معلوم شد غیر از ساسان کانتونابازیکن دورتموند Lars ricken
ضمن تایید آری هان
دنیس اروین
بسیار ساده و باقلوا!
![]()
میگن از آسونی نمیشه جواب داد اینه ها!!!! اون دوقلوهای کارتونهای فوتبالیستها از این دوقلوها راحت تر هستنیکی از برادران دوقولوی دی بوئر:blink:
حالا این فرانکه یا رونالد؟
سخت تر از این نبود؟ من چجوری تشخیص بدم این کدوم یکیه؟
سلام ساسان جان ، شرمندم که این پست رو دیر میبینم ... / ارادت شدید داریم استاد![]()
![]()
![]()
معلوم شد غیر از ساسان کانتونایک عده دیگه هم هستن که آلمانیها رو میشناسن:lol::lol:
درسته فرانک/میگن از آسونی نمیشه جواب داد اینه ها!!!! اون دوقلوهای کارتونهای فوتبالیستها از این دوقلوها راحت تر هستن
چون فرانک قیافش خشن تره فکر کنم خودش باشه!!!!
پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند .
البته چون "سونادور" اول گفته نوبت ایشون هست(احتمالا" خیلی ها الان دارن میگن فکر کردی بازم میتونی عکس آلمانی بذاری.زرشک...درسته فرانک/
پ.ن:آقا این آواتارتون تازه هست نه؟ قبلا" یک چیز دیگه بود.به هرحال "ای ول" داره.یاد ماگات خودمون افتادم که با یک مشت بازیکن درجه چندم داشت کار میکرد ولی بهش فرصت ندادن.درسته فرانک/
آره این آواتار جدیده / موافقم با حرفاتپ.ن:آقا این آواتارتون تازه هست نه؟ قبلا" یک چیز دیگه بود.به هرحال "ای ول" داره.یاد ماگات خودمون افتادم که با یک مشت بازیکن درجه چندم داشت کار میکرد ولی بهش فرصت ندادن.
نوشته ای از sasan s
پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند
پ.ن: دوستان فكر مي كنم اين آخرين پست من در اين تاپيك باشه . يكي از دلايلش هم دسترسي كمتر به نت هست و با توجه به اينكه اعتقاد به حضور هميشگي در تاپيك دارم با همه دوستان خداحافظي مي كنم . اميدوارم همه دوستان خوبي كه در اين تاپيك پيدا كردم همگي ، هميشه ، سلامت ، شاد و پيروز باشند .
یک پرسش:اگر دوستان واقعا" از این ناراحت میشن که من عکس آلمانی میذارم بگن.به هرحال هر کدوم از ما به تیمی علاقه داریم.چون ساسان هم ظاهرا" قرار بره(آخه چرا؟؟؟)فقط پاسخ میدم