تا وقتی که برای هر گیگ پول میگیرن اسمش رو نمیشه گذاشت نسل 3 - یا حتی نسل2 / تو افغانستان هم برای هر گیگ خدا تومن پول نمی گیرن - حالا سرعت 100 مگ هم بدن وقتی گیگی 3 تومن کم کم باید پول بدی به چه درد می خوره!
بعد یک نکته شاید بعضی دوستان ندونن اینجا مگابیت رایج هست پس نفرمایید شیر شده 1 به 8 / بیت 1/8 بایت هست - در کل اصطلاح درستش مگابایت هست ولی چون اینجا می خوان خود نمایی کنن و بگن ما هم سرعت های بالا می تونیم بدیم میگن سرعت 8 مگ هم ارائه می دیم در صورتی که اینها 1 مگابایت هستن
یکی از دوستان در انگلیس اینترنت داره سرعت 8 مگابایت یعنی سرعت دانلودش 8 مگابایت بر ثانیه هست - هزینه ی اینترنتش رو به پول خودمون حساب کردم میشد هولوهوشه ماهی 200 هزار تومان ( تازه با پول بی ارزش کشورمون ) ولی اینجا اینترنت adsl ( نه پهنای باند ) هر 1 مگ واقعی که بخوای بخری کم کم باید بالای 1 تومن پول بدی
که 8 مگ میشه 8 میلیون تومن ماهی ! خودتون قضاوت کنید - انشالله روزی برسه که خرف از خرید حجم نزنیم!
سلام
منم تست اینترنت 3G ایرانسل رو گرفتم، بعد نبود یعنی کار راه اندازه
اینم تست با آنتن کامل و سرویس H+
اینم تست اینترنت ADSL 512 که از 3G در سرعت آپلود بهتر شد :general210:
یک نکته رو هم به دوستان بگم که از اینترنت سیم کارت استفاده میکنند، حتما حتما و حتما با بسته دیتا رو روشن کنید در غیر این صورت در عرض چند ثانیه شارژ سیم کارتتون تموم میشه، یعنی اول بسته رو بخرید و بعد دیتا رو روشن کنید و از اینترنت استفاده کنید، چون به ازای هر 1مگ تقریبا 600 تومن از شارژ کم میشه بدون بسته :general208:
دوستان سلام حدمت همه عزیزان!
من حدود 4 سالی میشد از ایرانسل استفاده میکردم ولی با گرونی های اخیر در خصوص اینترنت و .... و یکم پایین اومدن کیفیت یه امتحانی هم از کم و کیف همراه اول کردم دوستان بدون هیچگونه تعریف و قصد و غرض اینترنتش واقعا عالی، بسته های پیام کوتاهش که هست با نرخ حداکثر 7 تومن به ازای هر پیامک! فقط مکالماتش یکم گرونه اونم فوقش تو یه ماه بخوام یه ساعت حرف بزنم کیشه 4 تومن! به نظر من فعلا همراه اول خوبه!
نتشو هم اردبیل هم تبریز و هم زنجان و همدان و مشهد و شیراز و بوشهر به شخصه امتحان کردم و به مظر من خوبه!
ممنون
اما ایرانسل قیمت بستههایاش را قانونی افزایش داده
وقتی تعرفه هر کیلوبایت اینترنت را 0.5 ریال اعلام کردند یعنی اپراتورها میتوانند هر گیگ اینترنت را 52000 تومان بفروشند!
حالا ایرانسل تخفیف داده و میخواهد هر گیگ اینترنت را 13000 تومان بفروشه
یعنی ایرانسل در هر گیگ 39000 تومان داره تخفیف میده!
تا 52000 تومان هنوز جا برای افزایش قانونی وجود داره!
اگر تعرفه اینترنت را به جای هر کیلوبایت نیم ریال بر حسب گیگ تعریف کرده بودند مثلاً هر گیگ 6000 تومان! اپراتورها هم مجبور بودند چه بصورت آزاد و چه بصورت بسته این رقم را رعایت کنند!
سلام
اصفهان هستم و با نوت 3 تست گرفتم
توی خیابون پروین
خونمون سرعت دانلود 70 تا 100 کیلوبایت
یه خیابون پائینتر سرعت دانلود 1 مگابایت
یه فایل 18 مگابایتی رو توی 20 ثانیه دانلود کردم
آپارات سرور هاش خیلی قویه
من با اینترنت خونه سرعت دانلود 1.4 مگابایت بر ثانیه رو هم داشتم
همونطور که دوستمون گفتن..سرور های خارج هم تست کنید
ولی در کل سرعتش بالا هست
اما طرفای ما زیاد تعریفی نداره