سلام اسلیم هست یا فت ؟سلام من پی اس 3 روشن میکنم 2 تا بوق میزنه بعد ی لحظه چراغش زرد میشه بعد قرمز میشه خاموش میشه مشکلش چیه؟؟
سلام اسلیم هست یا فت ؟سلام من پی اس 3 روشن میکنم 2 تا بوق میزنه بعد ی لحظه چراغش زرد میشه بعد قرمز میشه خاموش میشه مشکلش چیه؟؟
fatسلام اسلیم هست یا فت ؟
دستگاه رو بیارید مرکز. 2-3 روزه تعمیر و تحویل داده میشود
mamnoon , hazinash cheghade?دستگاه رو بیارید مرکز. 2-3 روزه تعمیر و تحویل داده میشود
بستگی به ایراد حدود 90-150mamnoon , hazinash cheghade?
با تشکر از تماس تلفنی دوست عزیزسلام من دو کنسول 360دارم یکی سه چراغ یکی هم 1 چراغ شده امکان درست شدنش هست کدامش هزینه کمتر میشه برای تعمیرش 3 چراغ یا 1 چراغ هزینه اش چند میشه حدودا
1 چراغ خطای e73 یا e74 میده
تشکر پس فردا ارسال میکنمبا تشکر از تماس تلفنی دوست عزیز
در خدمت هستیمتشکر پس فردا ارسال میکنم
سلام اشکال gpu هست راه اساسی رفع ایراد ریبال چیپ هستسلام آقا خوبی؟یک پی اس تری اسلیم دارم،مثلا نیم ساعت یا بیست دقیقه بازی میکنم بعدش فریز میشه باید خاموش روشن کنم.میتونید مشکلش رو بگید؟هزینه؟!
ممنون
هزینه چقدر میشه؟سلام اشکال gpu هست راه اساسی رفع ایراد ریبال چیپ هست
150 ناقابل . دستت درد نکنه اگه قیمتت خوب بود برسونش به ما .هزینه چقدر میشه؟
راستی اگه ایکس باکس جسپر خواستی موجوده :
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-ایکس-باکس-جسپر.524151/#post-9266192
آقا من شمارتونو یادم رفته150 ناقابل . دستت درد نکنه اگه قیمتت خوب بود برسونش به ما .
09128023207آقا من شمارتونو یادم رفته
سلام هزینه تعمیر اساسی که cpu و gpu ریبال میشه 150-200 . گارانتی هم 3 ماه . در صورتی که با ابزار مناسب و روش صحیح ریبال بشه برگشتن به این حالت درصد بسیار پائینی داره .سلام .ps3 من مدل فت 60 گیگ هستشو و یلود شده .همون چراغ زرد بعدم قرمز میشه و روشن نمیشه.میخواستم ببینم هزینه تعمیرش چقدر میشه و مدت زمانش چقدره ؟بعدم با چه روشی تعمیر میکنید ؟دستگاه تاحالا تعمیر نشده.و اینکه چقدر گارانتیش میکنین چون میگن بعدش مدام اینطوری میشه