• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
سلام ضیا جان آقا من یه آرکید خدمتت تون ادادم جیتک کنین........ 3 4 روزی میشه کارش تموم شده اما هنوز دست من نرسیده لطف کنین کد رهگیری پستی رو اعلام کنین ما بدونیم وضعیتش کجاست.......... به نام شاهویسی...........

digitalsnake

Registered User
لایک‌ها
0
@ZIA لطفا پیام خصوصیتون رو بررسی کنید.

Last edited:

Peter Huss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوست عزیز . یک عدد ایکس باکس 360 Elite دارم که آی سی تصویرش سوخته و دیگه با AV نمیشه بازی کرد , یعنی از پشت دستگاه دیگه کابل AV رو نمیخونه . اما HDMI دستگاه سالم هست . میخواستم ببینم میتونید آی سی تصویرش رو به طور تضمینی عوض کنید که دستگاه نسوزه ؟ من از یزد هستم و اگر اوکی هستش هر طور میدونید دستگاه رو بفرستم خدمتتون .

AMIN XBOX

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز
یه ps3که خیلی داغ میکنه و بعد دستگاه هنگ میکنه مشکلش چیه با چقدر هزینه درست میشه
بعد این دستگاه رو درست کنیم ممکن دو باره همین مشکل براش پیش بیاد

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
یه ps3که خیلی داغ میکنه و بعد دستگاه هنگ میکنه مشکلش چیه با چقدر هزینه درست میشه
بعد این دستگاه رو درست کنیم ممکن دو باره همین مشکل براش پیش بیاد

مدل اسلیم هست یا فت؟
دورفن هم بالا میره؟

درود دوست عزیز . یک عدد ایکس باکس 360 Elite دارم که آی سی تصویرش سوخته و دیگه با AV نمیشه بازی کرد , یعنی از پشت دستگاه دیگه کابل AV رو نمیخونه . اما HDMI دستگاه سالم هست . میخواستم ببینم میتونید آی سی تصویرش رو به طور تضمینی عوض کنید که دستگاه نسوزه ؟ من از یزد هستم و اگر اوکی هستش هر طور میدونید دستگاه رو بفرستم خدمتتون .
xbox ای سی اختصاصی برای av نداره احتمالا اگر خود پورت خراب نشده باشه قطعات ریز smd ایراد داره که پیدا کردنش کمی سخته
فالکون هست یا جاسپر؟

nell_city

Registered User
لایک‌ها
18
سلام ایکس باکس قدیمی هم تعمیر میکنید؟ 4تا دارم یکی هاردش ide 20gb هست که خرابه بقیه هم cdrom ندارن امکان تعمیرشونو دارید؟ 2تام ps2 بزرگ دارم که نیاز به سرویس داره . ماله شهربازی هستن .
هارد xbox قدیمی ide یدک دارید؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام ایکس باکس قدیمی هم تعمیر میکنید؟ 4تا دارم یکی هاردش ide 20gb هست که خرابه بقیه هم cdrom ندارن امکان تعمیرشونو دارید؟ 2تام ps2 بزرگ دارم که نیاز به سرویس داره . ماله شهربازی هستن .
هارد xbox قدیمی ide یدک دارید؟
سلام دوست من
روی نسل های قدیمی سرمایه گذاری نکردیم. برای همین نمی توانم کمکی کنم.

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
سلام جناب
من تو اون سایت هم مشکلم رو نوشته بودم که امروز پاسخ شما رو دیدم
که دقیقا مصادف شد با دوباره تکرار شدن مشکلم

حالا دوباره براتون مینویسم مشکل رو

یا سلام
من کنسولم فالکون هست که تابستان 87 خریدم
تا اسفند 90 بدون مشکل کار میکرد تا برای اولین بار E74 داد با ارور 1022
اینجا تعمیرکار نداره فرستادم تهران پیش یکی از خبره ترین تعمیر کار ها ( مطمنا همه میشناسن ایشون رو ) درستش کرد و فرستاد
مهر 91 دوباره این مشکل پیش اومد دوباره فرستادم درستش کرد
اسفند 91 دوباره اینطوری شد دوباره فرستادم درست شد

12 ولت هم شده

خستم کرده این مشکل چون بد بختیش اینه من هر سری 8500 این سمت و 8500 اون سمت نزدیک 17 تومان فقط کرایه تیپاکس دادم برای رفت و برگشتش

هزینه های تعمیرش به کنار

شما هم گفته بودید
اولین کاری که باید کرد برد شما خم شده و باید در دستگاه رفلو ایر قرار بگیره مثل ماکروفر آشپزخانه هست. تا برد صاف بشه.
یعد از اون یک ریبالینگ برای gpu و کار تمام هست.

