• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
یک صحبت کلی دارم که روی صحبتم با تمام متقاضیان و دانشجویان عزیز هست :

اکثر دانشجوها با اینکه معدل متوسط و حتی ضعیفی دارند و اکثرا هم از دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی فارغ التحصیل شدند مب رند سراغ بهترین دانشگاههای اروپا ، در این جور موارد مشخصه که شانس پذیرش در دانشگاه بسیار پایین می آید اما شرکت با کمک در آماده کردن مدارک مورد نیاز که در صفحه اول ذکر کردم ( مدارکی که در صفحه قبل بهشون اشاره شده ) و نماینده داخل سوئد و مکاتباتی که انجام میده شانس پذیرش رو خیلی بالا می بره .

با این حال تجربه این جانب نشان دهنده این مطلب هست اگر دانشگاههای در رده پایینتر را انتخاب کند ( که البته مورد تایید و زارت علوم ایران و سوئد باشد ) شانس پذیرش خود را بالا می برد و بعد از یک ترم می تواند به راحتی دانشگاهش را عوض کند و یک ترم یا یک سال از تحصیل عقب نمی افتد .

2500 تا 4500 کرون در استکهلم ( هر کرون 140 تومان هست )

1500 تا 3500 کرون در شهرهای دیگه .

کلا استکهلم شهر خیلی گرونیه .

یه شما توصیه می کنم یک روز حضوری تشریف بیارین دفتر.

مشاوره و Interview زبان رایگان هست .
ممنون از راهنماییتون:)
من شهرستان هستم وگر نه خیلی دوست داشتم حضورا خدمت برسم

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام_من يه دوست دارم كه بوراس هست . ازش در مورد كار دانشجويي پرسيدم گفت كه فقط به كسايي كه زبان سوئدي رو fluent هستن كار مي دن.
آيا اينطوريه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا ميشه روي درآمد كار حساب كرد؟
متوسط درآمدش چقدره؟ 400-500 $؟

baran52

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از ایمیل واطلاعاتتون
آیا برای ساپورت از سند ملکی هم میشه استفاده کرد؟
در ضمن آیا با کار دانشجویی امکان تامین مخارج در سوئد هست؟
با تشکر

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام_من يه دوست دارم كه بوراس هست . ازش در مورد كار دانشجويي پرسيدم گفت كه فقط به كسايي كه زبان سوئدي رو fluent هستن كار مي دن.
آيا اينطوريه..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا ميشه روي درآمد كار حساب كرد؟
متوسط درآمدش چقدره؟ 400-500 $؟

سلام و درود

در مورد کارهایی که به رشته تحصیلیتون بر می گرده یا کارهای تخصصی اگر زبان سوئدی را بلد باشید خیلی راحتتر کار پیدا می کنید اما در مورد کارهای به اصطلاح سیاه که ربطی به تحصیلاتتون نداره اگر سوئدی بلد نباشید هم در اکثر مواقع ایرادی ندارد و کار پیدا می کنید .
bliss.gif

شما می خواین برین اونجا تحصیل کنین نه اینکه کار بکنین و به تحصیلاتتون صدمه بخوره اگر خیلی نیاز مالی داشتید در مقطع فوق لیسانس حداکثر روزی 2 الی 3 ساعت کار کنین. فراموش نکنید که هدف اصلی تحصیل و آوردن معدل خوب هست . درس ها هم بسیار فشرده هستند .

متوسط نداره بستگی به شهر ، محل کار و تعداد ساعتی که کار می کنید دارد .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
ممنون از ایمیل واطلاعاتتون
آیا برای ساپورت از سند ملکی هم میشه استفاده کرد؟
در ضمن آیا با کار دانشجویی امکان تامین مخارج در سوئد هست؟
با تشکر

خواهش می کنم

فرم را پر کردید ؟ ندیدم ...

فقط ضمانت بانکی

در مورد کار در پست قبل توضیح دادم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
فقط و فقط یک ماه برای اقدام برای دانشگاه های سوئد فرصت باقی مونده .

واجدین شرایط بزای تهیه مدارک بهتره زودتر اقدام کنند .

کسانی که 2 نفری یا بیشتر اقدام می کنند از تخفیف کلی بهره مند می شوند .

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
فقط و فقط یک ماه برای اقدام برای دانشگاه های سئد فرصت باقی مونده .

واجدین شرایط بزای تهیه مدارک بهتره زودتر اقدام کنند .

کسانی که 2 نفری یا بیشتر اقدام می کنند از تخفیف کلی بهره مند می شوند .
اگه امکان داره لیست هزینه ها رو برای من ارسال کنید /.
-
راستی از اون مورد خبری نشد ؟
258.gif

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
اگه امکان داره لیست هزینه ها رو برای من ارسال کنید /.
-
راستی از اون مورد خبری نشد ؟
258.gif

لیست چه هزینه ای ؟

هزینه های زندگی ، تحصیل منظورتونه ؟

در PM جوابتون رو دادم .

