• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام . تقریبا 2 ماه قبل من یدونه ps3 فت cech h داده بودم برا ریبال . چند بار پیگیر شدم خبری نشد از شما
لطف میکنید منم در جریان بگذارید . علی کریمی از ارومیه
سلام. براتون پیغام خصوصی فرستادم. متاسفانه دستگاهتونو نمیشه کاریش کرد. . بخاطر کار غیر اصولی که قبلا روش انجام دادن برد انحنا داره و نمیشه ریبالش کرد.

hoseinbig

Registered User
لایک‌ها
198
سلام
یه اسلیم 250 دارم که ( که هاردش خراب شده )
بر اثر دعوا دستگاه داغون شده
و وقتی دکمه روشن و اجکت رو میزنی
فقط صدا روشن و اجکت میاد و دستگاه روشن و اجکت نمیکنه
بردشو هم نگاه کردم مشکلی ظاهری نداره

میتونید درستش کنید

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
یه اسلیم 250 دارم که ( که هاردش خراب شده )
بر اثر دعوا دستگاه داغون شده
و وقتی دکمه روشن و اجکت رو میزنی
فقط صدا روشن و اجکت میاد و دستگاه روشن و اجکت نمیکنه
بردشو هم نگاه کردم مشکلی ظاهری نداره

میتونید درستش کنید
سلام. بله دوست عزيز. اگه به برد اسيب نرسيده باشه ميشه درستش كرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
از چی میتونه باشه
چون خودمم خدمات کامپیوتری هستم
برد تو یه اسیلم دیگه امتحان کردم جواب نگرفتم

ادرستونو بفرستید تا براتون ارسال کنم
به احتمال بسيار زياد چندتا از پايه هاي سي پي يو يا پل جنوبي از رو برد جدا شده. بايد بررسي بشه تا بتونم دقيق بگم. ادرس : خ كريمخان خ خردمندجنوبي نبش خ آذرشهر ساختمان ٣٢ طبقه ٧ واحد ٧٢

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
به احتمال بسيار زياد چندتا از پايه هاي سي پي يو يا پل جنوبي از رو برد جدا شده. بايد بررسي بشه تا بتونم دقيق بگم. ادرس : خ كريمخان خ خردمندجنوبي نبش خ آذرشهر ساختمان ٣٢ طبقه ٧ واحد ٧٢

سلام . من چند ماه پیش یه ps3 فت برای ریبال فرستادم خدمتتون . چند بار هم از طریق پ.خ پیگیر شدم ولی متاسفانه جوابی از تون نگرفتم . لطفا یه پیگیری بفرمایید.

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام. دوست عزيز شما ميتونيد از طريق شماره تلفنهاي ما پيگيري نماييد: 88343034 & 88343033

jutsu1370

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
یک جفت باطری شارژی دسته ی ایکس باکس -سفید رنگه(باطری رو عرض میکنم)-سنگینه و جنس عالی داره-اسمش یادم نیست ...
هست خدمتتون
قیمت و نامش رو بهم بگید لطفا و همچنین امپرش ...
ممنون
{فکر کنم Camelion اسمشه ...}

Last edited:

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
یک جفت باطری شارژی دسته ی ایکس باکس -سفید رنگه(باطری رو عرض میکنم)-سنگینه و جنس عالی داره-اسمش یادم نیست ...
هست خدمتتون
ممنون
سلام. شما به احتمال زياد دنبال باطري كمليون هستيد. camelion always ready

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
هست خدمتتون
ممنون
براي گرفتن قيمت با فروشگاه تماس بگيريد. 88343034- 88343033

SamGun

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست گرامی خسته نباشید

یک عدد دسته PS3 اصل دارم که نمیدونم مشکلش از کجاس

زمانی که به PC وصل میکنم هر 4 چراغ به صورت معمولی 2 بار روشن خاموش میشن و دیگه روشن نمیشن + اینکه وقتی ویندوز شناسایی میکنه دسته رو در قسمت GamePad در کنترل پنل هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنن در صورتی که قبلا دائما به حال چشمک زن باقی میموندن و کار میکردن .

