بلههزینش چقدر میشه ؟
جویاستیک هم دارین ؟ کاملش نهها! همین پلاستیک روش؟ اگه دارین چند؟
![]()
اگه بخوام حضوری خدمت برسم شنبه بیام دیگه ؟
پوسته آنالوگ هم موجوده سرویس کامل دسته ۲۰ هزار تومان میشه. شنبه در خدمتم
بلههزینش چقدر میشه ؟
جویاستیک هم دارین ؟ کاملش نهها! همین پلاستیک روش؟ اگه دارین چند؟
![]()
اگه بخوام حضوری خدمت برسم شنبه بیام دیگه ؟
سلام بله در خدمت هستم بفرمایین مشکل چی هستسلام دوست عزیز
میخواستم بدونم شما نانچاک وی هم میتونین تعمیر کنین؟
اگه آره می تونم براتون پست کنم؟
هزینش چقدر میشه؟
سلام داداش جواب ما چی شد لطف کردی ج بدهسلام لنز کنسول وی موجود دارین و hd loader ولنز اصل سونی 2 فت چنده در ضمن جعبه کنسول وی مشکی موجود دارین و لنز دریم کست و ایکس باکس فت اصل و قاب ایکس باکس سبز هالو سری فت خودم فروشنده هستم برا همکاری قیمت اخرتون چنده
سلامسلام داداش جواب ما چی شد لطف کردی ج بده
adrese daghigh safhe aval hast sevice kamel 20tسلام دوست عزیز آدرس دقیق و شماره تلفن رو بیزحمت پ.خ کن
دسته پی اس 3 من مشکل اتصال کلید داره یعنی در حین بازی (مخصوصا با شوک ها که بازی میکنم ) یهو خودم دکمه مثلث یا r2 یا یه دکمه دیگه رو میزنه
دسته فابریک خود کنسوله
هزینه تعمیر رو هم پ.خ کن
بله مشکلی نیست بفرستیدسلام دوست عزیز دسته رو با تیپاکس بفرستم براتون مشکلی که نداره ؟ آخه صبح وقت نمیکنم برم پست
سلام نه هنوز داداش احتمالا تا عصری برسه . ولی فردا 100% اینجاس .سلام آرمانم از مشهد که دیروز براتون ds رو فرستادم . می خواستم ببینم رسید دستتون.
سلامسلام داداش امروز صبح دسته رو ارسال کردم واست
از زاهدان با تیپاکس فرستادم
رسید دستت بیزحمت یه خبری بده بهم
سلام نه متاسفانه. فقط نو دارم ۲۹۰تومان تقدیم میکنمسلام کینکت دسته دو موجود دارید کاملا تمیز و سالم ؟؟
برا اسلیم
حتما درخدمتم.حیف دسته شما درد نکنه حالا اگه موردی امد اگه منو با خبر کنین ممنون می شم
سلام بله مشکلش حل میشه. دسته ۴ ندارم و دسته ۳ کارکرده فابریکی دارم سالم ۹۰ تومانسلام مشکل ps3 من اینکه کابل HDMI کار نمیکنه شما میتونید مشکلشو حل کنید ؟
ساکن کرجم
بعد قیمت دسته ps4 و ps3 اصل و میخوام فوری چون قصد خرید دارم