• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام دوست عزيز
از كي دانشگاههاي سوئد پولي مي شود؟ يعني اگر كسي اسفند مدارك را به شما بدهد يعني مدارك ليسانس كه بخواد براي فوق ليسانس برود براي چه ترمي ثبت نام مي كنيد؟

ايا ان زمان دانشگاهها پولي مي شود؟

اگر پولي نباشد ولي بعدا پولي شود ايا كساني كه قبلا وارد دانشگاه شده اند هم بايد پول بدهند؟

با تشكر

سلام و درود

گویا جوابتون رو تلفنی دادم

اگر نه بفرمایید ( تماس بگیرین )

aman faizbakhsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

فقط برای یکی از دانشگاههای سوئد میشه برای مقطع لیسانس رفت سوئد و 1 سال زبان سوئدی خوند تا بعد وارد دوره تحصیلی دانشگاهی بشید که شرکت ما اقدام نمی کنه چون زبان سوئدی فقط و فقط در سوئد صحبت می شود و هیچ کاربرد دیگه ای ندارد . از طرفی تعداد رشته های این دانشگاه به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد .

سلام

آقای دبیر برای تحصیل در کشور نروژ هم راهی وجود داره؟ممنون میشم کمکم بکنید

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
زماني كه من مدارك را قبل از دي بدم كه براي شهريور پذيرش بگيرين كي خبر پذيرش به دستم ميرسد؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اطلاعات بيشتر براي دوستان:

البته از دانشگاه royal Institute of Technology گرفتم:

http://www.kth.se/eng/

Deadlines for Master's programmes with start in August 2008:

February 1st

پس همان بهمن مي شود اگر مي خواهيد شهريور برويد

The application process for Master's programmes with entry August 2008 (deadline February 1st) will open in early December.

هزينه زندگي در سوئد :

http://www.kth.se/dokument/eng/study/master/LivingcostsinSweden.pdf

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اينم مدارك مورد نياز براي گرفتن فوق ليسانس:

1. Previous studies
A completed Bachelor's degree.

تمام كردن ليسانس

2. Language requirements
A good knowledge of written and spoken English

مدرك زبان

ايلتس:
IELTS score of at least 6.0, no band lower than 5.0 (both general and academic accepted

تافل:
TOEFL test score of a minimum of 550 (213 in the computer-based test, 79 in the internetbased test

كه IBT ان 79 هست كه سازمان سنجش مي گيره

و:

Documents required for all applications
Two certified copies of transcripts of records and copies of your undergraduate (and post graduate, if any) degree certificates and diplomas. If these are in a language other than English, certified copies of the original documents and a translation will be required along with information on the grading scale.
Proof of English proficiency. Please make your reservation for TOEFL or IELTS tests as soon as possible.
Curriculum Vitae (CV) including academic studies and professional experience.
Two recent passport-size photos of yourself.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام
زماني كه من مدارك را قبل از دي بدم كه براي شهريور پذيرش بگيرين كي خبر پذيرش به دستم ميرسد؟

به امید خدا جواب پذیرش را در اردیبهشت یا خرداد ماه بهتون می دیم .

خدا رو شکر نماینده تا به حال اکثر پذیرش ها رو بدون مشکل گرفته ، کار شرکت هم بی عیب هست ، یعنی در هر پروسه از کار شما یک یا دو کارشناس روی پروندتون کار می کنند ، از تهیه مدارک گرفته تا اخذ پذیرش و اخذ ویزا ...

DONYAYEARAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید:
1-در سطح فوق لیسانس پذیرش برای رشته هایی همچون MBA چه وضعیتی داره؟
2- اگر ما دوره فوق لیسانس را در سوئد یا فنلاند طی کنیم آیا نمایندگان شما برای اخذ اقامت این دو کشور هم اقدامی می توانند برای ما انجام بدهند؟
3- ویزایی که شما برای ما اخذ می کنید چه مدتی اعتبار داره و اینک هزینه تمدید ویزا در اونجا تقریبا به چه میزان می باشد؟
4-study permit , student insurance چیست؟ می شه لطفا کمی توضیح دهید؟

با تشکر

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام و خسته نباشید:
2- اگر ما دوره فوق لیسانس را در سوئد یا فنلاند طی کنیم آیا نمایندگان شما برای اخذ اقامت این دو کشور هم اقدامی می توانند برای ما انجام بدهند؟
3- ویزایی که شما برای ما اخذ می کنید چه مدتی اعتبار داره و اینک هزینه تمدید ویزا در اونجا تقریبا به چه میزان می باشد؟

با تشکر

سلام و درود

برای سوال های زیاد تماس بگیرین . فرصت نمی کنم به این صورت جواب بدم .

Hamidreza2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و درود

برای سوال های زیاد تماس بگیرین . فرصت نمی کنم به این صورت جواب بدم .

