درود بر شما...آقا وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟
راستش من هفته پیش سفارت بودم برای ویزا درخواست دادم از سفارت المان....
یه پیره زنه رو گزاشته بودن اونجا ...پدر سگ 1 ساعت داشت با من فک میزد مشخصات جد در ابادم رو در اورد.
یه چیزایی ازم پرسید که کفم بریده بوددددددددددد.......
خیلی ها میگن که ویزا الان خیلی خیلی سخت میدن...
من تمام مدارکم اوکی هستش.یعنی همه چیز حله حله...تازه 2 تا پذیرش داشتم......
با مامور سفارت هم مث بلبل المانی حرف میزدم.....خودش کف کرده بود...
ولی چیزی که اعصابم رو خراب کرده بود این بود که بچه ها میگن وضعیت ویزا خرابه...
دی جی فرد جان از شما که تو این کارا هستی سوال دارم....الان وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟؟؟اگه ویزا ندادن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین من تو اسپانیا رفیق دارم....میگفت اگه بهت ویزا ندادند ....میرم یک کلاس زبان تو اسپانیا ثبت نامت میکنم....از اون طریق یه وبزای 6 ماهه دانشجویی برای اسپانیا بگیر و بعد برو المان تو دانشگاه ثبت نام کن و ویزاتو تو المان تمدید کن.....حالا میخوام بدونم این کار شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زنه بهم گیر داد گفت چرا رتبه ی دانشگاه سراسریت اینقدر پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهش گفتم :مهم اینه که دانشگاه منو قبول کرده و من دعوت نامه مو دارم.
گفت نه! با این نمیتونی بری المان..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داشت اعصابمو خورد میکرد...
آخه اصلا ربطی نداره.....
یک ساعت داشتم باهاش فک میزدم میگفتم(خار****) بابا من معدل پیش دانشگاهیم که ریاضی فیزیک بودم 19.20 هست معدل سومم 18.60 هست........میگفت نه......
واقعا که خنده داره.......سفارت به رتبه سراسری دانشگاه گیر میده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که تا دو سال پیش ملت با دیپلم و معدل صفر میرفتن........
*یک نصیحت برای همه *
اگه میخوایید برید از اینجا بیرون همین فردا اقدام کنید ...چون اووروپا داره در هاشو میبنده....چند ماه دیگه همه جا پولی میشه.....کما اینکه تا الان خیلی از جاها شده......من خودم دو سال پیش اقدام کردم تازه الان کارام اوکی شده.
ببین ....وقتی میگم دو سال کار داره.....یعنی واقعا دو سال کار داره.....مگه کشکه باید اونجا خوابگاه بگیری......با محیط اشنایی پیدا کنی.....زبانشونو حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری.... و ....
همین کارای کوچیک خیلی ساده دو سال طول داره.
ولی اگه اوروپا میخایید برید فقط 6 ماه تا یک سال وقت دارید...اینو جدی میگم.
الان تا اونحایی رفیقام میگفتن فقط سوئد مجانیه و 20 درصد دانشگاه های آلمان.....
من خودم از دانشگاه هامبورگ(کیل) پذیرش دارم(رفیقم ریس بخش دانشجو های خارجی اونجاست).که تنها فاخ هوخ شوله ی مجانیه المانه ولی نمیخوام برم....واسه اینه که سخت کرده!!!!بعد از کالج باید کنکور بدی.....بگذریم.
خیلی چاکریم.
سلام و دورد
بله متاسفانه حفق با شماست اوضاع سیاسی کشور خیلی خرابه و این قضیه روی پذیرش و ویزای دانشجویی هم داره تاثیر میزاره .
البته ویزای آلمان و انگلستان به خودیه خود خیلی خیلی سخت هستند و مصاحبه جونداری داره ، ولی شرایط سیاسی هم به سختیش دامن زده .
من می تونم برای سوئد براتون ویزا بگیرم در صورتی که پذیرش تحصیلی داشته باشین، اونم اگر شرایطشو داشته باشین با من .