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
لیست چه هزینه ای ؟

هزینه های زندگی ، تحصیل منظورتونه ؟

در PM جوابتون رو دادم .
منظورم هزینه های شما برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مذکور در راحتترین و مشکل ترین مورد ...

lifeject

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوي ترم 6 مهندسي برق قدرت هستم_ مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم ( 100% fluent هستم ) و (((((( ترم پاييز 2008 )))) فارغ التحصيل مي شم.
و مي خوام براي ارشد برم سوئد (يعني از ترم بهار 2009 ) _اما الان تمام مشكل من اين قانون هست كه نميدونم ميخواد تصويب بشه ؟ يا نه

(("با توجه به اعلام نظر گروه کارشناسي وزارت علوم در کشور سوئد، پيشنهاد گرديده است ازسال 2009-2008 دانشگاها در کشور سوئد براي متقاضيان خارج از اتحاديه اروپا شهريه اي برابر 80000 کرون در سال دريافت نمايند. در صورت تصويب پيشنهاد فوق الذکر آخرين فرصت استفاده از شرايط تحصيل رايگان در کشور سوئد ، سال 2008-2007 مي باشد"))

اگه از ترم بهار 2009 شهريه دريافت كنن نميتونم برم...
آقاي دبير تصويب اين قانون چقدر محتمله؟
من چي بايد كنم ؟؟؟؟؟؟ زود تر از فارغ التحصيلي كه نميتونم برم.

---------------------------
ممنون.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
من دانشجوي ترم 6 مهندسي برق قدرت هستم_ مدرك tofel از international language با نمره 640 دارم ( 100% fluent هستم ) و (((((( ترم پاييز 2008 )))) فارغ التحصيل مي شم.
و مي خوام براي ارشد برم سوئد (يعني از ترم بهار 2009 ) _اما الان تمام مشكل من اين قانون هست كه نميدونم ميخواد تصويب بشه ؟ يا نه

(("با توجه به اعلام نظر گروه کارشناسي وزارت علوم در کشور سوئد، پيشنهاد گرديده است ازسال 2009-2008 دانشگاها در کشور سوئد براي متقاضيان خارج از اتحاديه اروپا شهريه اي برابر 80000 کرون در سال دريافت نمايند. در صورت تصويب پيشنهاد فوق الذکر آخرين فرصت استفاده از شرايط تحصيل رايگان در کشور سوئد ، سال 2008-2007 مي باشد"))

اگه از ترم بهار 2009 شهريه دريافت كنن نميتونم برم...
آقاي دبير تصويب اين قانون چقدر محتمله؟
من چي بايد كنم ؟؟؟؟؟؟ زود تر از فارغ التحصيلي كه نميتونم برم.

---------------------------
ممنون.

سلام و درود

شرکت از نماینده داخل سوئد ترم به ترم این مطلب را استعلام می کنه ، بنابر این ما هم فقط می تونیم شرایط ترم بعد را به متقاضیان بگیم .

شاید از طریق کانالی تونستم ترم 7 بفرستومتون که هزینه کارتون بیشتر میشه ، اما ترجمه رسمی مدارک با خودتون هست. یعنی ریز نمرات 7 ترم را باید ترجمه کنید .

با من در تماس باشین .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
برای سوئد اگر می خواهید این ترم سر کلاس ها باشین از امروز 5 مرداد ، 20 بیشتر فرصت ندارین که مدارکتون را بفرستم برای نماینده .

parvizta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا جان بهترين و سريعترين راه هند و مالزي است...نه زبان ميخواد نه پول زيادي..از اون طرف فوق ليسانس يا دكتراتون رو سرچ كنين روي كشورهاي اروپايي....

كار نشد نداره به خدا....

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام اقا جان بهترين و سريعترين راه هند و مالزي است...نه زبان ميخواد نه پول زيادي..از اون طرف فوق ليسانس يا دكتراتون رو سرچ كنين روي كشورهاي اروپايي....

كار نشد نداره به خدا....

با اینکه منم این مورد را در صورت ضعف زبان یا معدل پایین توصیه می کنم و شرکت هم برای مالزی و هند اقدام می کند و این عمل را یکجور دوراندیشی می دانم، بگذارید تصمیم گیری به عهده خود متقاضیان باشه ، زیرا آنها هستند که باید با شرایط تحصیلی و زندگی کشور مقصد کنار بیایند .

nima110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ميگن از وقتي كه تحصيل تمام ميشه(فارغ التحصيلي) تا وقتي مدرك اصلي بياد6 ماه طول ميكشه اگر اينطور باشه كه ما به 2008 نمي رسيم

