سلام ضیا جان آقا من یه آرکید خدمتت تون ادادم جیتک کنین........ 3 4 روزی میشه کارش تموم شده اما هنوز دست من نرسیده لطف کنین کد رهگیری پستی رو اعلام کنین ما بدونیم وضعیتش کجاست.......... به نام شاهویسی...........
سلام دوست عزیز
یه ps3که خیلی داغ میکنه و بعد دستگاه هنگ میکنه مشکلش چیه با چقدر هزینه درست میشه
بعد این دستگاه رو درست کنیم ممکن دو باره همین مشکل براش پیش بیاد
xbox ای سی اختصاصی برای av نداره احتمالا اگر خود پورت خراب نشده باشه قطعات ریز smd ایراد داره که پیدا کردنش کمی سختهدرود دوست عزیز . یک عدد ایکس باکس 360 Elite دارم که آی سی تصویرش سوخته و دیگه با AV نمیشه بازی کرد , یعنی از پشت دستگاه دیگه کابل AV رو نمیخونه . اما HDMI دستگاه سالم هست . میخواستم ببینم میتونید آی سی تصویرش رو به طور تضمینی عوض کنید که دستگاه نسوزه ؟ من از یزد هستم و اگر اوکی هستش هر طور میدونید دستگاه رو بفرستم خدمتتون .
سلام دوست منسلام ایکس باکس قدیمی هم تعمیر میکنید؟ 4تا دارم یکی هاردش ide 20gb هست که خرابه بقیه هم cdrom ندارن امکان تعمیرشونو دارید؟ 2تام ps2 بزرگ دارم که نیاز به سرویس داره . ماله شهربازی هستن .
هارد xbox قدیمی ide یدک دارید؟
یا سلام
من کنسولم فالکون هست که تابستان 87 خریدم
تا اسفند 90 بدون مشکل کار میکرد تا برای اولین بار E74 داد با ارور 1022
اینجا تعمیرکار نداره فرستادم تهران پیش یکی از خبره ترین تعمیر کار ها ( مطمنا همه میشناسن ایشون رو ) درستش کرد و فرستاد
مهر 91 دوباره این مشکل پیش اومد دوباره فرستادم درستش کرد
اسفند 91 دوباره اینطوری شد دوباره فرستادم درست شد
12 ولت هم شده
خستم کرده این مشکل چون بد بختیش اینه من هر سری 8500 این سمت و 8500 اون سمت نزدیک 17 تومان فقط کرایه تیپاکس دادم برای رفت و برگشتش
هزینه های تعمیرش به کنار
اولین کاری که باید کرد برد شما خم شده و باید در دستگاه رفلو ایر قرار بگیره مثل ماکروفر آشپزخانه هست. تا برد صاف بشه.
یعد از اون یک ریبالینگ برای gpu و کار تمام هست.
اگر برد را صاف نکنید طرف خدای تعمیرات هم که باشه حتی اگر ریبال هم انجام بده بیشتر از 2 هفته کار نمیکنه
داداش این xbox slim نویی که گرفتم که در جریان هستی صفحش شطرنجی میشه چه خاکی به سرم برسم
راهی هست ای بابا چریود شدم
مدل اسلیم هست یا فت؟
دورفن هم بالا میره؟
xbox ای سی اختصاصی برای av نداره احتمالا اگر خود پورت خراب نشده باشه قطعات ریز smd ایراد داره که پیدا کردنش کمی سخته
فالکون هست یا جاسپر؟
جناب سلام مجدد
دستگاه پسر خالم امروز دچار مشکل شد درایوش
وقتی open رو میزنه چه از روی درایو چه از داخل dashboard داریو باز میشه اما وقتی میخواد بسته بشه تا وسط هاش میره اما یک دفعه با سرعت خیلی خیلی زیاد و صدای تق شدید باز میشه دوباره
به یک تعمیر کار نشون داد گفته برد درایو سوخته و 80 هزینه تعمیرش میشه
میخواستم بدونم نظر شما چیه و مشکلش همینه ؟
سلام
دوست عزیز یک راهنمایی می خوام. زمانیکه دسته PS3 رو با کابلش به دستگاه متصل می کنم در حین شارژ شدن دسته پشت سر هم در صفحه xmb عمل می کنه که مجبورم دستو هنگام شارژ شدن خاموش کنم تا واسه خودش عملی انجام نده.
وقتی که کابل دسته رو از دستگاه جدا می کنم و دستو روشن می کنم مشکلی تو صفحه XMB یا مولتی من نداره اما وقتیکه یه بازیو اجرا می کنم و چند دقیقه میگذره دسته واسه خودش تو بعضی مراحل بازی قاطی میکنه و چندتا از دکمه هاش همزمان با هم عمل می کنن بدون اینکه من دکمه ای رو فشار بدم. البته این مشکل از زمانیکه شروع شد که دستگاه رو از فریمور 3.55 به روجرو 4.40 ورژن 1.3 آپدیت کردم که دسته همون اوایل فقط تو بازی PES 13 مشکل پیدا کرده بود شاید جالب باشه بگم وقتی تو محوطه جریمه میرسیدم و می خواستم شوت کنم یک دفعه دسته شوت رو تبدیل به پاس می کرد و سریع ترکیب تیم رو تغییر میداد گزینه مربی گری یا همون coach هم خاموش بود. این موضوع هم بگم که دسته PS3 رو قبل از ارتقای فریمور دستگاه با برنامه MotioninJoy به کامپیوتر وصل کرده بودم و فقط بازی PES 13 در کامپیوتر بازی کردم. این اواخر تو بعضی بازیهای دیگه همین مشکلو داشت تا چند روز پیش وقتی دسته رو از روزنه کوچیک زیر چهار چراغ ریست کردم بهتر که نشد بدتر هم شد.
این مورد هم اضافه کنم که چند هفته قبل با دسته PS3 یکی از آشناهامون بازی PES 13 رو تو کنسولم انجام دادم که هیچگونه مشکلی نداشت درحالی که همزمان دسته دیگه ای که متعلق به خودم بود و کنترلش در دست دوستم بود مرتباً واسه خودش عمل می کرد دلمون خوش بود که داریم دو نفره بازی می کنیم و بعدش دسته خودمو در کنسول ایشون تست کردم که متأسفانه بازم چه در حین شارژ شدن چه در هنگام بازی مشکل داشت.
تعمیر چراغ زرد به روش ریبال توسط دستگاه BGA | PS3 | 800.000 |
تعمیر چراغ زرد تعویض RGX توسط دستگاه BGA | PS3 | 1.800.000 |