فکر میکنید مشکل از کجاس و هزینه تعمیر چه مقدار هست ؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوست گرامی خسته نباشید

یک عدد دسته PS3 اصل دارم که نمیدونم مشکلش از کجاس

زمانی که به PC وصل میکنم هر 4 چراغ به صورت معمولی 2 بار روشن خاموش میشن و دیگه روشن نمیشن + اینکه وقتی ویندوز شناسایی میکنه دسته رو در قسمت GamePad در کنترل پنل هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنن در صورتی که قبلا دائما به حال چشمک زن باقی میموندن و کار میکردن .

فکر میکنید مشکل از کجاس و هزینه تعمیر چه مقدار هست ؟
سلام. به احتمال زياد برد دسته اسيب ديده. اول بايد با يك دستگاه ps3 چك بشه تا دقيقتر نظر بدم

SamGun

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. به احتمال زياد برد دسته اسيب ديده. اول بايد با يك دستگاه ps3 چك بشه تا دقيقتر نظر بدم

ممنون

متاسفانه PS3 خودم کاملا منفجر شده و قابل استفاده نیست
هیت سینک دستگاه کج شده و کابل فلت بین برد دستگاه و پنل جلویی دستگاه هم پاره شده , آیا قابل تعمیر هست ؟ شما هیت سینک Slim و کابل فلت رو دارین ؟
خریدار دستگاه هستین ؟ چون برد دستگاه و پاور و فن دستگاه کاملا سالم و تمیز هست و حتی خوده دستگاه هم کمتر از 200 ساعت کار کرده .
باطری دسته چنده ؟

ممنون از پاسختون

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون

متاسفانه PS3 خودم کاملا منفجر شده و قابل استفاده نیست
هیت سینک دستگاه کج شده و کابل فلت بین برد دستگاه و پنل جلویی دستگاه هم پاره شده , آیا قابل تعمیر هست ؟ شما هیت سینک Slim و کابل فلت رو دارین ؟
خریدار دستگاه هستین ؟ چون برد دستگاه و پاور و فن دستگاه کاملا سالم و تمیز هست و حتی خوده دستگاه هم کمتر از 200 ساعت کار کرده .
باطری دسته چنده ؟

ممنون از پاسختون
سلام. تمامي قطعات يدكي براي ps3 موجوده. براي فروش دستگاه و اطلاع از قيمت قطعات يدكي با شماره ثابت فروشگاه تماس بگيريد : 88343033 - 88343034

mansoorq11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام یه ps3دارم که وقتی روشن میکنم برای چند ثانیه چراغ سبز زرد وبعد قرمز چشمک زن میشه بنده شهرستانم دادم تعمیر نتونست گفت باید بفرستی تهران مدل 60فت هست ایا درست میشه؟ چقدر هزینشه وچه مدت زمان میبره اگه تعمیر شه میشه روش حساب کرد ؟ باتشکر از شما

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام یه ps3دارم که وقتی روشن میکنم برای چند ثانیه چراغ سبز زرد وبعد قرمز چشمک زن میشه بنده شهرستانم دادم تعمیر نتونست گفت باید بفرستی تهران مدل 60فت هست ایا درست میشه؟ چقدر هزینشه وچه مدت زمان میبره اگه تعمیر شه میشه روش حساب کرد ؟ باتشکر از شما
سلام. gpu دستگاه شما اسيب ديده. بايد ريبال بشه. اگه اسيب زياد نباشه و همكار ما هم زياد كند و كاش نكرده باشه ميشه كاريش كرد. هزينه رو هم بايد از فروشگاه جويا بشيد. 02188343033

mansoorq11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون لطف کردید میفرستم فقط سوالی که داشتم اگه درست شه چه مدت ضمانت داره واینکه میشه بعد از تعمیر به دستگاه امیدوار بود البته اگه به دستگاه فشار نیارم مثلا روزی 2ساعت روشن باشه لطفا کامل جواب بدید با سپاس از شما

Last edited:

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون لطف کردید میفرستم فقط سوالی که داشتم اگه درست شه چه مدت ضمانت داره واینکه میشه بعد از تعمیر به دستگاه امیدوار بود البته اگه به دستگاه فشار نیارم مثلا روزی 2ساعت روشن باشه لطفا کامل جواب بدید با سپاس از شما
سلام. تا شش ماه ضمانت داره. بسته به نوع مصرف شما داره. با روزي دو ساعت مشكلي براش پيش نمياد. البته اجناس الكترونيكي رو نميشه هيچ جوره گارانتي صد در صد كرد. اما بنا به تجربه تا هفتاد درصد ok هستش.

بالا