De Monarch
کاربر تازه وارد
درسته ...
پست اول رو دیدم انگار مدتی هست آپدیت نشده.چرا؟
با پوزش حق با شماست.نمیدونم چرا به اینطور نظرم اومدلیست جمعه ادیت شد . تا آرون وینتر توی لیست هست . این چند بازیکنی که توی این یکی دو روزی که نبودم مطرح شدن فقط توی لیست نیستن /// لیست هفته ای یه بار معمولا به روز میشه ...
من سنم به شناخت این بازیکن قد نمیده ولی با این راهنمایی میشه Dieter Müller
----
عجب کاری کرده . از دقیقه ی 80 که وارد زمین شده 3 تا گل زده
من سنم به شناخت این بازیکن قد نمیده ولی با این راهنمایی میشه Dieter Müller
دوست من این کل کل یا بحث نیست ها!!ولی چی بگم.دقیقا" نفهمیدم منظور توی پی تی هست یا ایران.و همینطور در نسل تازه یا قدیم طرفداران فوتبال.به هر حال این "مطمئنا" شامل تعداد زیاد نبودن"رو فقط تو همین پی تی موافقم.چرا که هم نسل های من و پیش از اون با آلمانغربی سابق فوتبال به روز دنیا رو میشناختن.حالا این دیگه از بد روزگاره که نسل جوان ما(اگر ماها رو که نزدیک 30سال داریم میانسال حساب کنیم)دقیقا" با بدترین دوران فوتبال آلمان(پس از بکن باوئر و پیش از کلینزمن)روبرو شدن.به هرحال منظورم این هست که همه ما به عشق یک یا چند تیم فوتبال رو دنبال میکنیم و نمیشه به همین راحتی خاطرات گذشته رو که با اونها زندگی کردیم و قهرمانیها و اقتدار تیم مورد علاقمون رو دور بریزیم و فقط امروزی باشیم.دقیقا مسئله همینه.کلا فوتبال آلمان طرفدار خاص خودشو داره که مطمئنا شامل تعداد زیادی نمیشه.عکس قدیمی هم که باشه که دیگه نور علا نوره.فقط باید با همچین راهنمایی هایی حدس زد.
smam جان کل کل چیه برادر.من خودم یه زمانی تیم ملی آلمان و خیلی دوست داشتم.مخصوصا ملتهای اروپا 96درسته...منم همچین سن و سال ندارم.ولی بازیهاشو دیدم.البته اون موقع میگفتن این مولر تازه قراره جانشین گرد مولر بزرگ بشه.ولی زود تموم شد.
دوست من این کل کل یا بحث نیست ها!!ولی چی بگم.دقیقا" نفهمیدم منظور توی پی تی هست یا ایران.و همینطور در نسل تازه یا قدیم طرفداران فوتبال.به هر حال این "مطمئنا" شامل تعداد زیاد نبودن"رو فقط تو همین پی تی موافقم.چرا که هم نسل های من و پیش از اون با آلمانغربی سابق فوتبال به روز دنیا رو میشناختن.حالا این دیگه از بد روزگاره که نسل جوان ما(اگر ماها رو که نزدیک 30سال داریم میانسال حساب کنیم)دقیقا" با بدترین دوران فوتبال آلمان(پس از بکن باوئر و پیش از کلینزمن)روبرو شدن.به هرحال منظورم این هست که همه ما به عشق یک یا چند تیم فوتبال رو دنبال میکنیم و نمیشه به همین راحتی خاطرات گذشته رو که با اونها زندگی کردیم و قهرمانیها و اقتدار تیم مورد علاقمون رو دور بریزیم و فقط امروزی باشیم.
بله توضیحات واضح و روشن بود و به قول معروف گرفتم.از این بابت حق با شماست.ولی خوب نظر منم هم اینه که اینجا میتونه جایی برای آشنایی با چهره های قدیمی تر(حالا از هر کشوری مثل همون عکسی که خودتون گذاشته بودیم که فکر کنم مربی میلان بود)باشه.چون همه اینها جزیی از تاریخ فوتبال هستن و شناختشون دست کم زیانی نداره اگر سودی هم نداره(من خودم الان بالای 700 تا عکس مختلف از آلمانها از 1954 تا امروز دارم که نمیتونم نذارم. دست خودم نیستsmam جان کل کل چیه برادر.من خودم یه زمانی تیم ملی آلمان و خیلی دوست داشتم.مخصوصا ملتهای اروپا 96
منظور من تو پی تی بود.چون کلا بچه های پی تی 18 تا 30 هست سنشون(درصد زیادی).سنشون به آلمان غربی نمی خوره کلا.بعد هم اینکه بازی های بوندس لیگا از تی وی ایران پخش نمی شه همین باعث شده اون تعدادی که واقعا فوتبال آلمانو دوست دارن از راه های دیگه پی گیر باشن. و تعدادی هم که فوتبال آلمان تو درجه چندم براشون قرار داره کلا پی گیر نشن.وقتی هم که عکس قدیمی می شه قبول کن خیلی سخت می شه.چون فقط کسانی که دوست دار واقعی هستن می رن دنبال بازیکنای قدیمی و ممکنه بشناسن.من خودم بشخصه می تونم کلی عکس از بازیکناو مربیای قدیمی اسپانیا و ایتالیا بذارم.که همشون هم معروفن.اما مطمئن هستم کسی نمی تونه تشخیص بده چون شاید اسمشونو شنیده باشن اما به قیافه ندیدن.من یه بار اینجا یه عکس از یه مربی ایتالیایی گذاشتم که خیلی هم معروف بود.بعد از 2 روز و کلی راهنمایی کسی نتونست بگه چون هیچکس ندیده بود قیافشو.
به نظر من اگر عکس به روز یا 10 15 سال گذشته باشه خیلی بهتره.حالا هرجور خودتون صلاح می دونین.موفق باشید.
یک توضیح هم راجع به همین موضوع بدم فکر نکنم بد باشه.این تعویض به عنوان طلایی ترین تعویض تاریخ یورو نام گرفته بود(تعویض طلایی هلموت شون مربی فقید آلمانغربی) تا یورو 96 که الیور بیرهوف به عنوان بازیکن جانشین وارد زمین شد(در بازی فینال) و2گل زد و آلمان قهرمان شدمن سنم به شناخت این بازیکن قد نمیده ولی با این راهنمایی میشه Dieter Müller
پ.ن: جناب De monarch لطفا" یک راهنمایی کنین که فرانسوی تلفظ کنیم(مونارش) یا انگلیسی(مانرک)
درسته.شکل دینو(دی) باجو هست؟
عکس ابه ساند رو ندیده بودم.دیدم پست اول صفحه نوشته بعد رفتم دیدم ای دل غافل!!!!!!درسته.
یاد ساکی افتادم تو جام جهانی 94 داد می زد دیییییییینوووووووووووووووووو
اون ابه ساند هم عکس اول گمراه کننده بود بعد خیلی توپول شده.
پاسخ رو خودم میگم."آندریاس گورلیتز" - Andreas Gorlitzدر ورزشگاه آزادی جلوی تیم ملی ایران هم بازی کرده(دیگه ازاین تابلو تر راهنمایی نمیشد!!!)
پ.ن:این چه وضعشه!!؟؟؟از امروز باز اینجا برای من که ف.ی.ل.ت.ر شده.نه اسمایلی ها کار میکنه و نه هیچی
عکس بعدی(آسونه)بازیکن محبوب من در تاریخ فوتبال![]()