- نوشتهها
- 1,516
- لایکها
- 23
یه اسکرین شات میتونی ازش برام بزاری؟به نقل از mynobar :باور میکنی که هیچکدومش نیست ؟
یه اسکرین شات میتونی ازش برام بزاری؟به نقل از mynobar :باور میکنی که هیچکدومش نیست ؟
از آنجایی که پیدا کردن نسخه فول برنامه کمی سختهبه نقل از mynobar :آخه اینایی که من گفتم ، همش سرتیتر بوده و اگه بخوام بازشون کنم ، تجربیات چهار ساله ای پشتش خوابیده و حداقل یک مجله مطلب میشه .
اگر به موارد 2 تا 7 عمل بکنی ، 70 درصد کارت راه می افته .
در این مورد من برنامه TweakNow PowerPack را بهت پیشنهاد میکنم که این موارد را میتونه ترتیبشون رو بده .
البته برنامه های مشابه این زیاد هستند ، ولی این از همشون ساده تر ، خوشدست تر و همچنین کاراتر عست .
اینم اسکرین شات :به نقل از mammad81 :یه اسکرین شات میتونی ازش برام بزاری؟
به نقل از mynobar :آخه اینایی که من گفتم ، همش سرتیتر بوده و اگه بخوام بازشون کنم ، تجربیات چهار ساله ای پشتش خوابیده و حداقل یک مجله مطلب میشه .
اگر به موارد 2 تا 7 عمل بکنی ، 70 درصد کارت راه می افته .
در این مورد من برنامه TweakNow PowerPack را بهت پیشنهاد میکنم که این موارد را میتونه ترتیبشون رو بده .
البته برنامه های مشابه این زیاد هستند ، ولی این از همشون ساده تر ، خوشدست تر و همچنین کاراتر عست .
پایین همین اسکرین شات که گذاشتی به yahoo us هست رو اون کلیک میکنی بعد از تو صفحه بعد yahoo uk رو به english yahoo یا yahoo uk تغییر میدیبه نقل از mynobar :اینم اسکرین شات :
واقعا که .به نقل از mana-risk :
فدات شم میدونم که اینجوریه حد اقل فقط یکی دو مورد اساسی شو توضیح بده یا میخای من میلم و بهت بدم ویا هر چیزی که راحتی!
من کمک میخوام
متشکر.به نقل از mammad81 :پایین همین اسکرین شات که گذاشتی به yahoo us هست رو اون کلیک میکنی بعد از تو صفحه بعد yahoo uk رو به english yahoo یا yahoo uk تغییر میدی
چیو ؟به نقل از barbie :چرا هیشکی توضیح نمیده
خودش دقیق این مسایل فنی رو نمیدونه ، ولی گفت که کلا 4 تا درایو روی هاردش هست ،به نقل از mammad81 :سیستم فایلش ntfs هست؟
توی folder option سربرگ view ببین گزینه dont cache thumbnail فعاله ؟ روی فایلی که میخوای در حالت thumbnail ببینیش کلیک راست کن refresh thumbnail رو بزن ببین جواب میده؟به نقل از شايان :اقا من نمیدونم چیو دست کاری کردم ... وقتی تو explorer روی thumbnail میذارم ، نشون نمیده عکس هارو ! فقط icon نشون میده ... یادمم نیست که چیو دست کاری کردم که این بلا سرش اومد !
آقا اگه بشه جواب منو سریعتر بدین .به نقل از mynobar :این مشکل برای من پیش نیومده و برای یکی از دوستان پیش اومده :
قضیه اینه که وقتی که میخواد یه فایلی رو Rename بکنه ، ویندوز بهش اجازه نمیده و میگه که درایوت Read Only شده . :blink:
حالا چطور اونو از خاصیت Read Only بودن برداره ؟
متأسفانه به کامپیوترش دسترسی ندارم ،به نقل از darklord :متن error رو بدون کم و زیاد بزار ببینیم دقیقا داره چی میگه.