اینو جواب به من بدید تا بعد تلفنی مزاحم بشم....
کل هزینه(کل شهریه 3 سال+کلاس زبان+مخارج یه زندگی ساده+خرج پیش دانشگاهی(البته در صورت لزوم!))برای من که دیپلم کامپیوتر دارم و برای کارشناسی می خوام برم هند چند میلیون در میاد؟؟؟

amin-moein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من دارای مدرک فوق دیپلم ا ز یکی از مدارس عالی فنی (اموزشکده) در رشته برق هستم با معدل 14.5

و دارای مهندسی برق از دانشگاه ازاد واحد شهرستان بامعدل 15 هستم

همچنین تا بحال در جشنواره های بین المللی مخترعین یک دیپلم افتخوار گرفتم

دارای مدرک تافل 580 هستم

میخواستم بدونم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مالایا مالزی یا یکی از دانشگاهای سوئد چقدر شانس دارم

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
اینو جواب به من بدید تا بعد تلفنی مزاحم بشم....
کل هزینه(کل شهریه 3 سال+کلاس زبان+مخارج یه زندگی ساده+خرج پیش دانشگاهی(البته در صورت لزوم!))برای من که دیپلم کامپیوتر دارم و برای کارشناسی می خوام برم هند چند میلیون در میاد؟؟؟

شهریه ندارد ( رایگان ) + کلاس زبان دارند ( اما شما باید از قبل IELTS or TOEFL داشته باشید برای پذیرش ) ( اینم رایگان ) + پیش دانشگاهی ندارند ( اگر معدلتون خوب باشه میشه با 3 سال دیپلم اقدام کرد ) + مخارج زندگی ساده به ازای هر سال 7 میلیون تومان ) = کل سه سال 21،000،000 تومان

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام

من دارای مدرک فوق دیپلم ا ز یکی از مدارس عالی فنی (اموزشکده) در رشته برق هستم با معدل 14.5

و دارای مهندسی برق از دانشگاه ازاد واحد شهرستان بامعدل 15 هستم

همچنین تا بحال در جشنواره های بین المللی مخترعین یک دیپلم افتخوار گرفتم

دارای مدرک تافل 580 هستم

میخواستم بدونم برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مالایا مالزی یا یکی از دانشگاهای سوئد چقدر شانس دارم

سلام و درود

ضعف پروندتون معدلتون هست .

برای مالزی 99 درصد براتون پذیرش می گیریم .

برای سوئد هم 85 درصد.

تماس بگیرین .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

اسم شرکت رو پرسیدین ، یعنی نمیدونید بعد می گید چرا در لیست وزارت علوم نیست ؟!!!
Just_Cuz_06.gif

من چندین بار اینجا و جاهای دیگه گفتم که این تاپیک فقط برای اطلاع رسانی هست کسانی که مایل هستند از خدمات شرکت استفاده کنند تماس بگیرند یا حضوری مراجع کنند .

قبلا راجب اسم شرکت صحبت شده :

بنده در دو شرکت کار می کنم یکیش مورد تایید هست در حال حاضر با نام موسسه فرهنگی نیلوفر آبی لوتوس و دومی شرکت دیگه ای هست که فعلا مجوز نگرفته و از طرف وزرات علوم درخواست فعلا تحت بررسی هست ، اما هزینه های شرکت دوم نسبت به شرکت اول که تمامی کارهای اخذ پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی و خدمات کشور مقصد توسط بنده و یکی دوتا از همکارانم و نماینده سوئد یا هر کشور دیگه ای انجام میشه ( یعنی کار کاملا یکی هست و توسط یک تیم انجام میشه ) تقریبا معادل نصف هزینه شرکت دوم هست ...

به هر حال ما همه جوره در خدمت متقاضیان تحصیل هستیم .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
راستی تا یادم نرفته به زودی به رشته های انگلیسی زبان مقطع لیسانس سوئد ، رشته های جدیدی اضافه خواهد شد.

nima110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين جريان پولي شدن يا نشدن كي معلوم ميشه؟؟من مي ترسم آخر واسه ما پولي شه.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
شرکت هر ترم که شروع می کنه به باز کردن پرونده های جدید از نماینده این موضوع را استعلام می کند ، برای 2008 رایگان هست و باری 2009 هنوز تصمیم گرفته نشده

به زودی یک پکیج از مدارکی که باید استاندارد نوشته شوند و در پذیرش هم نقش خیلی مهمی دارند آماده می شود ...

خبرهای خوبی براتون خواهم داشت .

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت هر ترم که شروع می کنه به باز کردن پرونده های جدید از نماینده این موضوع را استعلام می کند ، برای 2008 رایگان هست و باری 2009 هنوز تصمیم گرفته نشده

به زودی یک پکیج از مدارکی که باید استاندارد نوشته شوند و در پذیرش هم نقش خیلی مهمی دارند آماده می شود ...

خبرهای خوبی براتون خواهم داشت .

با سلام و خسته نباشید.
یعنی میشه سال 2009 هم رایگان باشه؟
یک سوال:اگر خدا خواست و ما هم کمی شانس آوردیم و سال 2009 هم برای فوق لیسانس رایگان شد.بعد از پایان دوره فوق لیسانس باید پزشکی رو پولی بخونیم یا نه؟اخه من شنیدم پزکی رو بورسیه میکنن.
سوال 2:اگر سال 2009 پولی شد شما میتونین برای فوق لیسانس بورسیه برامون بگیرین؟من تو یکی از زیر مجموعه های رشته یخودمو در دانشگاه لوند دیدم ( بنام مهندسی آب)که خود دانشگاه برای آن رشته scholarship گذاشته بود.شما امکان گرفتن این مورد را دارین.(من خودم یک بار پیش شما آمده ام اگر بازم به سوالاتم پاسخ دهین خیلی ممنون میشوم.
با تشکر فراوان:rolleyes::rolleyes:

DONYAYEARAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید:

با تشکر

با سلام و خسته نباشید
خواهشمندم با توجه به اینکه بنا به دلایلی در حال حاضر قادر به برقراری تماس تلفنی نمی باشم. در صورت امکان و در فرصت مقتضی به سوالهای اینجانب پاسخ دهید. با تشکر پیشاپیش از زحمات شما و قدردانی از صرف وقت گرانبهای شما.

بالا