Bale 6 mah zemanat dare va moshkel ham asasi haal misheچقدر اعتبار داره کار کنه یعنی میشه روش حساب کرد بعد ریبال مثل قبل استفاده کرد ؟
Bale 6 mah zemanat dare va moshkel ham asasi haal misheچقدر اعتبار داره کار کنه یعنی میشه روش حساب کرد بعد ریبال مثل قبل استفاده کرد ؟
كنسول رو بفرستيد تهران براتون سرويسش كنم . آدرس هم صفحه اول هم در امضا موجوده فقط در صورتي كه كنسول بازشده و مهندسي روش انجام شده بفرماين.خیلی خوب پس لطفا شرایط کار رو بگید من مشهد هستم
سلام حدود 500سلام
یه 360 اسلیم دارم با 250GB هارد.
سالم و تمیزه و فرق چندانی با آکبند نداره.
چون PS4 خریدم می خوام Xbox360 رو بفروشم.
میشه بگید حدودا چند می خرید؟ می دونم که باید دستگاه رو ببنید ولی حدود قیمت رو می خوام بدونم که ببینم ارزش فروش داره یا نه.
ممنون
سلامسلام من یه برد r-jtag میخوام اگه موجود هست لطف کنید قیمت و روش خرید هم بفرمایید.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
لطفا توضيح بدين براي كدوم مدل كنسول ميخواين
ممنون خودم میتونم. یعنی سرم درد میکنه برای این کارها. حالا چجوری میتونم تهیه کنم؟ من تهران هستم.خودتون ميتونيد نصب كنيد ؟ قيمت اي سي بدون نصب ١٨٠ هزارتومان هست. درصورتي كه تجربه قبلي نداريد توصيه ميكنم اينكارو انجام ندين.
ببينم درصورتي كه موجود داشتم خبر ميدم . ولي بازن هم تاكيد ميكنم كه كاري با ريسك بالا هست و ممكنه كنسول از كار بيوفته. بهر حال در خدمتمممنون خودم میتونم. یعنی سرم درد میکنه برای این کارها. حالا چجوری میتونم تهیه کنم؟ من تهران هستم.
ممنون پس منتظرم.ببينم درصورتي كه موجود داشتم خبر ميدم . ولي بازن هم تاكيد ميكنم كه كاري با ريسك بالا هست و ممكنه كنسول از كار بيوفته. بهر حال در خدمتم
شنبه در خدمتم . موجودهممنون پس منتظرم.
فقط کیتش کامله یعنی تو جعبش jr پروگرمر داره که نیاز به nana x نباشه. ممنونشنبه در خدمتم . موجوده
بله کاملهفقط کیتش کامله یعنی تو جعبش jr پروگرمر داره که نیاز به nana x نباشه. ممنون
سلام
ریبون ایجکت و پاور برای PS2 فت دارید ؟ چند؟
![]()
سلام بله موجودهسلام
من این ریبون رو برای PS2 فت میخوام. دارید؟
هزینش چقدر میشه ؟سلام بله موجوده