

Modernism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلیا ازش شاکی بودن....
خدا کنه!!!!!!!!!!!

همونطوری که گفتم من اطلاعات دقیقی در مورد ویزا ندارم و بهتره که از آقای دبیر بپرسیم.

( واقعیت اینه که خیلی سال نیست که تحصیل در سوئد رواج پیدا کرده .)

ولی منطقی به نظر میرسه که ویزا راحت بدن ( دانشجویی ) که اگه مثل اکثر کشورها باشه 6 ماهه هست و بعد تمدید میشه . چون از خدا میخوان که جوونهای با استعداد ایرانی برن توی دانشگاههاشون درس بخونن و کارهای مختلف مملکتشون رو هم با دستمزد نه چندان بالا انجام بدن. تازه رشد جمعیت آنها بسیار کمه و جمعیت آنها پیر هست.( جوون کم دارن).

در نهایت از آقای دبیر خواهش دارم اطلاعات بیشتری در مورد ویزا برای همگی بگذارند.

با تشکر

Modernism

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر آقای دبیر

آیا در ایران امکان یادگیری زبان سوئدی برای علاقه مندان هست ؟ شما مرجعی سراغ ندارید؟

همچنین لطف کنید در مورد پستهای قبلی که در مورد ویزا پرسش شده بود کمی توضیح بدید.

سپاس

mhapackage

Registered User
لایک‌ها
0
میبخشید جناب دبیر؛
شما تا بحال دیدید که ترجمه گذرنامه(پاسپورت) هم جزو مدارک لازم برای ارسال به یک دانشگاه باشه؟
اگه اینجوریه با توجه به بحث **** وظیفه، گذرنامه رو که به کسی که مدارک خروج از مملکت براش صادر نشده نمیدن! پس چکار باید کرد؟
ممنون از راهنمایی هاتون.​

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای دبیر متاسفانه مفقودالاثر شده اند.:)

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام و درود بر همه دوستان

می بخشید دیر به دیر می رسم سر بزنم، شرکت خیلی شلوغ شده و متقاضی و تماس زیاد ، داریم پرونده ها رو جمع و جور می کنیم که برای دانشجوهای این ترم اقدام کنیم، نماینده تا یکی دو هفته دیگه مدارک را برای اقدام با خودش به سوئد می برد.

فردا صبح جواب همه سوال ها رو میدم.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
خیلیا ازش شاکی بودن....
خدا کنه!!!!!!!!!!!

بله سوئد تقریبا بدون مشکل ویزای دانشجویی صادر می کنه اونم با پذیرش از دانشگاههای موررد تایید وزارت علوم سوئد .

منتها اون سختگیری که شما فرمودین هنوز وجود داره و برای ویزاهای غیر دانشجویی هست . یعنی ویزای توریسای که تقریبا غیر ممکن شده و ویزای دیدار هم که باید اقوام درجه یک در سوئد داشته باشین خیلی مشکل میدن .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
درود بر آقای دبیر

آیا در ایران امکان یادگیری زبان سوئدی برای علاقه مندان هست ؟ شما مرجعی سراغ ندارید؟

همچنین لطف کنید در مورد پستهای قبلی که در مورد ویزا پرسش شده بود کمی توضیح بدید.

سپاس

پذیرش هایی که شرکت برای دانشجویان می گیرد به زبان انگلیسی تدریس می شوند و شما باید مدارک زبان انگلیسی بین المللی بگیرید . اما اگر مایل باشید زبان سوئدی یاد بگیرید می تونم استاد بهتون معرفی کنم ، با همراهم که در لینک کارت ویزیت امضام هست تماس بگیرین .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
میبخشید جناب دبیر؛
شما تا بحال دیدید که ترجمه گذرنامه(پاسپورت) هم جزو مدارک لازم برای ارسال به یک دانشگاه باشه؟
اگه اینجوریه با توجه به بحث **** وظیفه، گذرنامه رو که به کسی که مدارک خروج از مملکت براش صادر نشده نمیدن! پس چکار باید کرد؟
ممنون از راهنمایی هاتون.​

کپی گذرنامه لازم هست برای دانشگاههای سوئد و فنلاند و خیلی از کشورهای دیگه لازم هست.
برای بعضی از کشورها میشه ترجمه شناسنامه رو فرستاد اما بیشترشون نمیشه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوستانی که در مورد گروه پزشکی سوال می پرسند باید بگم که گروه پزشکی از پایه تا تخصص همه به زبان سوئدی هست و نمیشه از اینجا پذیرش گرفت، راهش اینه که از یکی از رشته های انگلیسی زبان پذیرش بگیزیم ، شما وارد سوئد و دانشگاه بشین، در دانشگاه زبان سوئدی را به رایگان تدریس می کنند . در نهایت سوئدی را در عرض 6 ماه فرا بگیرین و دیگه همه گروهها و رشته ها به زبان سوئدی موجود هست .
برای پزشکان عمومی هم که تماس می گیرند بگم که در حال حاضر اکثر پزشکانی که به من مراجعه می کنند می خواهند وارد رشته هایی مانند ژنتیک، بیوتکنولوژِی، سلولی مولکولی و میکروبیلوژی بشوند که امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی وجود دارد .

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای DJ Fred
آخرین مهلت ارسال مدارک برای ثبتنام ترم بهاری در سوءد کی هستش؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
بسته به دانشگاه از 1 September تا 15 October آخرین فرصتها هستند .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
15 روز فرصت باقی مانده برای این ترم .

متقاضیانی که IELTS یا TOEFL با نمره مناسب دارند می توانند برای این ترم اقدام کنند .

معدل مناسب از دیگر شروط هست .

TAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
15 روز فرصت باقی مانده برای این ترم .

متقاضیانی که IELTS یا TOEFL با نمره مناسب دارند می توانند برای این ترم اقدام کنند .

معدل مناسب از دیگر شروط هست .

سلام دوست عزيز
يک سوال از شما در مورد سوئد داشتم آيا ميتوان پذيرش دوره کوتاه مدت زبان انگليسي و يا زبان سوئدي از دانشگاهها يا کالجهاي کشور سوئد گرفت و با اين پذيرش ويزا گرفت و براي گذراندن اين دوره زبان به سوئد رفت و بعد از موفقيت در اين دوره و گرفتن مدرک زبان سال بعد در دانشگاه و رشته مورد نظر خود ثبت نام نمود ؟ موفق و سلامت باشيد

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دوست عزيز
يک سوال از شما در مورد سوئد داشتم آيا ميتوان پذيرش دوره کوتاه مدت زبان انگليسي و يا زبان سوئدي از دانشگاهها يا کالجهاي کشور سوئد گرفت و با اين پذيرش ويزا گرفت و براي گذراندن اين دوره زبان به سوئد رفت و بعد از موفقيت در اين دوره و گرفتن مدرک زبان سال بعد در دانشگاه و رشته مورد نظر خود ثبت نام نمود ؟ موفق و سلامت باشيد

سلام و درود

فقط برای یکی از دانشگاههای سوئد میشه برای مقطع لیسانس رفت سوئد و 1 سال زبان سوئدی خوند تا بعد وارد دوره تحصیلی دانشگاهی بشید که شرکت ما اقدام نمی کنه چون زبان سوئدی فقط و فقط در سوئد صحبت می شود و هیچ کاربرد دیگه ای ندارد . از طرفی تعداد رشته های این دانشگاه به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد .

بالا