امین69
Registered User
من گوشی ای که با 5 تومن میفرستادم شده 15 تومن :blink:
رفتم دفتر پیشخوان به زنه میگم با پیت سفارشی بفرس بعد که مبلغ رو گفت شاخ در آوردم فاکتور رو میبینم نوشته پیشتاز.میگم خانوم بنده عرض کردم سفارشی اینکه پیشتازه بعد کلی بحث میگه باید میگفتی معمولی!!!! سفارشی همون پیشتازه!!!! 600 گرفت که اشتباه خودشو درست کنه واقعا درسته؟
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
دقیقا...
دو سه باری همچنین اتفاقی برای من پیش اومد . طرف دفعه بعد که خواست دوباره همون غلط رو کنه دهنش رو مورد عنایت قرار دادم : دی
از شما هم 600 700 برای قبض مجدد گرفت؟ خیلی ادمای پدر سوخته ای هستن ابروی زنرو تو کل دفتر بردم میبینم سینه سپر کرده مردم هم همینطوری نگامون میکردن دیگه دیدم از رو نمیره پولمون هم رفت واقعا که دله دزدی هم حدی داره رو فیش نوشته سفارشی میگه اسمش معمولی هست.یعنی گاو به زنه شرف داشت :screwy:
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2
دیگه اینطوریش رو ندیده بودیم!! کار خوبی کردی خسارت زدی بهشون. میدونی برای من گرفت بعد فیش رو داد وگرنه بسته رو ورداشتم میبردم حالا بیاد دنبالم:lol:والا پول قیض مجدد که به کنار . قبض دوم رو داد دیدم باز پیشتاز زده!!!
ینی فهم و شعور زیر خط فقر!
همونجا جنسرو از تو پاکت در آوردم و پاکتو پرت کردم تو صورت طرف و خلاص.
خواهش اقای تهرانی دیروز پیگر کار شما بدوم قربان شرکت ما محموله های بزرگ رو به خارج از کشور انتقال میده و یه سری محموله های خاصمرسی ممنون
زحمت میکشی
from lg
والا من چند صفحه پیش تعرفه شرکت خودمون رو براتون توضیح دادم البته ما مثل تیپاکس کار نمیکنیمباید به فکر شرکت جایگزین باشی،البته بجز تیپاکس ...
بچه ها گزینه مناسبی اکر میشناسید دریغ نکنید
لطفا برای زیر ۱ کیلو و بالای ۱ کیلو معرفی کنید
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
void کردن یه بارنامه اگه اشتباه مشتری باشه 2 هزار تومن هزینشه اگه از متصدی رایگانه تازه اگه مشتری اشتباهم کرده باشه تا جایی که بشه باید اصلاح کرددیگه اینطوریش رو ندیده بودیم!! کار خوبی کردی خسارت زدی بهشون. میدونی برای من گرفت بعد فیش رو داد وگرنه بسته رو ورداشتم میبردم حالا بیاد دنبالم:lol:
خواهش ولی بازم رایزنی میکنم اگه به نتیجه رسیدم حتما خبرتون میکنمسهراب جان بازم ممنون زحمت کشیدی
from lg
یعنی مثلا بسته را اشتباهی داده باشیم؟؟؟خواهش اقای تهرانی دیروز پیگر کار شما بدوم قربان شرکت ما محموله های بزرگ رو به خارج از کشور انتقال میده و یه سری محموله های خاص
ولی شما میتونید با dh l و ارامکس بستتون رو بفرستید بدون مشگل
والا من چند صفحه پیش تعرفه شرکت خودمون رو براتون توضیح دادم البته ما مثل تیپاکس کار نمیکنیم
کلا دیسیپلین کار ما فرق میکنه
ما شرکت طرف قرارداد دادریم مثل سام سرویس یا سام الکترونیک و بانک و ...یه سری بارهای خود پست رو هم ما حمل میکنیم
void کردن یه بارنامه اگه اشتباه مشتری باشه 2 هزار تومن هزینشه اگه از متصدی رایگانه تازه اگه مشتری اشتباهم کرده باشه تا جایی که بشه باید اصلاح کرد
اره خیلی پیش میاد که ادرس رو اشتباه نوشتن رو بسته یا بسته ها رو جا به جا دادنیعنی مثلا بسته را اشتباهی داده باشیم؟؟؟