• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعرفه پست

Leon5260

Registered User
لایک‌ها
63
با افزایش قیمت اصلا نمیصرفه بسته های داخل شهری رو فرستاد :|
فردا یا پس فرد ایه سر میرم اداره پست محلمون ببینم قضیه چیه........

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
رفتم دفتر پیشخوان به زنه میگم با پیت سفارشی بفرس بعد که مبلغ رو گفت شاخ در آوردم فاکتور رو میبینم نوشته پیشتاز.میگم خانوم بنده عرض کردم سفارشی اینکه پیشتازه بعد کلی بحث میگه باید میگفتی معمولی!!!! سفارشی همون پیشتازه!!!! 600 گرفت که اشتباه خودشو درست کنه واقعا درسته؟

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
رفتم دفتر پیشخوان به زنه میگم با پیت سفارشی بفرس بعد که مبلغ رو گفت شاخ در آوردم فاکتور رو میبینم نوشته پیشتاز.میگم خانوم بنده عرض کردم سفارشی اینکه پیشتازه بعد کلی بحث میگه باید میگفتی معمولی!!!! سفارشی همون پیشتازه!!!! 600 گرفت که اشتباه خودشو درست کنه واقعا درسته؟

دقیقا...

دو سه باری همچنین اتفاقی برای من پیش اومد . طرف دفعه بعد که خواست دوباره همون غلط رو کنه دهنش رو مورد عنایت قرار دادم : دی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دقیقا...

دو سه باری همچنین اتفاقی برای من پیش اومد . طرف دفعه بعد که خواست دوباره همون غلط رو کنه دهنش رو مورد عنایت قرار دادم : دی

از شما هم 600 700 برای قبض مجدد گرفت؟ خیلی ادمای پدر سوخته ای هستن ابروی زنرو تو کل دفتر بردم میبینم سینه سپر کرده مردم هم همینطوری نگامون میکردن :confused: دیگه دیدم از رو نمیره پولمون هم رفت واقعا که دله دزدی هم حدی داره رو فیش نوشته سفارشی میگه اسمش معمولی هست.یعنی گاو به زنه شرف داشت :screwy:

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
از شما هم 600 700 برای قبض مجدد گرفت؟ خیلی ادمای پدر سوخته ای هستن ابروی زنرو تو کل دفتر بردم میبینم سینه سپر کرده مردم هم همینطوری نگامون میکردن :confused: دیگه دیدم از رو نمیره پولمون هم رفت واقعا که دله دزدی هم حدی داره رو فیش نوشته سفارشی میگه اسمش معمولی هست.یعنی گاو به زنه شرف داشت :screwy:

والا پول قیض مجدد که به کنار . قبض دوم رو داد دیدم باز پیشتاز زده!!!

ینی فهم و شعور زیر خط فقر!
همونجا جنسرو از تو پاکت در آوردم و پاکتو پرت کردم تو صورت طرف و خلاص.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
والا پول قیض مجدد که به کنار . قبض دوم رو داد دیدم باز پیشتاز زده!!!

ینی فهم و شعور زیر خط فقر!
همونجا جنسرو از تو پاکت در آوردم و پاکتو پرت کردم تو صورت طرف و خلاص.
دیگه اینطوریش رو ندیده بودیم!! کار خوبی کردی خسارت زدی بهشون.:D میدونی برای من گرفت بعد فیش رو داد وگرنه بسته رو ورداشتم میبردم حالا بیاد دنبالم:lol:

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
مرسی ممنون
زحمت میکشی

from lg
خواهش اقای تهرانی دیروز پیگر کار شما بدوم قربان شرکت ما محموله های بزرگ رو به خارج از کشور انتقال میده و یه سری محموله های خاص
ولی شما میتونید با dh l و ارامکس بستتون رو بفرستید بدون مشگل
باید به فکر شرکت جایگزین باشی،البته بجز تیپاکس ...
بچه ها گزینه مناسبی اکر میشناسید دریغ نکنید
لطفا برای زیر ۱ کیلو و بالای ۱ کیلو معرفی کنید

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
والا من چند صفحه پیش تعرفه شرکت خودمون رو براتون توضیح دادم البته ما مثل تیپاکس کار نمیکنیم
کلا دیسیپلین کار ما فرق میکنه
ما شرکت طرف قرارداد دادریم مثل سام سرویس یا سام الکترونیک و بانک و ...یه سری بارهای خود پست رو هم ما حمل میکنیم :)

دیگه اینطوریش رو ندیده بودیم!! کار خوبی کردی خسارت زدی بهشون.:D میدونی برای من گرفت بعد فیش رو داد وگرنه بسته رو ورداشتم میبردم حالا بیاد دنبالم:lol:
void کردن یه بارنامه اگه اشتباه مشتری باشه 2 هزار تومن هزینشه اگه از متصدی رایگانه تازه اگه مشتری اشتباهم کرده باشه تا جایی که بشه باید اصلاح کرد

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سهراب جان بازم ممنون زحمت کشیدی

from lg

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خواهش اقای تهرانی دیروز پیگر کار شما بدوم قربان شرکت ما محموله های بزرگ رو به خارج از کشور انتقال میده و یه سری محموله های خاص
ولی شما میتونید با dh l و ارامکس بستتون رو بفرستید بدون مشگل

والا من چند صفحه پیش تعرفه شرکت خودمون رو براتون توضیح دادم البته ما مثل تیپاکس کار نمیکنیم
کلا دیسیپلین کار ما فرق میکنه
ما شرکت طرف قرارداد دادریم مثل سام سرویس یا سام الکترونیک و بانک و ...یه سری بارهای خود پست رو هم ما حمل میکنیم :)

void کردن یه بارنامه اگه اشتباه مشتری باشه 2 هزار تومن هزینشه اگه از متصدی رایگانه تازه اگه مشتری اشتباهم کرده باشه تا جایی که بشه باید اصلاح کرد
یعنی مثلا بسته را اشتباهی داده باشیم؟؟؟

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
یعنی مثلا بسته را اشتباهی داده باشیم؟؟؟
اره خیلی پیش میاد که ادرس رو اشتباه نوشتن رو بسته یا بسته ها رو جا به جا دادن
البته برای یوزر عادی کم پیش میاد معمولا شرکتهایی که بارشون زیاده این اشتباه رو میکنن که حل میشه موضوع و ارسال میشه مجدد
البته من روال شرکت حودمون رو گفتما پست خیلی شلوغ پلوغ تر از این حرفاس داستان خاص خودش رو داره تا جاییی که سری بارای پیشخوان دولت رو ما جا به جا میکنیم واسه سرعت بیشتر

بالا