Salam . Moteasefane bedalile naboode lavazem anjam nemidimشما تعمیر کنسولهای نسل قدیم هم انجام میدین؟؟مثل دریم کست ، گیم کیوب و.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Salam . Moteasefane bedalile naboode lavazem anjam nemidimشما تعمیر کنسولهای نسل قدیم هم انجام میدین؟؟مثل دریم کست ، گیم کیوب و.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Salamسلام
دوستان اگر امکانش هست هزییه jtag دستگاه فت فالکون رو لطف کنید . ممنون .
Daghighan alan akharin update ro darin va bayad r-jtag beshe ke gerooontarin ic jahate jtag katdaneممنون .منظور شما همون آپدیت داشبورد دستگاه هست اگه آره آخرین بازی رو که اجرا کردم باهاش batman arkham orgins بوده . ممنون میشم یه مقدار کامل تر توضیح بدید .
سلام ریبون اصلی بهمراه تعویض ۴۵ ناقابلداداش کابل فلت xbox اسلیمم پاره شده ////هزینه تعمیرش چقدر میشه؟؟
سلامسلام يه دسته دسته دو تميز اسليم و كاملا اصل مي خواستم قيمت لطفا بعد جا باطري دسته هم داريد ؟؟
سلام نه متاسفانهشما دسته کلاسیک wii هم دارید؟؟؟
اصل باشه اگه موجوده قیمت؟؟؟؟
سلامسلام
یه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ دارم که حدود 2 سال داخل جعبه بود.
الان چند تا بازی جدید براش گرفتم تا بازی کنم ولی اول پیغام داد که باید آپدیتش کنم. منم وصلش کردم به اینترنت تا آپدیت بشه.
بعد آپدیت دیگه هیچ کدوم از بازی های جدیدو اجرا نمی کنه و نمیشناسه.
فقط بازی هایی که از قدیم دارمو اجرا می کنه.
میتونید کمکم کنید تا درستش کنم؟
سلامسلام بنده یکی دو ماهی هست کنسول 360 خریدم دیروز وصلش کردم به نت همینجوری می خواستم ببینم چه جوریه الان هر بازی میزارم داخلش میده بیرون یا میره داخل بازی بعد از چند دقیقه ولی یهو وسط بازی میپره بیرون به نظرتون مشکلش چیه ؟
٤٠ هزارتومان قابل شما روهم ندارهشرمنده هزینش چقدر میشه ؟
سلام بله با bga ريبال ميشهاستاد چراغ زرد پلی 3 رو با bga تعمیر میکنید ؟
چقدر اعتبار داره کار کنه یعنی میشه روش حساب کرد بعد ریبال مثل قبل استفاده کرد ؟سلام بله با bga ريبال ميشه