اگر برد را صاف نکنید طرف خدای تعمیرات هم که باشه حتی اگر ریبال هم انجام بده بیشتر از 2 هفته کار نمیکنه

من امروز جوابتون رو دیدم

اما مشکل جدید من امروز رخ داد
من حدودا 65 روز میشد کنسول رو که بعد از اخرین تعمیر برگشته بود و سر جمع 10 ساعت روشن نبود روشن کردم
که بعد از 20 دقیقه دوباره 3 چراع داد

این بار برای اولین بار صفحه شطرنجی سفید شد و ارور 0110 داد بر خلاف تمام این یکی دو سال که 1022 میداد
تصویر هم نمیده

میخواستم بدونم شما میتونید طوری درستش کنید که با خیال راحت بدون ترس بشینیم این اخر نسلی این چند تا بازی که قراره بیاد رو بازی کنیم ؟
من شمال هستم کرایش فکر کنم خیلی بشه تا اهواز
خداییش کفریم کرده جدا از کلی هزینه تیپاکس برای این چند بار رفت و برگشتش کلی هم هزینه تعمیر دادم

من کسی رو نمیشناسم تعریف شما رو شنیدم گفتم به شما بگم

هزینه هاش رو برام PM کنید ممنون میشم

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
داداش این xbox slim نویی که گرفتم که در جریان هستی صفحش شطرنجی میشه چه خاکی به سرم برسم
راهی هست ای بابا چریود شدم

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36

AMIN XBOX

Registered User
لایک‌ها
72
سلام ببخشید هی سوال میپرسم

یه ps3دور فنش بالا چتوری درست میشه
هزینه درست کردنش چیقدره

مدل اسلیم هست یا فت؟
دورفن هم بالا میره؟

xbox ای سی اختصاصی برای av نداره احتمالا اگر خود پورت خراب نشده باشه قطعات ریز smd ایراد داره که پیدا کردنش کمی سخته
فالکون هست یا جاسپر؟

فت هست
دور فن میره بالا

forex men

Registered User
لایک‌ها
1
سلام وقت بخیر
من چقد دنبال خمچین جایی می گشتم
خیلی خوشحال شدم وقتی تاپیکو دیدم
به زودی حضوری خدمت می رسم
موفق باشید

duke_nukem

Registered User
لایک‌ها
19
من یه 360 پرمیوم 2007 دارم که سه چراغ شد و هیچ تعمیری هنوز انجام ندادم روش. می خوام بفرستم براتون . اگه بهترین و اساسی ترین تعمیر رو روش انجام بدین هزینش چند میشه؟ اصلا اینکه قیافه دستگاه چی در میاد واسم مهم نیست. تمام قابو همه چیشو حذف کنید اگه به طولانی شدن عمر دستگاه کمک می کنه. لطفا هزینه تعمیر رو واسم پخ کنید ممنون

pedram_sad

Registered User
لایک‌ها
38
جناب سلام مجدد
دستگاه پسر خالم امروز دچار مشکل شد درایوش
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره

به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه

میخواستم بدونم نظر شما چیه و مشکلش همینه ؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
جناب سلام مجدد
دستگاه پسر خالم امروز دچار مشکل شد درایوش
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره

به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه

میخواستم بدونم نظر شما چیه و مشکلش همینه ؟

تسمه داریو نهایت 15 تومان

DVB2PC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز یک راهنمایی می خوام. زمانیکه دسته PS3 رو با کابلش به دستگاه متصل می کنم در حین شارژ شدن دسته پشت سر هم در صفحه xmb عمل می کنه که مجبورم دستو هنگام شارژ شدن خاموش کنم تا واسه خودش عملی انجام نده.

وقتی که کابل دسته رو از دستگاه جدا می کنم و دستو روشن می کنم مشکلی تو صفحه XMB یا مولتی من نداره اما وقتیکه یه بازیو اجرا می کنم و چند دقیقه میگذره دسته واسه خودش تو بعضی مراحل بازی قاطی میکنه و چندتا از دکمه هاش همزمان با هم عمل می کنن بدون اینکه من دکمه ای رو فشار بدم. البته این مشکل از زمانیکه شروع شد که دستگاه رو از فریمور 3.55 به روجرو 4.40 ورژن 1.3 آپدیت کردم که دسته همون اوایل فقط تو بازی PES 13 مشکل پیدا کرده بود شاید جالب باشه بگم وقتی تو محوطه جریمه میرسیدم و می خواستم شوت کنم یک دفعه دسته شوت رو تبدیل به پاس می کرد و سریع ترکیب تیم رو تغییر میداد گزینه مربی گری یا همون coach هم خاموش بود. این موضوع هم بگم که دسته PS3 رو قبل از ارتقای فریمور دستگاه با برنامه MotioninJoy به کامپیوتر وصل کرده بودم و فقط بازی PES 13 در کامپیوتر بازی کردم. این اواخر تو بعضی بازیهای دیگه همین مشکلو داشت تا چند روز پیش وقتی دسته رو از روزنه کوچیک زیر چهار چراغ ریست کردم بهتر که نشد بدتر هم شد.