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایDJ Fred
میخواستم ببینم فقط برای رفتن به سوءد شما پذیرش میگیرید ؟ یا میتونم در مورد استرالیا هم باهاتون مشورت کنم ؟

alonelytree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما...آقا وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟
راستش من هفته پیش سفارت بودم برای ویزا درخواست دادم از سفارت المان....
یه پیره زنه رو گزاشته بودن اونجا ...پدر سگ 1 ساعت داشت با من فک میزد مشخصات جد در ابادم رو در اورد.
یه چیزایی ازم پرسید که کفم بریده بوددددددددددد.......
خیلی ها میگن که ویزا الان خیلی خیلی سخت میدن...
من تمام مدارکم اوکی هستش.یعنی همه چیز حله حله...تازه 2 تا پذیرش داشتم......
با مامور سفارت هم مث بلبل المانی حرف میزدم.....خودش کف کرده بود...
ولی چیزی که اعصابم رو خراب کرده بود این بود که بچه ها میگن وضعیت ویزا خرابه...

دی جی فرد جان از شما که تو این کارا هستی سوال دارم....الان وضعیت ویزا چطوریه؟؟؟؟؟؟؟اگه ویزا ندادن چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببین من تو اسپانیا رفیق دارم....میگفت اگه بهت ویزا ندادند ....میرم یک کلاس زبان تو اسپانیا ثبت نامت میکنم....از اون طریق یه وبزای 6 ماهه دانشجویی برای اسپانیا بگیر و بعد برو المان تو دانشگاه ثبت نام کن و ویزاتو تو المان تمدید کن.....حالا میخوام بدونم این کار شدنیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زنه بهم گیر داد گفت چرا رتبه ی دانشگاه سراسریت اینقدر پایینه!!!!!!!!!!!!!!!!!

بهش گفتم :مهم اینه که دانشگاه منو قبول کرده و من دعوت نامه مو دارم.

گفت نه! با این نمیتونی بری المان..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داشت اعصابمو خورد میکرد...
آخه اصلا ربطی نداره.....

یک ساعت داشتم باهاش فک میزدم میگفتم(خار****) بابا من معدل پیش دانشگاهیم که ریاضی فیزیک بودم 19.20 هست معدل سومم 18.60 هست........میگفت نه......
واقعا که خنده داره.......سفارت به رتبه سراسری دانشگاه گیر میده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حالی که تا دو سال پیش ملت با دیپلم و معدل صفر میرفتن........

*یک نصیحت برای همه *
اگه میخوایید برید از اینجا بیرون همین فردا اقدام کنید ...چون اووروپا داره در هاشو میبنده....چند ماه دیگه همه جا پولی میشه.....کما اینکه تا الان خیلی از جاها شده......من خودم دو سال پیش اقدام کردم تازه الان کارام اوکی شده.
ببین ....وقتی میگم دو سال کار داره.....یعنی واقعا دو سال کار داره.....مگه کشکه باید اونجا خوابگاه بگیری......با محیط اشنایی پیدا کنی.....زبانشونو حداقل تا سطح متوسط یاد بگیری.... و ....
همین کارای کوچیک خیلی ساده دو سال طول داره.

ولی اگه اوروپا میخایید برید فقط 6 ماه تا یک سال وقت دارید...اینو جدی میگم.
الان تا اونحایی رفیقام میگفتن فقط سوئد مجانیه و 20 درصد دانشگاه های آلمان.....
من خودم از دانشگاه هامبورگ(کیل) پذیرش دارم(رفیقم ریس بخش دانشجو های خارجی اونجاست).که تنها فاخ هوخ شوله ی مجانیه المانه ولی نمیخوام برم....واسه اینه که سخت کرده!!!!بعد از کالج باید کنکور بدی.....بگذریم.

خیلی چاکریم.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
آقا ميگن از وقتي كه تحصيل تمام ميشه(فارغ التحصيلي) تا وقتي مدرك اصلي بياد6 ماه طول ميكشه اگر اينطور باشه كه ما به 2008 نمي رسيم

خیلی زیاد بستگی به دانشگاه و واحد مربوطه داره ( اگر آزاد باشه ) ، و صد البته به میزان دوندگی و پیگیر بودن شما
icare.gif
. من از 15 روز تا 4 ماه دیدم ، اما 6 ماه اصلا ندیدم.

در بعضی از دانشگاهها می تونم بدون مدرک و فقط با ریز نمرات اقدام بکنم ، به شرط اینکه تا 2 تا 3 ماه بعد از اقدام مدرک دانشگاهیتون آماده بشه
bathtime.gif
.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
آقایDJ Fred
میخواستم ببینم فقط برای رفتن به سوءد شما پذیرش میگیرید ؟ یا میتونم در مورد استرالیا هم باهاتون مشورت کنم ؟

سلام و درود

شرکت ما برای دانشگاههای معتبر سوئد، فنلاند ، مالزی و هند اقدام می کنه .

در آینده ممکنه استرالیا اضافه بشه که مستلزم اطلاعات، نماینده ویژه در کشور استرالیا و در دانشگاه، مشاور مربوطه و ... هست.

بالا