Sir Pendar
Registered User
برای یکی از دوستان پاور پست کردم . داخل فاکتور زد 5 تومان 7 گرفت!!! گفت مالیات و پول بسته بندی جداست!
دزدی تا کجا
این دزدی پست نیست دزدی ماموران شریف است!
دزدی تا کجا
این دزدی پست نیست دزدی ماموران شریف است!
دوست من بسته بندی باید تو رسیدتون ذکر بشه اگه نشه شما اصلا نباید همچین چیزی رو پرداخت کنینکلا انگار بسته بندی شده سوراخ واسه اینا که ازش بدزدن
منم رفتم جنس بفرستم پول بسته بندی رو تو فاکتور نیورد و گفت میشه دو تومن , منم الکی گفتم باید ذکر کنی واسه شرکت میخوام بهم پولش رو نمیدن , بعد یارو دلخور شد و نصف پولی که بهم گفته بود رو نوشت تو فاکتور و ازم گرفت !! البته چون زیاد نبود مبلغ ادم نمیره دنبال شکایت کردن ولی مشخصه که بسته بندی شده راه دزدی
from lg
چند نمونه پست خصوصی معرفی کنیدبهترین راه ارسال با پست خصوصی هست
یه نمونه براتون مثال میزنم
زیر 6 کیلو گرم
کرایه حمل 7300
خدمات 900
مبلغ کل هر میلیون 500 تومن
مالیات ارزش افزوده 4%
به طور مثال یه بار 6 کیلویی از یز به تهران
کرایه حمل 7300
+خدمات 900
+بیمه 4000 (برای 20 میلیون ارزش بار )
+مالیات 747
+سایر 2000
=
13197
مسیرهایی که هوایی بیاد تعرفش فرق میکنه ( بندر عباس - بوشهر- زاهدان-زمینی هم داره )
تمامی مسیرهای منتهی به تهران تک مسیر حسابب میشه
مسیرهایی که میاد تهران و از تهران میره یه شهر دیگه 50% به کرایه حمل اضافه میشه مثلا مشهد به اهواز
یا یز به خرم اباد
بازم سوالی بود بفرمایید در خدمتم
من خودم چاپار کار میکنم و لی خوب شرکتهای دیگه ای هم هستن ولی بزرگاشون چاپار و تیپاکس هست
والا باید از بچه های بالا و ایران ایر براتون بپرسم ولی فک نکنم ساده باشه هر چی بود جز جواهرات و طلا و مواد خطرناک و.. میتونستم کمکتون کنم ولی تو این موارد سخت گیری میشهدوستان حلقه انگشتر میخوام بفرستم کانادا
زنگ زدم dhl یه ذره دنگ فنگ داشت که طلا نمیگیریم و مسولیتش با خودتونه و ممکنه گمرک سینسیناتی گیر بده و فلان و اینا
پست دیگه ای میشناسین ؟
بعد میشه گذاشت تو پاکت نامه پست کرد ؟
from lg
ببینید شما این لینکی که دادید یه محموله ارسال به یز که شکستنی باشه و به صورت پسکرایه حمل بشه و 2 میلیون هم بیمش باشه و وزنش هم 6 کیلو باشه و تحویل 24 ساعته میشه این
با این شرایط دیگه خرید اینترنتی هم دیگه نمیصرفه!
من خودم چاپار کار میکنم و لی خوب شرکتهای دیگه ای هم هستن ولی بزرگاشون چاپار و تیپاکس هست
والا باید از بچه های بالا و ایران ایر براتون بپرسم ولی فک نکنم ساده باشه هر چی بود جز جواهرات و طلا و مواد خطرناک و.. میتونستم کمکتون کنم ولی تو این موارد سخت گیری میشه
درستش اینه که :دوستان چهارشنبه شب به طور رسمی تو اخبار شبانگاهی اعلام کرد که تعرفه های پستی 30 درصد افزایش پیدا کرده
اتفاقا سر همین بحث شد اونجا! 30% هزینه کلی بالا رفته! 50% هزینه پستی زیاد شده! این اشتباهیه که روزنامه ها کردن! نرخ کرایه پستی (منهای خدمات ویژه) 40 درصد روی ویژه و پیشتاز و 50% روی سایر مرسوله ها زیاد شده! جزیمه بسته های سایز غیر متعارف هم 2باره اضافه شده!
نه عزیز جان بنده هم از این نکته استفاده کردم و طلا نگرفتم ! اصلا جواهر نیست در واقع از این مارک دار هاست که ساعت فروشی ها میفروشن
from lg