• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
lcd پی اس پی 2000 برای دوست عزیز miad74 ارسال شد

Last edited:

talood

Registered User
لایک‌ها
78
سلام من دو کنسول 360دارم یکی سه چراغ یکی هم 1 چراغ شده امکان درست شدنش هست کدامش هزینه کمتر میشه برای تعمیرش 3 چراغ یا 1 چراغ هزینه اش چند میشه حدودا
1 چراغ خطای e73 یا e74 میده

Last edited:

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام من دو کنسول 360دارم یکی سه چراغ یکی هم 1 چراغ شده امکان درست شدنش هست کدامش هزینه کمتر میشه برای تعمیرش 3 چراغ یا 1 چراغ هزینه اش چند میشه حدودا
1 چراغ خطای e73 یا e74 میده
با تشکر از تماس تلفنی دوست عزیز

Dr-Ps3

Registered User
لایک‌ها
8
سلام آقا خوبی؟یک پی اس تری اسلیم دارم،مثلا نیم ساعت یا بیست دقیقه بازی میکنم بعدش فریز میشه باید خاموش روشن کنم.میتونید مشکلش رو بگید؟هزینه؟!
ممنون

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام آقا خوبی؟یک پی اس تری اسلیم دارم،مثلا نیم ساعت یا بیست دقیقه بازی میکنم بعدش فریز میشه باید خاموش روشن کنم.میتونید مشکلش رو بگید؟هزینه؟!
ممنون
سلام اشکال gpu هست راه اساسی رفع ایراد ریبال چیپ هست

Dr-Ps3

Registered User
لایک‌ها
8

Banias

Registered User
لایک‌ها
52

killer47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .ps3 من مدل فت 60 گیگ هستشو و یلود شده .همون چراغ زرد بعدم قرمز میشه و روشن نمیشه.میخواستم ببینم هزینه تعمیرش چقدر میشه و مدت زمانش چقدره ؟بعدم با چه روشی تعمیر میکنید ؟دستگاه تاحالا تعمیر نشده.و اینکه چقدر گارانتیش میکنین چون میگن بعدش مدام اینطوری میشه

killer47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .ps3 من مدل فت 60 گیگ هستشو و یلود شده .همون چراغ زرد بعدم قرمز میشه و روشن نمیشه.میخواستم ببینم هزینه تعمیرش چقدر میشه و مدت زمانش چقدره ؟بعدم با چه روشی تعمیر میکنید ؟دستگاه تاحالا تعمیر نشده.و اینکه چقدر گارانتیش میکنین چون میگن بعدش مدام اینطوری میشه

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام هزینه تعمیر اساسی که cpu و gpu ریبال میشه 150-200 . گارانتی هم 3 ماه . در صورتی که با ابزار مناسب و روش صحیح ریبال بشه برگشتن به این حالت درصد بسیار پائینی داره .

w a s p

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
1-یه ps2 دارم بردم تعمیرگاه میگه مادربردش سوخته شما میتونین ردیفش کنین اگه ok هزینه چقدر میشه
2 یه دشگه ps2 قدیمی از اون دسگاه بزرگا میخوام هارد خورش کنم اینم هزینه کل شو با هارد بگین

بالا