این مورد هم اضافه کنم که چند هفته قبل با دسته PS3 یکی از آشناهامون بازی PES 13 رو تو کنسولم انجام دادم که هیچگونه مشکلی نداشت درحالی که همزمان دسته دیگه ای که متعلق به خودم بود و کنترلش در دست دوستم بود مرتباً واسه خودش عمل می کرد دلمون خوش بود که داریم دو نفره بازی می کنیم و بعدش دسته خودمو در کنسول ایشون تست کردم که متأسفانه بازم چه در حین شارژ شدن چه در هنگام بازی مشکل داشت.

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

دوست عزیز یک راهنمایی می خوام. زمانیکه دسته PS3 رو با کابلش به دستگاه متصل می کنم در حین شارژ شدن دسته پشت سر هم در صفحه xmb عمل می کنه که مجبورم دستو هنگام شارژ شدن خاموش کنم تا واسه خودش عملی انجام نده.

وقتی که کابل دسته رو از دستگاه جدا می کنم و دستو روشن می کنم مشکلی تو صفحه XMB یا مولتی من نداره اما وقتیکه یه بازیو اجرا می کنم و چند دقیقه میگذره دسته واسه خودش تو بعضی مراحل بازی قاطی میکنه و چندتا از دکمه هاش همزمان با هم عمل می کنن بدون اینکه من دکمه ای رو فشار بدم. البته این مشکل از زمانیکه شروع شد که دستگاه رو از فریمور 3.55 به روجرو 4.40 ورژن 1.3 آپدیت کردم که دسته همون اوایل فقط تو بازی PES 13 مشکل پیدا کرده بود شاید جالب باشه بگم وقتی تو محوطه جریمه میرسیدم و می خواستم شوت کنم یک دفعه دسته شوت رو تبدیل به پاس می کرد و سریع ترکیب تیم رو تغییر میداد گزینه مربی گری یا همون coach هم خاموش بود. این موضوع هم بگم که دسته PS3 رو قبل از ارتقای فریمور دستگاه با برنامه MotioninJoy به کامپیوتر وصل کرده بودم و فقط بازی PES 13 در کامپیوتر بازی کردم. این اواخر تو بعضی بازیهای دیگه همین مشکلو داشت تا چند روز پیش وقتی دسته رو از روزنه کوچیک زیر چهار چراغ ریست کردم بهتر که نشد بدتر هم شد.

این مورد هم اضافه کنم که چند هفته قبل با دسته PS3 یکی از آشناهامون بازی PES 13 رو تو کنسولم انجام دادم که هیچگونه مشکلی نداشت درحالی که همزمان دسته دیگه ای که متعلق به خودم بود و کنترلش در دست دوستم بود مرتباً واسه خودش عمل می کرد دلمون خوش بود که داریم دو نفره بازی می کنیم و بعدش دسته خودمو در کنسول ایشون تست کردم که متأسفانه بازم چه در حین شارژ شدن چه در هنگام بازی مشکل داشت.
دوست من دسته شما نیاز به تعمیر داره و اصلا ربطی به آپدیت و ... ندارهو اتفاقی همزمان پیش اومده
قابل تعمیر هست حدود 35 الی 45 تومان هزینه داره

djwolf

Registered User
لایک‌ها
27
سلام و خسته نباشید

آقا ضیا چند هفته ایی میشه این کسنول ارسال کردما به نام نقویان چند باری هم تماس گرفتم گفتن خودمون تماس می گیریم ولی خبری نشد

با تشکر

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
سلام اقا دم شما گرم واقعا مشخصه که تخصصی کار می کنین من توی وب سایتتون هم رفتم خیلی جالب بود
یک سوال من یه ps3 دارم فت که چراغ زرد شده شما برام تعمیر می کنینن که کاملا درست بشه ؟
بعدش فرق این دوتا چیه من از کجا بفهمم کدوم مال منه ؟
تعمیر چراغ زرد به روش ریبال توسط دستگاه BGAPS3800.000
تعمیر چراغ زرد تعویض RGX توسط دستگاه BGAPS31.800.000
؟؟
من باید چه جوری براتون ارسال کنم این باز 6 کیلویی رو ؟

danzukuka

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

دسته ایکس باکس هم تعمیر میکنید ؟ Lt و Rt دسته خوب کار نمیکنه ، هزینش چند میشه ؟

بالا