من خودم چاپار کار میکنم و لی خوب شرکتهای دیگه ای هم هستن ولی بزرگاشون چاپار و تیپاکس هست
من تازگیا یه دوربین ارسال کردم شهرستان
اولش که اصلا قبول نمیکردن و میگفتن ممنوعه
خلاصه با کلی ناز 14000 ازم گرفتن واسه یه بسته 750 گرمی
فک کنم شرکتای پستی اصول کلیشون یکی باشه اما شما کاراپست هم امتحان کنید ببینید انجام میدن؟!
اگه جواهرات نباشه میشه یه کاریش کرد با بچه های هوایی برات میفرستم برهوالا خانوم خودش گفته tnt قبلا براش بسته برده , فردا برم امارش رو بگیرم ببینم کجا داره یه سوالی بکنم
from lg
ما تعرفه زیر 6 کیلومنون با بیمه و مالیات و... حدود 9 تومن میشه (زمینی)تو اصفهان نمایندگی داره؟
برا ارسال زیر 500 گرم مثل گوشی هزینه چقدر میشه
والا به خدا اصلا تو تعرفه خارج از کشور شرکتمون نیستم ولی مطمئنم به دلارهسهراب جان هزینش چجوریاست ؟ تحویل اونحا به چه صورت میشه ؟ یه حلقه خیلی نازک غیر جواهره , یعنی از اینایی که به قول فروشنده ها از الیاژه مخصوص شرکت استفاده کردن !
from lg
والا به خدا اصلا تو تعرفه خارج از کشور شرکتمون نیستم ولی مطمئنم به دلاره
و اینکه ایران ایر ببره یا شرکت خودمون ولی برات میپرسم
قیمت ها فضایی رفته بالا!
الکی میگن 30% ولی حداقل 50% بردن بالا مثلا بسته ای رو که با 8 تومن پیشتاز میکردم شد 13.500 و 5 تومنی هم شده 8.400 به تاریخ امروز
من آخرین بار هفته پیش پست پیشتاز کردم که شد 5 تومن،این قیمت های جدید برای کی هست؟
اصلا دلیل افزایش قیمت چی بوده؟!
قیمت ها فضایی رفته بالا!
الکی میگن 30% ولی حداقل 50% بردن بالا مثلا بسته ای رو که با 8 تومن پیشتاز میکردم شد 13.500 و 5 تومنی هم شده 8.400 به تاریخ امروز
توی یه باجه نوشته بود به مناسبت عید سعید فطر هزینه پست 35% افزایش پیدا کرد!!!!!!!:دی
از 2روز قبل از عید فطر هزینه پست رو به قول خودشون و طی ابلاغیه ای که به دفاتر خدمات پستی دادن 35% افزایش دادن
توی یه باجه نوشته بود به مناسبت عید سعید فطر هزینه پست 35% افزایش پیدا کرد!!!!!!!:دی