Film_iran
کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
من که الان اینترنتو فعال کردم هنوز GPRS هست !
شما باید از تنظیمات دستی بزارید اینترنت رو روی 3g اگر داخل سایت ایرانسل شهرتون باشه میاره نیاره که یعنی آنتن دهی نداره تا اونجا حتما دیگه!!
من که الان اینترنتو فعال کردم هنوز GPRS هست !
لازم نیست بسته بخریمن الان یک بسته اینترنتی فعال میکنم ببینم واسه شیراز چه جوره عکس میگیرم میزارم![]()
همه چی فعاله احتمالا منطقه ما هنوز پوشش نداره !شما باید از تنظیمات دستی بزارید اینترنت رو روی 3g اگر داخل سایت ایرانسل شهرتون باشه میاره نیاره که یعنی آنتن دهی نداره تا اونجا حتما دیگه!!
اینم تست از شهر شیراز
دوستان توجه کنید که برای استفاده از 3g وارد تنظیمات گوشی یا مودم شوید و اونو روی only 3g بزارید .
![]()
ارادت .حله ممنون اشکان عزیز ... با راهنمایی شما حل شد .... خیلی ممنون !
لازم نیست بسته بخری
چند دقیقه اینترنت رو فعال کن
ببین H مینویسه ؟
بعد بسته بخر
تا 50 Kb بیشتر نمیره تعجب میکنم چه جور واسه دوستان 900kb دان میزنه !
اقا کسی میدونه سیم کارت باید برای 4G عوض بشه؟؟یا نه؟؟داستان چه جوریاس؟من گوشیم 4G داره ولی نمیتونم شبکه 4G پیدا کنم چون تو تبلیغاتشون گفته بودن که فعاله الان!!
سرعت دانلودم با تستایی که گرفتم تا 1100 کیلو نهایت رفته با اپلود 350
این اصلا هیچ ربطی به سوال من نداشت،با اطلاع صحبت کنید 4G در سال 2009 در سوئد اولین بار ارائه شده و کشورهای مثل افغانستان هم الان ارائه میدن....ایرانسل هم در حال حاضر 4G ارائه میده،سوال دقیق من این بود که باید سیم کارت عوض بشه یا خیر؟مخصوصا سیم کارتهای قدیمی
بابا صبر داشته باشین 3g تازه اومده حدود 1 یک ساله! 4g توی خارج هم تازه اومده !! حداقل 2-3 سال طول میکشه تا 4g کامل توی ایران ok بشه!
بله برای فور جی باید سیمکارت عوض بشه توی پرتالش نوشته و منم از اپراتورشون سوال کردماین اصلا هیچ ربطی به سوال من نداشت،با اطلاع صحبت کنید 4G در سال 2009 در سوئد اولین بار ارائه شده و کشورهای مثل افغانستان هم الان ارائه میدن....ایرانسل هم در حال حاضر 4G ارائه میده،سوال دقیق من این بود که باید سیم کارت عوض بشه یا خیر؟مخصوصا سیم کارتهای قدیمی
جواب سوال رو اگر میدونید بفرمایید در غیر این صورت نیازی نیست پست بدید
یه لینکی از سایت ایرانسل میذارید که نوشته باشه این مطلبو؟بله برای فور جی باید سیمکارت عوض بشه توی پرتالش نوشته و منم از اپراتورشون سوال کردم