• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
چرا پست جدید نذاشتی؟ من فکر می کردم همون پست قبلیت رو الان می بینم . عکس آماده کرده بودم که بذارم تو تاپیک /// این یارو رو هم به عنوان مربی یادمه . اسمش یادم نیست ولی بیشتر از خود الیور کان من توی TV دیدمش ...
زیاد نگرفتم چی شد:Dجریان از این قرار بود که پس از 2روز که کسی پاسخ نداد خودم پاسخ عکس قبلی رو دادم(گورلیتز).منتها همون روز اینجا فیلی!شده بود نوشتم که دوستان دیگه عکس بزارن.چند روز گذشت وخبری نشد و اینجا هم درست شد.دیدم هنوز که کسی عکس نذاشته گفتم خودم بزارم و نوشتم رو هم ادیت کردم.این عکس فعلی هم مربی بوده.ولی کار بزرگی به عنوان بازیکن انجام داده که اون خیلی مهمه:happy:اگر از قوانین سرپیچی شده من شرمنده :(:(حالا چطوری درستش کنم؟

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
زیاد نگرفتم چی شد:Dجریان از این قرار بود که پس از 2روز که کسی پاسخ نداد خودم پاسخ عکس قبلی رو دادم(گورلیتز).منتها همون روز اینجا فیلی!شده بود نوشتم که دوستان دیگه عکس بزارن.چند روز گذشت وخبری نشد و اینجا هم درست شد.دیدم هنوز که کسی عکس نذاشته گفتم خودم بزارم و نوشتم رو هم ادیت کردم.این عکس فعلی هم مربی بوده.ولی کار بزرگی به عنوان بازیکن انجام داده که اون خیلی مهمه:happy:اگر از قوانین سرپیچی شده من شرمنده :(:(حالا چطوری درستش کنم؟

نه چیز خاصی نبود منظورم این بود که چون پست جدید نذاشتی کسی متوجه نشد که عکس جدیدی گذاشته شده . اگه برای این عکس جدید پست جدید می ذاشتی متوجه می شدیم که عکس جدید مطرح شده /// این یارو مربی دورتموند نبود؟! من که مطمئنم اسمش رو یادم نمیاد اما خیلی خیلی آشناست ...

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
نه چیز خاصی نبود منظورم این بود که چون پست جدید نذاشتی کسی متوجه نشد که عکس جدیدی گذاشته شده . اگه برای این عکس جدید پست جدید می ذاشتی متوجه می شدیم که عکس جدید مطرح شده /// این یارو مربی دورتموند نبود؟! من که مطمئنم اسمش رو یادم نمیاد اما خیلی خیلی آشناست ...
آهان از اون لحاظ:D:D آره اشتباه خوبی نبود.درسته باید یک پست دیگه میذاشتم.خودمم نمیدونم چرا نذاشتم:cool:
نه اونی که به نظر شما میاد "ماتیاس سامر" هست.ولی این بازیکن خیلی مهمی بوده(خیلی هم قدیمی نیست)
پ.ن:چرا بقیه نمیان اینجا؟؟؟ خیلی خلوت شده:(:(

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آهان از اون لحاظ:D:D آره اشتباه خوبی نبود.درسته باید یک پست دیگه میذاشتم.خودمم نمیدونم چرا نذاشتم:cool:
نه اونی که به نظر شما میاد "ماتیاس سامر" هست.ولی این بازیکن خیلی مهمی بوده(خیلی هم قدیمی نیست)
پ.ن:چرا بقیه نمیان اینجا؟؟؟ خیلی خلوت شده:(:(

سامر رو می شناسم /// والله تاپیک های اینجوری باید هم خیلی کم پست بخورن به خاطر اینکه لازمه ی حضور ثابت توی تاپیک های اینجوری داشتن یه اشنایی نسبتا کامل (نسبتا و کامل تناقض دارن) در مورد فوتبال هست + اینکه چنتا از بچه ها به دلیل مشغله نمی تونن حضور داشته باشن ... الان ما یه همچین تاپیکی رو توی سینما داریم . در مقابل اون , این تاپیک وضعیتش خیلی خیلی بهتره . کلا این مهم نیست که تاپیک روزی 100 تا پست بخوره بیشتر نفس وجود چنین مسابقه ای مهمه , که به اطلاعات خود من به شخصه خیلی کمک کرده ...

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
پاسخ رو خودم میگم."آندریاس گورلیتز" - Andreas Gorlitz

عکس بعدی(آسونه)بازیکن محبوب من در تاریخ فوتبال:D:D:D

برمه هست.من چند وقتی به این تاپیک سر نزدم.دفه آخر یادم گفته بودی یکی دیگه عکس بذاره.

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
برمه هست.من چند وقتی به این تاپیک سر نزدم.دفه آخر یادم گفته بودی یکی دیگه عکس بذاره.
درسته.زننده گل قهرمانی آلمانغربی درفینال 1990.اون ماجرای یک عکس دیگه هم بخاطر فیلیتیترینگ!!!!اینجا بود که وقتی درست شد و دیدم هیچ یک از دوستان عکس نذاشته خودم ادامه دادم.توضیحش تو پستهای بالا برای"دو مونارش":D:D نوشتم

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از دوستان لطف کنه عکس بعدی و بذاره.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
تابلوترین عکسی که تا حالا گذاشتم :

فایل های ضمیمه

• 10.JPG
    10.JPG
    8.4 KB · نمایش ها: 4

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
تابلوترین عکسی که تا حالا گذاشتم :
خب همین کارها هست که آدم رو مجبور میکنه بیاد تابلوترین پاسخ رو بده:D
فابریزیو راوانلی(ملقب به اسب نقره ای یا پر سفید)

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
اینم عکس

فایل های ضمیمه

• 16.jpg
    16.jpg
    12.7 KB · نمایش ها: 10

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب همین کارها هست که آدم رو مجبور میکنه بیاد تابلوترین پاسخ رو بده:D
فابریزیو راوانلی(ملقب به اسب نقره ای)

درسته ... اونوقت ها فقط یادمه که به خاطر موی سفیدش خیلی توجه م رو جلب می کرد ولی چیزی از بازیش یادم نیست

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
طبق اخبار رسیده این بازیکن به تازگی از بایرن به لورکوزن منتقل شده.جایزه ای هم که دردستش هست(درون عکس) مربوط به بازیهای جوانان جهان هست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
در انتظار عکس بعدی . SonadoR جان درست بود جواب . بعدی!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
پاسخ درسته
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن:چون بیشتر برای نفی پاسخ اشتباه میام و نه تایید پاسخ مثبت زیاد منتظر تایید نباشین.اگر اشتباه بود میگم

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
bfa54a719e.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اهل آمریکای جنوبی ؟! لیگ اسپانیا؟! من این رو هم دیدم قبلا /// اولش اومدم اول بگم صبری لاموشی بعد خودم به خودم خندیدم /// حالا یه راهنمایی

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اهل آمریکای جنوبی ؟! لیگ اسپانیا؟! من این رو هم دیدم قبلا /// اولش اومدم اول بگم صبری لاموشی بعد خودم به خودم خندیدم /// حالا یه راهنمایی

درست حدس زدی هم آمریکای جنوبی هم لیگ اسپانیا.
راهنمایی: آرژانتینی هست.

بالا