• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
شاید این یکی بهتر باشه.به ویژه برای راهنمایی

فایل های ضمیمه

• 567332.jpg
    567332.jpg
    15.8 KB · نمایش ها: 3

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازیکن دورتموند

Lars ricken

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
بازیکن دورتموند Lars ricken
معلوم شد غیر از ساسان کانتونا:D یک عده دیگه هم هستن که آلمانیها رو میشناسن:lol::lol:
پ.ن:افتخار مهم این بازیکن گلزنی در کمتر از 30 ثانیه پس از ورودش به زمین(بجای اشتفان چاپیوسات)در فینال لیگ قهرمانان1997در بازی دورتموند- یوونتوس هست(گل سوم دورتموند)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
136_ttt.gif

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
یکی از برادران دوقولوی دی بوئر:blink:
حالا این فرانکه یا رونالد؟
سخت تر از این نبود؟ من چجوری تشخیص بدم این کدوم یکیه؟
میگن از آسونی نمیشه جواب داد اینه ها!!!! اون دوقلوهای کارتونهای فوتبالیستها از این دوقلوها راحت تر هستن:D:D
چون فرانک قیافش خشن تره فکر کنم خودش باشه!!!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام ساسان جان ، شرمندم که این پست رو دیر میبینم ... / ارادت شدید داریم استاد
smallsmileys341.gif
smallsmileys341.gif
smallsmileys341.gif

سلام امير جان - مخلصيم

معلوم شد غیر از ساسان کانتونا:D یک عده دیگه هم هستن که آلمانیها رو میشناسن:lol::lol:

:D:D

پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند .

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میگن از آسونی نمیشه جواب داد اینه ها!!!! اون دوقلوهای کارتونهای فوتبالیستها از این دوقلوها راحت تر هستن:D:D
چون فرانک قیافش خشن تره فکر کنم خودش باشه!!!!
درسته فرانک/

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند .

با سلام
ساسان جان خیلی دوست داشتم ابنجا باشی واقعا میگم
از معدود کاربرهایی هستید که پست هات واقعا مفیده
به هر حال امیدوارم بزودیه زود برگردی
هر جا هستی آرزوی موفقیت دارم برات.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
البته چون "سونادور" اول گفته نوبت ایشون هست(احتمالا" خیلی ها الان دارن میگن فکر کردی بازم میتونی عکس آلمانی بذاری.زرشک...:D)

یک پرسش:اگر دوستان واقعا" از این ناراحت میشن که من عکس آلمانی میذارم بگن.به هرحال هر کدوم از ما به تیمی علاقه داریم.چون ساسان هم ظاهرا" قرار بره(آخه چرا؟؟؟)فقط پاسخ میدم

پ.ن:آقا این آواتارتون تازه هست نه؟ قبلا" یک چیز دیگه بود.به هرحال "ای ول" داره.یاد ماگات خودمون افتادم که با یک مشت بازیکن درجه چندم داشت کار میکرد ولی بهش فرصت ندادن.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پ.ن:آقا این آواتارتون تازه هست نه؟ قبلا" یک چیز دیگه بود.به هرحال "ای ول" داره.یاد ماگات خودمون افتادم که با یک مشت بازیکن درجه چندم داشت کار میکرد ولی بهش فرصت ندادن.
آره این آواتار جدیده / موافقم با حرفات :rolleyes:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
b6aa1c4418.jpg

نوشته ای از sasan s

پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند
:( امیدوارم هرچه زودتر نتت ردیف بشه و دوباره اینجا کنار هم باشیم.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این چقدر شبیه ببتو ه

ای بابا ... /// این تاپیک هروقت که وقت کافی داشتی و برگشتی کاملآ در خدمتت هست

یک پرسش:اگر دوستان واقعا" از این ناراحت میشن که من عکس آلمانی میذارم بگن.به هرحال هر کدوم از ما به تیمی علاقه داریم.چون ساسان هم ظاهرا" قرار بره(آخه چرا؟؟؟)فقط پاسخ میدم

اون شوخی بود آقا . توی قوانین (!) تاپیک هم اومده که هر عکسی که مطرح کننده ی عکس میخواد رو میتونه مطرح کنه (کلا شوخی بود اون پست)

بالا